10 työkalua WordPress-työskentelyn helpottamiseksi

Mahtavia työkaluja, jotka helpottavat työskentelyä WordPressin kanssa

Lyön vetoa, että olemme yhtä mieltä siitä, että sanon, että elämä on jo kovaa sellaisena kuin se on. On aivan liian lyhyt ja rajoitetun ajan kuluessa tehdä kaikki WordPress-ämpäri-luettelossasi ja olla kaikki mitä ikinä olet halunnut, sillä pari mahtavaa työkalua taakan auttamiseen on todellakin pelastaja.


Nämä 10 mahtavaa työkalua tekevät sinusta hulluin tuottavuutta ja WordPress-elämäsi paljon helpompaa. Saat enemmän työtä tehtyä vähemmän aikaa. Mikä tarkoittaa, että päivässäsi on enemmän minuutteja viettää perheesi kanssa tai nauttia asioista, joiden puolesta työskentelet niin kovasti.

10 mahtavaa työkalua WordPress-elämäsi helpottamiseksi

Hanki kynä ja paperia, kun aiomme tehdä WordPress-elämästäsi 10X helpompaa. Sekoitamme ilmaisia ​​ja premium-työkaluja, koska toisinaan suuret asiat elämässä eivät ole ilmaisia. Ensiluokkaiset työkalut ovat kuitenkin suhteellisen halpoja (ja jos et näe suosikkityökalusi tässä luettelossa tai sinulla on kysyttävää tai ehdotusta, älä epäröi kommentoida viestin lopussa).

1. Hiiva SEO

10 mahtavaa työkalua, joiden avulla WordPress-elämäsi on helpompaa kuin seastasi

WordPress SEO ja SEO eivät yleensä ole lasten leikkiä. Yksi virhe ja Google ei epäröi ripustaa sinua kuivaamaan. Silti avainsanojesi hyvä sijoittaminen Googlessa (muut hakukoneet seuraavat vain IMHO: n esimerkkiä) on silti helppoa kuin piirakka, sitä enemmän pluginilla, kuten Yoast SEO.

Siirryttyäni WordPress-haarukkavaunuun pari vuotta sitten, Yoast SEO on ollut minun mennä SEO-ratkaisu. Tämän liitännäisen ja paljon huolellisesti kirjoitettua SEO-sisältöä ansiosta olemme Googlessa ensimmäisellä sijalla parilla avainsanalla.

Mutta mikä tekee Yoast SEO: n erottumaan monien muiden WordPress SEO -laajennusten joukossa? Ensinnäkin, Yoast SEO auttaa sinua luomaan luettavan sisällön, joka on optimoitu asiantuntevasti hakukoneiden etsimiseen suoraan viestieditoristasi!

Muita ominaisuuksia ovat leivänrummut, kanoniset URL-osoitteet, sisäiset linkitysehdotukset, sisältötiedot, uudelleenohjauksen hallinta ja 24/7 -tuki muun muassa. Tämä työkalu toimitetaan kahdella maulla: ilmainen versio ja premium-versio, jonka hinta on 89 dollaria.

Lisätietoja Yoast SEO: sta

2. Mahtava näyttökuva

10 mahtavaa työkalua, joiden avulla WordPress-elämäsi on helpompaa, mahtava kuvakaappaus

Näetkö tämän viestin kuvakaappaukset? No, minä tartun heihin käyttämällä Mahtavaa kuvakaappausta, kiitos WPKuben Dev Sharmalle, joka esitteli minulle tämän hienon työkalun.

Se on tehnyt WordPress-blogi-elämästäni paljon helpompaa, koska aiemmin minun piti käyttää prt sc (Print Screen), MS Paint ja Photoshop, jotka sisälsivät paljon vaiheet.

Työkalussa on runsaasti ominaisuuksia, jotka tekevät ruutukuvien / paikallisten kuvien merkitsemisen, sieppaamisen ja muokkaamisen kävelylle puistossa. Lähettäminen yhdellä napsautuksella tekee otoksen jakamisesta helppoa.

