12 parasta WordPress-varmuuskopiolaajennusta ja -palvelua

10+ paras WordPress-varmuuskopiointilaajennukset ja palvelut

Verkkosivun luominen on hauska kokemus, kun asiat ovat menossa oikein. Kokemus voi kuitenkin muuttua nopeasti hapanksi, jos WordPress-verkkosivustoosi ilmenee ongelma. Voit esimerkiksi joutua haitallisen hakkerin uhreiksi tai antaa periksi vioittaa tietoja asentaessasi uutta teemaa tai laajennusta. Tai ehkä teit yksinkertaisesti muutoksen, jota et halua, ettet olisi tehnyt, eikä sinulla nyt ole mahdollisuutta palata takaisin. Sivustosi ongelmat voivat olla turhauttavia, etenkin kun sinulla ei ole aavistustakaan tietoa sen palauttamisesta.


WordPress on yleensä turvallinen ja luotettava sisällönhallintajärjestelmä verkkosivustollesi. Mutta joskus kaikista varotoimenpiteistä huolimatta, jotakin saattaa mennä pieleen. Sano kadotat verkkosivustosi, miten palauttaisit sen entiseen loistoonsa?

Varmuuskopiot ovat vastaus. Ne ovat yksi parhaimmista – ja luotettavimmista – puolustuksista kaikenlaiselle sivustollesi kohdistuvalle uhalle. Kun säännöllinen varmuuskopiointiaikataulu on paikallaan, sinun tarvitsee vain palauttaa sisältö ja olet valmis ja käynnissä uudelleen.

Manuaalinen versio automaattisista varmuuskopioista (alias pluginilla)

Manuaaliset varmuuskopiot toimivat pienessä verkkosivustossa, jolla on pieni katsojamäärä ja pieni henkilöstö, mutta kun verkkosivustosi yleisö ja henkilökunta kasvavat, sinulla on harvoin varaa antaa verkkosivustollesi offline-tila. Vaikka manuaaliset varmuuskopiot tarjoavat enemmän valinnanvaraa, verkkosivustosi varmuuskopiointi on ehdottomasti hankalampaa. Voit lukea lisätietoja manuaalisten varmuuskopioiden käyttämisestä täydellisestä oppaastamme WordPressin varmuuskopioinnista.

Yleensä verkkosivustojen ylläpitäjät ovat aivan liian kiireisiä verkkosivustojensa manuaaliseen varmuuskopiointiin, ja epäonnistuminen säännöllisestä varmuuskopioinnista voi jättää verkkosivustosi alttiiksi vältettävissä oleville seisokkeille, jos verkkosivustosi menettää tiedot tai joutuu hakkeroinnin uhreiksi. Tai jos isäntäsi palvelimet joutuvat fyysisen hyökkäyksen kohteeksi (luonnononnettomuudet, ota mukaan) tai muuten. Verkkosivustolle, jolla on suhteellisen suuri yleisö, on parasta, että käytät premium-varmuuskopiointipalvelua tai laajennusta. Ja vaikka verkkosivustosi ei olisi kovin suosittu, sinun tulisi silti ainakin käyttää ilmaista laajennusta.

Vaikka budjetti onkin tiukka, viettää vähän ylimääräistä varapalveluun paljon rahaa. Nämä palvelut tekevät kaiken raskaan nostamisen puolestasi, joten voit nukkua tietäen, että WordPress-sivustosi on hyvissä käsissä. Olemme kuitenkin tehneet parhaamme sisällyttääksemme parhaat WordPress-varmuuskopiolaajennukset – ilmaiseksi ja palkkiona. Joten vain koska budjettisi ei anna sinulle riittävästi liikkumatilaa yhdelle mainitsemistamme maksetuista vaihtoehdoista, se ei tarkoita, että et löydä mahtavaa ilmaista laajennusta, jonka avulla voit varmuuskopioida sivustosi säännöllisesti.

1. VaultPress

VaultPress WordPressille

VaultPress tarjoaa Automatticin tarjoaman virallisen varmuuskopiopalvelun, joka tarjoaa lukuisia varmuuskopiointimahdollisuuksia tavallisimmasta alkaen 2 dollaria kuukaudessa aina edistyneeseen hintaan 20 dollaria kuukaudessa. Itse asiassa luotamme VaultPressiin varmuuskopioimaan WPExplorer jokaisen ja jokapäiväisen.

