10 sosiaalisen median seurantatyökalua WordPressille

Sosiaalisen median seurantatyökalut WordPressille

Oletko vastuussa brändisi sosiaalisen median analysoinnista?


Jos olet, sinun on suoritettava paljon kokeita selvittääksesi parhaat mahdolliset strategiat sosiaalisen median markkinointikampanjoillesi. Itse asiassa yleisön käyttäytymisen seuraaminen tarkkailla ja toimia vastaavasti on YKSI Tärkein asia, jonka voit tehdä saadaksesi sosiaalisen median toimimaan todella sinulle.

Kun se tulee saavuttaa käyttäjän maksimaalinen sitoutuminen joka auttaa lisäämään myyntiä, sinulla on oltava asianmukaiset tiedot edessäsi tietoisen päätöksen tekemiseksi.

Esimerkiksi mikä sosiaalinen verkosto ansaitsee eniten aikaa ja investointeja? Mikä on parhaiten suoriutunut sisältösi siellä? Mikä on brändisi sosiaalisen ulkonäön kokonaisvaikutus yritykseesi?

Nämä ovat vain muutamia mittareita, jotka ovat välttämättömiä vankan päätöksen tekemiseksi, elleivät ne ole luodinkestäviä. Ja tarvitset lähes täydelliset sosiaalisen verkoston strategiat yrityksellesi. Sosiaaliset verkostot eivät ole vain joitain paikkoja, joissa teini-ikäiset voivat viettää aikaa vierashuoneissa tai joissa vanhat ystävät yhdistyvät vuosien jälkeen. Nämä erittäin vaikuttavat ja erittäin vuorovaikutteiset alustat voivat joko tehdä tai irtisanoa vanhoja yrityksiä parissa tunnissa!

Joten jotta sosiaalinen media toimisi sinulle, sinun on käytettävä joitain todella hyviä työkaluja näiden kanavien seuraamiseen. Nämä erikoistuneet työkalut tekevät kaiken, mukaan lukien avainsanojen seuranta tai käyttäjän käyttäytymisen, hashtien, URL-osoitteiden ja paljon muun analysoiminen.

Mutta markkinoilla on niin paljon työkaluja. Ja ei ole epätavallista, että hämmennät oikeiden hakemista tarkoitukseen tai edes lopulta tarttua alle par-työkaluun. Siksi, jotta asiat olisivat sinulle entistä helpompaa, esittelemme parhaita sosiaalisen median työkaluja, jotka on erityisesti suunniteltu seuraamaan sosiaalisen median toimintaasi ja auttamaan sinua tekemään järkeviä ja tehokkaita strategioita sosiaalisen verkostoitumisen tavoittamiseksi..

1. itävä sosiaalinen

Sprout Social

Jos etsit kanavien välistä sosiaalisen median analytiikkaa, voit helposti siirtyä Sprout Social -sivustolle. Valinta on sinun. Voit joko sukeltaa syvällisesti yhden yrityksen yksityiskohtaiseen sosiaalisen median suorituskykyyn tai vertailla tuloksia useilla sosiaalisen median kanavilla kerralla. Kummassakin tapauksessa, Sprout Social voi olla sopiva ratkaisu sinulle.

Voit seurata kaikkia sosiaalisen median kanava-analyysejä yhdestä sijainnista, mukaan lukien Facebook-sivun näyttökerrat, Twitter-linkin napsautukset, LinkedIn-sitoutuminen, Instagram-seuraajien kasvu, Pinterest-arviointi ja paljon muuta.

Paitsi, että saat organisoituja, helposti ymmärrettäviä ja esitteleviä raportteja, jotka ovat valmiita ottamaan käyttöön muutamalla napsautuksella. Sprout Social -ohjelmalla voit luoda malleja, jotka säästävät aikaa, sekä räätälöityjä raportteja, jotka voivat täyttää yksityiskohtaisen perusteellisen analyysin vaatimukset. Loppujen lopuksi tavoitteemme on oikein ymmärtää yleisösi mahdollisimman lyhyessä ajassa?

Nämä ovat vain muutama edistyneistä ominaisuuksista, joita Sprout Social tarjoaa, arvokkaiden sosiaalisten aarteiden hankkimiseksi. Joten, jos olet joku kiinnostunut toimivasta tiedosta, joka liittyy kohdeyleisösi väestötietoihin, teollisuuden vaikuttajiin, kampanjaesityksiin, äänen jakamiseen ja kuluttajien mielipiteiden analysointiin; Sprout Social on työkalu, jonka voit valita ilman toista epäilystä!

2. Hootsuite

Hootsuite Media

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Vain sosiaalisen median johtaja tietää kipu, kun kirjaudut sisään yrityksen sosiaalisen median tileihin päivän ympäri ja postittaa jokaiselle niistä erikseen.