Voit napata koko sivun, työpöydän, selainikkunan näkyvän osan, sivun valinnan, viivyttää sieppausta ja muokata sieppauksiasi sydämesi sisältöön. Lisäksi he tarjoavat näytönauhurin, joka maksaa 19,99 dollaria taalaa vuodessa.

Mahtava näyttökuva sisältää laajennuksia Mozilla Firefoxille ja Chromelle sekä itsenäisen Chrome-sovelluksen, jota on ihme käyttää.

Lisätietoja Mahtava näyttökuva

3. FileZilla

10 upeaa työkalua WordPress-elämäsi helpottamiseksi filezillassa

Ilman oikeaa työkalua tiedostojen siirtäminen kiintolevyltä etäpalvelimelle aiheuttaa migreeniä. FTP-luokassa FileZilla kantaa päivän todellakin, mutta se on vain minä.

Mutta voitko syyttää minua siitä, että rakastan FTP-työkalua, joka on uskomattoman helppokäyttöinen? Niin kauan kuin sinulla on oikeat kirjautumistiedot, voit käyttää Web-palvelinta ja siirtää tiedostoja ympäri kuin pomo.

Voit esimerkiksi ladata tiedostoja / kansioita Web-palvelimelta yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla. Puhumattakaan, FileZillassa on mahtavia suojausasetuksia, jotka tarjoavat sinulle suojatun pääsyn WordPress-sivustoosi tekemällä niin kuin tulee.

Voit luoda tiedostoja palvelimellesi suoraan työpöydältäsi, muuttaa tiedostojen käyttöoikeuksia helposti ja tehdä niin paljon muuta. FileZilla on ilmainen avoimen palvelun FTP-asiakas, joka makeuttaa kaupan.

Lisätietoja FileZillasta

4. RekisteröintiMagic

10 mahtavaa työkalua, jotka tekevät WordPress-elämästäsi rekisteröinnin helpompaa

WordPress-käyttäjänä sinun on tietenkin luotava lomakkeet jossain vaiheessa. Tässä suhteessa huomaat, että WordPress-käyttäjän rekisteröintijärjestelmän toiminnallisuus on rajoitettu.

Siksi tarvitset juuri RegistrationMagicia, käyttäjän rekisteröinti- ja hallintalaajennuksen steroideihin.

Lyhyesti sanottuna RegistrationMagic auttaa sinua “… luomaan räätälöityjä käyttäjän rekisteröintilomakkeita, hyväksymään maksuja, seuraamaan lähetyksiä, hallitsemaan käyttäjiä, analysoimaan tilastoja, määrittelemään käyttäjäroolit ja paljon muuta!” Tuosta yksittäisestä tarjouksesta voit kertoa, että tämä laajennus tekee raskasta nostoa.

Saadaksesi paremman kuvan, katsotaanpa joitain asioita, joita tämä paha poika voi tehdä. Ensinnäkin, voit luoda rajoittamattoman määrän käyttäjän rekisteröintilomakkeita, jokaisella on erilaisia ​​kenttiä. Tämä tarkoittaa, että voit jopa hyväksyä lomakkeidesi liitetiedostot.

RegistrationMagic toimittaa käyttöliittymän, jonka avulla käyttäjät voivat rekisteröityä sivustollesi, kirjautua sisään, ladata lähetyksiä, tarkistaa tapahtumia ja nollata salasanoja.

Tämä laajennus loistaa käyttäjän hallinnassa. Erityisesti intuitiivisella hallintapaneelilla, joka auttaa sinua seuraamaan lomakkeiden lähettämistä, maksettujen käyttäjien maksuja, suodattamaan lomakkeita päivämäärästä / ajasta riippuen ja niin paljon muuta.

RekisteröintiMagic on ilmainen maku WordPressissä, mutta parhaat ominaisuudet löytyvät ProM-versiosta, joka on saatavilla RekisteröintiMagic.com.

Lisätietoja RegistrationMagicista

5. Kauniit linkit

10 mahtavaa työkalua, jotka tekevät WordPress-elämästäsi helpomman, kauniita linkkejä

Sen sijaan, että käyttäisit ilkeää linkkiä, kuten https://www.example.com/dp/B00TQ1PB/ref=s9_acsd_bw_wf_a_dlpec1f4_cdl_1?, voit luoda Pretty Links -laajennuksen avulla käyttäjäystävällisemmän linkin, kuten https://yoursite.com/product-name. Tämä toinen linkki on kauniimpi ja helpompi levittää.

