12 todistettua luottamussignaalia WordPress-verkkosivustoilla

12 todistettua luottamussignaalia WordPress-verkkosivustoilla

Kaikki yritykset rakentuvat luottamukselle, ja yksi tapa välittää tämä verkossa on luottamussignaalien avulla. Ellei käyttäjä voi luottaa sinuun ja tuotemerkkiisi, hän tuskin koskaan viittaa sinuun tiettyjen palvelujen ja / tai tuotteiden saavuttamiseksi. Luotettavan Web-läsnäolon avulla voit tuntea olevani varma tulojen jatkuvasta kasvusta, käyttäjien sitoutumisen lisääntymisestä ja liiketoiminnan kokonaismenestyksestä.


Kun ajattelet verkkoprojektin käynnistämistä, voit luottaa Web-läsnäolosi WordPressiin kokonaan. Sisällönhallintajärjestelmästä on kasvanut todellinen jättiläinen, johon luottaa yli 25% kaikista webissä olevista resursseista. Blogeja, henkilökohtaisia ​​ja yritysprojekteja, verkkokauppasivustoja, luovia portfolioita ja useita muita WordPressissä toimivia projekteja. Jos olet valinnut tämän sisällönhallintajärjestelmän myös tulevalle verkkosivuprojektillesi tai jo käynnistetyn sivuston päivittämistä varten, sinun on tiedettävä, mitä erityisiä luottamusmerkkejä WordPress-pohjaiseen teemaan tulisi sisällyttää, jotta voit olla kysyntää kohdeyleisösi keskuudessa.

Luottamussignaalien määritelmä

Kuten nimestä voi päätellä, luottamussignaalit ovat osa verkkosivustoa, joka herättää luottamusta jokaiselle, joka sitä seuraa. Luottamuksella on ennalta määrittelevä rooli, kun käyttäjä päättää käsitelläkö tiettyä yritystä vai hänen tulisi jatkaa etsimään parempaa vaihtoehtoa. Itse asiassa henkilöllä on muutaman sekunnin päättää, voiko hän luottaa organisaatioosi. Skannaamalla vain sivustosi kotisivun kautta he voivat kohdata tuotemerkkisi ja tehdä johtopäätöksen sivustosi elinkelpoisuudesta vai ei..

Luottamus on juuri sitä, mikä tekee tavallisesta sivustosi kävijästä liittymään uskollisten faneidesi yhteisöön. On tuhansia luottamussignaaleja, joista sivustosi voi hyötyä. Jotkut niistä ovat tehokkaampia kuin toiset. Tavallinen käyttäjä huomaa jotkut, kun hän laskeutuu sivullesi, kun taas muiden määritteleminen voi viedä jonkin aikaa.

Todistettuja luottamussignaaleja WordPressille

Lyhyen tarinan lyhentämiseksi olemme valinneet tämän julkaisun käsin tehokkaimmat WordPress-aiheisten luottamussignaalit, jotka kiinnittävät yleisön huomion heti, kun he saavuttavat verkkoprojektisi.

1. Asiakkaiden arvostelut

Vaikka markkinointitiimisi toimittaisi pesämuunnokseen suuntautuneita tekstejä, mikään ei voi verrata yhden asiakkaasi jättämään rehelliseen arvosteluun. Muista vain viimeinen kerta, kun etsit yritystä / toimistoa / freelanceria palkkaamaan tai tilaamaan jotain. Katsoitko asiakkaiden arvosteluita useilta sivustoilta ennen lopullista päätöksentekoa? Uskon, että vastauksesi on todennäköisemmin ”kyllä” kuin ”ei”. Yhden asiakkaan jättämä rehellinen arvostelu näyttää luotettavammalta ja luotettavammalta potentiaalisten asiakkaidesi silmissä.

Todistettu luottamussignaali # 1: Arvostelut

Kun etsit parhaita valmiita yritysverkkomalleja, varmista, että se tukee käyttäjien mahdollisuutta jakaa kokemuksensa tiettyjen ratkaisujen käytöstä suoraan verkkosivulta. Näyttämällä luetteloita käyttäjäarvosteluista sivustosi kotisivulla kasvattat mahdollisuuksia houkutella laajempaa web-yleisöä tarjouksiisi, mikä johtaa todennäköisemmin myönteiseen ostopäätökseen..

