10 syytä siirtyä verkkosivustoosi tai blogiisi WordPress.org-sivulle

Kanssa yli 21 kommenttia lähetetään sekunnissa ja 14 miljardia sivun katselua kuukaudessa, WordPressistä on tullut suosituin CMS-alusta Internetissä. Voit rakentaa WordPressillä kirjaimellisesti mitä haluat. Verkkokauppasivustoilta omistettuun foorumiin – tarvitset vain oikean laajennuksen.


Perinteisesti WordPressiä tarjotaan kahdessa muodossa:

 1. WordPress.com – kaupallinen palvelu, jonka avulla voit luoda ilmaisen blogin
 2. WordPress.org – avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka aloitti vallankumouksen

Tärkein myyntitekijä, joka tekee WordPress.comista niin houkuttelevan, että se on 100% ilmainen – elämää varten. Tuhannet bloggaajat rekisteröivät tilin WordPress.com-sivustossa joka päivä ja saavat blogin verkossa muutamassa minuutissa. Mutta WordPress.com tarjoaa oikeudenmukaisen osuuden rajoituksista.

Et todennäköisesti tiennyt, että WordPress.com omistaa suoraan lopettaa blogin lähettämisen milloin tahansa. Se mainitaan selvästi heidän käyttöehdoissaan.

On pari muuta mahdollisia sudenkuoppia, jotka eivät tee WordPress.com-palvelusta niin houkuttelevaa valinnaista. Joten olemme luetteloineet joitain WordPress.com-sivuston käytön haitoista selittäen tarpeen siirtyä WordPress.org-sivustolle – itse isännöimälle alustalle.

Muista, että WordPress.org viittaa itse isännöimään WordPress-sivustoon. Kahta termiä käytetään synonyymeinä tämän artikkelin muissa osissa.

1. Satunnaiset mainokset

Mainontakonsepti tag cloud

Jotta ylläpitää ilmaista palveluaan, WordPress.com näyttää ajoittain häiritsemättömiä mainoksia blogissasi. Näin he maksavat jättimäisestä verkostostaan, joka sisältää miljoonia blogeja. Kun mietit sitä, se on oikeastaan ​​aika loogista. Kuinka muuten he maksavat palvelinlaskunsa?

He eivät voi ajaa sijoittajia vastaan ​​sanomalla “sijoita miljoonia dollareita meihin, jotta voimme isännöidä muiden ihmisten blogeja ilmaiseksi”. Se ei vain ole mahdollista. Mainosten käyttö on siis täysin perusteltua.

Mutta haluatko todella, että yrityssivustosi herättää mainoksia, varsinkin kun et tee niistä yhtäkään penniäkään? Tämä vie minut seuraavaan kohtaan.

2. Mainosten näyttäminen blogissa

shutterstock_156197999

Mainokset blogissa ovat monivuotinen tulolähde. Voit käyttää niitä itse tai käyttää palvelua, kuten Google Adsense tai BuySellAds. Hyvin sijoitetut mainokset tekevät sinusta omaisuuden, kun otetaan huomioon oikea liikennemäärä; kun taas maltillisen liikenteen sivusto ansaitsee 20–30 dollaria kuukaudessa. Se riittää kattamaan isännöinti- ja muut kulut, kuten palkkiolaajennukset tai sähköpostimarkkinointipalveluiden tilaukset.

WordPress.com ei salli sinun näyttää mitään mainoksia blogissasi, kun käytät heidän ilmaista palvelua. He kuitenkin näyttävät mainoksia sivustossasi satunnaisesti palvelintensa toiminnan ylläpitämiseksi.

3. Brändin arvo

shutterstock_140282785

Yksi tärkein tekijä online-portfoliossa on brändiarvo. Kun sanon Nike, kuvaat heti kuvakkeen merkinnän. Rolex saa sinut ihmettelemään, miltä näyttäisit sillä kruunulla. Se on brändi-imago. Olennaista on, että yritykset pyrkivät rakentamaan vankan brändiarvon.

