10 ominaisuutta hyvästä liiketoiminnasta WordPress-teema

Monet ihmiset ajattelevat virheellisesti WordPressiä bloginkäyttöalustana, kun todellisuudessa se on tehokas sisällönhallintajärjestelmä, jota voidaan käyttää käytännöllisesti katsoen minkä tahansa tyyppisissä verkkosivustoissa perusblogista monimutkaisiin verkkokauppoihin. Viime aikoina yhä useammat ihmiset käyttävät WordPressiä pienyritykseen. Itse asiassa viimeinen blogiviestini oli nimeltään “Voimista pienyrityksesi WordPressillä”, jossa esitin joitain syitä miksi pienyritysten pitäisi käyttää WordPressiä heidän yrityssivustolleen ja joitain nopeita vaiheita heidän aloittamiseen.


Joten nyt, kun kaikki käyttävät WordPressiä pienyrityssivustoilleen, Business WordPress -teemoihin, sekä premium- että ilmaisuun, on valtava kysyntä. Verkkosuunnittelijana olen työskennellyt melko monella yritysverkkosivustolla ja tiedän, mitä suunnittelun, käytettävyyden ja vaihtuvuuden suhteen tarvitaan mahtava yritysverkkosivusto luoda. Business WordPress -teeman luominen on yksinkertaista, mutta hienon liiketoimintamallin luominen voi olla vaikea tehtävä, ja sen tuottaminen vaatii paljon vaivaa.

Tässä viestissä halusin tarjota sinulle 10 ominaisuutta suurelle liiketoiminnalle tarkoitetusta WordPress-teemasta. Joten etsitkö teemaasi yrityksellesi tai etsit inspiraatiota sen luomiseen, haluat lukea viestini. Nauttia!

1. Ammattisuunnittelu

Kuten mikä tahansa verkkosivustoteema tai -malli, muotoilu on tärkein näkökohta ja jos etsit WordPress-teemaa pienyrityksen tehostamiseksi, haluat jotain, joka on erittäin puhdasta, modernia ja ammattimaista. Upea muotoilu voi tehdä valtavasti erilaista liikevaihdon ja tuotekuvan suhteen. Jos yrityksesi verkkosivusto näyttää siltä, ​​että hullu ihmiset eivät aio ottaa sinua vakavasti ja paljon vähemmän ostaa jotain sinulta.

Huono esimerkki – kamala yritysteema

Tässä on nopea esimerkki siitä, millaisen yritysteeman EI pidä näyttää.

Kauhea yritysteema

Hyvä esimerkki – loistava WordPress-teema

Nyt tässä on esimerkki ammattimaisesti suunnitellusta teemasta (Total WordPress Theme).

Yhteensä, monikäyttöinen WordPress-teema lisätoimittajille

2. Esitelty liukusäädin

Nykyään jokaisessa hienossa liiketoimintateemassa on jonkinlainen esillä oleva liukusäädin, kuten karuselli tai ”nivo-tyyppinen” liukusäädin. Miksi? Koska se on hieno tapa esitellä joitain parhaista tuotteistasi, palveluistasi tai portfolionäytteistäsi. Liukusäätimet näyttävät yleensä hyvältä, ne kiehtovat kävijöidesi / asiakkaidesi huomion ja on hieno tapa keskittää katsojasi huomio tiettyihin tuotteisiin.

3 mahtavaa liukusäädintä käytettäväksi seuraavassa teemakuvassasi

Liukusäätimet ovat loistava tapa lisätä ylimääräistä sisältöä ja elementti liikkeestä viesteihisi ja sivuillesi. Alla on muutama suosituimmista premium-liukusäätimistä WordPressille.

Liukusäätimen vallankumous

Revolution Slider WordPress -laajennus

Layer Slider

LayerSlider WordPress -laajennus

MotoPress-liukusäädin

MotoPress-liukusäätimen esimerkki

3. Suosittelut

Jos sinulla on mahtava yritys ja asiakkaasi rakastavat sinua, miksi et jaa rakkautta? Ihmiset haluavat aina lukea arvosteluja tai suosituksia ennen ostamista, koska se auttaa konkretisoimaan ajatusta siitä, että tuote / palvelu on todella sen arvoinen.