VP palauttaa

VaultPress voi luoda ja pitää ajan tasalla kopion verkkosivustostasi synkronoimalla WordPress-sisältösi päivittäin / reaaliajassa ja tarjota automaattisen palautusvaihtoehdon. Lisäksi suoritetaan turvatarkistus, jotta pysyt ajan tasalla kaikista mahdollisista uhista sivuston turvallisuudelle.

VaultPress

On erittäin helppo katsoa varmuuskopioarkistoa ja päättää, mitä varmuuskopioita haluat käyttää. VaultPressin avulla voit helposti palauttaa verkkosivustosi FTP- tai SSH-yhteydellä. Voit ladata varmuuskopiot ja tallentaa ne mihin tahansa kannettavaan tallennuslaitteeseen tai lähettää mihin tahansa online-tallennusverkkosivustoihin, kuten Google Drive tai Dropbox. Jos sinulla on ongelmia palauttamisten kanssa, VaultPress tarjoaa suurta tukea verkkosivuston palauttamisessa.

29 dollaria kuukaudessa saat roskapostisuojauksen, automaattiset palautukset, reaaliaikaiset varmuuskopiot, turvatarkistukset, täyden varmuuskopion ja tallelokerotuki. Pienin suunnitelma Lite, tarjoaa päivittäisen varmuuskopion, automatisoidut palautukset, kassakaapin tuen ja 30 päivän varmuuskopion.

Voit käyttää VaultPressiä useille verkkosivustoille, joissa on vain yksi tili. Ja voit käyttää kaikkia varmuuskopioita asentamalla VaultPress -laajennus.

2. iThemesin varmuuskopiointiBuddy

BackupBuddy - WordPress-varmuuskopiolaajennus palauttamaan WordPressin siirtäminen

Tiedot ja lataa

Varmuuskopioi ja palauta WordPress-verkkosivustot BackupBuddy-sovelluksella saumattomasti ja ilman paljon vaivaa. Voit tallentaa varmuuskopioasi missä tahansa Amazon-verkkopalvelujen, Dropboxin, Rackspace Cloudin, FTP: n ja sähköpostin kautta.

BackupBuddy - WordPress-varmuuskopiolaajennus palauttamaan siirrä WordPress (1)

BackUp Buddy -sovelluksella voit suorittaa usein tietokantojen varmuuskopioita tai suorittaa täydellisiä varmuuskopioita, käyttää ulkopuolisia tallennusvaihtoehtoja, käyttää BackUp Buddy Stash -tallennusta, ajoittaa varmuuskopioita, sulkea pois tiettyjen tiedostojen varmuuskopiointi ja luoda varmuuskopiofiileja.

BackupBuddy - WordPress-varmuuskopiolaajennus palauttamaan siirrä WordPress (2)

Palauttaminen on erittäin helppo seurata, jopa WordPressin aloittelijoille. BackUp Buddy voi auttaa siirtämään WordPress-sivustosi helposti toiseen verkkotunnukseen tai isäntään. Muita BackUp Buddy -ominaisuuksia ovat sähköposti-ilmoitukset, varmuuskopiointirajoitukset, yksittäisten tiedostojen tallennus, haittaohjelmien skannaukset, tietokannan tekstikorvaukset, tietokannan skannaus ja korjaus sekä interaktiivinen sivustohakemistokartta.

3. UpdraftPlus

UpdraftPlus WordPress -varmuuskopiolaajennus

UpdraftPlus on tehokas ja erittäin suosittu freemium-laajennus, joka auttaa luomaan WordPress-verkkosivustosi varmuuskopioita Amazon S3: ssa, Google Drivessa, Rackspace Cloudissa, Dropboxissa, FTP: ssä, SFTP: ssä, SCP: ssä, OpenStack Swiftissä, WebDAV: ssa ja jopa sähköpostitse..

Tämän vaihtoehdon avulla voit tehdä nopeasti varmuuskopioita WordPress-sivustostasi ja tallentaa ne joko pilveen tai ladata ne suoraan tietokoneellesi. Laajennus tukee myös sekä ajoitettuja että tilattavia varmuuskopioita ja sallii Web-sivustosi tiedostojen ja tietokantojen eri aikataulut.

