10 parasta WordPress-työsivustoa: Onko sinulla mitä tarvitaan?

10 parasta WordPress-työsivustoa: Onko sinulla mitä tarvitaan?

Puhutaanpa rahasta ja tarkemmin sanottuna WordPress-töistä. Jos etsit WordPress-työpaikkaa, me kaikki tiedämme, kuinka haastava tehtävä voi olla. Ensinnäkin, minne edes etsit mahdollisuuksia? Kuinka aloitat elantonsa WordPressin avulla? Virtaako rahaa heti, kun WordPress-sivustosi on määritetty tai miten tämä koko WordPressing-asia toimii?


WordPress on monikansallinen työnantaja, siitä ei ole epäilystäkään. Jotkut kaverit tekevät WordPressistä kirjaimellisesti tappamisen, ansaitsemalla miljoonia dollareita säännöllisistä kaikista WordPressin ansiosta. Monet bloggaajat, mukaan lukien sinun todella, ansaitsevat elantonsa WordPressillä, joten en ammu vain täällä olevasta bluesista.

Rahatekijän lisäksi on monia muita syitä, miksi WordPress-ura on satojen tuhansien, ellei miljoonien käyttäjien, paras valinta. Aluksi on valtava yhteisö ja paljon uraa joustavasti kaikille, jotka menevät WordPressin tielle. Ja tämä on vain kakun jäätämistä.

Jos olet aloittamassa tai haluat vain kasvattaa portfoliosi, olemme koonneet 10 parasta WordPress-työsivua, joista löydät kaikenlaisia ​​WordPress-töitä. Puhumme WordPress-blogointikeikoista, WordPress-kehityksestä, konsultoinnista ja sellaisesta.

Loppupuolella listaamme muutamia vinkkejä WordPressers-aloitteelle pyrkijöille sekä linkkejä vinkkeihin ja työkaluihin kaikille WordPress-ammattilaisille, aloittelijoille tai muille. Siksi sinä kehotamme sinua lukemaan tämän oppaan loppuun saakka, jotta voit purkaa unelma WordPress -työsi pomoksi.

10 parasta WordPress-työpaikkaa

Tuhlaamatta toinen minuutti, hanki itsellesi kuppi kahvia, kynä ja paperia, kun olemme saamassa nämä WordPress-työpaikat, kuten maailma riippui siitä. Sopimus? Mahtava.

ProBlogger Jobs Board

WordPress-työpaikat ProBlogger-työpaikat

Minun on tunnustettava tehtäväni. Löysin ProBlogger Jobs Boardin välttämättömyydestä. Kauan ennen kuin minusta tuli WordPress-bloggaaja, pohdin SEO-kirjoittamiseen, mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ansaitsin maapähkinöitä täyttämällä avainsanoja viesteihin. Palkka imee miksi valehtelee, ja samoin keikka. Sitten se kuivui kokonaan, koska – Google-algoritmi päivittyy.

Yhdessä hänen artikkelissaan Työn jättäminen taakse, Tom Ewer paljasti ProBlogger Jobs Boardin, eikä elämäni ole koskaan ollut samaa. Vakavasti, jos haluat tunkeutua monimutkaiseen freelance-WordPress-blogin maailmaan, en voi suositella Tomia tarpeeksi. Kaveri tarkoittaa liiketoimintaa.

Löysin ensimmäisen WordPress-blogityöni ProBlogger Jobs Board -sivustolla, ja keikka avasi oven moniin muihin mahdollisuuksiin. Olen kuitenkin usein ProBlogger Jobs Board, ja puhun rehellisesti, se ei koskaan petä. Älä vain anna moolan mennä pääesi.

Tällaiset WordPress-työt, joita tällä taululla tarjotaan, ovat hienoja sekä aloittelijoille että kokeneille WordPress-bloggaajille. Oletko bloggaaja tai haluaisitko olla? Jos tämä on myrskyisä kyllä, ProBlogger Jobs Board -palvelussa odottaa sinua kaikenlaiset WordPress-työt. Ja palkka ei ime kavereita.