Siksi mielestäni suuren liiketoiminnan WordPress-teeman on tarjottava jonkinlainen suositteluwidgetti tai alue, johon käyttäjä voi lisätä joitain tarjouksia asiakkailleen tai katkelmia arvostelusta (ja kyllä ​​- Total tarjoaa tämän sisäänrakennetun) . On myös erittäin hyödyllistä, jos käyttäjä voi hallita suositusosion sisältöä teeman ohjauspaneelin kautta. Ja älä unohda lisätä suosittelut kotisivulle ja varmistaa, että se erottuu, koska se on avain muutettaessa kävijöitä maksaville asiakkaille.

4. Yhteydenottolomake validoinnin kanssa

Tietysti, että WordPress-laajennuksia on paljon yhteystietolomakkeiden luomiseen, mutta jos haluat luoda hienon teeman, sinun on lisättävä oma yhteystietolomakesi (toivottavasti AJAX) ja muotoiltava se myös näyttämään hyvältä. Yhteyslomakkeet ovat elintärkeitä yrityksille, koska ihmisillä voi olla kysyttävää tuotteistasi tai palveluistasi ja jos he eivät pysty selvittämään, miten sinuun ottaa yhteyttä, olet juuri menettänyt ne.

Mielestäni loistavan liiketoimintateeman tulisi antaa mahdollisuus lisätä yhteyslomake sekä lyhytkoodeilla että myös näkyvä yhteyslomake kaikilla sivuilla (alatunnistealueella) tai ainakin kotisivulla. Validointi on tärkeää! Jos sinulla on pieni yritys, sinulla ei ole aikaa viettää tunteja joka päivä spämmin kautta.

Upea yritysteema tarjoaisi myös yhteysosion, joka sisältää yrityksen puhelinnumeron, osoitteen, ehkä Google-kartan ja linkit heidän sosiaalisiin profiileihinsa (twitter, facebook, linkitetyt, ect).

5. Teeman mukauttaja tai Asetukset-paneeli

Kukaan ei halua verkkosivustoa, joka näyttää ja toimii samojen muiden sivustojen kanssa, varsinkin jos se on yrityksesi sivusto, koska haluat erottua kilpailijoistasi. Helpoin tapa muokata teeman toimintatapaa on elävä WordPress-muokkausohjelma. Täällä monet kehittäjät lisäävät nyt ominaisuuksia, kuten värivaihtoehdot, sivuasettelut, logot, kuvan rajaus ja muut.

Muut teemat voivat tarjota ohjauspaneelin, jolla on erilaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja, jotta voit helposti muuttaa sivustoasi, ladata logon ja liikkua asioissa. Vaikka se ei olekaan niin helppoa kuin räätälöinti, tämä on silti vaihtoehto tehdä sivustosi erottumaan joukosta ja näyttämään ainutlaatuisemmalta.

6. Useita värimalleja

Tämä palaa edelliseen kohtaan… ihmiset haluavat, että heidän yrityssivustonsa erottuvat, joten erilaisten värimaailmien tarjoaminen auttaa heitä muokkaamaan teemaansa tavalla, joka voi olla erilainen kuin kaikki muut, samaa teemaa käyttävät sivustot. Lisäksi tarjoamalla erilaisia ​​värimaailmia käyttäjät voivat valita parhaiten sopivan heidän koko liiketoimintaansa ja logoonsa. Nykyään monet ihmiset sisällyttävät värinvalitsijoita teemoihinsa, jotta käyttäjät voivat muuttaa sivuston melkein kaikkien elementtien väriä. Tämä on todella hieno ominaisuus, etenkin pienelle yritykselle, joka haluaa luoda verkkosivustonsa, mutta jolla ei ole CSS-tietämystä tai jolla ei ole varaa kallista web-kehittäjää / suunnittelijaa.