Miksi käyttäjän arvostelut ovat niin tehokkaita? Tutkimukset osoittavat sen 88% asiakkaista lukee käyttäjän arvosteluja ennen lopullisen päätöksen tekemistä. varten 72% Verkkokäyttäjiltä, ​​myymälätoverin kirjoittama rehellinen arvostelu vastaa henkilökohtaista suositusta. WordPress-teeman, joka tukee mahdollisuutta näyttää syöte käyttäjän arvosteluja, odotetaan auttavan sinua rakentamaan luotettavamman ja luotettavamman läsnäolon Internetissä. Sinulle onnekas premium-teema, kuten Total WordPress -teema, sisältää sisäisiä suosituksia tai arvosteluja.

Helppo suosittelut ilmainen WordPress-laajennus

Jos teemasi ei vielä sisällä suositeltua postityyppiä, se on erittäin helppo lisätä ilmaisella liitännällä. Pidämme Helppo suosittelut -laajennus koska sitä on todella helppo käyttää ja sillä on yllättävän paljon vaihtoehtoja suosittelusi näytön mukauttamiseksi.

2. Selkeä ”Meistä” -tarina

Kun asiakas saavuttaa verkkosivuston ensimmäistä kertaa, hän ei ehkä edes tiedä mitään sivuston takana olevan organisaation alkuperästä ja taustasta. Tietoja-sivu on ensimmäinen paikka, jossa ihmiset viittaavat tarkoitukseen oppia lisää brändistä ja sen kokemuksesta. Oikein rakennetusta ”Meistä” -sivusta voi tulla vankka perusta pitkäaikaisille suhteille yrityksen ja asiakkaan välillä.

Todistettu luottamussignaali # 2: Tietoa meistä -osa

Selatessaan Tietoja sivuista, käyttäjällä on enemmän kiinnostusta oppia lisää sivuston takana olevasta persoonallisuudesta / brändistä. Videoiden, kuvien, podcastien ja muun tyyppisen sisällön käyttö auttaa viestisi toimittamisessa kohderyhmään tehokkaammin. Lisäksi jaa valokuvia joukkueesi jäsenistä, jotta näyttäisit uskottavammalta verkkokäyttäjien silmissä. Unohda varastokuvien käyttö tällaisilla sivuilla. Valokuvalla, jonka avulla verkkoyhteisö tapaa jokaisen ryhmäsi jäsenen henkilökohtaisesti, on voimakkaampi vaikutus asiakkaisiisi.

Joten etsiessäsi optimaalista WordPress-teemaa, varmista, että se on valmiiksi ladattu yksityiskohtaisella Tietoja-sivulla. Visuaalisen ja kirjoitetun sisällön eri muotojen tukeminen on sinulle suuri etu. Videoilla täydennetyt tekstit luovat informatiivisen, tehokkaan ja luotettavan tarinan projektistasi.

Tietoja meistä Widget Free WordPress -laajennus

Jälleen, jos teemallasi ei ole tietosivua, lisää se lisäyksellä. Suosimme kuitenkin ilmaista Tietoja meistä Widget-laajennus sen sijaan. Tällä tavalla voit lisätä yksinkertaisen kappaleen mihin tahansa sivupalkkiin tai alatunnisteeseen.

3. Yhteystiedot

Mitä helpompaa on löytää yhteystiedot verkkosivustolta, sitä parempi. Täydellisen WordPress-teeman luotettavan yrityksen läsnäolon rakentamiseksi tulisi sisältää joukko selvästi määriteltyjä yhteystietoja sekä etusivulla että erillisellä “Yhteystiedot” -sivulla. Siksi aina, kun henkilö saavuttaa sivustosi ja etsii fyysisiä osoitetietojasi tai puhelinnumeroasi, hän löytää sen vaivattomasti mistä tahansa verkkosivustosi alueelta, johon he ovat laskeutuneet. Tässä on hyvä esimerkki älykkäästi rakennetusta yhteystietosivusta, joka on ennalta suunniteltu yhdelle liiketoiminnan WordPress-teemoista TemplateMonsterista..

