10 syytä, miksi WordPress on täydellinen pienyrityksille

Syyt, miksi WordPress on täydellinen pienyrityksille

Jos muistat, oli aika, jolloin liikkeenharjoittajien ja yrittäjien piti löytää kehittäjä vain tehdä pieniä muutoksia verkkosivustoihinsa ja sisältöönsä. Mutta WordPressin käyttöönoton myötä verkkosivustojen hallinta on entistä helpompaa. Se oli siunaus kaikille verkkovastaaville.


WordPress tunnetaan hyvin täydellisenä blogityökaluna, mutta nyt on parempi nimittää se CMS: ksi (Content Management System), koska se on kasvanut huomattavasti vuosien varrella. Tällä nöyrällä alustalla on nyt mahdollisuus rakentaa interaktiivinen verkkosivusto. Nykyisten tietojen mukaan WordPress on käytössä ympäri maailmaa kymmeniä miljoonia ihmisiä heidän ensisijaisena verkkokehitysalustana. On olemassa monia syitä, jotka kuvaavat sitä, miksi sitä käytetään laajasti verkkosivustojen kehittämiseen, mutta tässä blogissa luet tärkeimmistä syistä, miksi WordPress on ihanteellinen pienyrityksillesi.

Nykyään kovien yritysten haasteiden selviytyminen voi olla todella vaikeaa. Erityisesti suurimmalle osalle yritysjohtajia ja yrittäjiä on melko pelottavaa hoitaa yrityksen verkkosivusto (koska se vaatii säännöllistä optimointia) säännöllisistä tehtävistäsi. Tähän kohtaan WordPress tulee. Yrittäjät eivät vain pysty hallitsemaan verkkosivustojaan, vaan heillä on myös täysi vapaus parantaa käyttöliittymän ulkoasua ja tunnetta ilman, että sinun on palkattava erillistä kehittäjää..

WordPress on avoimen lähdekoodin kehitystyökalu, mutta tarjoaa silti käyttäjille runsaasti suojaus- ja mukautusvaihtoehtoja käytettävissä olevien laajennusten laajan valikoiman ansiosta. Lisäksi on tonnia ilmaisia ​​(ja premium-luokan) välttämättömiä työkaluja, jotka vapauttavat WordPressin voiman pienille ja keskisuurille yrityksille. Vaikka ei ole välttämätöntä soittaa ammattimaisen kehittäjän tai yrityksen soittoa kehittääksesi sinulle WP-pohjainen verkkosivusto, sinulla on mahdollisuus mennä yksin tai löytää edullista apua työpaikkojen, kuten oDesk. Riippumatta siitä, millä tavalla valitset, varmista vain, että käytät WordPressiä liiketoiminnan parantamiseksi.

Tämä on vasta alku tämän työkalun hyödyistä, ja tässä blogissa on vielä paljon tehtävää. Katsotaanpa siis syitä, miksi WordPress on loistava pienille yrityksille.

1. WordPress on täysin ilmainen

Joo! Kuulit sen oikein. WordPress on täysin ilmainen. Voit ladata sen ilmaiseksi, asentaa sen verkkosivustollesi tai paikallisiin hiekkalaatikkoympäristöihin helposti ja tehdä sen jälkeen mitä haluat. Koska olet pienyrityksen omistaja, haluat todennäköisesti perustaa yrityssivustosi pienillä ennakkomaksuilla. WordPress on noussut pienten yritysten siunauksena, koska se säästää myös rahaa ja aikaa.

Jos haluat nähdä kuinka edullinen WordPress voi olla, katso tätä viestiä, joka kerää todelliset kustannukset Web-sivuston rakentamisesta WordPressin avulla.

2. Sivuston helppo ja nopea asennus

Toinen tärkeä syy siihen, miksi pienyritysten tulisi käyttää WordPressiä, on se, että se voidaan asentaa yhdellä napsautuksella. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse olla asiantuntija palvelimista tai isännöinnistä, koska se ei vaadi vakavia taitoja.

Jos sinulla on isäntäsuunnitelmat Bluehostista (vain 2,95 dollaria kuukaudessa jaetulle isännöinnille) ja Cloudwaysiltä (hämmästyttävä hallittu pilvihotelli), valitset WordPress vain perustaessasi tiliäsi ja he asentavat sen sinulle. Tai jos valitset hallinnoidun WordPress-isännöintisuunnitelman arvostetuilta yrityksiltä, ​​kuten WP Engine tai Vauhtipyörä, sinun ei tarvitse nostaa sormea ​​ollenkaan. He ovat erikoistuneet WordPressiin, joten se on jo asennettu, asennettu, määritetty ja optimoitu ennen suunnitelman kirjautumista. Vielä parempi, hallitut isännät huolehtivat asennuksesta puolestasi, jotta voit keskittyä liiketoimintaan, ei palvelimeesi.

