12 hienoa Chrome-sovellusta ja laajennusta, joita voit käyttää WordPressiin

Suurin osa WordPressissä tekemistämme hienosäädöistä on tarkoitettu verkkosivuston toimivuuteen ja vieraan herättämiseen. Korostamme paljon lukijoiden käyttökokemusta. Mutta tiedättekö, että on olemassa joitakin näppäröitä työkaluja, joita bloggaajat ja sivuston omistajat voivat käyttää WordPress-tehtävien helpottamiseen itselleen? Näitä työkaluja ei löydy teemoista tai laajennuksista. Pikemminkin nämä ovat sovelluksia ja laajennuksia, jotka voit lisätä Chrome-selaimeesi.


Jotkin näistä Chromen sovelluksista ja laajennuksista auttavat sinua suorittamaan rutiininomaisia ​​WordPress-tehtäviä joutumatta kirjautumaan sisään. Voit tehdä nopeita muutoksia selaimeesi ja tallentaa ne WordPressiin. Muutaman laajennuksen avulla sinun on rekisteröitävä WordPress-kirjautumistiedot kertaluonteisesti Googlessa. Seuraavat muutokset voidaan tehdä napsauttamalla laajennuksia, työskentelemällä selaimessa ja tallentamalla WordPressiin.

Nämä sovellukset ja laajennukset voivat tehdä WordPress-työstä ilahduttavan. Niitä voidaan käyttää kirjoitettaessa tai blogittamalla. Ne ovat kevyitä ja helppo asentaa – lisää ne vain Chrome-selaimeesi. Ja jos et enää tarvitse niitä, voit poistaa ne selaimesta.

Jotkut näistä työkaluista eivät ole tarkoitettu yksinomaan WordPressin käyttöön, ja niitä voidaan yleensä käyttää Web-työskentelyn aikana. Ovatko ne tarpeellisia WordPressille? Ei, mutta ne tekevät blogistamisesta miellyttävämmän kokemuksen. Katsotaanpa lähemmin joitain niistä.

WordPress-hallintapalkin hallinta

Voit käyttää WordPressiä useiden asioiden tekemiseen – ja usein rakastat vain sitä, että järjestelmänvalvojan palkki helpottaa. Mutta on myös aikoja, jolloin sinusta tuntuu, että se on vain tiellä. Se vie näyttötilaa ja saa sivun näyttämään hiukan siistiltä.

Voit poistaa tämän palkin näytöstäsi lisäämällä WordPress-hallintapalkin hallinta Chromelle. WordPress-kuvake ilmestyy Chrome-palkkiin. Napsauta sitä ja järjestelmänvalvojan palkki katoaa WordPress-sivulta. Napsauta uudelleen ja palkki tulee uudelleen näkyviin. Joten voit pitää palkin tai hylätä sen haluamallasi tavalla.

WordPress-hallintapalkin hallinta Chromelle

Tämä palkki lisätään Chromeen vain, jos haluat piilottaa järjestelmänvalvojan palkin. Se ei saa palkkia poistumaan kokonaan.

WPSNIFFER

WPSNIFFER on hieno Chrome-laajennus. Jos olet joskus miettinyt, mitä WordPress-sivuston käyttämää teemaa tämä laajennus auttaa sinua. Napsauta vain selaimen laajennusta, ja sivulla käytetty WordPress-teema näkyy ruudussa.

WP Sniffer

Laajennus ohjaa sinut sitten sivulle wpsniffer.com, josta löydät paljon tilastotietoja aiheesta. Yllä esitetyssä verkkosivustossa voit nähdä, että WPSNIFFERin havaitsema teema on WPExplorerin lippulaiva WordPress-teema, Yhteensä.

WordPress-tyylieditori

WordPress-tyylieditori auttaa sinua muotoilemaan WordPress-teeman. Tavallisesti pääset teeman tyylitaulukkoosi Chromen kehittäjätyökaluilla ja teet haluamasi muutokset. Mutta nämä muutokset menetetään, kun päivität sivusi.

WP_Style_Editor

Tämä laajennus tallentaa muutokset suoraan teeman tyylitaulukkoon, ilman mitään FTP: tä. Nämä muutokset tapahtuvat reaaliajassa, joten ole erityisen varovainen, kun työskentelet CSS: n kanssa.

Lisäksi se voi muokata vain teeman juurikansioon lepääviä tyylitaulukoita. Tämä laajennus on hieno tapa tehdä pieniä muutoksia teemaan ilman, että kirjaudut sisään.

BuiltWith teknologiaprofiili

BuiltWith on hyödyllinen työkalu kehittäjille ja suunnittelijoille. Lisää tämä laajennus Chrome-selaimeesi ja napsauta sitä nähdäksesi mitä työkaluja käytetään nykyisen verkkosivun rakentamiseen. Verkkosivun teknologiaprofiili näytetään avattavalla tavalla selaimen kuvakkeesta.

BuiltWith_Technology_Profiler

Kehittäjät voivat käyttää tätä tarkastellaksesi työkaluja toiminnassa verkkosivuilla ja päättääkseen, haluavatko ne toteuttaa sen projekteissaan. BuiltWith pystyy havaitsemaan sisällönhallintajärjestelmät, analyyttiset työkalut, kehykset, widgetit, isännöintiohjelmistot ja sisällön jakeluverkot.

ExpressCurate

Kirjailijan esto? Etkö voi keksiä aihetta seuraavalle artikkelellesi? Kääntyä ExpressCurate, korkealaatuinen sisällönluontityökalu. Se auttaa sinua ideoinnissa, luomisessa, hakukoneiden optimoinnissa ja viestisi julkaisemisessa, kaikki Chrome-selaimella.

Ilmaista tarkka

Aiheita ehdotetaan niiden syöttämien avainsanojen ja selaamiesi sivujen perusteella. Kun törmäät mielenkiintoiselle verkkosivulle, napsauta työkalurivin Tarkka-painiketta ja valitse kuvat ja teksti. Ne lisätään lainatuihin kommenttikenttään ponnahdusikkunassa.

Voit lisätä, muokata ja tehdä huomautuksia ja napsauttaa sitten tarkkaa nyt. Viestiluonnos luodaan WordPressiin. Voit kirjautua WordPressiin, tehdä muutoksia haluamallasi tavalla ja julkaista sitten artikkelin. Mukava jatko luovuutesi tueksi.

Shareaholic Google Chromelle

Sharehaholic Google Chromelle ei ole vain WordPress-verkkosivustoille. Se on hieno laajennus, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa heti monille sosiaalisille alustoille, kuten Facebook, Twitter, Pinterest ja noin 250 lisäpalvelua. Voit myös lisätä verkkosivut kirjanmerkkeihin.

Shareaholic Google Chrome ™ -sovellukselle

Laajennus ei hidasta selainta ja arkistoissa, voit nähdä kaikki jakamasi linkit ja myös seuraamiesi ystävien linkit Shareaholicissa.

Silmien tippaaja

Silmien tippaaja on suuri apu kehittäjille. Lisää laajennus selaimeesi ja napsauttamalla väriä napsauttamalla mitä tahansa väriä, joka kiinnittää huomiota. Laajennus antaa sinulle tarkan koodin käytetystä väristä. Voit tallentaa historiaan niin monta väriä kuin haluat ja käyttää sitä sitten, kun työskentelet verkkosivustolla.

Silmien tippaaja

Jos olet kiinnostunut WpExplorerissa käytetystä sinisestä sävystä, voit lukea sen avattavasta ruudusta, josta olen valinnut värin Eye Dropperilla. Lisää se historiaan ja muista se milloin haluat.

WP Kirjoita

Työskenteletkö jotain ja sinulla oli vilkas nero seuraavassa blogiviestissäsi? Jos haluat laittaa sanat blogiisi kirjautumatta sisään WordPressiin, voit tehdä sen suoraan selaimessa WP-kirjoituslaajennuksella.

WriteWP

Kun olet lisännyt laajennuksen selaimeesi, napsauta sitä ja aloita kirjoittaminen selaimesi avautuvaan välilehteen. Voit julkaista myös suoraan Chromesta tarvitsematta käydä WordPressissä. Työskentele tutussa WordPress-ympäristössä joutumatta kirjautumaan sisään !

WordPress-sivustonhallinta

Tämä laajennus edellyttää, että syötät kaikkien WordPress-sivustojen kirjautumistiedot, joita haluat hallita. WordPress-sivustonhallinta tallentaa tiedot ja antaa sinun käyttää sivustojen pääsivuja selaimellasi.

Sivustopäällikkö

Voit vaihtaa sivustojen välillä, lisätä ja muokata sivustoja ja suorittaa teeman nopeita muokkauksia avaamalla teemaeditorin tämän laajennuksen kautta.

Grammarly

Grammarly on yksi Chrome-laajennus, jonka yhdenkään bloggaajan ei tule ohittaa. Kun se on lisätty selaimeesi, se selaa viestiäsi ja valitsee kaikki tekemäsi kielivirheet – oikeinkirjoitukset, välimerkit, asiayhteysvirheet ja sijoittaa virheiden lukumäärän alareunaan. Se on kuin toimittaja tietokoneellasi !

Virheet korostetaan ja kun hiiri siirtyy sen päälle, kaikki mahdolliset vaihtoehdot näkyvät. Kun napsautat oikeaa valintaa, se korvaa korostetun sanan automaattisesti.

Grammarly

Tätä laajennusta voivat käyttää kaikki lähes kaikkialla, missä he kirjoittavat verkossa. Voit olla varmempi kirjoittamisessasi. Ensiluokkainen versio varmistaa, että kirjoittamasi on virheetöntä, tarjoaa ehdotuksia sanaston parantamiseksi, tarkistaa plagioinnin ja ehdottaa kirjoitustyyliä.

MultiPress

Jos aiot luoda viestejä etsimällä Internetistä, löydät MultiPress todella kätevä. Tämä laajennus auttaa sinua jakamaan linkkejä mistä tahansa ja luomaan uusia viestejä helposti.

Ennen kuin käytät tätä laajennusta, sinun on asennettava Paina tätä kirjanmerkki (pääsee WordPress-hallintapaneelista) kirjanmerkkipalkkiisi. Mene Työkalut kojelautaan ja sitten Käytettävissä olevat työkalut. Löydät työkalun nimeltä Press This. Vedä kirjanmerkkikuvake kirjanmerkkipalkkiisi. Tämä on tehtävä jokaiselle uudelle blogille, jonka haluat luoda.

MultiPress

Jos olet kirjautuneena WordPressiin, jos löydät verkosta katkelmia, jotka haluat kopioida, korosta vain katkelma ja paina selaimessa olevaa Press This kirjanmerkki -painiketta. Kuvia voi lisätä Lisää media -painikkeella. Määritys lisätään automaattisesti loppuun.

Kun MultiPress-laajennus lisätään selaimeesi, voit lisätä useita blogeja samanaikaisesti. Se voi auttaa sinua työskentelemään 5 viestiä kerrallaan. Se on parempi vaihtoehto, jos kirjanmerkkipalkissa on useita kirjanmerkkejä.

Ja lopuksi

Tässä on luettelo laajennuksista, jotka ovat mielestäni hyödyllisiä WordPressille. Oletko yrittänyt mitään? Tiedätkö mitään Chrome-laajennuksia, jotka voivat helpottaa bloggaajien käyttöä? Kerro siitä alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map