10 parasta syytä, miksi sinun pitäisi aloittaa blogin luominen WordPressillä

10 parasta syytä, miksi sinun pitäisi aloittaa blogin luominen WordPressillä

Makaisin hampaiden läpi, jos sanoisin, että blogin kirjoittaminen ei ole yksi parhaista asioista, mitä olen koskaan tehnyt elämässäni. Tarkoitan, että saan työskennellä loistavien ihmisten kanssa ympäri maailmaa heti kodin mukavuudesta, millaisia ​​kiviä on, mutta tämä viesti ei ole minusta.


Tänään puhumme siitä, miksi blogin perustaminen on yksi parhaista tekemistäsi päätöksistä. Itse asiassa lähetämme sinulle 10 tärkeintä syytä, miksi sinun on sukelluttava bloggaamiseen juuri tällä hetkellä, tai jos olisit ottanut tauon, sukella takaisin sisään.

Muuten, älä huoli, jos et ole paljon kirjailija, bloggaaminen on helppoa. Odota vain katsoa! Valmista tietokoneesi valmis menemään tuon kahvimukin mukana. Oletko valmis? Loistava.

1. Bloggaaminen on helppoa

Sinun tulisi perustaa blogi yksinkertaisesti siksi, että se on erittäin helppoa. Pidä sitä uuden vuoden lahjana itsellesi. Onko mitään parempia päätöksiä kuin sellainen, joka on erittäin helppo panna täytäntöön?

Huomaa, etten sano, että bloggaaminen on helppoa työtä, vaan pikemminkin, että markkinoille pääsyn esteitä on hyvin vähän. Tarvitset kirjaimellisesti tietokoneen, jolla on Internet-yhteys ja idean aloittamiseen.

Itse työ voi olla erittäin vaativaa aivan kuten mikä tahansa itsenäinen yritys, mutta palkkiot (eivätkä vain rahalliset) ovat sen arvoisia. Mikä parasta, sinun ei tarvitse tutkintoa, verkkosivujen suunnittelijaa tai mitään hienoa koulutusta blogin perustamiseen. Voit elää minuutin jaossa koko maailman kanssa. Kaikki mitä tarvitset menestymiseen bloggaamisessa, on napsautuksen päässä.

2. Koska se on edullinen

Voit aloittaa bloggaamisen ilmaiseksi WordPress.com Blogiin. Tämä antaa sinulle täysin ilmaisen paikan, jossa voit jakaa ajatuksiasi, ladata kuvaa tai videoita tai kirjoittaa oppaita. Monet ihmiset aloittavat tällä tavalla joka päivä.

Mutta täällä WPExplorerissa me todella mieluummin itse isännöimää WordPress.org -tapahtumaa, joka tarjoaa sinulle enemmän valtaa kuin WordPress.com tavalliselle bloggaajalle (saat lisätietoja WordPress.org vs. WordPress.com -oppaasta). Ja on erittäin helppo siirtää blogisi WordPress.com-sivustosta WordPress.org-sivulle, jos olet jo aloittanut sen.

Itse ylläpitämän blogin perustamiseen tarvitset todella vain isännöintiä, koska löydät verkkosivustoltamme joitain melko mahtavia ilmaisia ​​WordPress-teemoja ja -laajennuksia, joita käytetään muotoilussa ja lisäominaisuuksissa. Voit saada hyvää jaettua hosting-palvelua 2,95 dollaria kuukaudessa (ensimmäisenä vuonna) Bluehostilta, joka sisältää ilmaisen verkkotunnuksen (ensimmäisenä vuonna) ja enemmän kuin tarpeeksi resursseja uudelle blogille. Joten noin $ 35 tänä vuonna sinulla voi olla oma WordPress-blogini! Se on naurettavan alhainen hinta omasta paikastasi verkossa – joten miksi et aloittaisi blogia?

