10 WordPress-resurssi, jotka sinun täytyy lisätä kirjanmerkkeihin heti

Kokenut WordPress-kehittäjällä on tyypillisesti kokoelma sivustoja, joita he usein käyvät saadakseen viimeisimmät uutiset, tuotekatsaukset ja oppaat, jotka liittyvät suunnitteluun, kehittämiseen ja koodaamiseen. Se on pelin nimi. Mitä kauemmin olet ollut tässä liiketoiminnassa, sitä paremmin tunnet olemassa olevat resurssit ja sen, mitä kukin tarjoaa, ainutlaatuisen.


Siellä tapahtuvan lajittelu voi kuitenkin olla aikaa vievää, etenkin kun haluat vain päästä hyviin juttuihin.

Olitpa pitkäaikainen ammattilainen tai vasta aloittamassa, sinun on joskus viitattava tosiasioihin, ohjevideoon tai koodinpätkään saadaksesi projektisi etenemään aikataulussa. Seuraavat kymmenen resurssia ovat mielestäsi hyödyllisiä saadaksesi sivustosi toimimaan nopeammin ja tehokkaammin.

WordPress Codex

WordPress-Codex

Ei-braineri, eikö niin? Silti se on mainittava – etenkin aloittelijoille. WordPress Codex on vankka resurssi, joka kattaa käytännöllisesti katsoen kaikki CMS: n näkökohdat. Seuraavien artikkeleiden seuraaminen auttaa sinua saamaan ensimmäisen verkkosivustosi valmiiksi. Se opastaa sinut läpi kaiken asennuksesta teemojen asentamiseen omien laajennusten kirjoittamiseen.

Mainitsinko sen olevan kattava?

Muutamia keskeisiä resursseja, joihin sinun tulisi kiinnittää huomiota, ovat muun muassa WordPress.tv ja Tee WordPress. WordPress.tv sisältää WordPress-tiimin virallisia videoita, haastatteluja eri puolilla maailmaa tapahtuvista WordCamp-tapahtumista ja paljon muuta. Tee WordPress antaa käyttäjille kaiken pääsyn tarkastella WordPressin eri näkökohtien kehitystä, mukaan lukien Core, UI, Accessibility ja paljon muuta. Voit jopa osallistua ja osallistua WordPressin tulevien inkarnaatioiden kehittämiseen, jos haluat.

WPExplorer

Ilmeisesti olemme hieno resurssi, jonka sinun olisi pitänyt jo lisätä kirjanmerkkeihisi. WPExplorer tarjoaa hyödyllisiä oppaita, upeita laajennuksia ja teemasuosituksia sekä tärkeitä uutisia WordPressistä, ja se on loistava paikka etsiä tarvitsemiasi tietoja. Olemme työskennelleet vuosia blogissamme, etsimällä laadukkaita kirjailijoita jakamaan tietämystä ja keräämällä satoja teemoja ja laajennuksia suositellaksesi. Lisäksi olemme luoneet omat huippuluokan ilmaiset WordPress-teemamme, joita voit ladata ja käyttää milloin haluat.

Vääntömomentti

Vääntömomentti

Vääntömomentti on loistava WordPress-uutis- ja yhteisösivusto, joka sisältää ajan tasalla olevia tietoja ja yhteisöasiantuntijoiden kirjoittamia artikkeleita. Olen usein tällä sivustolla, koska nautin ainutlaatuisesta näkökulmasta, joka on otettu täällä olevissa tarinoissa. Kirjailijat ajattelevat laatikon ulkopuolella ja jättävät usein sanonani “Hmm”, jota ehdottomasti arvostetaan. Koska nyt on niin paljon WordPress-sivustoja verkossa, on harvinaista, että löydät sellaisen, joka saa ajattelemaan, mutta vääntömomentti sopii laskuun.