Entä jos on ratkaisu, jonka avulla voit ajoittaa sosiaalisen median viestit koko päiväksi tai viikoksi tai jopa kuukausiksi?

No, sinulle on Hootsuite. Se on helppo sosiaalisen median hallintatyökalu viestien ajoittamiseen kaikille sosiaalisen verkostoitumisen alustoille, joista voit ajatella. Tätä osallistavaa työkalua käyttämällä voit lisätä laajan valikoiman virroja jokaiseen sosiaalisen tiedon hallintapaneeliin. Lisäksi voit lisätä sarakkeita, kotisivun, aikajanan, luettelon ja myös aikataulun luodaksesi suodatukseen perustuvia virtauksia.

Hootsuiten ydinosa on sen purot. Tämä voi olla hyödyllisempi Twitterin ja Facebookin analysoinnille perustamalla mainosten suodattama virta. Asenna tässä tapauksessa vain välilehti kohdennetulle sosiaalisen median verkollesi stream-sivulle ja automatisoi se muutamassa minuutissa.

Kaiken kaikkiaan, käyttämällä tätä hienoa työkalua, saat vankan joukon sosiaalisia hallintaominaisuuksia, joiden helppo käyttää ja selkeä käyttöliittymä.

3. Puskuri

Puskurisosiaalinen

Puskuri on yksi kehittyneimmistä sosiaalisen median ajoituksen työkaluista, joita olemme nähneet vuosien varrella. Voit ajoittaa Twitterin, Instagramin, LinkedInin, Facebookin ja Pinterestin sisältöä. Puskurin hyvä osa on ilmainen tili, voit luoda ilmaisen tilin, jonka avulla voit lähettää kolmelle sosiaalisen median tilille ja ajoittaa jopa kymmenen viestiä.

Puskurin takana on kolme erillistä työkalua. Yksi niistä on Buffer Publish, sosiaalisen median aikataulutustyökalu. Sitten tulee puskurivastaus, sosiaalisen median seuranta- ja viestityökalu. Ja viimeiseksi, Buffer Analyze, sosiaalisen median analytiikkatyökalu.

On myös joitain muita ominaisuuksia, kuten RSS-syötteenäkymä, selaimen laajennuksen asentaminen sisällön tallentamiseksi myöhempää käyttöä varten, Pablo-kuvankuraattorin avulla. Lisäksi saat vankan analyysikokoelman vuorovaikutuksen ja suorituskyvyn suhteen.

4. Awario

Awario-seuranta

Awario on online-markkinointityökalu, joka on suunniteltu auttamaan sinua huolehtimaan brändin arvo. Tämä erinomainen työkalu on kehitetty seuraamaan ja tunnistamaan tuotemerkkisi skaalautuvuutta verkossa. Voit oppia lisää siitä, miten ihmiset ajattelevat tuotteitasi ja palveluitasi. Awario analysoi sisältöä kaikkialta Internetistä, koska se voi käydä läpi yli 13 miljardia sivua päivittäin.

Ei vain, että voit tehdä Awarion kanssa pari asiaa. Voit löytää uusia aiheita tulevasta vierasviestistäsi analysoimalla osuvia käänteisiä linkkejä. Hanki merkityksellisimmät sosiaaliset oivalluksesi tuotemerkkisi suorituskyvystä. Löydä sosiaalisen median vaikuttajat tämän upea työkalu avulla.

5. BuzzSumo

BuzzSumo

BuzzSumo on Brandwatchin tytäryhtiö, joka toimii hiukan eri tavalla kuin muut luettelossa olevat sosiaalisen median kuuntelutyökalut. BuzzSumon erinomainen osa on sen kyky tunnistaa suosituin sisältö sosiaalisessa mediassa, kuten Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit ja niin edelleen..

BuzzSumo-sovelluksen avulla voit analysoida sosiaalisen median sisältöäsi monella tavalla. Tehokkaat hakuparametrit ja suodatusmahdollisuudet helpottavat asioita. Tämä työkalu tarjoaa influenssatietojen ohella myös olennaisen sosiaalisen backlink-datan tietoisen päätöksen tekemiseksi.

6. Google Analytics

Google Analytics

Ylivoimaisesti Google Analyticsia voidaan pitää yhtenä aliarvioituimmista sosiaalisen median seurantatyökaluista, joita suurin osa sivuston omistajista käyttää. Monet verkkosivustojen omistajat käyttävät tätä työkalua vain liikennevirtojen seuraamiseen, mutta tätä työkalua ei ole kehitetty vain liikennevirtojen seuraamiseen.

Teknisesti Google Analytics ei ole sosiaalisen median työkalu, mutta sitä voidaan silti käyttää seuraamaan erilaisia ​​sosiaalisen median kampanjoita ja jopa auttamaan mittaamaan sosiaalisen sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. Voit luoda raportteja erityisesti sosiaalisen median seurantaa varten, esimerkiksi kuinka monta vierailijaa ohjataan sivustoosi mistä sosiaalisen verkostoitumisen kanavasta. Voit käyttää UTM-parametreja myös seurata ja mitata tiettyjä sosiaalisen median kampanjoita.

