10 WordPress-varmuuskopiota, jotka voivat tappaa sivustosi

Verkkosivun varmuuskopiointi on yksi eniten tärkeitä tehtäviä Web-järjestelmänvalvojan. Jotkut tämän artikkelin lukijoista saattavat olla uusia verkkosivustojen hallinnassa. Saatat pyrkiä perustamaan yhden Web-kehitysyrityksen yhtenä päivänä. Tässä artikkelissa käsitellyt ideat ovat joitain tärkeimmistä asioista, joita sinun on noudatettava – koko ammatin aikana.


Kokeneille veteraaneille – ihmisille, jotka ovat johtaneet yrityksiä puoli vuosikymmentä, pyydän teitä jakamaan varmuuskopiotarinanne (jos sellaisia ​​on) tai henkilökohtaisia ​​vinkkejä kaikille lukijoillemme! Jotain mitä haluaisit tietäväsi aloittaessasi! Joten ilman paljon hätää, aloitetaan.

Tässä artikkelissa aion puhua kymmenestä yleisestä myytistä, jotka ovat kehittyneet viime vuosina tietyissä blogiyhteisöissä. Muutamat tietämättömät ihmiset levittävät sanaa kuin tulipalot, ja ihmiset, jotka ovat liiketoiminnassa uusia, uskovat heihin kuten evankeliumi. Olen täällä muuttaakseni sitä. Kertoa sinulle mitä on mitä, perustuen järkeviin päättelyihin.

Oppitunti 1: Kertaluonteinen varmuuskopiointi

matemaattinen yhtälö

Muistatko lukion algebraa? Kuinka monta kertaa jouduit tekemään sen saadaksesi sen oikein? Varmuuskopiot ovat jotain samanlaista. Jos luulet tekeväsi kertaluonteisen varmuuskopion sivustoltasi – olet tekemässä hoitoa. Sinun on otettava täysi-varmuuskopiointi vähintään kerran kuukaudessa verkkosivustostasi riippuen:

 • Jos rakennat tai uudistat verkkosivustoa tyhjästä, ota varmuuskopio kuuden-kahdentoista tunnin välein.
 • Jos sinulla on aktiivinen blogi, josta löydät paljon kommentteja päivittäin, ota päivittäin varmuuskopio.
 • Jos sinulla on salkusivusto, niin viikoittainen tai kahden viikon varmuuskopiointi on tarpeeksi hyvä.

Oppiaihe 2: Osittaiset varmuuskopiot

puoli-syöty-donitsi

Osittaiset varmuuskopiot, tunnetaan myös nimellä Epätäydellinen varmuuskopio, ottaa varmuuskopion vain WordPress – tietokannasta ja unohtaa wp_content kansio tai päinvastoin. Osittaisilla varmuuskopioilla on niiden edut ja haitat. Sen etuna on se, että niiden koko on suhteellisen pieni verrattuna täydelliseen varmuuskopioon. Huono uutinen on, että he eivät yksin pysty palauttamaan haaksirikkoutunutta sivustoa. Tarvitset jäljellä olevat tiedot (tapauksessamme WordPress-asennushakemiston sisältö), jotka ovat vain koko varmuuskopio.

Täysi varmuuskopio sisältää sekä WordPress-tietokannan että asennuskansion. Jos sinulla on paljon kuvia / median latauksia, varmuuskopion koko on luonnollisesti suuri. Siksi sinun on oltava valikoiva suhteessa varmuuskopion tyyppi sinä valitset. Tässä on neuvoja, jotka auttavat sinua tässä:

 1. Jos lataat uusia viestejä joka päivä, sinun on otettava a täysi-varmuuskopiointi
 2. Jos julkaiset uusia artikkeleita kerran viikossa, a viikoittainen täydellinen varmuuskopio ja a päivittäin osittainen varmuuskopio (tietokannan) tekisi temppu.
 3. Jos sivustossasi työskentelee useita avustajia, a päivittäinen varmuuskopio on jälleen tarpeen.

Temppu on löytää paras yhdistelmä, joka sopii sinulle. Tavoitteesi tulisi olla tehokkuus – käyttämällä mahdollisimman vähän tilaa suurimman tietomäärän tallentamiseen.

Oppitunti 3: Luottaminen jaettuihin verkkoisäntäkoneisiin, jotta ne voivat tehdä sinulle varmuuskopion

huoleton-man laskeminen-in-ruoho-iStock-2x3

En sano, että verkkoisäntäkoneet eivät ota varmuuskopioita. Mutta varmuuskopion tyyppi riippuu käyttämästäsi verkkovastaavasta. Esimerkiksi jaettu hosting-yritys voi tarjota 30 päivän redundantin varmuuskopiointivaihtoehdon, joka ei välttämättä sisällä tililläsi olevia tietokantoja.

