10 Premium WordPress -lisäosaa, jotka sinulla on oltava

WordPress-teemat antavat sinulle suuren määrän räätälöintitehoa, ja laajennukset nostavat asiat huomattavasti korkeammalle lisäämällä hauskanpinnan (ction) huvipuistoon. Sitten WordPress-lisäosat astuvat sisään ja maustavat asioita tarjoamalla sinulle vielä enemmän toimintoja, voimaa ja mahdollisuuden toimittaa melko lyöntipaikka, kun se on tärkeää.


Tämän päivän viesti on kokoelma kymmenen (10) hämmästyttävää WordPress-lisäosaa, jotka ovat suuria sijoituksia sinulle. Voi, jos et tiennyt, lisäosat ovat vain laajennuksia, jotka ovat muiden laajennusten laajennuksia. Katso kuinka lisääisit turboahtimen tai typpipitoisen paketin autoosi? Ajoneuvo kulkee kunnossa ilman näitä lisäosia, mutta turboahtimen tai typpipitoisen pakkauksen potkua ei voida sivuuttaa, kun herätät ne elämään! Lisäosia.

UberMenu – Sticky Menu Extension

UberMenu-Sticky-valikko-Extension-WPExplorer

Tämä lisäosa on laajennus UberMenulle – WordPress Mega Menu -laajennukselle. Sillä on yksi rooli ja se hyvin. Se antaa sinulle mahdollisuuden tehdä valikoistasi tahmeita. Voit kiinnittää UberMenun tiettyyn kohtaan pitämällä sen (valikon) näkyvänä, vaikka käyttäjä vierittäisi sivusi loppuun. Verkkosivustosi vierailijat rakastavat kekseliäisyyttäsi, koska he pääsevät valikkoon (ja liikkuvat sivustosi) mistä tahansa. Tässä kauniissa laajennuksessa on yli 2 900 ostoa, vaikuttava ostaja-arvio 4,65 / 5,00 ja se maksaa vain 4 dollaria.

Hanki UberMenu – Sticky Menu Extension

Koodiskannerin lisäosa Ninja-tietoturvaan

CoreScanner-WordPress-lisäosa-wpexplorer

Käytätkö ja rakastat Security Ninja WordPress -laajennusta? Jos niin, rakastat Core Scanner -laajennusta. Aivan kuten otsikossa viitataan, tämä lisäosa auttaa sinua skannaamaan WordPress-ydintiedostot yhdellä napsautuksella. Voit: löytää viallisia tiedostoja, palauttaa vioittuneita tiedostoja, korjata hyväksikäyttöjä ja tiedostojen onnettomuuksia, kuten tahattomia poistoja tai muokkauksia, korjata WordPressin automaattiset päivitykset ja tarkastella tiedostojen lähdekoodia.

Lisäosassa on ystävällinen käyttöliittymä, jota on helppo käyttää, sekä yksityiskohtaiset ohjeet, jotka opastavat sinua. Core-skannerin ostajaluokitus on 4,39 / 5,00, yli 730 ostoa ja vähittäismyynti vain 5 dollarilla. Pidä WordPress-tietoturvasi tiukka Core Scanner -laajennuksen avulla.

Hanki Core Scanner -laajennus Security Ninja -sovellukselle

Teemapaketti Ninja-ponnahdusikkunoille

teemoja-pack-for-ninja-pack-wpexplorer

Jos käytät Ninja-ponnahdusikkunoita käyttäjien sitoutumisen lisäämiseen WordPress-sivustossasi, rakastat tämän teemapaketin mukana tulevia ylimääräisiä ponnahdusteemoja. Pakkauksessa on viisi uutta teemaa, jotka ovat erivärisiä. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat: täysin reagoiva ja mobiiliystävällinen, erittäin helppo konfiguroida ja mukauttaa, ilmaiset päivitykset, käännösvalmis, jQuery, omistautunut tukihenkilöstö ja paljon muuta. Tämä teemapaketti on tarkalleen mitä tarvitset Ninja-ponnahdusikkunoidesi lisäämiseksi ja / tai verkkosivustosi sitoutumisen lisäämiseksi. Tämän WordPress-lisäosan ostaja-arvio on 4,50 / 5,00, ja hinta on vain 5 dollaria.

Hanki teemapaketti Ninja-ponnahdusikkunoille

ELÄÄ! MyMailille

mymail-live-WordPress-lisäosa-wpexplorer

MyMail Newsletter -laajennuksen ystäville voit nyt nähdä “… kuka avaa uutiskirjekampanjasi reaaliajassa!”. Sinun ei tarvitse odottaa sähköposti-ilmoituksia, kaikki toiminnot ovat reaaliajassa! Tämä lisäosa toimii parhaiten MyMail Newsletter Plugin -version 1.5.3 tai uudemman kanssa. Sinun on otettava käyttöön Geo-seuranta asetussivulla nähdäksesi tilaajien sijainnin. Elää! MyMail on yhteensopiva WordPress 3.8.1 kanssa. Lisäosan ostaja-arvio on 4,64 / 5,00, ja sen hinta on vain 10 dollaria.