Asennuksen jälkeen sinulla on laaja valikoima ominaisuuksia ja toimintoja, jotka auttavat sinua verkkosivujen kehittämisessä. WordPressin puhdas, informatiivinen ja helppokäyttöinen kojelauta helpottaa verkkosivustojen asettamista jopa uusille käyttäjille.

3. Avoimen lähdekoodin kehitysalusta

Sitä kutsutaan avoimeksi lähdekoodiksi, koska kuka tahansa voi ladata ja käyttää WordPress Codex lisätä toimintoja heidän verkkosivustoilleen (tai jos olet edistynyt, voit laajentaa ja käyttää koodia haluamallasi tavalla). Tämä on yksi parhaista ja tärkeimmistä eduista, mikä tekee WordPressistä suositun valinnan pienille yrityksille. Yrittäjät voivat hallita lähdekoodia palkata WordPress-kehittäjä, mutta se on täysin heidän valintansa, koska he voivat myös käsitellä sitä yksin.

4. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Zero WordPress Theme Customizer

Pohjimmiltaan WordPress luodaan siten, että kaikki tekniset ja muut kuin tekniset ihmiset voivat hyödyntää sitä. Siksi se on erittäin vaativa ympäri maailmaa. Toinen tärkeä tosiasia on, että se on melko interaktiivinen ja käyttäjäystävällinen, jonka avulla käyttäjät voivat helposti luoda verkkosivuja, valikoita, viestejä, lomakkeita ja jopa antaa heidän hallita mediaa, kuten videoita ja kuvia helposti ja kätevästi..

5. Suuri online-tukiyhteisö

Jo keskustellaan siitä, että WordPress on tehokas online-web-kehitysalusta suurelle käyttäjäyhteisölle. WordPress tunnetaan erinomaisesta verkosta tuki järjestelmään. Miljoonan aktiivisen käyttäjän, ammattitaitoisen kehittäjätiimin, laajan yhteisö- ja keskustelufoorumien ansiosta kuka tahansa voi helposti löytää ratkaisun ongelmiinsa. Lisäksi on tonnia asiantuntevia WordPress-blogeja, jotka jakavat vinkkejä ja oppaita melkein päivittäin. On niin, koska useimmista WordPress-asioista on jo keskusteltu täällä, ja on todennäköistä, että joku tietäisi ehdottomasti kuinka korjata se. Tästä syystä WordPress on paras aloittelijoille ja pienille yrityksille.

6. Laaja valikoima teemoja

WordPress-teema yhteensä

Mitä tärkeimpiä ominaisuuksia tarvitaan verkkosivuston suunnittelun aloittamiseen? Tietenkin täydellinen muotoilu! Ammattimaisen kehittäjän suunnittelema sivustosi voi olla liian kallista. Mutta WordPressillä voit valita ennalta suunnitellun teeman. On tuhansia ilmaisia ​​teemoja saatavilla WordPress.org-teemahakemisto samoin kuin hyvämaineisilla verkkosivustoilla, kuten ilmaisina WPExplorer-teemoina ja uudessa suosikkisivustossamme Vain ilmaiset teemat. Kaikki nämä teemat on suunniteltu kauniisti ja ne voidaan integroida interaktiivisen verkkosivuston luomiseksi.

Ilmaisten vaihtoehtojen lisäksi on tuhansia muita premium WordPress-teemoja, joista voit valita verkkosivustosi rakentamisen. Ensiluokkaisissa teemoissa on usein lisäominaisuuksia ja kehittäjän tuki. Jos etsit yhtä teemaa, joka voi tehdä kaiken, tarkista Total WordPress -teema, joka sisältää helppokäyttöisen vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennuksen, paljon yksinkertaisia ​​visuaalisia live-mukautusvaihtoehtoja (värit, fontit jne.) Ja joukko valmiita loi web-malleja, jotka voit tuoda vain muutamalla napsautuksella. Mutta verkossa on myös tonnia muita hyväntekeväisyyteen, kirjanpitoon, ravintoloihin ja muihin erikoistuneisiin erikoistuneisiin teemoihin liittyviä teemoja, joita löytyy Themeforestista (ja tietysti myös muilta markkinoilta). Tästä syystä pienyritykset valitsevat WordPressin, koska ne löytävät ja käyttävät brändinsä juuri sopivaa mallia.