Todistettu luottamussignaali # 3: Yhteystiedot

Yhteystietojen lisääminen sivustosi sivuille on hyödyllistä myös paikallisissa SEO-tarkoituksissa. Oletetaan, että sinulla on web-suunnittelutoimisto Texasissa. Joten joka kerta, kun henkilö etsii verkkosivujen suunnittelutoimistoa TX: stä, hänelle annetaan ehdotus vierailla sivustollasi.
Yhteystietojesi tulisi sisältää neljä perustietoa:

 • osoite
 • puhelinnumero
 • sähköposti
 • toiminta-ajat

Lisäksi voit täydentää yhteystietoja Google Mapsilla. Sen avulla asiakkaiden on niin paljon helpompaa päästä fyysiseen osoitteeseesi ja löytää lyhyin reitti integroidulta kartalta.

Ota yhteyttä lomake 7 ilmainen WordPress-laajennus

Yhteyslomakkeen lisääminen mihin tahansa WordPress-teemaan, johon et voi mennä pieleen Yhteydenottolomake 7. Hyvin yli 3 miljoonalla asennuksella siitä on tullut alan standardi (vaikka suosittelemme myös Gravity Forms -sovelluksia, jos tarvitset jotain muokattavissa olevaa).

4. Linkit sosiaalisen median kanaviin

Sosiaalisen median käyttöä ei pidä aliarvioida. Lähes jokaisella nykyaikaisella verkkokäyttäjällä on sosiaalisen median tili. Useille nykyaikaisille yrityksille sosiaalisen median alustoista on tullut tärkein lähde tavoittaa uusia asiakkaita, pitää heidät kiinni ja jopa myydä. Työkaluja ja temppuja, joita nykyaikaiset tuotemerkit voivat valita, ovat rajattomat. Voit esimerkiksi suorittaa maksettuja kampanjoita saavuttaaksesi oikeat kohderyhmät ja näyttääksesi sisältösi yleisöille, jotka ovat siitä eniten kiinnostuneita.

Sivustosi linkittäminen virallisiin sosiaalisen median profiileihisi on todistettu tapa yhdistää laajempi yhteisö sivustosi ympärille. Mitä enemmän sosiaalisen median seuraajia on, sitä luotettavampi yrityksesi näkyy potentiaalisten asiakkaiden silmissä. Sosiaalisen median widgetien avulla voit paljastaa vastaavat tiedot sivustoltasi. Mitä suurempi sosiaalisen median yhteisösi kasvaa, sitä luotettavampi näytät.

Jos haluat kiinnittää vierailijoidesi huomion sosiaalisen median tilastoilla, on suositeltavaa sijoittaa sosiaalisen median widget sivustosi otsikkoon. Jos olet juuri luonut sosiaalisen median profiilin ja yleisö ei ole niin suuri, suositellaan odottamaan, kunnes se kasvaa.

Vielä yksi hakkeri, jonka voit valita, on lisätä sosiaalisen median syötteitä sivustoosi. Voit esimerkiksi näyttää widgetin viimeisimillä Instagram- tai Facebook-päivityksillä verkkosivun alareunassa.

JetPack Free WordPress -laajennuksen sosiaaliset kuvakkeet

Sosiaalisen median laajennuksia on saatavana satoja, mutta pidämme todella JetPack Social. On mahdollista, että käytät jo JetPack for WordPress -sovellusta kuvan optimointiin, gallerioihin, raa’an voiman suojaamiseen tai muuhun sen mahtavaan ominaisuuteen. Mutta tiesitkö, että tämä kätevä kaikki yhdessä laajennus sisältää myös sosiaalisen median kuvakkeet? Ja ne ovat melko mukavia, jos kysyt meiltä, ​​joten miksi et kokeilisi heitä kokeilemaan uuden laajennuksen asentamisen sijasta.