Hanki live! MyMailille

WordPressin sosiaalisen kyselyn laajennus

WordPress-Social-pollaus-Plugin-WordPress-lisäosa-wpexplorer

Älä anna otsikon viimeisen osan heittää pois, tämä pieni kultaseni on todellakin WordPress-lisäosa. WordPress Social Polling -laajennus tehtiin suositulle WordPress Easy Polling -laajennukselle, jota ilman täällä toimiva pieni kultaseni ei toimi. Mutta kun saat sen toimimaan, voit houkutella tuhansia (1000s) uusia käyttäjiä, saada 10 kertaa enemmän tykkäyksiä, näkymiä ja jakoja ja kerätä mielipiteitä kohderyhmältäsi. Plugin on vain 6 dollaria, joten miksi et saisi sitä?

Hanki WordPressin sosiaalisen kyselyn laajennus

Templatera – Visuaalisen säveltäjän mallinhallintaohjelma

templatera-template-manager-for-visuaalinen-säveltäjä-WordPress-lisäosa-wpexplorer

Visual Composer on suosituin käyttöliittymä- ja taustaohjelmien Vedä ja pudota -sivun rakentaja WordPressille. Visual Composer on yli 19 000 ostoa ja ostaja-arvosana 4.57 / 5.00. Se on suosikki sivujen rakentaja monille web-kehittäjille. Kirjoittamisajankohtana tällä liitännällä on yli viisikymmentätuhatta (50 000) verkkosivustoa. Malline antaa sinun hallita malleja Visual Composerissa. Voit ”luoda, hallita ja asettaa hallintaa pääsyä malleihisi…” sivutiedostyyppien ja käyttäjäroolien mukaan. Voit myös tuoda tai viedä muille verkkosivustoille tai muista verkkosivustoista muutamassa minuutissa. Templatera-paketti sisältää paljon muita ominaisuuksia, kuten automaattinen siirtäminen, 15 mukautettua CSS-teemaa (Bonus-ominaisuus!), “Templatera” -sisältöelementti päivittääksesi sisällön kaikilla sivuilla kerralla, tyhjentääksesi pääsynhallintaa joko sisältötyypin tai käyttäjäroolien perusteella jne. Templatera Ostajan luokitus on 4.60 / 5.00 ja hinta on 10 dollaria. Laajennettu lisenssi maksaa 50 dollaria ja se on sijoituksen arvoinen.

Hanki malli: Visuaalisen säveltäjän mallihallinta

WordPress-käyttäjän kirjanmerkit For UserPro

WordPress-user-kirjanmerkit-for-userpro

Laajennus suositulle UserPro Profiles -laajennukselle, tämä lisäosa antaa käyttäjille mahdollisuuden merkitä kirjanmerkkeihin mitä tahansa he haluavat viesteistä mukautettuihin viesteihin ja foorumin aiheisiin mm. Lisäksi lisäosan avulla käyttäjät voivat hallita näitä kirjanmerkkejä tehokkaasti. WordPressin UserPro-käyttäjän kirjanmerkit on helppo integroida mihin tahansa WordPress-teemaan. Lisäksi? Voit testata vedet demo-tilillä ennen ostamista. �� Muihin ominaisuuksiin kuuluu yhteensopivuus kaiken tyyppisen sisällön kanssa, joka on suunniteltu AJAX: llä, widgetillä (sivupalkkiin), lyhytkooditoiminnot ja sovellusliittymä teknisen taitaville käyttäjille. Lisäosan ostaja-arvio on 4,38 / 5,00 ja hinta on 10 dollaria.

Hanki WordPressin käyttäjän kirjanmerkit käyttäjälle UserPro

Business Pack kerrostettuihin ponnahdusikkunoihin

liike-pack-for-kerrostettua ponnahdusikkunoita-WordPress-lisäosa-wpexplorer

Jos omistat yrityksen verkkosivuston, sinun täytyy saada kaikki oikein. Tämä tarkoittaa, että sinun on myös saatava ponnahdusikkunasi oikein. Nyt, jos olet rakastaja tasoitettuja ponnahdusikkunoita WordPress-laajennusta (ja kerroksellisia ponnahdusikkunoita), yrityksesi verkkosivusto hyötyy suuresti tästä Business Pack -lisäosasta. Kymmenessä (10) monikerroksisessa ponnahdusikkunassa, joita on helppo käyttää ja muokata, mikään ei saa estää luovuuttasi. Tämän WordPress-lisäosan ostaja-arvio on 4,80 / 5,00 ja se maksaa vain 2 dollaria. Kaksi taalaa antaa yrityksesi verkkosivustolle ammatillisen kasvohoito ponnahdusikkunassa.

