12 todistettua tapaa ansaita rahaa WordPressin avulla

Todistettuja tapoja ansaita rahaa WordPressin avulla

Nykyään monet ihmiset ovat löytäneet tapoja ansaita tonnia rahaa WordPressin avulla. On monia eri tapoja, joilla voit ansaita elantonsa myös verkossa.


Oletko koskaan ajatellut ansaita rahaa WordPressin avulla? Jos kyllä, tämä yksityiskohtainen viesti on herkku sinulle! Aion keskustella 12 todistetusta tavasta, jolla voit ansaita rahaa WordPressin kanssa. Alla luetellut menetelmät vaativat erilaisia ​​taitoja, joten vaikka et ole kehittäjä, voit olla varma, että WordPress on täynnä mahdollisuuksia sinulle!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Freelance-kirjoittaminen (eli sisällön luominen)

make-money-kirjoitus

Aloittaminen on helppoa – jos sinulla on laite kirjoittaaksesi ja Internet-yhteys voit luoda sisältöä muille verkkosivustoille. Sivustoja on miljoonia ja ne kaikki tarvitsevat tuoretta sisältöä.

Vaikka tämä luettelo on täynnä tapoja ansaita rahaa WordPressin avulla, sisällön luominen ulottuu melkein jokaiselle markkinaraolle. Käy vain suosikki online-blogeissasi. Monilla on avustajien hakusivuja, joilla voit lähettää artikkeleitasi ja maksaa niistä. Joten paitsi saat mahtavia käänteisiä linkkejä korkeimman tason sivustoilta, mutta voit myös maksaa kovasta työstäsi.

Voit myös löytää WordPress -sisällön kirjoitustyöpaikkoja työpaikkailusivustoilla. Pari kannattaa tutustua myös oDesk ja ProBlogger-työpaikat – molemmilla on käytettävissä tonnia kirjoitustyötä juuri tästä hetkestä lähtien.

Ennen kuin haet, voi olla hyvä idea luoda online-salkkuasetus, jolla voit esitellä aikaisempaa työtäsi. Erityisesti sinun tulisi varmasti sisällyttää lyhyt bioaktiivinen aktiivinen sosiaalinen profiili ja linkit äskettäin julkaistuihin viesteihin (tai jos olet vasta aloittamassa luomasi muutamia viestejä omaan blogiisi, joita voit käyttää esimerkkeinä). Tällä tavalla potentiaaliset työnantajat voivat tarkastella kirjoitustyyliäsi ja altistaa artikkeleitasi blogeille ja sosiaaliseen mediaan.

2. Luo ja ansaitse blogi

WordPress-verkkosivusto

Verkkomaailmassa on aina suositeltavaa perustaa verkkosivusto yrityksellesi. Joten, mitä sinä odotat? Käynnistä oma WordPress-blogi ja alkaa ansaita rahaa!

Etkö ole varma kuinka aloittaa WordPress-verkkosivustosi? Tutustu helppoon oppaanamme blogin perustamiseen, jossa opastamme sinut verkkosivuston luomisen kaikissa vaiheissa. Tärkeimmät vaiheet ovat verkkotunnuksen ja isäntävalinnan valitseminen, WordPressin asentaminen, teeman valinta, laajennusten asentaminen ja viestien ja sivujen lisääminen.

Blogin pitäminen on hieno tapa tuottaa passiivisia tuloja. Voit ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla, myymällä mainoksia, sponsoroituja arvosteluita jne. Blogissasi. Tämä ei edellytä sinulta ylimääräisiä ponnisteluja – se on yksinkertainen tapa hyödyntää jo olemassa oleva sisältö ja liikenne täysimääräisesti.

Suurin osa markkinoista ja palveluntarjoajista tarjoaa kumppaniohjelmat. Joitakin henkilökohtaisia ​​suosikkeja, joiden kanssa on helppo työskennellä, ovat Themeforest, Shareasale, CJ Affiliate ja luovat markkinat. Rekisteröidy vain ILMAISEKSI tiliä ja lisää linkkejä viesteihisi, missä se tuntuu luonnolliselta.

jotta myydä mainoksia voit tarjota omia mainospaketteja tai työskennellä samankaltaisen yrityksen kautta BuySellAds. Tai ilmoittautuminen Google Adsense tilille ja lisää koodisi, jotta Google-verkosto voi käsitellä mainoksia samalla kun saat pienen mukavan sekin joka kuukausi.