5. Usein päivitetty blogi

Blogin pitäminen auttaa sinua luomaan pitkäaikaisen suhteen yleisösi kanssa. Virallisessa blogissasi jakamasi sisällön tulisi olla osana kapeutta, johon yrityksesi liittyy. Sen pitäisi olla hyödyllinen yleisöllesi. Voit jakaa arvosteluja tarjoamistasi ratkaisuista, oppaita, opetusohjelmia, hauskaa sisältöä, ilmaisia ​​e-kirjoja ja paljon muuta.

Blogi, joka on täynnä asiaankuuluvia ja hyödyllisiä tietoja, tuo arvoa yleisöllesi. Usein päivitettävä blogi osoittaa, että välität sekä nykyisistä että mahdollisista asiakkaista. Se paljastaa, että välität tavoista auttaa heitä monissa yrityksissä sen sijaan, että pakottaisit heitä tekemään nopean oston. Päivittäessäsi blogiasi hienolla sisällöllä osoitat asiantuntemuksesi yrityksesi kapealla ja paljastat siten, että asiakkaasi voivat luottaa sinuun ja luottaa sinuun.

Joten yksi lisäominaisuus, joka sinun on etsittävä WordPress-teemoista luotettavan liiketoimintasi suhteen, on blogitoimintojen tukeminen. Toimiva, käyttäjäystävällinen ja helposti selattava blogi voi tehdä ihmeitä verkkoyrityksille.

6. Tietosuojakäytäntö

Koska nykyaikaisessa verkossa tapahtuu yhä enemmän virtuaalisia hyökkäyksiä, ihmiset pakkomiellevät yksityisyyttä. Jos välität yleisöstäsi ja jos haluat heidän luottavan sinuun yhtä paljon kuin itseäsi, niin on ensiarvoisen tärkeää paljastaa, mitä teet jokaisella henkilön toimittamalla tiedolla. Esimerkiksi, jos verkkosivusto käyttää evästeitä tietoja, kysyy käyttäjiltä lisätietoja jättäessään kommentin, sisältää verkkotutkimuksen, joka kerää käyttäjätietoja jne., Sinun on selitettävä yleisöllesi, millä tavoin näitä tietoja käytetään.

Esimerkiksi verkkosivustoilla on tullut yleinen käytäntö ilmoittaa ihmisille evästeiden käytöstä. Aina kun verkkoresurssi pyytää käyttäjän sijaintitietoja, vastaava ponnahdusikkuna tulee näkyä sivustolla.

Kuinka voit järjestää tällaisia ​​tietoja verkkosivustollasi? Eri yritykset valitsevat erilaisia ​​strategioita. Vaikka jotkut heistä jakavat kaikki tietosuojakäytäntöä koskevat tiedot yhdellä sivulla, toiset lisäävät mieluummin linkkejä sivuille, jotka sisältävät tietoja tällaisten tietojen käytöstä sivustojen alatunnisteessa. Siksi aina, kun käyttäjän on selvitettävä lisätietoja tietosuojakäytännöstä, kommenttikäytännöistä, evästeistä, jne., Hän voi löytää vastaavat tiedot napsauttamalla oikeaa linkkiä..

Automaattiset käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö Ilmainen WordPress-laajennus

Älä huolestu, jos et ole varma, mistä aloittaa tietosuojakäytännösi – voit itse käyttää laajennusta myös tähän! Vapaa Automaattiset käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö WordPress-laajennus tekee kaiken kovan työn puolestasi. Lisää vain muutama muuttuja ja käytä sitten lyhytkoodia lisätäksesi käytäntösi sivulle. Helppo!

7. Suojattu kassalle

Verkkohuijausten määrän kasvaessa ihmiset ovat varovaisempia online-ostojen tekemisessä. WordPress ei ole enää CMS pelkästään yrityssivustojen ja -blogien rakentamiseen. Suurin osa nykyaikaisesta Webistä löytyvistä WordPress-teemoista tulee WooCommerce-tuesta. Tämän vuoksi voit luoda täysin varustellun verkkokaupan WordPress-teeman perusteella.