Vaihtoehdot

Käytä Updraft-sovellusta nopeaan palauttamiseen, automaattiseen varmuuskopiointiin toistuvilla aikatauluilla, siirtämällä sivustoja, valitsemalla varmuuskopioitavia tiedostoja ja lataaksesi varmuuskopioita. Jos lataus keskeytyy ennenaikaisesti tai epäonnistuu, laajennus yrittää epäonnistuneen latauksen uudelleen. Salaa tietokannan varmuuskopiot laajennuksen premium-version avulla. Tämä laajennus toimii useilla kielillä, ja käännöstyö on käynnissä. Ilmainen versio sopii suurimmalle osalle käyttäjiä, vaikka premium-versio tarjoaa kokonaisen joukon lisäominaisuuksia, mukaan lukien pääsyn prioriteettitukeen..

4. BlogVault

BlogVault-varmuuskopiot

Tiedot ja lataa

Suojattu varmuuskopiointijärjestelmä, joka auttaa WordPressin käyttäjiä luomaan varmuuskopioita automaattisesti, suorittamaan automaattisia palautuksia, siirtämään sivustoja ja tarkastelemaan varmuuskopioita jopa 30 päivän ajan. Voit tallentaa haluamasi varmuuskopion varmuuskopioarkistosta Dropboxiin. Voit testata varmuuskopioita BlogVault-palvelimilla tarkistaaksesi, onko valittu varmuuskopio haluamasi.

BlogVault varmuuskopioimaan WooCommerce

BlogVaultilla voit ottaa ominaisuuden käyttöön myös reaaliaikaisiin varmuuskopioihin. Merkitys, kun teet muutoksia sivustoosi, BlogVault ei ota eikä päivitä vastaavia tiedostoja. Tällä tavalla sivustosi sisältö on aina turvallista!

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat inkrementaaliset varmuuskopiot, ilmainen muualla oleva tallennustila, monisivusto-tuki, integroitu vaiheistus, taulukkovarmuuskopiot WooCommerce-kaupoista ja hämmästyttävä tukitiimi, joka on valmis auttamaan ympäri vuorokauden.

5. Kopiokone

Kopiokoneen ilmainen WordPress-laajennus

Kopiokone on siirtolaajennus, jonka avulla voit käsitellä verkkosivustosi varmuuskopioita. Ilmaisen laajennuksen avulla voit kloonata WordPress-sivustosi ja luoda manuaalisia varmuuskopioita pyynnöstä. Se loi täydellisen varmuuskopion zip-tiedostoon pakatuista WordPress-tiedostoista, sivuston sisällöstä, tietokannasta, teemoista ja laajennuksista..

Saatavana on myös pro-versio varmuuskopiointiaikatauluun, pilvitallennusyhteyteen, sähköposti-ilmoituksiin ja muihin.

6. BackWPup

BackWPup Free WordPress -laajennus

BackWPup on toinen Freemium-laajennus, joka voi suorittaa WordPress-sivustojen automatisoituja varmuuskopioita, suorittaa WordPress XML -viennin, optimoida, tarkistaa ja korjata tietokantoja.

backUpwp ilmaiseksi

Varmuuskopiot voidaan tallentaa FTP-palvelimien, Dropbox, Amazon S3, Microsoft Azure, Rackspace pilvi, Sugar Sync ja pro-versioiden kautta Amazon Glacier ja Google Drive. Ja jos tarvitset lisää ominaisuuksia tai tukea, päivitä vain laajennuksen premium-versioon.

7. SnapshotPro

SnapshotPro

Snapshot on WPMU DEV: n laajennus, joka luo varmuuskopioita kaikesta sisällöstä, koko tietokannasta tai tietyistä taulukoista. Laajennus voidaan ajoittaa suorittamaan automaattisia varmuuskopioita ja voit tallentaa varmuuskopiot Dropboxiin, Amazon S3: een tai SFTP: hen. Laajennus on osa WPMUdev-jäsenyyttä ja sisältää yhden napsautuksen varmuuskopion ja palautuksen tuen, automatisoidut varmuuskopiot, useiden sivustojen tuki ja sisältää jopa 10 Gt WPMUdev-pilvivarastoa.

