10+ vinkkiä WordPress-blogin luottamuksen ja uskottavuuden lisäämiseksi

10+ vinkkiä WordPress-blogin luottamuksen ja uskottavuuden lisäämiseksi

Uuden tuotteen esittely nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa voi olla pelottava hanke. Tuote voi olla mikä tahansa – blogi, palvelu, ohjelmisto tai todellinen fyysinen “tuote”. Ensimmäinen osa on suhteellisen helppoa – tuotteen rakentaminen.


Kerää käyttäjien luottamus ja lisää uskottavuutta – nyt se on aivan erilainen pallopeli.

Kannattaa ehkä mainita, että Steve Jobs oli ainoa henkilö, joka uskoi iPhoneen, kun se ensimmäisen kerran lanseerattiin. Tärkeää on, että olet tehnyt markkinatutkimuksen. Voit taata tuotteesi – sinä usko siihen. Se on hieno alku.

Mutta todellinen kysymys on – miten saada asiakkaasi uskomaan tuotteesi? Kuinka sinä saada asiakkaasi uskomaan, että tarjoamasi on jotain, jota hän pitäisi hyödyllisenä? Tästä on kyse tämän päivän artikkelissa.

Olemme hankkineet verkkoa – tutkineet muutamia viranomaissivustoja markkinoinnissa ja blogoinnissa ja keksineet 10 käytännöllistä strategiaa ja neuvoja luottamuksen ja uskottavuuden lisäämiseksi. Älä ota sanaamme. Näytämme sinulle ruutukaappauksia todellisista verkkosivustoista kuljemme mukana!

Näitä strategioita käyttämällä voit lisätä brändisi uskottavuutta, rakentaa luottamusta ja lopulta kerätä uskollinen yhteisö. Koska WPExplorer-ohjelmassa on kyse WordPressistä, olen voinut mainita muutaman laajennuksen ja teeman jokaisen strategian toteuttamisessa. Olet tervetullut kokeilemaan omia menetelmiäsi, ja jos haluat jakaa niitä, mielellämme kuulla siitä!

1. Asiakaskunta

Asiakas.io asiakaskunta

Customer.io – Sähköpostiohjelma näyttää luettelon vaikutusvaltaisista asiakkaista

Vahvan asiakaskunnan saaminen on yksi markkinointi-arsenaalin tehokkaimmista aseista. Olipa kyse sitten käynnistyksestä tai vakiintuneesta tuotteesta, asiakaslogojen näyttäminen on erinomainen keino rakentaa luottamusta. Haluamme liittää itsemme tuotemerkkeihin. (Jos emme olisi, emme omista kuvitteellista juoksukenkäparia).

Jos asiakaskunnallasi on vaikutusvaltaa, heidän logonsa näyttämisellä Asiakkaamme-osiossa on suuri vaikutus. Kun vaikutusvaltainen tuotemerkki käyttää tuotteitasi, jälkimmäinen (tuotteesi) muodostaa merkittävän vaikutus omalla verkkotunnuksellaan tai markkinoilla. Asiakkaat tietävät nyt, että tuotteesi on:

 1. Luotettava
 2. kannattava
 3. Yritys valmis

Tapaustutkimus nro 1 – ManageWP

ManageWP-asiakkaat

ManageWP: n vaikuttava asiakaskunta tekee kaikki puhuvat heille

Jos olen potentiaalinen asiakas ja olen kaventanut valintani kahden tuotteen – ManageWP: n ja XYZ: n – välillä, tosiasia, että tonni johtavia teollisuuden edustajia käyttää ohjelmistoa numero 1 – valitsin sen varmasti.

Tapaustutkimus 2 – Uudet verkkosivustot

Tietysti ei aina ole mahdollista saada tehokasta asiakaskuntaa aloittelijoille. Yritä tällöin esiintyä suosituissa tiedotusvälineissä – esimerkiksi tuoterakojesi blogit tuovat sinulle yleisön, jota tarvitset onnistuneen käynnistyksen käynnistämiseen.