Voit myös tarjota sponsoroidut viestit blogiisi. Lisää sivu tai yhteyslomake verkkosivustollesi, jotta brändit voivat ottaa yhteyttä maksamaan sinulle arvosteluista, oppaista, luettelo tyyliviestistä tai jotain muuta. Varmista vain, että mainitset sponsoroidussa postisopimuksessa, että kaikki mielipiteet ovat rehellisiä, ja varmista, että lisäät vastuuvapauslausekkeen viimeiseen julkaistuun viestiin, että sitä sponsoroitiin.

Voit myös hyödyntää verkkosivustoasi mainostaaksesi muita rahaa tuottavia toimia (joita käsittelemme alla), kuten kursseja, tuotteita tai premium-palveluita.

3. WordPress-kurssit

Parhaat WordPress-kurssit aloittelijoille

Melko luottavainen kykyihisi? Luo kurssi! Miljoonat ihmiset käyttävät Internetiä oppiakseen uusia taitoja. Sinun tarvitsee vain luoda (ja ansaita rahaa) kursseja auttaakseen heitä. Opettakaa ihmisille puutarhanhoitoa, jakaa ruoanlaitto-vinkkejä tai jopa oma opas blogin perustamiseen. Kun aiheesi on kaventunut, on olemassa pari vaihtoehtoa luoda ja ansaita online-kurssi.

Ensimmäinen on käyttää verkkosivustoasi yksinkertaisesti markkinointiympäristönä kurssien ylläpitäessä kolmannen osapuolen opiskelupaikka. Suosittuihin vaihtoehtoihin kuuluvat sivustot, kuten Udemy, josta voit ladata kurssit ja asettaa omat hinnat, tai Lynda, jossa kurssi on osa yleistä jäsenyyttä. Molemmat tarjoavat helppoja tapoja aloittaa nopeasti. Huomaa vain, että näillä alustoilla et pidä kurssistasi maksettua kokonaissummaa (Udemy laskee kurssin hinnan 3–50%, kun taas Lynda maksaa kuukausittain näkymäsi perusteella).

Toinen vaihtoehto on mennä all-in ja käyttää WordPressiä verkkosivustosi luomiseen ja kurssien isännöintiin. Tällä tavoin voit hallita kurssejasi, asettaa hinnat ja hyötyä kaikista eduista. Ja onnea sinulle – on olemassa useita laajennuksia, jotka tekevät kurssien luomisesta WordPressillä helppoa. Luo vain online-kurssi WordPressin avulla oppaan avulla saadaksesi lisätietoja. Tai voit käyttää jäsenyyslaajennusta luodaksesi maksullisen, vain jäsenille tarkoitetun osion verkkosivustoltasi, jolla on yksinoikeudellinen sisältö. Tähän voi kuulua kursseja, blogin kirjoituksia, videoita, ladattavia työkaluja tai sisältöä – todella kaikkea mitä haluat tarjota.

4. Verkkokauppa ja dropshipping

Yksinkertaiset WooCommerce-vinkit myynnin lisäämiseksi

Tietojen lisäksi voit jakaa lukijoillesi ladattavia tai konkreettisia hyödykkeitä. Aloittamiseen tarvitaan vähän vaivaa, mutta WordPress on upea alusta verkkokauppasivuston luomiseen.

Miksi sähköinen kaupankäynti? Nyt enemmän kuin koskaan ihmiset tekevät ostoksia verkossa. Ja WordPressin avulla sinun on yksinkertaisesti asennettava laajennus, kuten WooCommerce, verkkokaupan rakentamiseksi. Verrattuna muihin verkkokaupan vaihtoehtoihin, WooCommerce on täysin ilmainen ja tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joita voit käyttää kaupan perustamiseen.