Todistettu luottamussignaali # 7: Turvallinen kassalle

Teeman tarjoajat yleensä lataavat tuotteitaan useilla online-maksutavoilla. Jotta oma yrityksesi näyttäisi luotettavammalta, tässä on tärkeimmät kohdat, jotka sinun on otettava huomioon.

 • Antakaa heille useita maksutapoja osoittaaksesi, että välität todella jokaisesta asiakkaasta. Siten ihmiset voivat valita vaihtoehdon, joka on heille yleisin. Mitä enemmän maksutapoja tarjoat, sitä luotettavampi ja luotettavampi näytät verkkoyhteisön silmiin.
 • Laajasti tunnistettavien kuvakkeiden ja kuvien käyttö sivustollasi lisää myös asiakkaiden luottamusta. Tiedämme kaikki, kuinka VISA, MasterCARD, PayPal, AMEX ja muut kuvakkeet näyttävät. Joten saavuttaessa sivustoon, jossa on kuvia käyttäjän tuntemista maksutavoista, verkkoprojekti luo automaattisesti luotettavamman esityksen, joka kiinnittää ensi kävijöiden huomion.

Kiinnitä huomiota yrityksesi valitsemien WordPress-teeman tällaisten elementtien saatavuuteen / tukeen. Saa jokainen asiakas luottamaan sinuun. Saa heidät tuntemaan olonsa varmoiksi entistä enemmän. Tämä tuo sinulle enemmän asiakkaita ja lisää merkittävästi tuloja.

McAfee Secure Free WordPress -laajennus

Pidämme McAfee SECURE ilmainen WordPress-laajennus lisätäksesi tietoturvamerkin kauppasivuillesi, mutta siellä on paljon muuta, mitä voit tehdä kaupan suojaamiseksi. Muista käyttää vinkkejämme suojataksesi WooCommerce-myymäläsi luodaksesi asiakkaillesi turvallisen verkkokaupoituskokemuksen.

8. SSL-varmenne ja ilmaisin

SSL-varmenne tarjoaa todennuksen, jotta kun asiakassi lähettää sinulle tietoja, he tietävät, että se menee oikealle palvelimelle eikä pettäjälle (mikä tekee siitä yhden tärkeimmistä luottamussignaaleista).

Sitä vaaditaan sähköisen kaupan sivustoilla (käsiteltävien tapahtumien tietojen vuoksi) ja monilla blogeilla ja yhteisöillä (joissa satunnaisesti käydään läpi henkilökohtaisia ​​tai kaupallisia tietoja) pitäisi olla myös tämä.

SSL: ssä on kaksi elementtiä. Ensimmäinen on todellinen varmenne, joka suojaa asiakastietoja ja se on yleensä ostettava kolmannelta osapuolelta, WordPressin ulkopuolelta. Toinen osa on rintanappi, joka kertoo kävijöillesi, että sivustosi on suojattu.

SSL-varmenteen voi usein hankkia kysymällä hosting-yritykseltäsi. Suurimman osan ajasta joudut maksamaan yksityisestä SSL: stä, mutta monta kertaa isäntä tarjoaa ilmaisia, jaettuja SSL-varmenteita kautta Salatkoon. Voit myös asettaa oman SSL: n Let’s Encrypt -sovelluksen tai Googlen kautta monista muista ilmaisista SSL-vaihtoehdoista.

Kun olet hankkinut SSL-sertifikaatin, sinun on parasta asentaa Todella yksinkertainen SSL-laajennus. Tämä aktivoi verkkosivustosi SSL-toiminnot ja ohjaa kaikki saapuvat sivustopyynnöt https: ään http: n sijasta. Huomaa myös https: // ennen URL-osoitetta.

Monet asiakkaat huomaavat tämän muutoksen URL-osoitteessa, mutta toinen tapa varmistaa, että he näkevät sen, on upottamalla SSL-tietotunnus kassalle, sivupalkkiin tai alatunnisteeseen. Mitä useammin näytät tunnuksen, sitä todennäköisemmin ihmiset ymmärtävät heidän henkilökohtaisten tietojensa olevan turvallisia.

