12 upeita WordPress-resursseja vierailla tänään

Jatkuvasti kehittyvässä ekosysteemissä, olitpa WordPress-aloittelija tai kokeneempi kehittäjä, on tärkeää pysyä ajan tasalla viimeaikaisesta kehityksestä pysyäkseen kilpailukykyisenä.


Yksi suurimmista syistä WordPressin laajalle onnistuneelle alustalle on ollut avoimen lähdekoodin periaatteiden omaksuminen. Kuten minkä tahansa avoimen lähdekoodin kanssa, WordPress kärsii kuitenkin tiedon ylikuormitusongelmasta. Siellä on niin paljon sivustoja, jotka tarjoavat uskottavia resursseja kaikille WordPressille, on vaikea tietää mistä aloittaa ja kenelle luottaa.

Tässä artikkelissa olemme keränneet 12 WordPress-suosikkiresurssiamme vuodelle 2015 (no, 13 oikeastaan ​​sen jälkeen) WPExplorer.com pitäisi olla listan yläosassa). Jokainen sivusto sisältää runsaasti materiaalia, joka auttaa aloittelijoita hankkimaan elintärkeitä taitoja ja kokeneet käyttäjät vievät asiat seuraavalle tasolle. Olemme jakaneet luettelomme kolmeen osaan:

 1. Ensiluokkaiset teemat ja laajennukset.
 2. Professional WordPress -ohjeet.
 3. Oppimis- ja koulutusresurssit.

Koska tiedät (toivottavasti) jo meidät ja olet todennäköisesti nähnyt WordPress-blogin ja uskomattomia ilmaisia ​​WordPress-teemoja, aloitamme muiden 12 resurssin kanssa, jotka sinun tulee perehtyä!

Parhaat resurssit premium-teemoille ja laajennuksille

1. TeemaForest

Teemametsä

Jos etsit teemaa viimeisimmän WordPress-sivustosi rakentamiseksi, mistä on parempi aloittaa kuin suurin ihmiskunnan tuntemille WordPress-teemoille? ThemeForest tarjoaa laajan valikoiman teemoja, jotka on luokiteltu toiminnallisuuden mukaan, samoin kuin kattava tuki. Markkinoilla olevat tuotteet ovat peräisin kolmansien osapuolien kehittäjiltä, ​​ja ne käyvät läpi kattavan tarkistusprosessin varmistaakseen, että standardit pysyvät korkeina.

2. CodeCanyon

Codecanyon

CodeCanyon on yksi suurimmista WordPress-palkkiolaajennusten lähteistä. 3 877 WordPress-laajennuksella (ja lisäämällä niitä joka päivä), se on potentiaalisesti tärkeä työkalu kaikkien vakavaan WordPress-sivuston omistajien tai ylläpitäjien aseisiin..

On syytä huomata, että on olemassa myös muita upeita premium-laajennusten lähteitä (rakastamme FooPluginsia, WPMU DEV ja Pippins-laajennukset). CodeCanyonissa on kuitenkin valikoima, jota et yksinkertaisesti löydä muualta.

3. Pro-laajennushakemisto

Pro-laajennushakemisto

Jokainen, joka viettää aikaa WordPress-sivustojen rakentamiseen tai hallintaan, tietää, kuinka vaikeaa on hankkia kunnollisia premium-laajennuksia. Jo jonkin aikaa on ollut tarve laadukkaasta premium-laajennusten tietokannasta, ja näyttää siltä, ​​että meillä on vihdoin ratkaisu Pro Plugins Directory -muodossa.

Vain muutama kuukausi sitten julkaistu hakemisto tarjoaa jo yli 150 laajennusta. Käyttäjäkokemus on vaikuttava ja tarjoaa helpon siirtymisen viralliselle WordPress-hakemistoon tottuneille. Kehittäjien lähettämisprosessi on suoraviivainen ja mahdollistaa nopean ja helpon käyttäjän tarkistuksen. Tämä on ehdottomasti tulevaisuuden silmä.

Parhaat resurssit ammatilliseen apuun WordPressin kanssa

4. Koodattava

Codeable

Muistatko, kun halusit tehdä pienen mukautuksen kotisivusi ulkoasuun, mutta et tiennyt miten muokata teemakoodia, tai et ollut riittävän itsevarma tehdäksesi sen? Hyvin, Codeable onko sinä päästä sinut pois juuri näistä ahdingoista.

Se on kauppapaikka, jossa voit palkata freelance-WordPress-kehittäjiä minkä tahansa kokoisiin tehtäviin. Kestävällä urakoitsijoiden tarkistusprosessilla Codeable on yksi luotettavimmista ulkoistamispalveluista WordPressille ja 98,9% valmistuneista projekteista saa viiden tähden arvosteluita asiakkailta.

5. WP-käyrä

WP-käyrä
WP Curve on toinen ulkoistamispalvelu WordPress-tehtävien käsittelemiseen. Toisin kuin Codeable, WP Curve ei toimi kolmansien osapuolten välityksellä, vaan johtaa omaa sisäistä kehittäjätiimiään. Vain vähän kuin 79 dollaria kuukaudessa, WP Curve hoitaa koko WordPress-tukitarpeesi (yhdelle sivustolle). Siellä on loistava yleiskuva siitä, millaisia ​​tehtäviä voit määrittää WP-käyrälle, heidän sivustonsa suositusosiossa.