Omien tavaroiden tavanomaisen myymälän lisäksi WordPressiä voidaan käyttää myös a dropshipping myymälä. Tässä tapauksessa myyt tavaroita suoraan asiakkaille, mutta kolmas osapuoli lähettää heidät pois (samankaltainen kuin miten Amazon usein hoitaa pienempien myyjien kuljetuksen heidän käyttöjärjestelmänsä kautta). Käytetäänkö WooCommercea tai Shopifea, tähän menetelmään sisältyy tyypillisesti laajennuksen käyttäminen tai asetusten käyttäminen sen varmistamiseksi, että toimitustiedot lähetetään suoraan toimittajalle. Jos tämä kuulostaa sinulle oikealta liiketoimintasuunnitelmalta, on olemassa monia laajennuksia, joiden avulla voit luoda pudota toimitusyrityksen WordPressin avulla.

5. Blogin asennuspalvelu

WordPress on enemmän kuin Blogging-alusta

Oletko aloittelija tai osa-aikainen bloggaaja, jolla ei ole paljon kehityskokemusta, vaikka haluat ansaita rahaa WordPressin avulla? Jos kyllä, blogin perustamispalvelu on täydellinen vaihtoehto sinulle. Jopa aloittelijat voivat tarjota tällaista palvelua! Mutta miten?

Monet ihmiset haluavat käyttää WordPressiä blogeissaan, mutta heillä ei vain ole teknistä tietämystä aloittaakseen. Joten he valitsevat blogin perustamispalvelun. Sinun tehtäväsi blogin perustamispalvelun tarjoajana on asentaa WordPress, ladata WordPress-teema, lisätä suositeltuja laajennuksia jne..

Saadaksesi asiakkaita voit aloittaa verkkosivustosi yksinkertaisella blogin perustamispalvelusivulla. Lisää houkutuksia tai omistettua liikennettä tälle sivulle lisäämällä bannereita palvelustasi omalle sivustollesi, yritä tavoittaa muita blogeja vierasviesteihin, jättää kommentteja foorumeille, joilla on linkki sivustoosi, päästä sosiaaliseen mediaan ja sijoittaa maksettuun mainontaan jos pystyt. Jos kohdistat pienempiin tai paikallisiin yleisöihin (kuten “puutarhurien blogin perustamispalvelu” tai “blogin perustamispalvelu Savannah Georgiassa”), se on usein paljon edullisempaa kuin luulet. Jos ihmiset ovat kiinnostuneita tarjoustasi, he ottavat sinuun yhteyttä.

Kun luot palvelusivua, harkitse sen lisäämistä useita hintapisteitä kasvavilla palvelutasoilla. Voit esimerkiksi saada 100 dollarin perusblogin perustamispalvelun, joka sisältää WordPressin asentamisen, teeman lataamisen ja teeman demon sisällön lisäämisen. Sitten voit tarjota SEO-laajennuksen asennuksen 20 dollaria upsell, tai osana premium-asennuspalvelua, joka on yhdistetty muutamiin muihin ominaisuuksiin (kuten leivänmuru, kotisivun asetukset jne.).

Vaihtoehtoisesti voit tarjota sinulle blogin perustamispalvelut ilmaiseksi, mutta sinun on luotettava tytäryhtiölinkkeihin palvelusivulla. Voit esimerkiksi tarjota ilmaisen blogin asennuksen ostamalla Bluehost-hosting-palvelun, kun asiakas käyttää erityistä tytäryrityslinkkiäsi. Bluehost tarjoaa kilpailukykyisesti hinnoitellut hosting-suunnitelmat, jotka uusilla bloggaajilla on varaa, sekä runsas tytäryrityspalkkio, joka ylittää 65 dollaria jokaisesta onnistuneesta ilmoittautumisesta. Samoin voit sitten ehdottaa teemoja, laajennuksia, tietoturvapalveluita ja muita liitännäistuotteita käyttäjille, kun he kirjautuvat palvelusivusi kautta. Muista suositella vain testattuja ja hyviä tuotteita.

6. Verkkosivun ylläpito

Verkkosivun ylläpito

Mainitsimme blogin perustamisen, mutta on olemassa suuri mahdollisuus tuottaa jatkuvia tuloja ylläpitohuollot. Monet verkkosivustojen omistajat eivät halua käsitellä verkkosivujen ylläpidon päivittäisiä tehtäviä – he vain haluavat ihmisille tavan löytää ne verkosta. Ja tässä sinä tulet sisään. Ylläpito voi edellyttää WordPress-päivityksiä, tietoturvavalvontaa, teema- ja laajennuspäivityksiä, isännöinnin hallintaa, CDN-määritystä jne. Melkein kaikesta, mitä olet jo tekemässä omalle verkkosivustollesi, voit saada kuukausimaksun tehdä muiden puolesta.