8. WPVivid

WPvivid

WPvivid -sovelluksella voit varmuuskopioida, palauttaa ja siirtää sivustosi – mutta keskitymme juuri nyt varmuuskopioihin. Ilmaiseen laajennukseen sisältyy ominaisuuksia automatisoiduille varmuuskopioille, pilvitallennustuelle (Dropbox, Google Drive, Amazon S3, SFTP jne.), Kerran napsautuksen palauttaminen, yhden napsautuksen varmuuskopiot, ei varmuuskopioiden kokorajoituksia ja paljon muuta. Laajennus on myös yhteensopiva suositun MainWP-sivustonhallinnan kanssa, joten voit hallita helposti kaikkien verkkosivustojesi varmuuskopioita. Ja se pelaa mukavasti sivunrakentajien, kuten Elementor, SiteOrigin ja Beaver Builder, kanssa.

WPvivid Pro lisää entistä enemmän vaihtoehtoja varmuuskopioille, monisivusto-tuki, etävarastointi, edistynyt ajoitus, käyttäjärooliominaisuudet ja paljon muuta.

9. BackupGuard

BackupGuard

Luo helposti varmuuskopio sivustostasi BackupGuard-sovelluksella. Laajennuksessa on paljon varmuuskopio-ominaisuuksia rajoittamattoman määrän sivuston varmuuskopioiden, yksittäisten tiedostojen tai kansioiden varmuuskopioiden ja jopa useiden sivustojen varmuuskopioiden luomiseen. Lisäksi on helppo ajoittaa, viedä tai tuoda varmuuskopioita. Ja BackupGuard tarjoaa ainutlaatuisen edistymispalkin, joten voit nähdä missä olet varmuuskopiossasi (tai jopa peruuttaa se, jos haluat).

10. CodeGuard

CodeGuard-varmuuskopiot

Tiedot ja lataa

Varmuuskopiojärjestelmä, joka luo varmuuskopion kaikesta WordPress-sivustossasi. Asennusprosessin ei pitäisi olla liian vaikea henkilölle, joka on käyttänyt WordPressiä jonkin aikaa, varmuuskopiot luodaan automaattisesti ja voit seurata verkon tiedostojen muutoksia.

Palauttaminen voidaan tehdä lataamalla zip-tiedosto ja suorittamalla manuaalinen palautus tai valitsemalla tietyt palautettavat tiedostot. Helpoin tapa on valita automaattinen täydellinen palautus. Suunnitelmissa, jotka vaihtelevat 39–239 dollaria kuukaudessa, se saattaa kuulostaa hiukan kallialta, mutta se ei todellakaan ole, kun otat huomioon, että se suojaa sivustoasi.

11. WPBackItUp

WPBackItUp WordPress -laajennus.

Viimeisimmäinen valintamme – WPBackItUp – on vankka haastaja sivustosi varmuuskopiointiin, ainutlaatuisella hinnoittelurakenteella. Varmuuskopioi sivustosi ja palauta se manuaalisesti on täysin ilmainen. Jos haluat kuitenkin hyödyntää yhden napsautuksen palautusvaihtoehtoja (kuten monia muita ominaisuuksia), joudut maksamaan 79 dollaria premium-versiosta.

Kaiken kaikkiaan WPBackItUp on vankka vaihtoehto muille ratkaisuille WordPress-verkkosivustosi varmuuskopioinnille. Heidän tuki ja dokumentointi ovat erinomaisia, mikä tarkoittaa, että sinun ei väitetysti tarvitse mitään muuta kuin ilmainen versio sivustosi suojelemiseksi.

12. All-in-One WP -siirto

All-in-One WP -siirto

All-in-One WP -siirto on täsmälleen miltä miltä se kuulostaa – laajennus, joka asettaa sinut menestykseen siirtäessäsi verkkosivustoasi. Mutta voit käyttää laajennusta vain viedä varmuuskopion sivustostasi. Kirjaudu vain sivustoosi, siirry All-in-One WP -siirtolaajennus-osioon ja napsauta suurta vihreää Vie-painiketta. Laajennus sisältää WP-CLI-integroinnin, jotta voit luoda varmuuskopioita ja sulkea tiedostoja (kuten roskapostikommentteja, viestiversioita, passiivisia laajennuksia jne.) Nopeilla komennoilla.