3. Paranna kirjoituspariasi

Kuka tahansa ja kaikki hyötyvät kirjoittamisesta. Se on taidetta ja taitoa, jonka arvoinen on. Ja koska tarvitset 10 000 tunnin arvoista harjoittelua tullaksesi minkään asiantuntijaksi, entä blogin kirjoittaminen parantaa taitojasi? Aivan kuten lihas vahvistuu kun treenaat, blogin kirjoittaminen parantaa säännöllisesti kirjoitustaidosi. Opit kuinka muuntaa ajatuksesi sanoiksi nopeammin kuin omalla tyylilläsi.

Vaikka rakastan kirjoittamalla viestejäni paperille ensin tunne todella kirjoittaa paperille, Se ei säästää paljon aikaa, ja WordPress on tietysti paras työkalu kirjoittamiseen.

WordPress-häiriövapaa kirjoittaminen

Melkein jokainen WordPress-teema sisältää blogin, joten napsauta Viestit> Lisää uusi aloittaaksesi kirjoittamisen. Älä unohda ottaa käyttöön häiriötekijöiden vapaa kirjoittaminen – Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa ”Näyttöasetukset” -välilehteä ja valitse ruutu. Nyt sinun pitäisi nähdä laajennuskuvake tekstieditorin yläosassa. Napsauta sitä piilottaaksesi WordPress-hallintapaneelin ja viestin asetuslaatikot (tunnisteet, kategoriat, esitelty kuva jne.), Jotta vain tekstieditori on näkyvissä.

WordPress-kirjoituskehotteet

Etkö ole varma mitä kirjoittaa? Päivittäinen viesti julkaisee kirjoituskehotteet, joiden avulla pääset alkuun. Esimerkiksi, tämän päivän kehote on ”keskustelu”, ja aloitamme keskustelun sinusta vihdoin oman blogin perustaminen. Jos et vieläkään ole varma, kuinka tai mistä aloittaa, tutustu oppaaseemme lykkäämisen lykkäämisestä ja töihin pääsystä!

4. Opi uusia tietoja ja taitoja joka päivä

Suolan arvoisen sisällön kirjoittamiseen on investoitava aikaa ja resursseja tutkimukseen. Vaikka et aio kirjoittaa yhtä viestiä, tarvitset paitsi jotain intohimoisesti myös paljon tutkimus.

Lisäksi työhön kuuluu kirjoittaminen kaikenlaisista asioista oman nichesi sisällä / ulos (suosittelisin estämättä hiipimistä monissa nicheissä / aiheissa, mutta kuka estää sinua?). Eri asioista kirjoittaminen joka päivä antaa sinulle älykkäämmän ihmisen, ja voit viedä sen pankkiin. Kun aloitat meidän, sinulle tarjotaan töitä aiheista, joita et vielä tunne, mutta älä anna sen estää sinua.

Treehouse-verkkokurssit

Ota aikaa oppia kielten koodausta, matkakohteita, eksoottisia ruokia, superautoja, historiallisia tapahtumia ja kulttuureja ympäri maailmaa. Kouluta itsesi ja jatka oppimista lisää. Suosittelemme verkkosivustoja, kuten Treehouse, Lynda ja Udemy aloittaaksesi uusien aiheiden kanssa (tai WP101, jos olet kiinnostunut erityisesti WordPressistä), mutta YouTubessa on myös paljon uskomattomia ilmaisia ​​kursseja (vaikka niiden löytäminen vie tietysti enemmän aikaa).

5. Tule viranomaiseksi

Etkö selitä, miten tämä tapahtuu, mutta kun blogin aiheesta tietyn ajanjakson ajan, lukijat alkavat ottaa sinuun yhteyttä kyseisen aiheen asiantuntijana. Kuka tietää, millaisia ​​suuria ihmisiä ja mitä tämä auktoriteetin tila tuo sinulle?