Tämän WordPress-työpajasivuston omistaa ja ylläpitää Darren Rowse, maailmanlaajuisesti tunnettu bloggaaja ja yrittäjä. Sinun on ehdottomasti löydettävä uskomattomia blogging-mahdollisuuksia. Voit pysyä silmukalla luomalla vapaasti työpaikkahälytyksiä tietyille avainsanoille ��

Näytä ProBlogger Jobs Board

WP palkattu

WordPress-työpaikat WPhired

Olitpa WordPress-suunnittelija, -kehittäjä, bloggaaja tai muu WordPress-ammattilainen, WP Hired on juuri sinulle sopiva työ. Mukana WordPress-työt arvostetuilta brändeiltä, ​​kuten OptinMonster, JigoShop ja Vanish, et näe vaikeaa laskeutua unelmatyöllesi WP Hired -palvelussa.

WP Hired antaa sinun etsiä WordPress-työpaikkoja alueen (Iso-Britannia tai Yhdysvallat), luokan (kehitys, suunnittelu, kirjoittaminen jne.) Tai sijaintityypin (freelance, kokopäiväinen, harjoittelupaikka jne.) Mukaan. Sinulla on sellaisia ​​mahdollisuuksia, joista valita.

Rekisteröinnin jälkeen voit lähettää ansioluettelosi parempaan mahdollisuuteen. Rekisteröiminen tarkoittaa myös WordPress-töiden vastaanottamista suoraan postilaatikkoosi, mikä säästää vaivaa katsellen. Lisäksi voit seurata näitä tyyppejä Twitterissä tai Facebookissa, jotta saat säännöllisiä työpaikkapäivityksiä.

Tämä WordPress-työpaikka-sivusto on WordPress-fanaatikon Jerome Degl’innocenti (kyllä, tämä sukunimi on jotain muuta) aivotuottaja. Sivustolla voit ilmoittautua työnhakijaksi, ehdokkaana tai työnantajana. WordPress-mahdollisuuksien hakeminen WP Hired -palvelussa on erittäin helppoa.

Näytä WP: n palkatut työt

WordPress Jobs Board

WordPress-työpaikat

Tiedät todennäköisesti jonkun tai kaksi WordPress.comista ja WordPress.orgista, mutta mahdollisuudet ovat suuret et ole koskaan kuullut mitään pienestä verkkosivustosta, joka löytyy osoitteesta jobs.wordpress.net. No, tällä sisaryrityksellä on hienoja WordPress-töitä useissa kategorioissa.

Jos etsit seuraavaa WordPress-teemasuunnitelmaa, tällä työpaikalla on enemmän kuin tarpeeksi mahdollisuuksia. Teemasuunnittelu ei kuitenkaan ole ainoa käytettävissä oleva työ, muihin luokkiin kuuluu muun muassa sivustojen siirtäminen WordPressiin, WordPress-koko pinon kehittäminen, kirjoittaminen, WordPress-suorituskyky ja laajennusten kehitys.

Joten olit projektikonsultti, WordPress-ohjaaja tai rakastatko esitellä tukisilppujasi, tämä WordPress-työpaikkataulu on tarkalleen missä sinun täytyy olla. Hallitus julkaisee vain WordPressiin liittyviä töitä ja ne ovat kaikki korkealaatuisia keikkoja. Työilmoitukset poistetaan automaattisesti 21 päivän kuluttua, jotta tilaa olisi vain uusille mahdollisuuksille.

Näytä työpaikat.wordpress.net

Automattic

WordPress työpaikat Automattic

Jetpackilla, Polldaddyllä, Akismetilla ja WordPress.com: lla oli toukokuusta 2017 lähtien yhteensä 121 miljoonaa käyttäjää, mikä tarkoittaa, että Automattic – näiden lupaavien tuotemerkkien takana oleva yritys – kasvaa. Ja älä aloita meitä aloittamasta suositulla WooCommerce-alustalla, heidän viimeisimmällä hankinnallaan.

Tiesitkö, mitä tämä tarkoittaa sinulle työnhakijana? Se on totta, se tarkoittaa, että WordPress-työpaikkoja on runsaasti. Oletpa markkinoija, onnellisuussuunnittelija, tytäryhtiöguru tai koodinpitäjä, Automattic haluaa mielellään kuulla sinusta.

Yhtiö tarjoaa monia muita WordPress-töitä, jotka olet todella hemmoteltu valinnasta pätevyydestäsi riippumatta. Ja huippulaatuisten etujen ansiosta ei ole mikään syy siihen, miksi sinun ei pitäisi tutkia Automatticia mahdollisena tulevana työnantajana. Kyllä, siihen sisältyy täysin maksettu vanhempainloma, yritysmatka ja henkivakuutus.