Myös monissa artikkeleissa on liiketoimintakulma, joten jos haluat muuttaa WordPress-sivustosi verkkoyritykseksi, löydät täältä tarvitsemasi ja sitten joitain.

CSS-Tricks

CSS-temppuja

Todellinen resurssi, jos sellaista olisi koskaan ollut, CSS-Tricks tarjoaa kävijöille suoraviivaisia ​​CSS-katkelmia, vinkkejä ja temppuja, joita ne voivat käyttää sivustoillaan. On olemassa useita muita sivustoja, jotka tarjoavat samanlaisia ​​resursseja, mutta nauttin siitä erityisesti intuitiivisen suunnittelun ja suoraviivaisen lähestymistavan vuoksi. Älä anna kenenkään koskaan kertoa sinulle, että houkuttelevalla suunnittelulla ei ole väliä – se varmasti tekee ja CSS-Tricks on asiallinen esimerkki juuri tästä.

Lisäksi, jos tarvitset CSS-katkelmia WordPressin ulkopuolella, tämä sivusto on peittänyt sinut tarpeeksi PHP-, JavaScripti- ja jQuery-temppuja pitämään sinut miehitettynä pitkään.

WP Jedi

Sinun on arvostettava sivusto, joka hallitsee päivittäisiä päivityksiä tinkimättä laadusta ja juuri WP Jedi saavuttaa sen. Voit odottaa laajennuksia ja teemavaihtoehtoja, tietoturvaratkaisuja, SEO-vinkkejä ja paljon muuta. Se on ikään kuin monien eri WordPress-sivustojen sisältö, jotka kaikki rullataan yhdeksi. Ja mikä vähentää niiden asioiden määrää, joita minun täytyy napsauttaa tiettynä päivänä, on hyvä asia. Se saattaa kuulostaa laiskalta, mutta online-työskentelyssä tehokkuus on avain.

Pippinin plugins

Pippins-laajennukset

Pippin Williamsonilla on vankka (ja ansaittu) maine korkealaatuisten laajennusten kehittäjänä ja Pippinin plugins on hänen sivustonsa. Täällä on saatavilla ilmaiseksi tonnia opetusohjelmia pitämään orastava kehittäjä kiireisenä. Mutta jos se ei riitä sinulle, on olemassa myös palkallinen jäsenvaihtoehto, joka avaa sinut vielä useammille opetusohjelmille. Muista lukea arvostelu tai kaksi ja tarkistaa myös tukifoorumi.

Tämä sivusto on aikaa imevä parhaalla mahdollisella tavalla. Vakavasti, uskallan sinut ei oppia jotain.

WP-napa

Vaikka päivityksiä harvemmin kuin joitain muita täällä toistaiseksi mainitsemiasi blogeja, WP-napa tasaa määrän puutteen laadulla. Voit odottaa pitkiä luetteloita plugineista ja teemoista, perusteellisia opetusohjelmia ja erilaisia ​​resursseja, jotka on suunniteltu oleellisiksi pitkään. Voi, ja on syytä mainita, että he myyvät myös teemoja ja laajennuksia. Sinulla on parempi hyppää siihen, sillä sinulla on lähes 700 teemaa ja runsaasti laajennuksia lajiteltaviksi. Kirjanmerkin arvoinen, jos kysyt minulta ja on säännöllisen katseen arvoinen.

WPKube

Etsitkö uutta hyvää lukemaa lisätäksesi luetteloosi? Tarkista WPKube. Devesh Sharma aloitti WPKuben perustamisen jo vuonna 2010, ja siitä on tullut loistava WordPressiin liittyvien oppaiden, lähteiden ja suositusten lähde. Ja heidän viestinsä ovat upeita kaikille WordPress-käyttäjän teknisille tasoille. Jos olet aloittelija tai kova kehittäjä, voit silti arvostaa aiheita koskevia viestejä Ärsyttävät asiat WordPressistä (ja kuinka korjata ne), tai 25 naista katsottavaa WordPressissä.

ManageWP

managewp-blogi-sivulle

Anteeksi räikeä itsensä mainostaminen (koska olen toimittaja), mutta ManageWP blogi on oikeastaan ​​todella hyödyllinen resurssi sinänsä. Me jaamme viimeisimmät WordPress-uutiset, tarjoamme valikoiman kuukauden tärkeimpiä teemoja ja laajennuksia sekä tarjoamme perusteellisen analyysin WordPress-kehityksen viimeisimmistä suuntauksista.

Mukana on myös oppaita ja paljon vinkkejä ja temppuja, jotka pitävät sinut kiireisenä viimeisimmän sivustosi optimoinnissa lähitulevaisuutta varten.

Speckyboy Design Magazine

Vaikka omistettu suunnittelulle yleensä, Speckyboy Design Magazine on WordPress-osio, jota en voi muuten rakastaa. Sivusto kattaa myös mobiilikehityksen, UX: n, graafisen suunnittelun, freelancerin ja jopa valokuvauksen. Ja koska sivuston yleinen kattavuus on laaja, se toimii mukavana joukkona seuraavaan kohtaan. Luulit saavasi vain 8 resurssia, mutta olen koonnut muutaman bonuksen auttaaksesi laajentamaan kehittäjän työkalupakkia entisestään.

Bonusresurssit, jotta kehitystaidot pysyvät terävinä

Edistyessäsi kehitysurallasi, sinun tulee haluta jatkuvasti kokeilla uusia asioita taitojen edistämiseksi ja tietopohjan laajentamiseksi. Seuraavien “bonus” -resurssien pitäisi auttaa sinua pysymään tiellä:

 • Oppaat + Koodiohjeet: Kattaa kaiken WordPressistä mobiilikehitykseen PHP: hen, Tuts +: n Code-osa sisältää kaiken, mitä tarvitset koodauksen ja suunnittelutaitojen parantamiseksi, ja sitten joitakin. Todellinen resurssi, joka on osoittautunut hyödylliseksi koko teollisuudessa jo jonkin aikaa.
 • Konigi-piirrospaperi: Se on juuri miltä kuulostaa ja on täysin korvaamaton suunnittelijoille useilla eri aloilla. Pohjimmiltaan se on 8,5 x 11 tuuman graafinen paperi, joka on suunniteltu erityisesti vuorovaikutussuunnittelijoille, visuaalisuunnittelijoille ja tietoarkkitehdeille, kehittääksesi lankakehyksiä järkeville verkkosivustoille. Mene lataamaan se, niin näet mitä tarkoitan.
 • Lista Apart: Missä olisimme ilman tätä sivustoa? Se on kaikki sivuston otsikkokohdassa ”Ihmisille, jotka tekevät verkkosivuja”, ja se on toistuvasti osoittautunut ainutlaatuisen web-suunnittelun, koodauksen, sisällön luomisen, UX: n ja muiden tehtävien kautta. Myös aikakauslehdetyyli on todella houkutteleva. Mitä voin sanoa? Olen hyvän suunnittelun tikkari.

Vaikka kaikki eivät lue kaikkia täällä lueteltuja sivustoja hyödyllisiksi, heillä on houkuttelevuus monilla aloilla ja ne ovat osoittautuneet hyödyllisiksi omien sivustojen kehittämistä koskevissa tehtävissäni, joten en voinut vastustaa niiden jakamista kanssasi täällä.

Sinulle. Mitkä ovat suosikkilähteistäsi, jotka tekevät WordPress-sivustojen suunnittelusta ja kehittämisestä vain hieman helpompaa tai intuitiivista? Millä verkkosivustolla et vain voisi elää ilman? Haluaisin varmasti kuulla palautteesi, joten poista ehdotuksesi alla olevissa kommenteissa. Ja kuka tietää? Ehkä heidät sisällytetään tulevaan viestiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map