7. Jokaisen ominaisuuden laajennukset

Lisätäksesi lisää toimintoja verkkosivustollesi voit hyödyntää WordPress-laajennuksia, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi (tai pientä maksua vastaan) verkossa. Kuten teemoja, myös tuhansia valmiiksi kehitettyjä laajennuksia on tallennettu WordPress-laajennushakemisto ja markkinoilla on vieläkin premium-laajennuksia, jotka ovat avaialbe, kuten CodeCanyon, ThemeIsle, Pippin’s Plugins ja muut. Plugins on yleensä helppo käyttää ja asentaa, ja ne auttavat lisäämään toimintoja verkkosivustollesi.

8. SEO optimoitu

WordPress SEO

Sivustojen omistaminen ilman hakukoneoptimointia on melko samanlainen kuin minkään verkkosivuston puuttuminen. Nykyään kaikki rakentavat verkkosivun pitämällä SEO-näkökulmat mielessä. Tämä ongelma on ratkaistu WordPressillä. WordPressillä kehitetyt verkkosivustot on oletuksena SEO optimoitu, koska hakukoneet tunnustavat niiden seuraavan rakenteen. Mutta WordPress SEO ei lopu tähän. Siellä on paljon upeita oppaita ja laajennuksia, jotka auttavat sinua optimoimaan paikan päällä olevaa SEO: ta paremman sijoituksen saavuttamiseksi, mutta tässä on vain muutama tapa auttaa sinua aloittamisessa:

 • Parhaat WordPress SEO -työkalut vuodelle 2017 hakukoneiden paremmuuden parantamiseksi
 • Yoast SEO -asennus- ja -asetuksen pikaopas WordPressille
 • Aloittelijan opas WordPress SEO: linkkiin, sivuston nopeuteen ja muuhun

9. Hyvin reagoivat mallit

WordPressin avulla voidaan helposti toteuttaa mobiililaitteisiin reagoiva verkkosivusto. Reagointikyky on jotain, jota jokainen yrittäjä haluaa paitsi verkkosivustoille, myös sovelluksilleen ja sähköpostimallilleen. Onneksi sinulle suurin osa WordPress-teemoista on suunniteltu vastaamaan täysin, joten verkkosivustosi näyttää hyvältä pöytätietokoneilla, tablet-laitteilla ja mobiililaitteilla. Jos teidän teemaasi ei näytä täydelliseltä pikseliksi puhelimissa, voit aina käyttää laajennuksia mobiilisivustojen optimointiin.

10. Turvallinen ja luotettava

On totta, että WordPress on tehokas CMS- ja web-kehitysalusta, joka vie jatkuvaa työtä johdonmukaisesti ja tekee siitä mahdollisimman turvallisen. Suojauksen tarjoamisesta WordPress on kärjessä. He vapauttavat säännölliset päivitykset ja tietoturvakorjaukset, mikä luo turvallisemman verkkosivustoympäristön sinulle.

Lisäksi on joukko tapoja parantaa WordPress-verkkosivustosi tietoturvaa laajennuksella tai perustoimenpiteillä. Jos haluat lisätietoja, käy blogissa, jos haluat saada lisää WordPress-tietoturvavinkkejä.

Loppuhuomautukset

Kaikille pienille tai aloittaville yrityksille vahvan Web-läsnäolon luominen voi olla vaikeaa. Se voi olla vakava ongelma, koska erinomainen online-läsnäolo voi aiheuttaa kustannuksia, aikaa ja vaivaa, joita heillä ei ole varaa. Joten helppo ja ilmeinen ratkaisu kaikkiin näihin huolenaiheisiin on WordPress. Tartu vain kehittääksesi yrityksesi verkkosivustoa.

Toivottavasti tämä blogiviesti vastasi kaikkiin kysymyksiisi siitä, miksi pienyritysten tulisi harkita WordPressiä liiketoiminnan verkkosivuilla. Liiketoimintamogulina tai yrittäjänä olet vastuusi tehdä oikeita päätöksiä oikeaan aikaan menestykseen. Joten älä ajattele sitä ymmärtävän, asenna vain WordPress ja hyödynnä kaikkia sen mukana tulevia ominaisuuksia!

Onko sinulla kysymyksiä tai vinkkejä lisättäväksi? Jätä kommentti alla olevaan kohtaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map