Lisäksi eikö sinä tappaisi vain työskennelläksesi WordPress-yhteisön crème de la crème -sovelluksen rinnalla? Automattic palkkaa parhaat puolet, mikä tarkoittaa, että yhteistyössä ja kasvussa on gazillion-mahdollisuuksia. Se, ja Matt Mullenweg on pomosi. Kuinka mukava työskennellä sen kaverin kanssa, joka toi meille WordPressin?

Näytä Automattic-työpaikat

Yksinkertaisesti palkattu

Yksinkertaisesti palkatut WordPress-työpaikat

Listamme viisi sijoittuu yksinkertaisesti palkattuihin, suosittu valinta monille WordPress-työnhakijoille. Kirjoittamishetkellä Simply Hired -palvelussa on yli 6K WordPress -työtä iloasi varten. Paras osa? Suurin osa näistä mahdollisuuksista on viimeaikaisia ​​ja maksaa hyvin – jotkut yli 60 000 dollaria vuodessa, mikä on loistava.

Useimmat yksinkertaisesti palkatut yritykset etsivät kaikenlaisia ​​WordPress-kehittäjiä, joten älä tuhlaa aikaa, sillä mahdollisuus on vain napsautuksen päässä. Älä vältä yksinkertaisesti palkattua, etkä ole WordPress-kehittäjä; on monia muita WordPress-työpaikkoja, mukaan lukien tuki ja bloggaaminen vain ruokahaluasi lisäämiseksi.

Yksinkertaisesti palkatun WordPressiin liittyvän työn suuri määrä antaa sinulle vaikutuksen perusteellisesti, joten puhdista se, että darn jatkuu jo. Harjaa taitojasi ja mene hankkimaan unelmatyösi. Mitä muuta? Voi kyllä, Simply Hired yksinkertaisesti kuratoi luettelon käytettävissä olevista WordPress-töistä, eli sinut ohjataan 3rd juhlasivustot.

Mutta sillä ei ole edes merkitystä, eikö niin? Haluat työpaikkaa ja löysimme sinulle yli 6 000 mahdollisuutta, joten sulje jo ja mene maksamaan.

Näytä yksinkertaisesti palkatut työt

WPMU Dev Jobs Board

WordPress-työpaikat WPMU DEV

WPMU Dev on vuosien ajan julkaissut uskomatonta sisältöä, joka on kiertänyt WordPressiä. Tuona aikana he ovat kasvaneet harppauksin jäsenyyden suhteen. Tässä yhteisössä asuu kaikenlaisia ​​WordPress-ammattilaisia, jotka haluavat auttaa toisiaan.

Voit nauttia yhteisöstä WordPress-ammattilaisena. He johtavat työtaulua, joka sisältää WordPressiin liittyviä töitä, jotka koputtavat sukkisi. Voit luoda pro-tilin ja lähettää ansioluettelosi sekä listata taitosi.

Lisäksi voit hakea ja hakea mihin tahansa työpaikkaan, jota mainostetaan WPMU Dev -sivustolla. Rachel McCollin sanoo artikkelissaan, että WordPress-työpaikat ovat yleensä lyhytaikaisia ​​työsuhteita toisin kuin pitkäaikaiset (tai pysyvät) sopimukset. Voit kuitenkin torjua tämän lähettämällä CV: si houkutella potentiaalisia työnantajia auto-pilottiksi.

On kuitenkin yksi saalis. Sinun täytyy ilmoittautua WPMU Dev -jäsenyyteen vastataksesi työtarjoukseen. He tarjoavat 14 päivän kokeilun (vaikka kirjoittamishetkellä onkin 30 päivän kokeilutarjous), jonka avulla voit testata vedet. Jäsenyys maksaa vain 49 dollaria dollaria kuukaudessa.

Tässä asiat paranevat. Pro-jäsenyys antaa sinulle pääsyn muun muassa WPMU Dev: n teemoihin, yli 100 laajennukseen, varmuuskopiointiratkaisuun, WP Akatemiaan ja asiantuntijatukeen. Ne tarjoavat myös hosting-palveluita, mutta hinta on 1k dollaria kuukaudessa. ptruu!

Yli 550 000 jäsenellä on turvallista sanoa, että olet hyvässä seurassa. Palaa WordPress-töihin. Heidän työpaikkaneuvostossa on hankkeita, joilla on uskomattomat budjetit, joiden avulla voit kerätä jäsenmaksusi nopeasti. Heck, arvo, jonka saat WPMU Dev: llä, ylittää hinnan kymmenen kertaa yli.