Esimerkki: Jos olet luonut uuden WordPress-laajennuksen, teeman tai (WordPress-suuntautuneen) palvelun, esittelyssä kymmenen parhaan WordPress-blogin joukkoon saat valtavan alustan esitellä uutta tuotetta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vahvalla asiakaskunnalla on huomattava vaikutus tuotteesi vaikutusvaltaan ja sillä on merkittävä rooli sen valintaprosessissa. Se lisää mahdollisuuksiaan tulla valituksi verrattuna vastaavaan tuotteeseen.

Logos Showcase -laajennus

Nopea ja helppo tapa lisätä ylimääräinen työn uskottavuuden taso on näyttää mahdollisille asiakkaille muut asiakkaat, joiden kanssa olet työskennellyt. Ja jos et ole kehittäjä, nopea ja helppo tapa lisätä tämä sivustoosi on Logos Showcase -laajennus. Laajennuksen avulla voit näyttää useita yrityksen logoja verkkosivustollasi – asiakkaita, sponsoreita, yhteistyökumppaneita jne. Voit näyttää nämä logot joko kiinteäkokoisessa ruudukossa, reagoivassa ruudukossa tai logokarusellissa. Mukana on joukko tehosteita, harmaasävy, korostus ja työkaluvihje, joka näkyy, kun käyttäjä siirtyy tietyn logon päälle..

Logos Showcase

Plugin on helppo asentaa, joten voit ladata sisällyttämäsi logot sekä tarvittaessa linkin yrityksen verkkosivustoon. Logonäytön asettaminen halutulle sivulle on yhtä helppoa kuin kopioida ja liittää asianmukainen lyhytkoodi tekstieditoriin tai jopa widget, jos haluat sisällyttää sen sivupalkkiin. Freelance-kirjoittajat, valokuvaajat, verkkosivujen suunnittelijat ja kaikki tapahtuma-alan henkilöt hyötyisivät tästä laajennuksesta todella.

2. Jäsenyyden vahvuus

Jäsenyyden vahvuus esiintyy eri muodoissa ja koskee useita tuotteita. Tämä voi sisältää latausten tai myynnien määrän, asiakkaiden määrän ja myös sivukonttoreita sosiaaliseen jakamiseen ja seuraajiin. Katsokaamme niitä lähemmin.

2.1 – latausten lukumäärä

Tämä jäsenluokka sisältää ladattavia tuotteita, kuten teemoja, laajennuksia ja tuotepaketteja. Tuotteen latauskertojen näyttäminen on varma tapa vahvistaa sen auktoriteetti. Mitä korkeampi latausmäärä on, sitä suurempi auktoriteetti on.

Kaikki käyttävät sitä, joten sen pitäisi olla hyvä.

Tapaustutkimus # 3 – VLC Media Player

Lataa Count Matters

Ohjelmiston latausmäärä (tai ”suosio”) vaikuttaa suoraan päätöksentekoon

Otetaanpa yksinkertainen esimerkki. Haluat ladata mediasoittimen, etkä ole vielä kuullut VLC: stä tai CCCP: stä. Nyt, jos sinulle annettaisiin valita näiden kahden välillä, helpoin tapa päättää olisi valita yksi, jolla on suurin latausjoukko. Tätä analogiaa voidaan soveltaa entistä paremmin tilanteisiin, joissa käyttäjä ei ole teknisesti vakaa aiheessa / alueella.

Tapaustutkimus # 4 – WPExplorer

WPExplorer-teemametsäprofiili

Tämä on kuvakaappaus WPExplorerin Themeforest-portfoliosta. Jos tarkastelet kunkin teeman latausmäärää ja niiden kokonaisarviointia, huomaat, että jokainen niistä on ladattu satoja tuhansia kertoja asiakaspalautteella. Se on luottamuksen lisääjä – olet arvioinut WPExplorerin alitajuisesti “hyväksi” tai “hyvämaineiseksi” WordPressin teemavalmistajaksi.

WPExplorer Themeforest Portfolio

WPExplorer-yhtiön portfolio Metsämetsässä. Latausten määrä on vaikuttanut suoraan päätöksentekoon.

2.2 – Asiakkaiden lukumäärä

Tämä on suora mitta tuotteesi uskottavuudelle. Sitä voidaan käyttää mihin tahansa palveluun tai jäsenyyteen suuntautuneeseen tuotteeseen. Mitä suurempi asiakasmäärä, sitä suurempi palvelun tai tuotteen uskottavuus on.