Oletetaan, että isännöit sivustosi tällaisessa isännässä. Yksi hieno päivä, sivusto epäonnistuu epäonnistuneena ja alat lakaista varmuuslokeja. Onneksi löydät sen – mutta odota! Se on vain public_html kansio! Missä tietokanta on? Et tiedä!

Siten sinulla on osittainen varmuuskopio. Mikä ei ole hyvä ilman todellinen WordPress-tietokanta. Kuvittele, että sinulla olisi kaikki 30 kuvaa 3000 sanan artikkelista, ilman että sinulla olisi itse 3000 sanan artikkelia. Menetit SEO-palveluita ja kärsit valtavia liikennehäviöitä.

Oppitunti 4: Paikalliset varmuuskopiot

kiintolevy

Mikä on paikallinen varmuuskopio, oikeasti? Se on yksinkertaista – pitää sivustosi varmuuskopio vain tietokoneellasi. Tämä tarkoittaa, että sivustosi ainoa kopio on kiintolevyllä – arvaamaton laite, jonka tiedetään vikaantuneen jossain vaiheessa.

Tämä ystäväni, ei ole viisas tapa tehdä. Elämme pilviseen ikään. Pian kaikki on pilvessä. Miksi et aloittaisi aikaisin? Ihannetapauksessa sinun tulisi tallentaa sivustosi varmuuskopio pilvitallennusyritykseen, kuten Dropbox, Google Drive, Amazon S3 tai RackSpace Cloud Files..

Oppiaihe 5: WordPress-automaattisen varmuuskopioinnin myytti

Versiosta 3.5 lähtien WordPressissä oli sisäänrakennettu automaattinen päivitysvaihtoehto. Tämän avulla kaikki pystyivät päivittämään WordPressin automaattisesti uusimpaan versioon pienellä vaivalla. Tämä johti myös väärään asiaan. Ihmiset alkoivat ajatella – “Okei, jos WordPress päivittää itsensä automaattisesti, sen täytyy myös varmuuskopioida tiedostot automaattisesti”.

Hyvät lukijat, se ei ole totta. WordPress ei millään tavalla varmuuskopioi tiedostojasi automaattisesti. Ajattele sitä. Missä se säilytä varmuuskopiot? Isäntäpalvelimella? Amazon S3: ssa? Siinä tapauksessa se vaatisi käyttöoikeustietosi. Mutta se ei edes tarvitse sinulta mitään tietoa! Verkkovastaavan vastuulla on määrittää ja ottaa varmuuskopio tietyllä aikavälillä.

ei kiitos

Okei, tähän mennessä olemme käsittäneet joitain myyttejä, jotka johtuivat tiedon puutteesta. Nyt kun tiedät kaiken tämän, olen varma, että olet varovainen seuraavan kerran. Viestin toisen osan aika: overconfidence. Jotkut meistä ovat liian varmoja itsestämme eivätkä ole aivan yhtä mieltä ennaltaehkäisy on parempi kuin parannus -säännöstä – niin usein kuin meidän on tarkoitus.

Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia. Henkilökohtaisesta kokemuksesta puhuen sanoisin, että monet ihmiset ovat joutuneet liian luottamuksen saaliin. Aion kuvata neljää tällaista harhaanjohtavaa asiaa, jotka alkavat sanalla “En tarvitse varmuuskopiota, koska _____”. Ole hyvä ja lue se ja jaa ajatuksesi samasta.

Oppitunti 6: En tarvitse varmuuskopiota

Kuten ylimielinen ja ylimääräinen voi tuntua, siellä on uskomattoman korkea ihmisten lukumäärä, jotka tilaavat tämän säännön. He ajattelevat, että he älä vain vaadi varmuuskopiota. Miksi? Ehkä siksi, että he ovat vähiten vaivautuneet sivustoon tai elävät mieluummin reunalla. Tai koska he ajattelevat, etteivät he ole niin epäonnekkaita, heille tapahtuu huonoja asioita! Toivon, ettet ole yksi heistä.

Oppiaihe 7: En tarvitse varmuuskopioita, koska en ole tarpeeksi tyhmä rikkoakseni omaa sivustoani

Kukaan ei sano, että olet tyhmä. Se on ylpeys siitä, että puhut heti. Ystäväni, et koskaan tiedä mitä tapahtuu.