6. Envato Studio

Envato Studio
Envato Studio on toinen vaihtoehto, johon voit käyttää ammatillista apua. Toisin kuin kaksi edeltävää merkintäämme, Envato Studio ei ole vain WordPress-erityinen markkinapaikka. Voit käyttää sitä myös palkkaamaan ammattilaisia ​​moniin erilaisiin koodaus-, sisältö-, grafiikka-, video- tai markkinointitehtäviin. Envato Studio -tiimi tarkistaa yksilöllisesti alustalla tarjottavat palvelut.

Yksi tämän alustan silmiinpistävistä piirteistä on se, että ostajat, kuten myyntiajat, ja sallittujen versioiden lukumäärä, päätetään ostajan ja myyjän välillä ennalta. Tämä on suuri ero muihin alustoihin, joissa voi olla vaikeampaa naulata sellaisia ​​esineitä.

Parhaat resurssit oppimiseen ja koulutukseen

7. WP 101

WP 101
WP 101 on yksi WordPress-taitokoulutuksen pioneereista ja tarjoaa hyvin vauhdikkaita videoita kaikista WordPress-ekosysteemin perusasioista. Se ei kuitenkaan ole resurssi, jonka tarkoituksena on opettaa sinulle WordPress-sivuston mukauttamista koodilla – tämä on tarkoitettu enemmän bloggaajille ja sisällöntuottajille, jotka ovat uusia WordPress-alustalla..

Paketteja on saatavana kolmea tyyppiä: 30 päivän käyttöoikeus, vuotuinen käyttöoikeus ja elinikäinen vaihtoehto. Yhdessä niiden kanssa, jotka haluavat hienosäätää omia WordPress-taitojaan, WP 101 on hyödyllinen myös ammattimaisille sivustosuunnittelijoille tai ylläpitäjille, joilla on mahdollisuus merkitä videonsa valkoisella ja tarjota niitä lisäosina asiakkaille yksinkertaisella laajennuksella..

8. WP-aloittelijoiden videot

WP-aloittelijoiden videot
WP Aloittelija on loistava resurssi ihmisille, jotka alkavat vain WordPressistä. Kuten WP 101, täältä löytyvä sisältö ei todennäköisesti ole keskitasoa. Vaikka verkkosivusto tarjoaa hyödyllistä sisältöä eri muodoissa – kirjoitettuja artikkeleita, oppaita ja sanastoja -, se todellakin erottuu videosta. Videoosa on vain jäseniä, mutta jäsenyys on onneksi ilmainen.

9. Puutalo

Puuhun rakennettu maja

Treehouse palvelee laajempaa yleisöä kuin kaksi edellistä ilmoituksemme ja on hieno ratkaisu kaikille kokemustasoisille ihmisille, jotka haluavat koodata pelinsä. Sivustolla on valtava määrä tutkittavia aiheita, kuten WordPress, PHP, Ruby ja App Development.

Treehouse-moduulit ovat vaikuttavasti vuorovaikutteisia vakiona sisäänrakennettujen tietokilpailujen ja tehtävien sekä videoiden, tekstien ja keskustelupalstojen kanssa. Suunnitelmat alkavat vain 25 dollaria kuukaudessa – ja käytettävissä on paljon koulutusresursseja – Treehouse on helposti yksi tämän alueen johtavista nimistä..

Parhaat resurssit kehittäjille

10. Kyselyviestit

Kyselyviestit

Kyselyviestit on paremmin järjestetty ja ystävällisempi vaihtoehto virkamiehelle WordPress Codex. Kehittäjät löytävät kronologisesti ja aakkosjärjestyksessä olevat WordPress-toimintojen luettelot paljon helpommin navigoida ja käyttää kuin heidän virallisen vastineensa.

11. WP-haku

WP Etsi

WP Etsi on kuin WordPress-erityinen Google. Se on räätälöity auttamaan kehittäjiä etsimään WordPress-toimintoja, mallimerkkejä, toimintoja ja muuta. Samoin kuin valtavirran hakukoneet, WP Seek sisältää automaattisen ehdotuksen ja antaa käyttäjille mahdollisuuden etsiä myös useita avainsanoja – hyödyllisesti hyödyllistä kirjoitettaessa mukautettua koodia tai muutoksia teemaelementeille.

12. 10-osaisen suunnittelun parhaat käytännöt

10 uutta parhaita tekniikan käytäntöjä

10up on tunnettu nimi web-suunnittelun, tekniikan ja digitaalistrategian maailmassa. 10-kertaiset parhaat suunnittelukäytännöt ovat välttämätön lukeminen kaikille kokemustasoille kehittäjille.

Tämä projekti tarjoaa ohjeita parhaista käytännöistä, joita on noudatettava kaikissa koodauksen näkökohdissa, paikallisen ympäristön luomisesta PHP: n, suunnitteluselementtien, WordPress-erityisten toimintojen ja muun kanssa kamppailemiseen..


Toivomme resurssiluettelomme auttavan osoittamaan sinua oikeaan suuntaan laajentamaan WordPress-taitoja ja saamaan apua sivustoihisi. Koskaan ei ole ollut parempaa aikaa olla mukana WordPressissä, ja siellä on monia muita erinomaisia ​​sivustoja, jotka meidän piti häpeällisesti jättää pois tästä luettelosta.

Meillä on utelias kuulla ajatuksesi. Käytätkö jo jotain mainitsemistamme resursseista? Vai onko sinulla omia valintasi, joiden olisi pitänyt olla luettelossa? Ota yhteyttä kommenttien kautta ja kerro meille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map