WordPress.com-sivustolla sinulla on oikeus ilmaiseen aliverkkotunnukseen. Jos aiot isännöidä yrityssalkkua, haluan vakuuttaa sen mygroovybusiness.wordpress.com ei näytä ammattimaiselta. Ollenkaan. Se maalaa halvan kuvan. Pudota satunnaisia ​​mainoksia ja sinulla on resepti katastrofi. Tämän korjaamiseksi sinun on ostettava ainakin kaksi lisäosaa: verkkotunnuksen ja Ei mainoksia. Verkkotunnuksen hinta on huomattavasti halvempi kaikissa ICANN-sertifioiduissa verkkotunnusten rekisteröijissä.

4. Ei kumppanilinkkejä

shutterstock_47424769

Monet bloggaajat ansaitsevat passiivisen tulon verkossa tytäryhtiömarkkinoinnin avulla. Jotkut ansaitsevat jopa yli 20 000 dollaria kuukaudessa. WordPressillä on tiukka käytäntö tytäryhtiöiden linkkejä vastaan. Et voi mainostaa tuotteita, joilla on tytäryhtiöjärjestelmä. Voit esimerkiksi kirjoittaa 3000 sanan arvostelu WPEngine, mutta et voi sisällyttää viittauslinkkiä. WPEngine maksaa 150 dollaria (tai enemmän) jokaiselta asiakkaaltasi saadaksesi idean siitä, mitä kaipaat..

Kaikki toivo ei kuitenkaan ole kadonnut. Tytäryhtiöiden tulojen kaksi muotoa ovat sallittuja:

 • Arvostelut kirjoista, elokuvista ja peleistä Amazon – muita tuotteita ei sallita
 • Linkit tuotteisiin, jotka on lueteltu Etsy

Jos olet bloggaaja, joka ei mainosta kirjoja, elokuvia tai pelejä, olet menestys. Jos valitset kapinallisiksi, sinulle voi tapahtua yksi kolmesta asiasta:

 • Hanki varoitus
 • Pidä tytäryhtiölinkit pakastettuina
 • Pahimmassa tapauksessa blogi lopetetaan!

5. Rajoitus teemoilla

Tie suljettu

WordPress.com -palvelulla on paljon rajoituksia räätälöinnin alalla. Katsotaanpa näitä näitä turmelevia haittoja.

Ensimmäinen on aihe aiheista. Nykyään on saatavilla satoja tuhansia ilmaisia ​​ja premium-teemoja. Ihmiset tappavat sen. Se on Envaton myydyin luokka. WPExplorer on Envaton eliittikirjailija ja he ovat nimenneet itselleen tarjoamalla kickass-teemoja edulliseen hintaan.

Voit saada melkein minkä tahansa haluamasi mallin teeman avulla. Kuitenkin, kun olet WordPress.com-sivustossa, olet rajoitettu vain teemoihin, jotka ovat saatavilla WordPress.com-teemaesittelyssä.

Epäilemättä heillä on kaunis galleria teemoista, joista kukin valitaan asiantuntijoiden toimesta koodin laadun suhteen. Mutta jos ostaisit kickass-teeman, kuten Total, et voisi käyttää niitä WordPress.com-sivustossa.

6. Teeman mukauttaminen maksaa sinulle

muokata wp-teema

Oletetaan, että olet sopinut teemasta, jonka olet valinnut teemaesittelyssä. Entä jos haluat muokata CSS: ää hiukan sisällyttääksesi tiettyjä tehosteita tai sanoa sisällyttävän Font Icon -tuen. Anteeksi amigo. Se ei ole ilmaisessa versiossa sallittua. Joudut ostamaan mukautetun CSS: n ja fonttipaketin mukauttamisen parantamiseksi.

7. Nollatoleranssipolitiikka laajennuksia vastaan

shutterstock_135573032

Tämä on ainoa tehokkain isku, joka päättää keskustelun. WordPress.com ei salli tilaa laajennusten asentamiselle – edes suosituimpia, joita on ladattu yli 14 miljoonaa kertaa ja joita on käytetty melkein jokaisessa WordPress-sivustossa. Muistakaamme kuitenkin, että WordPress on ytimessä hyvä CMS. Laajennukset tekevät siitä loistava.

Jos voit elää tietäen tosiasian, että et voi asentaa laajennusta koskaan blogiisi, voit harkita WordPress.com -yritystä vakaana ratkaisuna blogin ylläpitämiselle..