7. Lyhytkoodit

Suurimmalla osalla WordPress-teemoja ostavia ihmisiä ei ole CSS- tai HTML-tietämystä, minkä vuoksi on tärkeää tehdä teemoista mahdollisimman käyttäjäystävällisiä ja WYSIWYG-muotoisia. Yrityssivustot vaativat vähän enemmän, koska käyttäjät haluavat lisätä painikkeita kaikkialle (kuten osta nyt tai soita meille -painike), he todennäköisesti haluavat sisällyttää suosituksia sivuilleen / kirjoituksiin, luoda gallerioita, välilehtiä sisältävää sisältöä jne., jne. Vaikka sisällyttäisitkin vain muutaman lyhytkoodin, mielestäni ne ovat todella tärkeitä kaikille hienoille aiheille.

Symple Shortcodes

symple-lyhytkoodit-päivitys

Tyylikkäät lyhytkoodit

Tyylikkäät teemat-lyhytkoodit

8. Palvelut / Portfolio-malli (t)

Kaikissa hyvissä liiketoiminnan WordPress-teemoissa on oltava useita mukautettuja sivumalleja, mukaan lukien ”portfolion” malli, johon käyttäjä voi helposti lisätä tuotteita, palveluita tai näytetyötä esittelyyn vierailijoilleen. Portfoliopohja, joka käyttää joko mukautettuja viestejä tai kyselyviestejä, tekee yrityksen todella helpoksi luoda sivustolleen osan, joka keskittyy näyttämään ihmisille, millaista työtä he voivat tehdä. Jos myyt tuotteita, paikka, jossa kävijät voivat selata niitä mukavalla ruudukolla, kuten muoti, olisi upea. Suosittelen myös jonkinlaista “lajitteluperusteista” -ominaisuutta niille, jotka haluavat organisoida näytetyötään tai tuotteitaan luokkiin.

9. Blogiosasto

Nykyään on erittäin tärkeää ylläpitää blogia yrityksellesi. Se voi auttaa sinua suuresti uusien asiakkaiden houkuttelemisessa, liikenteen lisäämisessä hakukoneiden kautta, osoittamaan asiantuntemustasi tietyllä alalla ja tietysti parantaa imagoasi ja uskollisuutta. Kaikista näistä syistä hyvään liiketoimintaan liittyvään WordPress-teemassa on oltava blogiosa, joka voidaan tehdä luomalla sivumallin ja käyttämällä kyselypostimenetelmää blogin kirjoittamiseen, tai se voidaan tehdä käyttämällä uusia mukautettuja viestejä -ominaisuutta. Joko niin, sinun on sisällytettävä blogiosa malliin.

10. Teeman tuki

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä listallani ”10 ominaispiirteestä hyvää liiketoimintaa WordPress -teema” on TUKI. Teemasi voi näyttää mahtavalta ja sisältää kaikenlaisia ​​mahtavia ominaisuuksia, mutta jos et tarjoa edes perustukea, se on käytännössä arvoton. Monet ihmiset ostavat / lataavat teemoja ehkä WordPressin ensikertalaisille ja saattavat tarvita apua teeman asentamisessa ja saamisessa toimimaan haluamallaan tavalla. Jos sinulla on yritystä, aiot olla erittäin nirso verkkosivustosi ulkoasusta ja toiminnasta – teemakehittäjänä haluat olla siellä, kun asiakkaasi joutuvat ongelmaan tai jos he havaitsevat ”häiriön” teemaasi.

Bonus

Panin tämän bonukseksi, koska en usko sen olevan tarpeellista, mutta tuen lisääminen joihinkin suosituimpiin wp-e-kaupan liitännäisiin (kuten WooCommerce) tekisi yrityksesi teemasta erotettavan muusta. Ei ole monia yrityskeskeisiä teemoja, joissa kassajärjestelmä on sisällytetty teemaan, joten jos pystyt tekemään sellaisen, se todennäköisesti myyisi hyvin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map