7. Avaimenreikä

Avaimenreiän seuranta

Keyhole on yksi parhaimmista sosiaalisen median seurantatyökaluista, erityisesti Twitter- ja Instagram-käyttäjille. Tämän älykkään työkalun avulla voit etsiä avainsanoja, hashtageja, URL-osoitteita ja käyttäjätunnuksia analysoidaksesi käyttäjän käyttäytymistä. Voit myös nähdä tarkasti sekä reaaliaikaisen että historiallisen tiedon.

Keyholen erityisen lämpökarttojen ominaisuuden avulla voit näyttää aktiviteetin tasot tietyissä maailman osissa. Hyvä osa tätä hämmästyttävää työkalua on sen kyky pyytää historiallista tietoa Twitterin ja Instagramin avulla, joka sisältää tietoja viestien lukumäärästä, käyttäjistä, sitoutumisesta ja vaikuttajista.

8. Snaplytics

Snaplytics

Jos haluat keskittyä Snapchat- ja Instagram-tarinoihin, Snaplyticsin valitseminen voi olla sinulle erinomainen vaihtoehto. Tämä upea työkalu käsittelee erilaisia ​​mittareita, kuten avoimia ja sulkevia korkoja, jolloin brändit voivat nähdä missä tarinan kiinnostuksen huiput ovat, ja voit tietää myös pudotuskoroista.

Ilmeisesti näyttää siltä, ​​että Snapchat on saattanut pudota suosion joillekin brändeille, mutta ei pidä unohtaa, että tällä verkostolla on edelleen satoja miljoonia aktiivisia käyttäjiä, jotka ovat vuosituhansia ja kenraali Z. Lisäksi tarinat ovat vaativimman osan Instagramista. edistäminen. Siksi voit käyttää tätä työkalua seuraamaan sosiaalisen median ulkonäköäsi, etenkin Snapchatissa ja Instagramissa.

9. Kuralaatti

Curalate

Koska suurin osa tuotemerkeistä yrittää kätensä suorissa sosiaalisissa myymisissä, saatat ajatella samaa merkkiä myös tuotemerkillesi. Tässä tapauksessa Curalate voi palvella tarkoitustaan ​​Instagramin kautta parhaalla mahdollisella tavalla. Se toimii hybridi kauppapaikkana ja maksimoi myyntisi Instagramin avulla.

Curalate auttaa yritysomistajia ymmärtämään, mitkä tuotteet saavat eniten napsautuksia ja myyntiä. Tämän avulla voit myös seurata tuotetunnisteita ja mainintoja, joiden avulla voidaan analysoida käyttäjän luoman sisällön tehokkuutta tiettyjen kampanjoiden kautta.

10. Brand24

Brand24

Brand24 on maksettu sosiaalisen median seurantatyökalu markkinoijille, jotka vastaavat erilaisten sosiaalisen median kampanjoiden järjestämisestä. Se tarjoaa älykkään tavan analysoida sosiaalisen median tietoja ja säästää lukemattomia tunteja.

Tätä tehokasta työkalua käyttämällä voit seurata tuotemerkkiarvoosi liittyviä avainsanoja. Mukautettujen hälytysten ominaisuus pitää sinut ajan tasalla kilpailijoistasi ja auttaa sinua hyppäämään oikeaan pisteeseen.

Voit saada tonnia mittareita, mukaan lukien avainsanojen suorituskyky Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, sosiaalisen median kattavuus, sitoutuminen, tuntemusanalyysi, YouTube voidaan mitata mainintojen määrällä ja niin edelleen. Lisäksi sitoutumista, vaikuttamista, trendikkäitä tunnuksia ja muita analyysejä koskevat mitat ovat joitain Brand24: n pääominaisuuksista.

Käärimistä

Vaikka markkinoilla on runsaasti sosiaalisen median seurannan työkaluja, sinulla ei voi olla kaikille sopivaa työkalua. Tämän kolmannen osapuolen työkalun lisäksi voit käyttää sisäänrakennettua hakuanalyysityökalua. Sisäänrakennettu työkalu voi viedä aikaa työskentelyyn; siksi tämä artikkeli kirjoitetaan, jotta asiat olisivat sinulle helppoa.

Voit tarkastella tarkkaan yllä mainittua luetteloa ja selvittää sinulle sopivan työkalun. Jokaisella tässä luetellulla työkalulla on standardi, joka auttaa seuraamaan sosiaalisen median läsnäoloasi kokonaisuutena. Toivon, että tämä artikkeli auttoi sinua paljon ymmärtämään oikean työkalun valitsemista sosiaalisen median läsnäolon seuraamiseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map