10 viikonloppuhanketta, joiden avulla WordPress-sivustostasi tulee käyttäjäystävällisempää maanantaina

Tee WordPress-sivustostasi käyttäjäystävällisempi maanantaina

Joillekin viikonloput on tarkoitettu juhlimaan. Yrittäjille viikonloput ovat silloin, kun ne erottuvat kilpailusta.


Viikonloppuprojektit ovat pienyrityksen omistajille täysin järkeviä, koska paineita määräajan saavuttamiseen on paljon vähemmän. Lyhyesti sanottuna viikonloput tuntevat enemmän hauskaa työtä.

Viikonloput ovat hienoja keskittyä verkkosivustosi käyttäjäystävällisyyteen. Olipa sinulla viranomaisblogi tai tuhannen tuotteen verkkokauppasivusto, käyttäjäystävällisyys on usein jälkityöhön, kun saat yrityksesi liikkeelle.

Siksi viikonloppu on niin upea, koska voit viettää vähän aikaa viettääkseen viikonloppuprojektin tehdäksesi sivustostasi käyttäjäystävällisemmän maanantaina. Katsotaanpa joitain näistä mahdollisista hankkeista.

1. Hanki käyttäjäpalautetta verkkosivustoltasi

Ensimmäinen askel käyttökokemuksen muuttamiseen on ymmärtää, mitä voisit parantaa. Loppujen lopuksi et halua muuttaa jotain, joka ei ole rikki.

Jotkut näistä vaativat maksuja, kun taas toiset ovat ilmaisia. Voit myös etsiä lisää käyttökokemuksen testaustyökaluja Googlen kautta. Koko asia on nähdä, mitä ihmiset sanovat verkkosivustostasi, jolloin voit tehdä koulutettuja päätöksiä UX: n muuttamisesta. Ei ole myöskään huono idea lähettää kysely nykyisille käyttäjillesi, koska he käyttävät sivustoasi.

2. Tee jokaisesta sivusta ja viestistä “luettavissa”

Digitaalisessa maailmassa ihmiset eivät ole enää niin kiinnostuneita lukemisesta. On sääli, mutta se tarkoittaa, että verkkosivustojen ylläpitäjien on rakennettava luettavissa oleva sisältö. Siksi meidän on rakennettava täydellinen viikonloppusuunnitelma verkkosivustosi pesemiseksi ja säätämiseksi kaikille, jotka eivät ehkä läpäise luettavuustestiä..

Tässä on muutamia vinkkejä aloittamiseen:

 • Löydä rikki linkkejä ja joko ohjata ne muille sivuille tai sijoittaa sisältöä kyseisille sivuille. Voit poistaa ulkoisista linkistä ne. Sinun tulisi myös harkita mukavien 404-sivujen asettamista ihmisille, jotka päätyvät väärille sivuille verkkosivustossasi.
 • Tee kirjasimesi kauniiksi muuntamalla suurimman osan online-tekstistä San Serif -kirjasimiksi. Luettavuus heikkenee, kun siirrytään kirjasimesta toiseen, joten pidä kiinni yhtenäisillä kirjasimilla koko ajan. Ei vain sitä, mutta ala myös käyttää lyhyitä otsikoita kiinnittääksesi huomion ja ohjataksesi käyttäjän toimintaa.
 • Arvioi kaikki sivut Katso, käytetäänkö tarpeeksi valkoista tilaa. Joskus tarvitset lisää välilyöntejä, kun taas toisinaan sinun on päästävä eroon sivupalkista.
 • Varmista, että sinulla on erivärisiä värimaailmia kun asetat tekstiä kuvien tai värien päälle. Muuten ihmiset eivät pysty lukemaan tekstiä.
 • Käytä skannattavia tekniikoita kuten otsikot, lyhyet kappaleet, luettelomerkit, joissa tiedot voidaan hajottaa ja paljon muuta.

3. Testaa ja säädä navigointi- ja hakupalkki

Jos puuttuu navigointivalikko tai hakupalkki, nyt on aika sisällyttää ne molemmat. Useimmiten sinulla ei ole jo näitä. Mutta valikoissa ja hakupalkeissa on harvoin tarvittava optimointi.

Viikonlopun aikana voit toteuttaa A / B-testiohjelma tai a lämpökartoitusjärjestelmä. Tällä tavalla voit suorittaa joitain testejä arvioidaksesi, missä asiakkaasi napsauttavat, kun kyse on navigointivalikosta ja hakupalkista.

Ehkä huomaat, että yksikään henkilö ei ole koskettanut hakukenttääsi. Tarkoittaako se, että se on liian kaukana kotisivullasi? Auttaako se, jos laitat sen otsikkoon sivupalkin sijaan? Kun olet esittänyt tällaisia ​​kysymyksiä, suorita lisää testejä ensi viikonloppuna nähdäksesi muuttuuko jokin.

4. Jos ei myy online-tilassa, aloita online-tilauksien hyväksyminen

Tämä koskee fyysisiä tuotteita, digitaalisia tuotteita ja palveluita. Yksi verkkosivustojen tärkeimmistä kohdista on leikata tarpeettomia prosesseja.

Esimerkiksi hierontaterapeutti poisti puhelimen yhä uudelleen varatakseen asiakkaita aikataulussaan. Mutta yksinkertainen varauslaajennus katkaisisi kaikki nämä puhelut.