9. Muokattu verkkotunnus

Verkkotunnus on URL tai osoite, johon asiakkaasi ja verkkosivustosi kävijät menevät. Se voi näyttää esimerkiksi tällaiselta: www.mygreatwebsite.com. Useimmiten siinä on yrityksesi nimi tai jonkinlainen avainsana, jota käyttäjät aikovat etsiä.

Kun valitset verkkosivustojen rakentajan, saatat päätyä käyttöjärjestelmäkohtaiseen aliverkkotunnukseen, kuten mywebsite.weebly.com tai mywebsite.wix.com. Monet näistä kaikista yhdessä verkkosivustojen rakentamisessa tarjoavat näitä verkkotunnuksia ilmaiseksi, ja jotkut isäntäyritykset sallivat sinun olla niitä WordPressissä.

Suurin ongelma tällaisen aliverkkotunnuksen omistamisessa on se, ettei sillä ole ainutlaatuisuutta. Mainostatte periaatteessa verkkosivustojen rakentajaa, ja se tekee verkkotunnuksestasi pidemmän kuin sen pitäisi olla. Tämä vaikeuttaa muistamista, ja hakukoneet eivät yleensä anna näille verkkotunnuksille yhtä paljon näkyvyyttä.

Lisäksi se näyttää vierailijoille epäammattimaiselta. Itse asiassa ensimmäinen ajatus, joka ajaa mieleeni, kun en näe mukautettua verkkotunnusta, on “He eivät viettäneet aikaa tai rahaa tällä sivustolla.”

Siksi on parasta ostaa mukautettu verkkotunnus isäntäyritykseltäsi tai verkkotunnuksen myyjältä. Muokatut verkkotunnukset ovat niin edullisia (yleensä noin 10 dollaria vuodessa), että se ei ole mielenkiintoinen.

Sivustoilla, kuten GoDaddy, Namecheap ja Register.com, on kaikissa hakupalkit käytettävissä olevien mukautettujen verkkotunnusten löytämiseksi. Mutta sinun tulisi ensin tarkistaa isäntäyritys, koska saman yrityksen kautta on helpompaa työskennellä.

10. Luottamuslogot ja symbolit (kuten McAfee Secure)

Tämä liittyy SSL-tunnuksiin, joista puhumme aiemmin, mutta on olemassa useita muita logoja ja symboleja, jotka kannattaa harkita asiakkaidesi helpottamiseksi..

Esimerkiksi, monet käyttäjät eivät luota verkkosivustoihin, ellei siellä ole jonkinlaista virus- ja haittaohjelmasuojausta, kuten Norton tai McAfee Secure. On selvää, että käyttäjä ei voi mennä taustaohjelmaan nähdäksesi asentamasi, joten logot ovat välttämättömiä.

Suurimman osan ajasta näet runsaasti logoja verkkokaupan verkkosivustojen alaosaa kohti. Tämä kaikki johtuu edestakaisin virtaavien henkilökohtaisten ja liiketoimien tietojen määrästä.

Esimerkiksi verkkokaupan sivustojen tiedetään näyttävän maksettujen yhdyskäytävien ja prosessorien “vahvistetut” logot. Tämä koskee yhdyskäytäviä, kuten PayPal, Authorize.net ja Stripe.

Ei ole myöskään huono idea paljastaa hyväksymäsi maksutyypit. Kaikki yritykset eivät salli kaikkia luottokortteja tai vaihtoehtoisia maksutapoja, kuten Apple Pay, Bitcoin ja PayPal. Joten se voi olla strateginen etu, jos tarjoat enemmän maksutapoja.

Voit yleensä löytää nämä tunnukset (ja upotuskoodit) yrityksiltä, ​​joilta ne ovat lähtöisin. PayPalilla on sivu logoilleen. Samoin McAfee.