Hanki Business Pack kerrostettuihin ponnahdusikkunoihin

Äärimmäiset lisäosat visuaaliselle säveltäjälle

ultimate-lisät-for-visuaalinen-säveltäjä-WordPress-lisäosa-wpexplorer

Tämä yksi WordPress-lisäosa lisää pari toimintoa Visual Composer -sovellukseen. Koska rakastamme numeroita niin paljon, tämä laajennus lisää jopa kuusi (6) lisäelementtiä Visual säveltäjällesi, mikä – jos ihmettelet – hyödyttää verkkosivustoasi valtavasti. Tämän loistavan laajennuksen kirjoittajat (salaisessa kirjeessä sinulle todella) lupasivat lisätä vielä lisää elementtejä tähän laajennukseen :). Piikottelinko kiinnostustasi? Okei hyvä. Tämä WordPress-lisäosa lisää elementtejä Visual Composer Page Builder -sovellukseen kuvakkeita, tietokenttiä, luetteloita, kääntölaatikoita, laskuria ja interaktiivisia bannereita varten. Tämä lisäosa on täysin muokattavissa, siinä on käyttöliittymäeditori ja se on reaaliaikainen säästäjä. Sen ostajaluokitus on 4,97 / 5,00, ja se myy kuten kukkeja 12 dollarilla.

Hanki viimeisimmät lisäosat visuaaliselle säveltäjälle

MERKINTÄ: Jos etsit tasaista lisää mahtavia Visual Composer -lisäosia, muista tarkistaa premium-monikäyttöinen WordPress-teema yhteensä. Olemme rakentaneet oman WPExplorer-visuaalisen säveltäjän laajennuksen räätälöityihin ikonilaatikoihin, liukusäätimiin, karuselleihin, suosituksiin ja paljon muuta.

Ajoitettu skannerin lisäosa Ninja-tietoturvaan

Säännöllisen-skanneri-lisäosa-for-turvallisuus-ninja-WordPress-lisäosa-wpexplorer

Suhtaudumme WordPress-tietoturvaan vakavasti, joten ajattelin lisätä tietoturva-lisäosan pitämään sinut varvasti WordPress-sivustosi turvallisuuden kannalta �� Ajastettu skannerin lisäosa tekee juuri sitä mitä ajattelet. Sen avulla voit ajoittaa automatisoidut turvatarkistukset. Nämä skannaukset toimitetaan sähköpostiraporteilla ja pikaviesteillä, jos joku ilkeä hakkeri tunkeutuu online-kotiisi. Tämä lisäosa toimii hyvin Security Ninja -laajennuksen, Core Scanner -laajennuksen ja muiden lisäosien kanssa. Se on helppo asentaa ja mukana on ystävällinen käyttöliittymä. Sillä on houkutteleva ostaja-luokitus 4,39 / 5,00 ja se antaa sinulle takaisin vain 5 dollaria taalaa.

Hanki Security Ninjan ajoitettu skannerin lisäosa

Bonus: Easy Digital Downloads -laajennuspaketit

helppokäyttöinen digitaalinen-lataukset-laajennukset

Viime hetken lisäys olisi Easy-Digital Downloads -verkkokaupan WordPress-laajennuksen erilaiset lisäosat ja laajennukset. Tähän tehokkaaseen verkkokaupan laajennukseen on paljon lisättyjä toimintoja. Yksi vaihtoehto on ostaa mega ydinlaajennuspaketti, joka antaa sinulle joustavuuden palkkioista, rajoitetusta sisällöstä, ehdolliset uudelleenohjaukset, lisämyynnit, pdf-laskutus, arvostelut, lähetys, widgetit ja paljon muuta. Toinen hieno vaihtoehto on Marketplace-paketti, joka tekee oman verkkokaupan luomisen useiden myyjien kanssa helpoksi kuin piirakka. Tai voit aina valita haluamasi laajennukset ja lisätä niitä tarvittaessa.

Hanki helppoja digitaalisia latauksia koskevia laajennuksia

johtopäätös

WordPress-lisäosat tarjoavat sinulle lisätoimintoja ja se on totta, mutta ne eivät voi toimia yksinään. Sinun on asennettava vanhemmat laajennukset, joita ne jatkavat. Lisäosat antavat sinulle kuitenkin joukon toimintoja, jotka ovat upeita verkkosivustollesi. Hanki tarpeitasi vastaavat laajennukset ja jatka!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map