Sama koskee fyysisiä tuotteita. Vaikka saattaa olla pelottavaa myydä verkossa pienen tiili- ja laastikauppasi kanssa, aloita vain viidellä myydyimmälläsi tuotteellasi, katso sitten miten se toimii.

5. Jos myyt verkossa, tarjoa lisämaksutapoja

Verkkokaupan tulee ehdottomasti hyväksyä kaikki suuret luottokortit. Se on annettu. Useat muut maksutavat voivat kuitenkin kasvattaa myyntiäsi pääsemällä pienempiin ihmisyhteisöihin, joilla on hämärämpiä maksutapoja.

PayPal on yksi parhaista esimerkeistä, koska monet käyttäjät kokevat turvallisemman maksamisen verkossa PayPal-tilillään. Toinen esimerkki on hajautettu nimettömä digitaalinen valuutta Bitcoin. Sen lisäksi, että voit muuntaa Bitcoinin normaaliin valuuttaan, se myös vähentää petoksia, koska asiakkaat eivät voi pyytää palautuksia.

Mutta mitä yhdyskäytävälle haluat lisätä, se on yhtä helppoa kuin laajennuksen asentaminen. WooCommerce ja Helppo digitaalinen lataus molemmat tarjoavat valtavan valikoiman premium-lisäosia suosituille yhdyskäytäville. Lisäksi kolmansien osapuolten tarjoamia vaihtoehtoja on vielä enemmän.

6. Rakenna helposti saavutettava, kattava tukialue

Kaikilla verkkosivustoilla ei vaadita tietopohjia, mutta jokaisella Internet-sivustolla tulisi olla jonkinlainen tukialue tai pakottava yhteystietosivu.

UKK-sivut ovat mukavia pienille blogeille, ja kaikilla tukisivuilla tulisi olla suorat linkit navigointialueella. Viikonloppuhankkeena rohkaisen sinua laatimaan luettelon kymmenestä suurimmasta kilpailijasta (tai vastaavista verkkosivustoista). Katso, miten he tarjoavat tukea ja millä sivuilla jaetaan yhteystietoja, sosiaalisen median sivuja, tärkeitä tietoja kysymyksiin ja paljon muuta. Käytä sitten tätä oppaana luodaksesi sivuja omaan sivustoosi.

7. Luo ja täytä sosiaalitilejä (Linkki sitten niihin kotisivullasi)

Tämä on yksinkertainen, mutta kyse on enemmän viettää aikaa sisältösuunnitelman laatimiseen.

Ensimmäinen viikonloppu voi olla Facebook- ja Twitter-sivujen täyttämistä. Sen jälkeen voit kysyä, kuinka usein aiot postittaa. Millainen sisältö saa eniten osakkeita? Sellaisia ​​juttuja.

Asennuksen jälkeen voit siirtyä lisäämään sosiaalisen streamisi WordPressiin, saada lisää sosiaalisia seuraajia ja jopa automatisoida sosiaalisen jakamisen.

8. Kävele vaiheita, joita tarvitaan sivustosi nopeuttamiseksi

Sivustosi nopeuttamisen oppiminen ei vain tee Googlelle vaikutelmaa, vaan se pitää käyttäjät myös pidempään ajan. Ehdotan sinun käydä läpi monia erilaisia ​​oppaita, jotka koskevat WordPress-sivustojen nopeuttamista:

 • Kuinka nopeuttaa WordPressiä
 • Kuinka nopeuttaa WordPress-sivustoasi CDN77: llä
 • 10 tapaa nopeuttaa WordPress-sivustoasi

9. Käytä merkityksellisiä kuvakkeita hajottaaksesi tekstin palat

Tämä liittyy luettavuuteen, mutta kyse on enemmän tuotteidesi ja palveluidesi esittämisestä kotisivulla. Aivan liian usein näemme hyvin kirjoitetun kopion, joka selittää palvelusi luovalla tavalla. Kappaleet sekoittuvat kuitenkin toisiinsa, ja sinusta puuttuu yksi asia: teollisuuden kannalta merkitykselliset kuvakkeet.

Nämä ovat visuaalisimpia, mutta niillä on niin suuri ero UX: n suhteen. WP SVG Icons -laajennus on upea aloituspaikka, mutta voit yleensä katsella ympäri Googlea löytääksesi kaikenlaisia ​​ilmaisia ​​ja premium-kuvakepaketteja.

10: Tee sivustostasi reagoiva

Jos et ole vielä kuullut, matkapuhelimen käyttäjät rakastavat mobiiliystävällisiä verkkosivustoja. Lisäksi Google palkitsee sinut yhdestä.

Ehdotan, että löydät WordPress-teeman, joka on täysin reagoiva. Suurin osa kehittäjiä, jotka luovat hyvin koodattuja teemoja, saavat ne reagoimaan liikkuvuudesta (kuten esimerkiksi Total-teemamme). Mutta jos olet tyytyväinen nykyiseen teemaasi, että se ei ole mobiililaitteella valmis, harkitse tekemällä nykyisestä sivustostasi reagoivan Jetpackin avulla.

Pidä hauskaa tänä viikonloppuna!

Siellä se on! Sinulla on nyt useita viikonloppuhankkeita, joiden avulla sivustosi on käyttäjäystävällisempi maanantaina. Jos sinulla on kysyttävää näistä hankkeista, ota meihin yhteyttä alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map