On tärkeää huomata, että jos käyt tällä reitillä, haluat käyttää sivustonhallinnan laajennusta helpottaaksesi elämääsi. Muutama suosituimmista vaihtoehdoista ovat:

 • InfiniteWP
 • MainWP
 • ManageWP

Kaikkien näiden liitännäisten avulla voit hallita ydin-, teema- ja laajennuspäivityksiä sekä seurata hakukoneoptimointia, sivuston nopeutta, kommentteja ja jopa varmuuskopioita yhdestä kojetaulusta. Tällä tavalla voit tarjota asiakkaillesi kattavan huoltopalvelun joutumatta tarkkailemaan kutakin sivustoa erikseen.

7. SEO & markkinointipalvelut

WordPress SEO: n parhaat käytännöt

Jos olet viettänyt aikaa oman sivustosi optimointiin, voit varmasti laittaa nämä taidot toimimaan. SEO on valtava osa verkkosivuston rakentamista, ja se voi olla erittäin huolestuttava joillekin ihmisille. Minkä takia SEO-palvelut noutaa yleensä premium-hinnat. Autatko sisällön optimoinnissa, linkkien luomisessa, sivuston nopeudessa tai muissa sivuston näkökohdissa SEO, se on varmasti alue, jonka monet verkkosivustojen omistajat joutuvat maksamaan.

Markkinointipalvelut kulkevat käsi kädessä SEO: n kanssa. Mainosten hallinta on aikaa vievää, koska se vaatii grafiikan luomista, avainsanojen tutkimista, hintatarjousstrategiaa, sijoittelua ja paljon muuta. Lisäksi hyvä markkinointikampanja sisältää useita muotoja – Google-mainoksia, uutiskirjeitä, sosiaalista mediaa jne. Omaksi verkkosivustollesi jo rakennettujen tietojen ja yhteyksien puitteissa voit varmasti lainata asiakkaille auttavan käden. Markkinointipalveluihin sisältyy useimmissa tapauksissa perus- maksu, johon lisätään prosentuaalinen osuus liikenteestä tai tulosten kasvusta.

8. Turvallisuusneuvonta ja ratkaisut

WordPress-tietoturva

Turvallisuusneuvonta voi olla erittäin tuottoisa niille, jotka luottavat turvallisuuskykyihinsä ja erityisesti koodaustaidoihin. Turvallisuus on erittäin tärkeää jokaiselle sivuston omistajalle. Joitakin alueita, joita voit harkita, ovat:

 • Turvallisuustarkastus: Tarjolla on premium-tarkastusohjelmistoja, mutta voit suorittaa tämän myös käsin. Kumpi tahansa reitti valitset, muista kattaa tärkeimmät turvallisuusnäkökohdat, kuten WordPress-oletusasetukset, salasanat, käyttöroolien käyttöoikeudet, tiedostojen käyttöoikeudet, päivitykset, suojauslaajennusten asetukset, varmuuskopiointiasetukset (laajennuksen tai isäntän kautta), palvelimen asetukset, SSL-varmenne jne..
 • Yleinen turvallisuuden karkaisu: Tämä voi olla yhtä helppoa kuin tarjota ammattimainen asennuspalvelu luotetulle tietoturvalaajennukselle, kuten iThemes Security Pro, Wordfence tai Kaikki yhdessä WP-suojaus ja palomuuri.
 • SSL-asetukset: SSL on monimutkainen, joten miksi et auttaisi verkkosivustojen omistajia luomaan ja asentamaan SSL-varmenteensa oikein.
 • Haittaohjelmien poisto: Jos tiedät WordPress-tiedostot, kuten käden takaosa, haittaohjelmien poisto on oikealla puolellasi. Jos päätät poistaa epäilyttävän koodin itse manuaalisesti tai laajennuksen avulla, tämä on varmasti jotain, jonka voit lisätä yleisiin turvallisuuspalveluihisi.