Tapaustutkimus # 5 – Tyylikkäät teemat

Tyylikkäät teemat

ElegantThemes näyttää jäsenten määrän aloitussivulla

2.3 – Sosiaalisen median tilaajien lukumäärä

Tämä pätee mediatoimituspisteisiin, kuten sosiaalisen median sivustoihin ja videoiden isäntäsivustoihin (kuten YouTube). Sosiaalisen median markkinoihin kuuluu Facebook-fanejasi, Twitter-seuraajia ja YouTube-tilaajia – käytännössä koko sosiaalisen verkostoitumisen vankkuri.

Sisämarkkinointi-instituutti

Kuvakaappaus sisältömarkkinointiinstituutin sosiaalisen median tilaajista

Tilaajien lukumäärä on mittasivustosi sosiaalinen vahvuus. Mitä suurempi fanien lukumäärä on – suositumpi sivustosi on. Median toimituspisteet ovat tärkeä liikenteen lähde, jos sosiaalisen median markkinointi tapahtuu oikein.

2.4 – Sosiaalisen median seuraajat voivat vahingoittaa sivustoasi!

Epätavallisen suuri joukko sosiaalisen median faneja ja seuraajia voi olla toisinaan haitallista ja jopa haitallista. Esimerkiksi on tonnia sivustoja, joissa voit ostaa Twitter-seuraajia ja Facebook-faneja. Suurin osa heistä on väärennettyjä – ns. Fanisi ovat vain automatisoidut tilit (botit) tai hakkeroitu / vaarantunut tili oikeiden käyttäjien Alarivi on – et saa todellista liikennettä robotista. Tässä on kultainen sääntö:

Tavoite vaikuttavalle käyttäjälle

Twitter-käsittelijä, jolla on pieni, mutta vaikuttava määrä tilaajia, on paljon uskottavampi ihmiselle tai hakukoneelle kuin tili, jolla on 5000 seuraajaa, joilla on vääriä ja / tai vaarantuneita tilejä. Haluat todellisia, aktiivisia tilaajia (mieluiten sellaisia, joilla on vaikutusvaltaa omiin seuraajiinsa).

Hakukoneet ovat nykyään uskomattoman älykkäitä, ja he ovat vain älykkäämpiä. Muutama kuukausi sitten mobiilisivuston omaaminen ei ollut yhtä tärkeää, kunnes Google ilmoitti muodollisesti mobiililaitteille reagoivan verkkosivuston merkityksen hyville SEO-pistemäärälle. SEO-yhteisössä on tunnettu tosiasia, että Google määrittää automaattisesti sivustosi tai sivustosi vaikutuksen indeksissään. Mitä suurempi määrä vaikuttavia tilaajia on – sitä korkeammat SEO-pistemäärät ovat.

Kun asiat menevät etelään:

Asiat kiinnostavat tässä – jos et ole ollut Internetissä riittävän kauan kerätäksesi poikkeuksellisen paljon seuraajia, Google pitää sivustosi uskottavuuden epäilyttävänä. Jos he huomaavat, että suurin osa tilaajistasi on vääriä tilejä – puomi! SEO-pistemäärät ovat romahtaneet.

Jos luulet pääseväsi takaisin raiteille sivustolla, jota epäillään väärentävistä tilaajista, sinun on työskenneltävä erittäin, kovasti. On yleensä parempi aloittaa uusi luku – sama tuote uudella tuotemerkillä. Tässä yhteydessä on ollut paljon epäonnistumisia ja menestystarinoita – suosittelen vaeltaaksesi muutaman SEO foorumin ympärillä, jos haluat tietää enemmän.

3. Sähköpostin tilaajat

Monet verkkosivustot näyttävät uutiskirjeen tilaajien määrän sähköpostin opt-in-lomakkeissa. Tämä on loistava luetteloiden laatimistaktiikka blogeille ja muille verkkosivustoille. Se yhdistää tuotteesi suureen joukkoon seuraajia – kuten sosiaalisen median faneja. (Tietysti sähköpostilistojen luominen ansaitsee erityistä huomiota, koska se on voimakkaampi kuin sosiaalinen media.)

sähköpostitilaajat

Liity 30 000 tilaajaan on hyvä tapa kehottaa asiakkaitasi luopumaan heidän sähköpostiosoitteestaan.