 • Et ole ns. Sankari. (Oletko?)
 • Et ole ratkaissut kaikkia NP: n kovia ja epätäydellisiä ongelmia. (Oletko?) Ei!
 • Joten sekä uskovan että tiedemiehen näkökulmasta sinulla ei ole ennakoitavissa olevaa tapaa ennustaa tulevaisuutta.

Olen rehellinen kanssasi. Ajattelin tapana näin. Joillekin se on aivan luonnollista. Mutta olisi viisasta olla varovainen ja peruuttaa tilauksesi tästä kategoriasta. Et koskaan tiedä milloin plugin-päivitys, uusi teema tai jokin muu päivitys saattaa rikkoa sivustosi – joten on parasta tehdä virhe varovaisuuden takia.

Oppiaihe 8: En tarvitse varmuuskopioita, koska olen vasta aloittamassa

WordPress 4.0 Benny-julkaisu

Poika, toivon, että joku olisi varoittanut minua aikaisemmin! Kuinka paljon aikaa ja vaivaa olisin voinut säästää! Kun olin uusi WordPressissä, kokeilin jokaista löytämääni asiaa. Tuntemattomat laajennukset, teema-asetukset, uudet widgetit, CSS-muutokset – nimeät sen. Mutta en ottanut varmuuskopiota! En tiennyt edes mitä varmuuskopio oli.

Ja se oli minun kuolema. Vietin yli 11 tuntia ensimmäisellä sivustollani vain selvittääksesi isännän kiintolevyn olevan epäonnistunut ja päivittäinen varmuuskopio katettu viimeiset päivät data.

Kuten olen jo maininnut tässä artikkelissa, sinun on otettava varmuuskopio 10–12 tunnin välein, kun muokkaat aktiivisesti sivustoasi. Ihannetapauksessa sinun pitäisi tehdä tämä lavastusalueella (offline tai online) ja korvata se sitten pääsivulle. Niille ihmisille, joilla ei ole asiantuntemusta käsitellä tätä, on parempi käyttää lisääntynyttä varmuuskopiointitiheyttä.

Oppiaihe 9: En vaadi varmuuskopiointia, koska hakkerit eivät häiritse pikku sivustoani

En halua kuulostaa kliisiltä, ​​mutta –

Kaikkien hienien asioiden alku on pieni

 • Universumi koostuu entropiasta. Joten amatööri hakkeri voi vain pystyä käyttämään sivustoasi kohdeharjoitteluun. Et halua olla hakkeroituneiden poikien tavoiteharjoittelu nyt?
 • Varmista myös varmuuskopioinnin yhteydessä. Jos varmuuskopioit jo tartunnan saaneita tiedostoja, mitä hyötyä siitä on? Sinun tulisi asentaa WordPress-suojauslaajennus tarkistaaksesi sivustosi haittaohjelmien varalta ja pitääksesi sen puhtaana.
 • Jos sinut on hakkeroitu aiemmin, sinun tulee poistaa ylimääräinen käteinen – murtautua pieni säästöpankki tarvittaessa ja hankkia Sucurilta asianmukainen turvatarkastus..

Oppitunti 10: Varmuuskopiointi on liian paljon työtä!

hölkkä

No, tämä sääntö on jossain määrin totta. Ota päivittäinen varmuuskopio On liian paljon työtä – varsinkin jos olet kiireinen suurimman osan ajasta. Suositukseni – käytä varmuuskopiolaajennuspalvelua kuten VaultPress. Se maksaa noin 5 dollaria kuukaudessa ja pitää rajattomasti varmuuskopioita!

Mutta WordPress-resursseja on todella tonnia, jotta varmuuskopiointi olisi helpompaa. Seuraavassa viestissämme on kokoelma WordPressin parhaita varmuuskopiolaajennuksia ilmaisista lisäosista premium-palveluihin. Käytä tätä valitaksesi suosikki WordPress-varmuuskopiointiratkaisusi.

Jakavat sanat

Kun sivustosi saa paljon liikennettä, sinun tulisi keskittyä suurimman osan ajasta sivuston parantamiseen, lisätä sisältöä ja aktiivista mainostamista. Kerran twiitattu artikkeli ei aio tehdä paljon buzzia.

Tärkeää on, että jaat tehtäväsi. Jos arvelet, että varmuuskopioiden luominen ja hallinta vievät paljon aikaa, sinun kannattaa harkita yksinkertaisempaa vaihtoehtoa – Ylläpito WordPress-hosting. Lähes kaikilla palveluntarjoajilla on säännölliset rajoittamattomat varmuuskopiot, joissa on 30 päivän säilytysjakso ja paljon muita mahtavia ominaisuuksia. Ensi kertaan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map