Miksi verkkosivustojen varmuuskopiot ovat niin tärkeitä

Yksinkertaisesti sanottuna, varmuuskopio on kopio verkkosivustostasi, joka on ladattu muualle (kuten palvelimellesi tai tiedostojen hosting-palveluun, kuten Dropbox). Ne ovat välttämättömiä sen varmistamiseksi, että sinulla on tapa palauttaa sivustosi, kun asiat menee pieleen. Kuvittele esimerkiksi virhe, joka vaikuttaa verkkokauppasivustoosi. Jos sinulla ei ole varmuuskopiota – etkä voi palauttaa kadonneita tietojasi – se vaikuttaa massiivisesti koko yritykseesi. Vaikka näkymät saattavat olla synkät, varmuuskopiointistrategian olemassaolo – jopa yksinkertainen – säästää pekonin.

Kaiken kaikkiaan verkkosivustosi varmuuskopiointi voi auttaa sinua suojautumaan useilta uhkilta, kuten:

  • Verkkosivun hakkerit. Vaikka jotkut hakkerit pyrkivät varastamaan arkaluontoisia tietoja, monet hakkeroivat verkkosivustoja vain todistaakseen pystyvänsä. Jos sinulla on verkkosivusto, olet jo vaarassa.
  • Haittaohjelmat ja virukset. Haitalliset uhat, kuten virukset, troijalaiset ja muut haittaohjelmat voivat löytää tiensä verkkosivustoosi WordPress-laajennusten kautta ja vahingoittaa tai varastaa tietojasi. Vaikka WordPress on suojattu, se ei silti ole 100% erehtymätöntä. WordPressin aiemmat versiot ovat kärsineet, ja jos sinulla on turvallinen täydellinen varmuuskopio, olet varautunut pahimpaan tilanteeseen.

Kaiken kaikkiaan varmuuskopiot ovat erittäin tärkeitä – mutta aivan kuten avain on koko aikataulusi. Katsotaanpa miten etenee.

Varmuuskopiointiaikataulun luominen

Varmuuskopiointiohjelma on yksinkertaisesti taajuus, jolla varmuuskopioita tehdään. Tämä voi olla viikoittainen tai kuukausittainen varmuuskopio, vaikka taajuus voi vaihdella omien tarpeidesi mukaan. Suosittelemme kuitenkin säännöllisten varmuuskopioiden tekemistä.

Varmuuskopion aikataulun luominen on suhteellisen yksinkertainen prosessi. Kun sinä voisi suorittaa muutama yksinkertainen laskelma (mukaan lukien factoring liikennettasollesi), tosiasia on, että jos varmuuskopioit säännöllisesti ja käytät usein valitsemasi ratkaisun sisäänrakennettuja ominaisuuksia, sinun pitäisi olla hyvä mennä.

Tämän jälkeen et halua tallentaa kopioita kaikista tekemistäsi varmuuskopioista yhdessä paikassa. Sen sijaan yrität saada ainakin yhden paikallisen varmuuskopion toisen kopion kanssa, joka on tallennettu ulkopuolella. Laajennukset voivat jälleen auttaa sinua tässä, ja monet tarjoavat tavan tallentaa varmuuskopioita ulkoisesti.


Vain toistaakseni – varmuuskopiot ovat välttämättömiä. Ne auttavat sinua pääsemään takaisin verkkoon nopeasti ja helposti ongelman jälkeen, ja mikä tärkeintä, minimoivat vierailijoiden kokemat seisokit. Ja lopulta ei todellakaan ole hyvää syytä (ei yhtään) syytä olla tekemättä varmuuskopioita verkkosivustollesi. On parempi olla turvassa kuin pahoillani – juuri siksi verkkosivustosi varmuuskopiointia suositaan. Vaikka sinusta tuntuisi, että verkkosivustosi ei aio menettää paljon liikennettä / tuloja pienen seisonta-ajan takia, voit silti mahdollisesti menettää kaiken, mitä verkkosivustollesi on laitettu.

Suosittelen ehdottomasti, että saat ainakin ilmaisen laajennuksen WordPress-sivustosi suojaamiseksi. Varmista aina varmuuskopio aina julkaisessasi uusia viestejä, samoin kuin ennen WordPress-asennuksen, teemojen ja laajennusten merkittäviä päivityksiä ja niiden jälkeen (tai ainakin kerran kuukaudessa vain turvallisuuden vuoksi)..

Oletko kokeillut jotakin parhaiden WordPress-varmuuskopiolaajennusten roundup-vaihtoehdoista? Vai ikävöimme suosikki varmuuskopiolaajennusta? Kerro meille kommenttiosassa – haluaisimme kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map