Varoituksen sana: Kun joku tilaa tilauksesi, hän luottaa sinuun heidän yksityisillä tiedoillaan – tapa ottaa heihin suoraan yhteyttä. Pidä sitä etuoikeutena. Tässä on muutama sääntö (ajattele niitä sähköpostimarkkinoinnin kolmena käskynä, jos haluat)

 1. Älä koskaan lähetä tilaajillesi vääriä / epäilyttäviä tuotteita, vain siksi, että kustantaja lupasi sinulle valtavan määrän rahaa.
 2. Vain sähköpostituotteet, joita olet henkilökohtaisesti käyttänyt ja testannut.
 3. Älä koskaan myydä sähköpostilistojasi (yleensä ne hakevat tonnin rahaa). Se on erittäin epäeettistä. Jos uskot karmaan… saat ajattelun, älä tee sitä?

4. Sivun näyttökertojen lukumäärä

Sivun näyttökertojen määrän näyttäminen on hieno tapa kuvata sivuston suosiota. Ihannetapauksessa sinun pitäisi näyttää blogin yksittäisten sivujen sivunäkymät. Tämä tarkoittaa, että jokaisella viestillä on erillinen sivun näyttökertojen lukumäärä. Yhdistetyn määrän sivun näyttökertojen näyttäminen ei olisi hyötyä, koska yleisösi ei pystyisi erottelemaan suosittuja viestejä ja hyvin, ei niin suosittuja viestejä.!

5. Näytä sosiaalisen median osakkeet

Puhuimme sosiaalisesta vahvuudesta (# 2.3) Jäsenyysvahvuus-luokassa. Vaikka sosiaalisen median osakkeiden määrän pitäisi teknisesti kuulua tähän luokkaan, mielestäni se ansaitsee erityistä huomiota. Tämä johtuu siitä, että sosiaalisen median osakkeiden lukumäärän näyttäminen on vähän hankala – kyse on enemmän kaksiteräisestä miekasta, ja syynä on seuraava:

 • Ihannetapauksessa sinun pitäisi näyttää sosiaaliset pisteet vain, kun olet saavuttanut merkittävän määrän osakkeita. Lisäksi tämän numeron tulisi olla näkyvästi näkyvissä. Se lisää käyttäjän todennäköisyyttä jakaa viesti, kun hän on lopettanut sen lukemisen.
 • Älä näytä numeroa kääntöpuolella, kun sosiaalisten osuuksien määrä on pieni (puhun alle 20). Sen sijaan voit yksinkertaisesti näyttää sosiaalisen jakamisen kuvakkeen. Kun osakkeet ovat saavuttaneet terveen luvun, on aika seurustella sitä!
 • Lopuksi, sinun pitäisi näyttää vain ne sosiaalisen median kanavat, joissa suurin osa jakamisesta tapahtuu. Älä tukahduta käyttäjän kokemuksia kahdellakymmenellä eri jakamispainikkeella.

Kokeile sosiaalisia kanavia, katso, mitä yleisösi napsauttaa, ja työskentele heidän kanssaan. Se hakee sinulle todellista, kohdennettua liikennettä. Ehdotan sinun käyttävän Elegant Themes -sovelluksen Monarch Social Sharing -laajennusta – se on todella helppo käyttää ja melko, hyvin, tyylikäs.

Monarch-ponnahdusikkunoita

Tiimi on tehnyt hienoa työtä laajennuksen kanssa, ja siinä on upeita ominaisuuksia. Saadaksesi lisätietoja tutustu arvosteluun Monarch-laajennuksesta.

Tapaustutkimus # 6 – Sparring Mind

Tässä on kirjailija, jota aina seuraan – Gregory Ciotti. Hän on HelpScoutin ja villin suositun psykologiablogin takana oleva mies, jota on esitelty Inc.com: n ja muiden tykkäämissä.

GC

Tämä on hänen aloitussivu. Huomaa, kuinka muutamalla rivillä hän selittää kypsyytensä ja jatkaa lukijan sähköpostiosoitteen nousua. Se on puhdas, yksinkertainen, tosissaan eikä ole ollenkaan spammainen. Plus tarjoaa lisäksi bonuksen, jonka avulla voit oppia jotain.

6. Esittele menestyneimpiä tuotteitasi

Milloin viimeksi näit elokuvan, joka aloitti trailerinsa ”XYZ: n luojat saavat toisen iskunpätkä…”? Ei niin kauan sitten, eikö niin? Tämä johtuu siitä, että se on ikivanha markkinointitekniikka, joka vain toimii. Menestyneimpien tuotteiden kuvaaminen nostaa automaattisesti uuden tuotteen arvon potentiaalisen asiakkaasi pään sisällä.

Jos edellisellä rivillä ei ole järkeä, katso uusimmat Cristopher Nolanin ohjaamat elokuvat. Lähes jokaisessa heistä on tarra ”Pimeän ritarin trilogian luoja…” Miksi? Koska olen Batman. Kiusoittelen vain. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että Dark Knight -trilogia oli yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä trilogioista, jotka ovat hakeneet yhteensä yli 2 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti. Siksi minua kiinnostaisi nähdä herra Nolanin viimeisin teos. Samoja sääntöjä sovelletaan verkkomarkkinointiin.

Tapaustutkimus # 8 – WPBeginner

WPBeginner-kotisivu

Otetaan esimerkiksi WPBeginner. Jos et ole kuullut heistä aikaisemmin, päätät todennäköisesti, että se on hyvä blogi, jossa on paljon upeita oppaita.

Kun laskeudut heidän kotisivulleen, et löydä (heti) viittausta heidän rakentamiinsa tuotteisiin. He ovat päättäneet lyödä näyteikkuna osaksi Suositellut WordPress-laajennukset. Kun tiedät, että he ovat luoneet suositun tuotteen, josta olet kuullut (tai jota olet käyttänyt), mielesi kasvaa spontaanisti heidän tuotemerkkinsä. Se on kauneus esitellä suosittuja tuotteita.

7. Luettelo saavutuksistasi tai ”Esitellyistä” tai “Seen On” -osioista

Tämä menetelmä on aika-testattu, yksinkertainen ja tehokas auktoriteetin tehostaja. Kun työsi esiintyy tai arvioidaan vaikuttavissa blogeissa ja lehdissä, älä unohda kuvata sitä!

Tapaustutkimus # 9 – CloudMagic

CloudMagic-kotisivu

CloudMagic-kotisivu

Etsin uutta sähköpostisovellusta Android-puhelimelleni, jolla oli myös iOS-versio. Koska Google Play Kaupassa on paljon vaihtoehtoja, aloin poistaa sovelluksia (1) suunnittelun ja (2) latausten perusteella. 10 minuutin seulottuaan tonnia sovelluksia, minulla oli kolme.

Tarkistin toisen (CloudMagic) arvostelut ja sain tietää, että se oli esillä TIME-lehdessä ja Wall Street Journal. Minut myytiin! On tärkeää mainita, että sovelluksen toiminnallisuus oli virheetön. Se ei antanut minulle virheitä, jotka viimeisimmässä sähköpostiohjelmassani antoi. Siksi, kuten olen jo aiemmin maininnut, tuotteesi pitäisi olla upea. (Ja se oli oletettavasti suhteellisen helppo osa).

pilvinen rakkaus

Tämä on CloudMagicin asiakaskunta. Huomaa, kuinka he kuvaavat arvosteluitaan.

8. Asiakkaiden suositukset

Näyttämällä potentiaaliselle asiakkaallesi, mitä vanhoilla asiakkaillasi on sanottavaa tuotteestasi, on varma tapa ansaita luottamus ja lisätä uskottavuutta. Tietenkin, suusanallisesti toimii äärettömästi paremmin, mutta asiakaskokemukset ovat lähinnä, mitä aiomme saada 7 miljardin ihmisen maailmassa.

Jälleen kerran, kuten sosiaalisen jakamisen tavoin, sinun on löydettävä tasapaino käyttäjän arvosteluissa käytettyjen äänien välillä. Ylivoimaisesti positiivinen voi hylätä skeptisen ostajan.

Asiakkaiden suositukset vie meidät edellä käsiteltyyn aiheeseen – asiakaskunta. Muista kuinka vaikutusvaltainen asiakas on piilotettu ase? Samat säännöt koskevat asiakastodistuksia.

Mitä vaikutusvaltaisempi asiakkaasi on, sitä enemmän painoarvoa hänen lausuntonsa aikoo kantaa.

Tapaustutkimus # 10 – StudioPress

StudioPress on yritys, joka on luonut yhden alan standardi WordPress-kehyksistä – Genesis. Heillä on kaikkien aikojen myydyin WordPress-kehys, ja ammattilaiset luottavat niihin kaikkialla.

StudioPress-suositukset

Tutustu StudioPressin kotisivulle. He ovat sisällyttäneet asiakaskokemuksensa samalle sivulle, alaosaan.

Kaikki siellä mainitut ihmiset ovat vaikutusmahdollisuuksia niissään. Tämä lisää väistämättä StudioPressin asemaa ja (eräänlainen) oikeuttaa heidän hieman korkeamman hintalappunsa.

9. Team Bios

Kuvilla on valtava vaikutus ”hetkellisen tuomion” ominaisuuksiin. Heillä on merkittävä rooli alitajuisessa mielessämme, mikä vahingossa vaikuttaa päätöksentekoon. On ollut useita raportteja, joissa on dokumentoitu, kuinka hyvä myyntitapa yhdessä täydentävän kuvan kanssa voi olla tehokas yhdistelmä myynnin merkittävässä kasvussa.

Laajennetaan tämä analogia joukkueiden elämäkertoihin. Kun katsomme ryhmän jäsenten valokuvia, olemme vahingossa luoneet perussuhteen heihin. Jos tavata jonkun heistä kadulla, saatat mennä – “Hei, olen nähnyt sinut aikaisemmin … etkö ole tuotteen XYZ takana olevassa tiimissä?”

Ryhmän biografia voidaan kuvata monella tapaa. Yleensä nähdään, että seuraavien kohteiden yhdistelmä antaa hyvän tiimin sivun:

 • Hyvä, puhdas ja mieluiten henkilökohtainen valokuva jokaisesta ryhmän jäsenestä.
 • Sosiaalisen median käsittely – Twitter ja LinkedIn ovat kaksi yleisintä tapaa, jota käytetään.
 • Viesti – voi olla kolmannella tai ensimmäisellä henkilöllä.

Vältä varastossa kuvia.

Varastokuvat ovat jotain, mitä sinun on yritettävä välttää hinnalla millä hyvänsä. Joukkueesi sivu, aluksi, on valinnainen sivu. Sen tavoitteena on esitellä asiakassi ryhmällesi. Siksi suosittelemme, että et käytä valokuvien tai ”muotokuvien” valokuvausmalleja tiimisi sivulla. (Mutta hei, jos joukkueesi jäsenellä tapahtui nämä ominaisuudet – kudot!)

Tiimin sivun muotoilu vaatii huomattavasti aikaa ja energiaa, vaikka monet yritystoiminnan WordPress-teemat sisältävät henkilöstön viestityypin ja / tai sivumallin. Sinun tulisi keskittyä tähän vasta, kun tuote ja verkkosivu on hoidettu.

Tapaustutkimus # 11 – WooThemes

WooThemes-tiimisivu

Tässä on kuvakaappaus WooThemes-tiimin sivulta.

10. ”Suositut viestit” -widget sivupalkissa

Useimmissa blogeissa on widgetisoitu sivupalkki, joka sisältää useita widgettejä. Yleisimpiä ovat Luokat-widget, Tag-widget, uutiskirjeen tilausruutu ja sosiaalisen median widget.

Suositut postaukset widget on todella mielenkiintoinen, koska se yhdistää blogisi suosituimmat artikkelit (tai sivut) – yksinomaan kävijöiden perusteella. Ihannetapauksessa sinun ei pitäisi muokata suosittuja viestejäsi ja antaa laajennuksen luoda sen automaattisesti sivun katselujen, jakamisten ja muiden tietojen perusteella.