Näytä WPMU Dev -työt

Flexjobs

WordPress-työpaikat Flexjobs

Flexjobs on yksinkertaisesti työpaikkojen listaussivusto, joka julkaisee kaikenlaisia ​​mahdollisuuksia, ei vain WordPress-töitä. Se on täynnä kaikenlaisia ​​uskomattomia työmahdollisuuksia WordPress-kehittäjille, sisällöntuottajalle, tukihenkilöstölle ja paljon muuta.

Yksinkertaisesti “WordPress” -haku sivustosta tuo esiin enemmän WordPress-töitä kuin voit ottaa kerralla. Kirjoittamisen aikana löysimme yli 280 mahdollisuutta WordPress-ammattilaisille. Koska valittavana on 55 työluokkaa, voit aina tarkentaa työnhakuasi avainsanoilla ja sopivilla suodattimilla.

Lisäksi sivusto on täynnä parhaimpia työnhakutyökaluja varmistaaksesi, että löydät täydellisen mahdollisuuden. Siellä on ”liittyvät työt” -osa ja työnhakuvinkit, jotka tekevät metsästyksestä parempaa. Lisäksi voit katsella esiteltyjä töitä tai yksinkertaisesti etsiä työpaikkoja sijainnin perusteella.

Tarvitset kuitenkin Flexjobs-jäsenyyden hakeaksesi. Jäsenyys maksaa 14,95 dollaria kuukaudessa – 49,95 dollaria vuodessa.

Näytä Flexjobs-työpaikat

Aitoja työpaikkoja

WordPress-työpaikat Todelliset työt

Cameron Mollin perustama (olet ehkä kuullut hänestä tai nähnyt yhden hänen monista viesteistään) vuonna 2005, Authentic Jobs on antanut itselleen melkoisen nimen työpaikkailuportaalina. Tämä työpaikka on yhdistänyt tuhansia luovia ammattilaisia ​​loistaviin yrityksiin, kuten Apple, Mercedes Benz ja The New York Times.

Kuten näette, olette varmoissa käsissä aidoissa töissä – se on uskottava tuottoisien WordPress-töiden lähde. Joten mitä tarvitaan menestyksekkäästi hakemiseen unelmatyöhösi? Selaa vain lukuisia WordPress-mahdollisuuksia ja kun löydät sellaisen, joka rasti kaikki ruudut, napsauta Käytä tähän työhön -painiketta. Täytä tietosi ja esittele taitosi ja paina lähetä-painiketta. Se on todella niin yksinkertaista.

Käytettävyyden kannalta aitot työt ovat puhdasta autuutta. Työn löytäminen on hakukysely pois. Jos tarvitset lisää vaihtoehtoja, voit aina luottaa sivupalkin paneeliin, joka auttaa sinua löytämään töitä tyypin, taitojen, sijainnin, tasojen (perustaja, toimitusjohtaja jne.), Yrityksen tyypin ja korvausten perusteella.

Lisäksi voit luoda työilmoituksia saadaksesi uusia mahdollisuuksia sähköpostitse.

Näytä aitot työt

Pino ylivuoto

WordPressin työpaikkojen pino ylivuoto

Kuten a WordPress-suunnittelija tai kehittäjä (btw, mikä ero on?), vierailet todennäköisesti Stack Overflow -suoraan silloin tällöin. Ja se johtuu puhtaasti siitä, että Stack Overflow -laitteessa asuu yli 7 miljoonaa koodaajaa kuten sinäkin. Kenen tahansa sulhan lintu?

Stack Overflow -palvelussa on Q&A -taulu, joka sisältää mielenkiintoisia kysymyksiä, hakkereita ja kaikkea muuta ohjelmoinnin ympärillä. Se on todella loistava resurssi kehittäjille, jotain Quoralle. Voit saada vastauksia mihin tahansa koodauskysymykseen, mikä on hyvä.

Yhtä hyvä on työlautakunta, jossa on kaikenlainen ohjelmointityö. Löydä WordPress-työt yksinkertaisesti hyödyntämällä näkyvästi sijoitettuja hakukenttiä ja työsi on tehty. Voi odota, tietenkin sinun on haettava, mikä on niin yksinkertaista kuin A, B, C. Pino ylivuodon uudelleenohjaukset työnantajan sivustolle.

Jos luot kehittäjäjutun (kirjautumalla sisään), Stack Overflow lupaa nopeuttaa otteluitasi ja saattaa sinut työnantajien eteen mahdollisimman pian. Lisäksi voit luoda työpaikkahälytyksiä pysyäksesi asioiden päällä.