Pretty Links auttaa toisin sanoen lyhentämään linkkejä omalla verkkotunnuksellasi sen sijaan, että luottaisi kolmansien osapuolien linkkien lyhennyspalveluihin, kuten bit.ly tai tinyurl.com. Voit sitten ohjata minkä tahansa luomasi linkin mihin tahansa muuhun URL-osoitteeseen.

Lisäksi Pretty Links sisältää linkkiseurantamoottorin, joka näyttää linkkien napsautusten määrän, mistä napsautukset tulivat, isäntä, selain ja käyttöjärjestelmä.

Tämä työkalu on mahtava WordPress-käyttäjille, jotka haluavat seurata sähköpostiviestien linkkejä, puhdistaa tytäryhtiölinkkejä ja jakaa linkkejä sosiaalisessa mediassa, kommentteja ja foorumeita.

Lisätietoja Pretty Linkistä

6. Menestyvät johdot

10 mahtavaa työkalua, joiden avulla WordPress-elämäsi on helpompaa kukoistaa

Olipa sinulla pieni tai iso verkkoyritys, sähköpostimarkkinointi on yksi parhaista tavoista tavoittaa kohdeyleisösi ja nostaa muuntokurssiasi. Ajattele sitä, että sillä on suora yhteys kosketuksiin potentiaalisi kanssa.

Mutta ennen kuin aloitat markkinointiviestien lähetyksen potentiaalisillesi, sinun on kerättävä asiaankuuluvat yleisötiedot, kuten etunimi, sähköpostiosoite ja kaikki muu tarvitsemasi. Entä mikä on parempi tapa tallentaa tämä tieto kuin käyttää Thrive Leads -sovellusta?

Tähän luettelointityökaluun sisältyy näppärä ominaisuus, kuten SmartExit, joka houkuttelee kävijöitä ennen kuin he hylkäävät sivustosi, A / B-testit, tarkka kohdistaminen, kauniit animaatiot, liipaisuvaihtoehdot, rajoittamaton opt-in-lomake, integrointi useisiin sähköpostimarkkinointiympäristöihin ja yksityiskohtaiset raportit keskuudessa toiset.

Thrive Leads on premium-työkalu. Yhden sivuston lisenssi asettaa sinulle takaisin 67 dollarin taalarin kertaluonteisen maksun. Muita suunnitelmia ovat 97 dollarin paketti viidelle sivustolle, 15 sivuston lisenssipaketti, jonka hinta on 147 dollaria ja 19 dollaria / kuukausi kukoistava paketti rajoittamattomille verkkosivustoille.

Lisätietoja Thrive Leads -sovelluksista

7. WAMP

10 mahtavaa työkalua, joiden avulla WordPress-elämäsi on helppoa

Mitä enemmän opit WordPressistä, sitä helpompaa elämäsi on, kun työskentelet alustalla. Paras tapa oppia WordPressistä on sukeltaa sisään ja testata asioita itse.

Tarvitset kuitenkin verkkopalvelinta minkä tahansa WordPress-esiintymän suorittamiseen. Samanaikaisesti verkkotunnuksen ostaminen ja verkkotunnustilille kirjaaminen ei olisi kustannusten kannalta mitään järkeä, jos haluat vain testata WordPress-vesialueita.

Mitä WordPress-käyttäjä tekee? Ilo, että kysyit. Voit asentaa WordPress -sovelluksen tietokoneeseesi esimerkiksi WAMP-työkalun avulla. WAMP on lyhenne Windows Apache MySQL: lle ja PHP: lle. Maallikon kielellä WAMP asentaa web-palvelimen tietokoneellesi.

Verkkopalvelimella voit sitten asentaa niin monta WordPress-esiintymää kuin haluat testata mitä haluat. Jos sinulla on Mac, voit käyttää sitä MAMP tai XAMPP.