Tapaustutkimus # 12 – The New York Times

NYTimes

NYTimes on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista lehdistä ja henkilökohtainen suosikki. Olen aina pitänyt sen sivupalkk widget todella hyödyllisenä – käytin sitä usein artikkelin lähettämisessä ystävilleni ja kollegoilleni. Widget lajittelee suosituimmat viestit 3 eri metrin perusteella:

 • Eniten katsottu
 • Eniten sähköpostitse
 • Suositellaan sinulle (joka perustuu pääasiassa lukutapoihini)

Nämä tiedot ovat uskomattoman hyödyllisiä analyyttisiin tarkoituksiin käyttökokemuksen parantamisen lisäksi. Onneksi sinulle monissa aikakauslehdetyylisissä WordPress-teemoissa on välilehtiä sisältävä widget, joten tämän ominaisuuden lisääminen sivupalkkiin voi olla yhtä helppoa kuin vedä ja pudota widget..

11. Aiheeseen liittyvät viestit (bonus)

Aiheeseen liittyvät artikkelin alaosaan liittyvät viestit vaikuttavat merkittävästi sivustosi poistumisprosentin alentamiseen. Kun olet viimeistelty artikkelin, kun sinulle esitetään tuore joukko samaa aihetta – jatkat todennäköisemmin lukemista ja napsautat jotain niistä. Tämä vähentää merkittävästi sivustosi poistumisprosenttia, koska kävijät viettävät enemmän aikaa sivustossasi.

On tärkeätä huomata, että tämän menetelmän toimimiseksi sinulla on oltava vähimmäismäärä liittyviä artikkeleita (8-10) oikeilla tunnisteilla ja luokalla. Voit käyttää JetPack tai Aiheeseen liittyvät viestit WordPressiin plugin saavuttaaksesi saman.

Varoituksen sana: Sinun pitäisi tietää, että liittyvien viestien luominen vaatii laajennettuja laskennallisia resursseja, ja siten asettaa ylimääräistä painetta isäntäpalvelimellesi. Jos käytät jaettua hosting-ympäristöä, kuten BlueHost, muista ottaa WordPress-välimuisti käyttöön.

Yhteenveto 10+ -vinkistä luottamuksen ja uskottavuuden lisäämiseksi WordPress-blogissa

Tässä on lyhyt kuvaus siitä, mitä olemme oppineet näissä viesteissä:

 1. Esittele vaikutusvaltainen asiakaskunta
 2. Esittele jäsenyys tai lataa vahvuus (tuotteestasi riippuen)
 3. Näytä sähköpostitilaajien määrä uutiskirjeeseesi (valinnainen)
 4. Näytä sinun sosiaaliset osakkeet, mutta ole samalla varovainen
 5. Näytä numero sivun katselut artikkeleistasi
 6. Esittele eniten menestyviä tuotteita
 7. Listaa henkilökohtainen /liiketoiminnan saavutukset (liittyy tuotteeseen)
 8. Esittele asiakaskokemukset (lähellä samankaltaisuutta kohtaan # 1)
 9. Luo joukkueen bios sivu (kun loput on hoidettu)
 10. Käyttää widgetisoidut sivupalkit lisätä liikennettä ja parantaa käyttäjien sitoutumista
 11. Näyttö Aiheeseen liittyvät julkaisut kunkin viestin lopussa parantaa poistumisprosenttia

johtopäätös

Pyydän anteeksi, jos olen kyllästynyt sinuun – jotkut teistä saattavat olla tietoisia kaikista tekniikoista, joista olemme puhuneet. Mutta muistutus on aina mukava oikein?

Joten pähkinänkuoressa, tässä on mitä tarvitset menestyvälle liiketoimintamallille:

 • Rakenna hyvä tuote – josta olet ylpeä.
 • Markkinoida sitä. Tehty oikein, ihmiset ostavat tuotteen.
 • Jos molemmat vaiheet tehtiin oikein, ihmiset jatkavat maksamista tuotteestasi / palvelustasi.

Siksi maksat mielellään 999 dollaria iPhonesta Omena on luottamuksen ja uskottavuuden huippu. Toivottavasti olet oppinut hyödyllisiä vinkkejä liiketoiminnan kasvattamiseen.

Jos sinulla on esimerkkejä tai kokemusta lisätäksesi näitä vinkkejä, tai jos sinulla on omia vinkkejä, haluamme kuulla ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map