10 tapaa tehdä WordPress-sivustosi nopeammaksi

Joten olet kuullut, että Google harkitsee sivustosi nopeutta harkittaessa sitä suosituimpien hakutulosten kannalta, ja nyt haluat tehdä sivustosi mahdollisimman nopeasti, jotta voit pitää sen tai tasata sen Big-numero numero 1 -kohtaan G.


Hyvä, että löysit tämän viestin, koska opetan sinulle kuinka pienentää sivujen / viestien kokoa ja tehdä sivustostasi nopeampaa kuin koskaan. Alta löydät 10 hienoa vinkkiä, jotka voivat auttaa sinua nopeuttamaan WordPress-blogiasi huomattavasti. Nauti ja älä unohda kommentoida ja twiittiä tätä viestiä!

Alla on 10 hienoa tapaa, joilla voit nopeuttaa WordPress-sivustosi lisäämistä, jotta voit tarjota paremman kokemuksen käyttäjillesi ja mahdollisesti parantaa sijoitustasi hiukan..

1. Välimuisti sivusi

WordPress-teemat toimivat soittamalla wp-tietokantaan ja palauttamalla sisältö, jonka se näyttää sivustossasi. Joten joka kerta, kun lataat sivun sivustoosi, sen on ensin haettava tarvittavat tiedot tietokannasta, joka voi hidastaa sivustosi dramaattisesti, varsinkin jos teet paljon pyyntöjä db: lle. Haluat mieluiten “välimuistiversion” (HML) version sivustoltasi, joten kun sivujasi ladataan, kaikkea on jo vaadittu. Paras tapa tehdä tämä on käyttää WordPress-välimuistilaajennusta, suosikkini on nimeltään Hyper Chache.

2. Pienennä kuvan kokoa

Jokainen rakastaa käyttämään tonnia kuvia blogeissaan nykyään, miksi, koska ne tekevät sivustostasi mielenkiintoisemman ja mahtavan näköisen. Kuvien voi kuitenkin olla todella suuria, ja niiden lataaminen voi kestää kauan. Jos todella haluat nopeuttaa WordPressiä, suosittelen, että teet 3 asiaa: poista kaikki tarpeettomat kuvat, vähennä minkä tahansa viestin kuvien määrää ja sekoita kuviasi. Yahoo tarjoaa kutsutun palvelun Smush se, johon voit ladata minkä tahansa kuvan, ja se pienentää sen kokoa säilyttäen alkuperäisen laadun. Ehdotan, että aloitat aloittamalla himmentämällä kaikki tematiedostojesi kuvat, koska ne ovat jokaisella sivustosi sivulla. Voit myös palata takaisin wp-uploads-kansioon ja pilata kaikki lataamasi kuvat ja tehdä sen tuleville lataamillesi kuville.

Toinen asia, jonka haluat varmistaa kuvien suhteen, on se, että jos näytät pikkukuvia viesteissä, et lataa kokonaiskuvaa ja näytä se sitten pienemmässä mitassa leveys = ”” ja korkeus = ”” -tunnisteiden avulla. . Ei ole mitään syytä ladata valtavaa kuvaa, jotta se näytetään puolikkaana. Voit käyttää WordPressin oletuskuvan uudelleenmuokkainta tai skriptiä kuvien automaattiseen koon muuttamiseen tarpeitasi vastaavaksi.

Sivustosi kuvien koon ja määrän pienentämisellä voi olla todella huomattava ero siinä, kuinka nopeasti se latautuu.

3. Rajoita komentosarjoja

Nykyään monet blogit lisäävät tonnia erilaisia ​​otteita sivuston “parantamiseksi”, mutta ne hidastavat sivustosi kuin mikään muu. Ehdotan, että pidät kiinni mahdollisimman pienistä komentosarjoista. WPTopTenissä käytän Tweetmeme-skriptiä, mutta jos lisäisin digg-painikkeen, viimeisimmät tweetit, jaa facebookissa … kaikki nämä muut skriptit kuin sivustoni ladataan todennäköisesti ikuisesti. Ihmiset ja ilmeisesti Google haluavat nopeaa sivustojen lataamista, joten pidä kiinni skripteistä, joita todella tarvitset tai jotka todella lisäävät jotain sivustoosi. Poista kaikki muu, joka näyttää vain kauniilta, poista.

4. Puhdista koodi

Lyön vetoa, että yli 90%: lla kaikista WordPress-pohjaisista verkkosivustoista (jos ei useampaa) on tyylitiedostossaan tai teematiedostoissaan ainakin yksi koodirivi, jota he eivät todellakaan tarvitse. Jos todella haluat nopeuttaa sivustosi ja pienentää sen kokoa viimeiseen mahdolliseen kilotavuun asti, on aika katsoa kaikkea tätä koodia ja alkaa hajottaa tarpeeton.