8. Verkko-opiskelukurssit ja verkkokauppa

shutterstock_104989865

WooCommerce on keksinyt kaksi hämmästyttävää laajennusta – Sensei ja WooCommerce mikä tekee edellä mainituista ominaisuuksista totta. Sensein avulla voit rakentaa verkko-oppimiskursseja WordPress-sivustollesi. WooCommerce, iThemes Exchange ja Easy Digital Downloads ovat suosituimpia verkkokaupan WordPress-laajennuksia.

WordPress.com-sivustossa et voi käyttää laajennuksia, joten ovi on suljettu. Voit kuitenkin rakentaa verkkokauppasivuston käyttämällä maksettua päivitystä – Liiketoimintasuunnitelma joka maksaa 299 dollaria vuodessa. Se on noin 25 dollaria kuukaudessa.

9. Useiden WordPress-sivustojen isännöinti

shutterstock_133642784

Kaistanleveyden ja tallennustilan ylläpitämisessä WordPress.com tarjoaa tarpeeksi tilaa uudelle sivustolle – 3 Gt tallentaaksesi kaikki median latauksesi yhdessä 10 Gt kaistanleveyden kanssa kuukaudessa.

Perinteisissä jaetuissa verkkoisäntäkoneissa nämä kaksi ominaisuutta ovat rajattomat, mutta oikeudenmukaista käyttöä koskevia käytäntöjä noudatetaan. Tietysti joudut maksamaan 4-5 dollaria kuukaudessa. Mutta kun kyseessä on useiden WordPress-sivustojen tai WordPress Multisite -sovellusten isäntä, voittajana on itse itse ylläpitämä alusta (vaikka olemmekin ylläpitämämme WordPress-isäntäfanien faneja, jotka vievät kovat osat itsesi isäntäsivustollesi).

WordPress.com-sivustossa jokainen uusi WordPress-asennus edellyttää uutta verkkotunnusta ja “Ei mainoksia” -ostosta (ts. Jos haluat näyttää ammattimaiselta). Useimpien verkkosivustojen avulla voit isännöidä useita verkkotunnuksia ja WordPress-asennuksia yhdellä tilillä, mikä vähentäisi kustannuksia huomattavasti.

10. Kokemus

ikkunaluukun kotisivu 1

Ennen kaikkea, kun otat vastaan ​​haasteen isännöidä sivustosi, tulee olemaan aikoja, jolloin joudut pieniin vaikeuksiin. Valkoinen kuvaruudun näyttö, sisäinen palvelinvirhe, teemavirheet ja riittämättömät web-palvelimen käyttöoikeudet – nämä kaikki ovat yhteisiä WordPress-aloittelijoille. Hyvä uutinen on ratkaisu kaikki nämä ongelmat ovat saatavilla Internetissä. Sinun on vain tiedettävä mistä etsiä.

Kokemus, jonka saat taistellessasi tieltä esteestä, on vertaansa vailla. Mikään määrä oppikirjatietoja ei voi kilpailla kokemuksista, jotka on saatu käytännöllisistä, tosielämän tilanteista. Joten jos haluat oppia WordPressiä, sinun on aina mentävä itse isännöimään alustaan.

johtopäätös

Ihmiset, jotka eivät ole teknisesti terveitä, voivat olla vaikeita tai jopa pelottavia WordPressiä luovuttaessaan. Jos et halua ylimääräistä päänsärkyä sivustosi ylläpidosta ja ylläpidosta, sinulla on paljon paremmin hallitulla WordPress-isännöintipalvelulla, kuten WPEngine tai Media Temple. Nämä yritykset palvelevat noin miljoonaa sivun katselua päivittäin, ja niillä on erikoistuneet laitteistokonfiguraatiot, jotka on optimoitu maksimaaliseen WordPress-tehokkuuteen. He huolehtivat varmuuskopioista, keskeisistä WordPress-päivityksistä ja sivuston yleisestä turvallisuudesta. Täällä WPExplorerissa käytämme WPEngineä ja suosittelemme sitä erittäin hyvin.

Joten jos olet vaihtanut WordPress.com-sivustosta WordPress.org-palveluun, jaa syy alla oleviin kommentteihin. Tai jos et ole varma, onko WordPress.org sinulle sopiva, kerro meille, mikä sinua hidastaa – jaamme mielellämme ystävällisiä neuvoja ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map