WordPressin tietoturvalle on tietysti myös muita näkökohtia, mutta nämä ovat loistavat paikat aloittamiseen, jos verkkoturvallisuus on intohimosi.

9. WordPress-laajennuksen kehittäminen

10 parasta Gutenberg-laajennusta, lisäystä ja laajennusta

Jos olet käyttänyt WordPressiä, sinun on oltava tietoinen yhdestä asiasta – et voi ajaa blogiasi käyttämättä ainakin muutamaa laajennusta, eikö niin? Kaikki käyttävät laajennuksia lisätäkseen lisäominaisuuksia, jotka auttavat WordPress-blogin ajamisessa. WordPressissä on saatavana tuhansia laajennuksia – jotkut ovat täysin ilmaisia, toiset tarjoavat maksettuja päivityksiä ja loput ovat palkkioita.

Jos löydät ratkaisun ongelmaan ja luot siihen laajennuksen (jonka yleisö voi olla kiinnostunut ostamaan), mikään ei estä sinua ansaitsemasta tuloja siitä. Analysoi muutama olemassa oleva laajennus (mieluiten samankaltaisessa kapeassa), jotka ansaitsevat kunnollista rahaa. Katso, käyttävätkö he premium-luokkaa (maksettu plugin) vai freemium (ilmainen plugin maksullisella päivityksellä). Hyödyntävätkö he markkinoita WordPress.org-sivustolla vai luottavatko heidän omalle verkkosivustolleen mainostamiseen? Voit myös tarkistaa kommentit / arvostelut saadaksesi kuvan siitä, millainen tuki voi olla sinulle. Selvitä sitten, kuinka voit tehdä saman luodaksesi jatkuvan kassavirran!

Jos aiot ansaita rahaa myymällä WordPress-laajennuksia, muista luoda ne keskittymällä tiettyyn tarpeeseen. Yksi parhaimmista esimerkeistä tässä kategoriassa on Elementor-sivunrakentaja. Tämä mega-sivunrakennuslaajennus on keskittynyt helpottamaan mukautettujen sivuasettelujen luomista, ja se on kasvanut käyttämään yli 4 miljoonaa WordPress-sivustoa. Lisäksi laajennuskehittäjä ansaitsi heidän luomisensa julkaisemalla premium-luokan Elementor Pron, jolla on edistyneemmät ominaisuudet.

Voit myydä WordPress-laajennuksia CodeCanyonissa. Voit myydä sen myös omasta blogistasi tai luomalla sille erillisen sivuston. Voit ansaita rahaa myös työskentelemällä mukautettujen laajennusprojektien parissa.

10. WordPress-teeman kehittäminen

kehittävät-WordPress-teemoja

Oletko web-suunnittelija tai -kehittäjä? Joo? Sitten voit ansaita rahaa kehittämällä WordPress-teemoja. Sinun ei tarvitse olla huippuluokan suunnittelija tai koodaaja suunnitellaksesi näyttävän WordPress-teeman – mutta sinun on ehdottomasti tiedettävä, mitä suunnittelet kohderyhmällesi. Päivän lopussa sinun pitäisi tietää, kenelle suunnittelet teemaasi, tai muuten lopulta löydät nolla yleisöä teemaasi..

On niin monia yrityksiä, jotka suunnittelevat fantastisia teemoja WordPress-sivustoille passiivisten tulovirtojen tuottamiseksi. Esimerkiksi Brain Clarkin kaltaiset ihmiset perustivat StudioPressin (ja lehdet myivät sen WP Enginelle, joka sisältää nyt kaikki StudioPress-teemat ILMAISEKSI niiden hosting-suunnitelmilla) ja oma AJ Clarke loi WPExplorer-teemat (mukaan lukien # 1 Total WordPress -teema) rakentaa laadukkaita ja houkuttelevia teemoja WordPress-verkkosivustoille. He ovat menestyneet jo vuosien ajan pelkästään palkkaamalla muutamia suunnittelijoita ja myymällä houkuttelevia teemoja.