Lisätietoja WAMP: sta

8. Chromen kehittäjätyökalut

10 mahtavaa työkalua, jotka tekevät WordPress-elämästäsi entistä helpompaa

Mikä hengenpelastaja tämä on ollut. Chromen kehittäjätyökalut (DevTools) on tärkeä osa Google Chrome -selainta, josta useimmat WordPress-aloittelijat eivät tiedä.

Voit säästää väliaikaasi Chrome-kehittäjätyökalut antavat käsissäsi suuren määrän verkkosivustoja ja virheenkorjausta.

DevToolsin ansiosta sinulla on syvä pääsy WordPress-sivustosi sisäisiin osiin suoraan selainikkunasta. Miksi on niin paljon pääsyä tärkeätä??

Voit muokata sivustoasi väliaikaisesti muuttamatta koodiasi, nähdä asetteluongelmia, jäljittää ongelmallista koodia, tarkistaa sivustosi latausajan ja pelata JavaScriptin avulla muun muassa.

Chromen kehittäjätyökalut on integroitu Google Chromen sisään, mikä tarkoittaa, että saat kaiken tämän loistavuuden ilmaiseksi. Voit käyttää DevTools-sovellusta napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa sivuelementtiä ja valitsemalla Tarkastele elementtiä. Katso alla, kuinka muutin WordPress.org-kotisivun:

10 upeaa työkalua, joka helpottaa WordPress-elämäsi devtools WP -muutoksia

Ja vain ollakseni rehellinen, tässä on Mozilla Firefoxin verkkokehittäjän lisäosa.

Lisätietoja Chrome DevTools -sovelluksesta

9. Muistikirja++

10 mahtavaa työkalua, joiden avulla WordPress-elämäsi on helpompaa muistilehtiö plus

Kun työskentelet WordPressin kanssa, saatat haluta pudota ja likaantua ja kirjoittaa koodin itse. Ehkä haluat luoda oman lapsiteeman, lisätä koodin .htaccess-tiedostoosi, muokata wp-config.php tai lisää toimintoja omaan functions.php arkistoida muun muassa.

Ja koska koodi pääsee nopeasti käsistä, tarvitset mahtavaa koodieditorin, joka auttaa sinua pysymään asioiden päällä ilman, että häiritset. NotePad ++: n avulla on uskomattoman helppoa kirjoittaa koodia useilla ohjelmointikielillä.

Ominaisuuksien, kuten syntaksin korostaminen ja taittaminen, etsintä- ja korvaustoiminnot, asiakirjakartta, houkutteleva käyttöliittymä, automaattinen täydennys ja paljon muuta, koodin kirjoittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Lisätietoja NotePadista++

10. Google Keyword Planner

10 mahtavaa työkalua, joiden avulla WordPress-elämäsi on helpompaa google avainsanan suunnittelija

Sisämarkkinointi ja SEO kulkevat käsi kädessä niin, että kohdennettua liikennettä syntyy. Tarvitset tarkkaavaista avainsanatutkimusta sisällön markkinoinnin ja SEO: n voittamiseksi. Kuinka muuten kerrot, mitkä aiheet kiinnostavat lukijaasi?

Ehkä sinulla on aiheideoita loppunut. Kuinka saat uusia ideoita sisältömarkkinointikoneidesi ylläpitämiseksi? Tarvitset jälleen asianmukaista avainsanatutkimusta määrittääksesi aiheet, joita lukijat haluavat lukea.

Lukijasi käyttävät avainsanoja aiheiden ja tuotteiden etsimiseen. Jos löydät nämä avainsanat, olet puolivälissä. Jos olet lukenut tähän mennessä, olet iloinen siitä, että avainsanojen löytäminen on yhtä helppoa kuin Google Keyword Planner.

Se on Googlen ilmainen työkalu, jonka avulla voit luoda avainsanaideoita pääaiheesi ympärille.

Lisätietoja Google avainsanan suunnittelijasta

Nyt sinulle

Mitkä työkalut helpottavat WordPress-elämääsi? Poistimmeko WordPress-suosikkityökalut? Katso lisää liiketoiminnan WordPress-työkaluja blogissamme tai jaa kanssamme alla olevassa kommenttiosassa. Nähdään!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map