Tutustu ensin tyylitaulukkoon ja varmista, että siellä ei ole mitään sellaista, jota sivustosi suunnittelu ei tällä hetkellä käytä, ja siirry sitten sivulle CSS-kompressori ja päästä eroon kaikesta siitä ilkeästä tyhjästä tilasta.

Seuraavaksi haluat käydä läpi kaikki muut tematiedostot (single.php, index.php, page.php….) Ja tehdä periaatteessa sama asia. Varmista, että todella haluat kaiken siellä olevan koodin, ja poista osa tyhjästä alueesta manuaalisesti. Tyhjän tilan poistaminen ei tuo suuria eroja, mutta jos haluat ladata sivustosi mahdollisimman nopeasti, se on vielä yksi asia, jonka voit tehdä.

5. Optimoi tietokanta

Mainitsin aikaisemmin, että voit välimuistiin tallentaa WordPress-viestit ja -sivut, jotta sivustosi ei tarvitse tehdä puheluita / viittauksia tietokantaan, kun lataat sivua. Tämä on totta, jotta välimuisti voidaan luoda, kyseinen sivu tai viesti on ladattava kerran. Optimoimalla tietokantaasi voit parantaa välimuistissa olevien sivujen / viestien (tai koko sivustosi nopeutta), jos et halua käyttää välimuistin laajennusta..

6. Ajattele malliasi uudelleen

Kaikki rakastavat todella kauniita ja kuva- / vektoririkkaita verkkosivustoja, mutta ne voivat olla hitaimpia ladata. Jos haluat todella nopean sivuston, sinun on pidettävä kiinni CSS: stä niin paljon kuin mahdollista, ja CSS 3: lla voit saavuttaa todella vaikuttavia malleja ilman Photoshopin (kuvien) tarvetta. Tarvitsetko todella sen jättiläisen kuvan taustalla vai voitko käyttää yksivärisiä värejä? Käytätkö navigoinnissasi javascriptin kuvanvaihtoa? Kysy itseltään tämän tyyppisiä kysymyksiä ja käy läpi verkkosivustosi suunnittelun. Olen varma, että löydät tapoja auttaa pienentämään asettelun kokoa.

7. Napsauta nuo otteet

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka rakastavat saada koko viestisi kotisivulle ja luokkasivuille? Jos näin on, sinun kannattaa harkita otteiden käyttämistä blogiisi paitsi SEO-tarkoituksiin, myös sivuston nopeuteen. Voit vähentää huomattavasti tietyn luokkasivun tai kotisivun sisällön määrää käyttämällä pienempiä otteita. Jotta voit käyttää otteita sivustollasi, sinun tarvitsee vain käyttää mallitunniste ja kopioi ja kirjoita pieni kuvaus WP-järjestelmänvalvojan otekenttään luotaessa viestiä.

8. Ajattele sisältöä kuvien suhteen

Kuvassa ei sanota tuhat sanaa, tuhat sanaa sanovat tuhat sanaa. Tämä on ajattelutapa, joka sinun on oltava aina bloggoidessasi. “Sisältökuningas” ei ole vain hakukoneiden hyvä sijoitus, vaan myös hienon pitkän artikkelin saaminen vie paljon vähemmän muistitilaa kuin sellaisen viestin kuin “100 mahtavaa WordPress-teemaa” ja näytön kuvakaappauksen näyttäminen jokainen (ouch!). Lopeta niin monen kuvan lisääminen sivustoosi ja ala kirjoittaa hyödyllistä sisältöä. Vierailijasi arvostavat sitä, kun sivustosi latautuu erittäin nopeasti.

9. Poista tarpeettomat laajennukset

Okei, tässä on kyse plugineista … Ne hidastavat sivustosi hankaluutta, joten varmista, että poistat kaikki laajennukset, joita et oikeasti tarvitse sivustollesi. Monissa laajennuksissa on omat css-tiedostot ja ämpärilataus koodia, joka lisätään joko otsikko- tai alatunnistemallin tunnisteisiin. Kaikki tämä ylimääräinen koodi ja tyylisivun haku voivat hidastaa sivustosi huomattavasti. plus joudut tekemään vielä enemmän pyyntöjä tietokantaan käyttäessäsi tiettyjä laajennuksia. Joten katsele kaikkia laajennuksiasi ja katso, mitä sinun ei todellakaan tarvitse pitää sivustosi toiminnan sellaisena kuin se on (ylellisyyslaajennukset), ja poistaa ne. Sen jälkeen saatat haluta kassalla tietokantasi poistaaksesi niistä jäljellä olevat roskakorit.

10. Ohjaa halpa isännöintipalvelusi

Tässä kaikki on. Jos sinulla on väärä isäntä, sivustosi on todennäköisesti todella hidas. Harkitse pienen lisämaksun maksamista paremmasta ja nopeammasta isännöintipalvelusta. Sinä, vierailijasi ja hakukoneet arvostavat suuresti sitä tosiasiaa, että et enää ole niin niukka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map