Jos olet vasta aloittamassa WordPress-teemojen luomisessa, etkä ole tarpeeksi varma menemään siihen yksin, voit muodostaa ryhmän. Tai voit liittyä hankkeeseen, joka on jo tekemässä teemoja muille. Tällä tavoin sinulla ei ole niin vaikeaa ansaita rahaa työn suorittamisen aikana.

Voit myydä WordPress-teemoja osoitteessa Malli hirviö, Teemametsä, Luovat markkinat, tai voit myydä niitä omalta verkkosivustoltasi. Aivan kuten liitännäiset, saatat myös työskennellä räätälöityjen WordPress-teemaprojektien parissa, jotta asiakkaat saavat ylimääräistä dollaria.

11. Teeman mukauttaminen

WordPress-teeman mukautukset

Oletko edistyksellinen kehittäjä, jolla on lisäaikaa käsilläsi? Kokeile tarjota räätälöintipalveluita. Monet kehittäjät tekevät kohtuullisia sivutuloja tarjoamalla verkkosivujen, teema- ja / tai laajennusten räätälöintipalveluita WordPress-työpaikoilla.

Joka tapauksessa, monet WordPress-käyttäjät voivat asentaa teeman (tai ehkä heidän isännöintipalveluntarjoaja tarjosi tämän WordPress-asennuksensa asennuksen yhteydessä), mutta heillä ei ole teknistä kykyä tehdä muutoksia. Esimerkiksi:

 • Mukautetut sivuasettelut
 • Muokatut postityypit
 • Logon / tuotemerkin luominen
 • Sosiaalisen median integraatio
 • Uutiskirjeen asetukset
 • verkkokaupan asennus
 • Plugin-kokoonpano

Tämä on tietysti vain erittäin pieni esimerkki, koska WordPressiin on niin monia näkökohtia. Voit tarjota palveluitasi määritettyyn hintaan tehtävää kohden tai asettaa aikasi saataville muuttujan tunnissa.

12. WordPress-suunnittelupalvelut

make-money-konsultointi

Yksi viimeisistä tavoista, joista haluamme puhua ansaita rahaa verkossa WordPressin avulla, on tarjota kattavat suunnittelupalvelut. Se voidaan tehdä helposti vain, jos olet hyvä WordPressissä – luomalla räätälöityjä malleja asiakkaille ja rakentamalla täydellinen verkkosivusto alusta alkaen. Mukautettujen sivustojen kanssa suoraan asiakkaiden kanssa työskentelevät kehittäjät veloittavat tuhansista työstään. Joten vaikka tämä vaihtoehto saattaa vaatia enemmän tietoa ja vaivaa, se on todella arvokasta. Ja voit olennaisesti niputtaa muutaman muun luettelossa mainitun kaupallistamismenetelmän luodaksesi kokonaisen palvelupaketin (mukautettu teema, blogin asetukset, suojausasetukset, jatkuva ylläpito jne.).

Verkkosivustot kuten CodeableoDesk ja Toptal ovat loistavia paikkoja mainostaa saatavuuttasi asiakkaiden työhön. Voit myös tarjota palveluitasi oman verkkosivustosi kautta, jos haluat ohittaa keskimiehen. Varmista, että sinulla on hyvä salkku, jos aiot tehdä passiivisen tulon virran käyttämällä tätä menetelmää. Muista erityisesti kysyä asiakkailta palautetta, jos he ovat tyytyväisiä työhösi, tai jakaa arvostelu palveluistasi, jotka voit lähettää sivustollesi tai jakaa sosiaalisessa mediassa. Tämä voi todella lisätä online-myyntiäsi, koska suosituimpien bloggaajien suositukset ovat hieno sosiaalinen todiste.

Lopeta huomautus

Sinun ei tarvitse olla WordPress-nero ansaitaksesi elantonsa. Jos pystyt tekemään jonkin yllä olevista ja tiedät kuinka myydä itseäsi tai tuotteitasi, sinulla on paljon mahdollisuuksia ansaita todella hyviä rahaa WordPressin avulla. Selvitä myös, mitä kohderyhmäsi todella haluaa; tällä tavalla olet oikealla tiellä.

Onko sinulla muita strategioita ansaita rahaa verkossa WordPressin avulla? Ole hyvä ja jaa ne kommenttiosioon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map