Melkein mistä tahansa aiheesta on monia itseopiskelijoita, jotka tarjoavat erilaisia ​​tuotteita ja palveluita, mikä johtuu siitä, että he ovat asettuneet viranomaisiksi omilla aloillaan. Creme de la creme -bloggaaja missä tahansa markkinaraossa on hyvin palkattu ja arvostettu asema. Minkä tahansa aihealueen auktoriteetti avaa ovet koko mahdollisuuksien maailmaan. Blogi on helpoin tapa vahvistaa itsesi luotettavaksi viranomaiseksi millä tahansa alalla.

Joten miten voit vahvistaa itsesi viranomaiseksi? Löydä ensin blogimerkki ja kirjoita sitten. Kirjoita omaan blogiisi, lähetä vierasviestejä ja osallistu sosiaaliseen mediaan muiden kohdistamasi alan asiantuntijoiden kanssa. Bonus – kaikki tämä online-toiminta auttaa varmasti rakentamaan yleisöä, ja seuraavien käyttäminen on aina hyödyllistä bizille.

6. Tapaa uusia uskomattomia ihmisiä

WordCamp-tapahtumat

Olemme sosiaalisia eläimiä. Haluamme aina muodostaa heimoja ja liittyä niihin, jotka jakavat tavoitteemme ja toiveemme. Blogit yhdistävät sinut mahtaville ihmisille, jotka ovat yhtä intohimoisesti aiheeseen kuin sinäkin.

Tapaat vaikuttajasi, jotka avaavat silmäsi, motivaatioita, jotka pitävät sinut menossa, työnantajia, jotka palkkaavat sinut, ja jopa sijoittajiin, jotka haluavat tehdä yhteistyötä kanssasi. Tapaat niin monia ihmisiä, ihmisiä, joita et olisi tavannut ilman blogia.

Ihmiset, joista voi tulla tosielämän ystäviä. Ihmisiä kaikilta elämänaloilta. Ne inspiroivat sinua, kritisoivat sinua ja jakavat käsittämättömillä tavoilla. Heistä tulee osa elämääsi, ja sinä heidän. Rakastat blogosfääriä ja WordPressillä voit siirtää ystävyyssuhteet todelliseen maailmaan.

WordPress-tapahtumissa on joka vuosi suuria tapahtumia, ja usein ainakin yksi tai kaksi tapahtuu lähelläsi. Tässä on muutama suosikkimme:

7. Ole oma pomo

Jos sinulla on yhdeksästä toiseen ja rakastat sitä, se on hienoa – pysy siinä! Jos haluat kuitenkin paeta päivittäisestä jauhatuksesta ja soittaa laukauksille, bloggaaminen on ehdottomasti sinulle. Sano hyvästi istuessasi liikenteessä, vanhentuneelle kahville ja etsiessäsi samoja seiniä!

Jos haluat olla oma pomo, hoitaa hedelmällistä yritystä ja tehdä sitä pääasiassa ehdoillasi, bloggaaminen on täydellinen työ. Voit jopa aloittaa blogin sivuvaikeuksina ja pitää nykyinen työsi.

Nyt, kun sinulla on oma pomo, on sen etuja ja haittoja. Silti, se on jotain, mitä sinun pitäisi yrittää ainakin kerran elämässäsi. Se on jännitys, joka johtaa omaa yritystäsi mistä päin maailmaa tahansa. Varsinkin jos käytät vain luonnollisia kykyjäsi. Saatu tieto toimii myös, joten älä vältä.

8. Joustava aikataulu ja tarkennus

Blogging-ura on kameleontti paremman sanan puutteesta. Se voi muuttaa kaiken mitä haluat, ja voit viedä sen minne tahansa. Tämän tyyppinen joustavuus on jotain mitä et löydä muusta työstä tai jopa useimmista harrastuksista.

Voit myös vaihtaa vaihdelaitteita ja tehdä blogistasi liiketoiminnan melko helposti. Voit esimerkiksi käyttää blogia palveluiden tarjoamiseen, lähettää lisää liikennettä pääsivullesi, mainostaa offline-kauppaa, jakaa ajatuksiasi ja tehdä käytännössä mitä tahansa muuta mitä ajattelet. Blogi on arvokas työkalu, jolla voi olla online, koska se on niin monipuolinen.

Tämän lisäksi sinun ei tarvitse kirjoittaa koko ajan tai edes lainkaan. Voit valita toisen välineen, kuten videon, kuvan, äänen, pelaamisen tai vuokrata muita ihmisiä kirjoittamaan, jotta voit kasvattaa verkkosivustoasi ja yleisöäsi. Valintasi ovat todella rajattomat, kun kyse on blogin luomisesta.

9. Ansaitse rahaa (niin paljon kuin haluat)

Ansaitse rahaa WordPressillä

Olen bloggaaja, jota en voi vuokrata, en ole ainoa. Tämä tarkoittaa, että blogin elääkseen, aivan kuten miljoona ja yksi muu bloggaaja siellä. Hyöty (aivan kuin oma pomo) on omien tulojesi ylläpitäminen. Sinä hallitset hintoja ja aikataulusi, joten tulosi ovat 100% hallinnassasi.

Jotkut ihmiset ovat täydentäneet bloggaustapaa ja ansaitsevat miljoonia. Mainittakoon joitain tunnettuja bloggaajia, muun muassa Scott DeLong (hän, joka toi meille ViralNovan), Pat Flynn (Smart Passive Income)..

Kun aloitat blogin, luo hyvää sisältöä ja tuottaa liikennettä, voit ansaita rahaa verkkosivustollesi ja brändillesi. WordPressillä on paljon tapoja ansaita rahaa tytäryhtiölinkkien, sponsoroitujen artikkeleiden, mainosten, Adsensen ja muun kautta. Ole luova, tee tutkimusta ja muista noudattaa sääntöjä (FTC, verot jne.).

Kun tehdään oikein, bloggaaminen on yksi tuottoisimmista töistä maailmassa. Lisäksi ansaitset rahaa tekemällä mitä rakastat.

10. Antaa takaisin

Sinun ei tarvitse olla Nelson Mandela tai Wangari Mathaai mestariksi syystäsi, josta välit. On erittäin helppo saada aikaan muutos blogin kautta. Selvitä ongelma ja blogin avulla voit olla vuorovaikutuksessa samanhenkisten ihmisten kanssa.

Pitäisikö sinun olla Bill Gates tai Big Sean aloittaaksesi tai tukemalla hyväntekeväisyysjärjestöä? Vastaus on ei. Blogisi on tehokas työkalu jonka avulla voit tukea mitä tahansa syytä. Kirjoita sydämellinen artikkeli jostakin todella välittämästäsi, aloita joukkorahoitteinen verkkosivusto kerätäksesi lahjoituksia hetkessä tai jopa lahjoita aikaa ja käytä blogin käyttämistäsi hankkimiasi tietoja luodaksesi verkkosivun sinulle tärkeästä syystä.

Voit myös antaa takaisin yhteisölle blogiisi. Antaa uusille bloggaajille alustan saada heidän nimensä esiin vierasviestien kautta, mainostaa tulevia WordPress-tapahtumia, jakaa omia blogivinkkejäsi ja paljon muuta. Voit tarjota lisäarvoa WordPress-yhteisölle monilla muilla tavoilla kuin taloudellisilla tavoilla.

Nyt sinä…

Mitä helvettiä odotat? Miksi et blogiisi? Mikä pidättelee sinua? Ja ajatella, että täällä oleva luettelomme ei ole tyhjentävä; on lukemattomia muita asioita, joita voit tehdä bloggaamisella.

Jos sinulla on kysymys tai ehdotus koskien tätä viestiä tai blogia yleensä, älä epäröi kommentoida alla. Kippis!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map