11. Google-yritysprofiilin luominen

Jokainen verkkosivusto tarvitsee Google Business -profiilin – varsinkin jos sinulla on paikallinen kauppa. Syynä tähän on se, että suurin osa paikallisista hauista tehdään nyt Googlen tai Yelpin kautta. Siksi haluat, että niin paljon tietoa kuin mahdollista luetellaan Googlen kärjessä.

Orgaaninen hakutulos on hieno, mutta siitä puuttuu kohteita, kuten kuvia, tähtiarvioita, arvosteluita, yritystietoja, aukioloaikoja ja muita ominaisuuksia, jotka tekevät yritysprofiilista yhden luottamussignaaleistamme.

Google-yritystiedot osoittavat asiakkaille, että olet aktiivinen verkossa ja olet kiinnostunut näyttämään ihmisille niin paljon tietoa kuin he tarvitsevat heti alusta alkaen.

Jos yrityksesi arvosanat ovat korkeat, se on myös loistava tapa osoittaa tämä sosiaalinen todiste. Viimeiseksi, paras tapa hyödyntää Google Business -palvelua on vastata käyttäjien arvosteluihin. Se on erittäin tehokas, kun muut asiakkaat näkevät, kuinka toimit ja miten vastaat käyttäjän pyyntöihin ja huolenaiheisiin.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjautua sisään Google My Business, sitten vaatia yritystäsi ja luo profiili. On kenttiä kuvien lähettämiseen, aukioloaikojen jakamiseen, myymäsi puhumiseen ja paljon muuta.

12. Ei-roskapostisivuston käyttäminen

Ei turmeltunut, nopea sivustosuunnittelu riippuu tyypillisesti siitä, löysitkö teeman luotetulta teemyyjältä. Sinulla on kuitenkin täysi hallinta siitä, kuinka paljon haluat roskapostin vierailijoille.

Ajattele roskapostia mille tahansa, joka voi estää käyttäjän kykyä lukea sisältöäsi tai siirtyä eteenpäin koko sivustosi alueella.

Roskapostia on kahta päätyyppiä, joita tulisi välttää tai rajoittaa: ponnahdusikkunat ja mainokset.

Ponnahdusikkunat ovat mukavia rakentaa sähköpostiluetteloasi, mutta parhaat sähköpostien keräyslomakkeet tarjoavat työkaluja näiden ponnahdusikkunoiden estämiseen, kun käyttäjä on jo nähnyt ne. Esimerkiksi OptinMonster tarjoaa edistyneitä kohdistamis- ja mukautettuja näyttösääntöjä. Nämä ovat välttämättömiä ponnahdusikkunoiden paljastamiseksi vain silloin, kun ne ovat vähiten ärsyttäviä.

Mainosten osalta ne ansaitsevat paljon rahaa, mutta haluat estää niitä pilaamasta todellista sisältöäsi.

Sanomalehdet ovat tunnettuja rikkoneen tätä sääntöä, koska ne sekoittavat usein mainoksia artikkeleihin tai näet samalla sivulla monia päällekkäisiä mainoksia. Suurin osa ajasta, nämä monet mainokset vain hidastavat sivustoasi ja poistavat käyttäjän.

Käärimistä

Nyt sitä mennään. Nämä olivat 12 suosittua luottamussignaalia, jotka sinun tulee ottaa huomioon rakentaessasi luotettavaa läsnäoloa yrityksellesi. Jos haluat rakentaa sivuston itse, harkitse näiden elementtien sisällyttämistä suunnitteluun. Jos haluat työskennellä WordPress-mallien kanssa, valitse valmis malli, joka sisältää edellä mainitut kriteerit. Älä koskaan unohda kokeilla. Ei välttämättä ole, että yhdellä sivustolla toimineet hakkerit ovat niin suosittuja toisella.

Valitse luottamussignaalit, jotka soveltuvat parhaiten omaan yritykseesi, ja anna heidän kasvattaa asiakaspohjasi. Onko sinulla jotain lisättävää? Tai luottamussignaaleja, joita etsit verkosta? Jaa ajatuksesi alla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map