Viimeinkin, vaikka et purkaisi unelmiesi WP-työtäsi, on olemassa monia koodaustöitä. He tajunnut, että jos voit kirjoittaa WordPress-teeman, voit työskennellä missä tahansa muussa projektissa, joka vaatii ohjelmointikielten tuntemusta, kuten PHP.

Näytä pinon ylivuoto-työt

WordPress-tuotekaupat

WordPress työpaikat WP Engine

Viime aikoina WordPress-tuotteiden suosio on kasvanut, samoin myyjät. Missä tahansa etsitkin, olet ehdottomasti löytänyt jonkun, joka myy WordPress-teemoja, laajennuksia, isännöintiä tai muuta palvelua. Jotkut kehittäjät rakentavat uskomattomia yrityksiä yhden WordPress-tuotteen ympärille, kun taas toiset kehittävät useampaa kuin yhtä tuotetta.

Kun myyt pari WordPress-tuotetta tai -palvelua, tarvitset tietysti tukijoukkueen asiakaskysymyksiin ja muihin asioihin. Tarvitset ehdottomasti kaverit eteenpäin viemään markkinointitoimesi. Ja pitääksesi asiakkaat kiinnostuneina sinun on keksittävä uusia herkkuja ja päivitettävä nykyiset tuotteesi.

WordPress-tuotteen toimittajana et voi vetää tätä pois ilman apua. Sinun on palkattava ihmisiä tai poltettava. Työnhakijana näet selvästi, kuinka voit hyödyntää tätä tilannetta. Voit ottaa yhteyttä WordPress-myyjiin ja lähettää hakemuksesi. Suurin osa näistä yrityksistä ilmoittaa avoimista työpaikoista verkkosivuillaan, eli niitä on helppo löytää.

Siellä on miljoona ja yksi mahdollisuus, sinun täytyy vain etsiä. Esimerkiksi WordPress-teemakaupat, kuten Tyylikkäät teemat tarjoaa mahdollisuuksia kehittäjille, sisällöntuottajalle, markkinoijalle ja tukihenkilöille. Ylläpito WordPress-hosting-yritykset, kuten WP-moottori tai Vauhtipyörä tarvitsemme WordPress-suorituskykyasiantuntijoita, siirtymisguruja, tukitoimia ja niin edelleen. Jälleen kerran sinun täytyy vain etsiä.

Haluatko ajaa? Toivottavasti �� Lisäksi voit aina Googlella suositellun WordPress-työn ex: “Täysi pino WordPress -kehittäjää tarvitaan”, “kirjoita meille 100 dollaria” jne..

Vinkkejä ja työkaluja WordPress-ammattilaisille

Jos olet kokenut WordPress-ammattilainen tai haluat sukeltaa, osoitamme sinut näihin viesteihin katselumukaudeksi:

 • 25+ vinkkejä WordPress-blogin ammattilaisille
 • 8 todistettua tapaa ansaita rahaa WordPressin avulla
 • Kuinka ansaita rahaa myymällä WordPress-tuotteita ja -palveluita
 • Kuinka ansaita rahaa WordPress-blogin avulla
 • Kuinka tulla menestyväksi blogin yrittäjäksi ja ansaita rahaa WordPressin avulla
 • 7 parasta Affiliate WordPress -laajennusta
 • Kuinka luoda onnistunut verkkokauppa WordPressin avulla, WooCommerce-palvelun asettaminen alusta loppuun
 • Online-portfolion luominen WordPressin avulla (ja kokonaisteema)
 • Ja paljon muuta blogistamme!

Lisäksi harkitse oman blogin työskentelyä, jatka ja näytteitä, koska näitä tarvitaan usein, kun haet WordPress-töitä.

Viimeiset huomautukset

Verkossa on lukemattomia WordPress-töitä, sinun täytyy vain etsiä oikeista paikoista. Tämä viesti on vain esimerkki siitä, mitä siellä on saatavilla. Verkkopalvelussa on monia WordPress-työpaikkatauluja, joita emme pystyneet kattamaan kaikkia yhdessä viestissä. Jos jätimme suosikkisi pois, jaa kommentit ja anna meidän saada nämä rahat.

Lopetan tämän viestin ainoan T.I: n sanoin., “Eikä ole mitään parempaa kuin moolah!”  Onnea työnhaussa, ja paras mies voi voittaa ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector