10 mahtavaa asiaa, jota WordPress voi tehdä

Olen aina ollut fani upeista asioista, joita WordPress voi tehdä. Lähes jokaisessa tekemässäni verkkoyrityksessä olin sokeasti käyttänyt WordPressiä ratkaisuni numero yksi. Katsotaanpa vain muutamia niistä monista asioista, joita WordPress voi tehdä sinulle (ja asiakkaillesi).


1. Luo verkkokauppa WordPressin avulla

Online-ostoksia

Kun asiakas kysyi – “Hei, en tarvitse WordPressiä, miksi en käytä erillistä verkkokaupan ohjelmistoa?” Asiakkaani (skeptinen herrasmies) ei ollut aivan tietoinen WordPressistä. Hyödyntäen tätä tilannetta avasin nopeasti WooCommerce ja kysyi – “Entä tämä, luuletko tämän toimivan?”

“Se on täydellinen! Kuinka paljon tämä maksaa?” Joten vastasin hänelle, “Ei mitään!”(No, tietysti isännöintipalkkiot pois!)

WooCommerce on yksi WordPress-verkkokaupan tärkeimmistä toimijoista. Heidän päälaajennus on ilmainen ja mukana tulee perusominaisuudet, joita tarvitaan lähtötason verkkokaupan ylläpitämiseen. Olet väärässä ajatellen, että kuten useimmat “ilmaiset” WordPress-laajennukset, WooCommerce pitää tarvittavat ominaisuudet lukittuna “premium” -kaapin taakse.

Woocommerce -työtaulu

Itse asiassa pluginista ei ole premium-versiota. Heillä on vakavasti vaikuttava joukko lisäosia, joiden kautta he tuottavat tuloja. Ne tukevat myös WooCommerce-lisäosia. Voit jopa palkata kehittäjän rakentamaan sinulle yrityskohtaisen WooCommerce-lisäosan.

Muita mahtavia verkkokaupan liitännäisiä ovat iThemes Exchange, MarketPress ja Easy Digital Downloads. Katso tyhjentävä luettelo Freddyn viesistä parhaista verkkokaupan WordPress-laajennuksista.

2. Luo työlautakunta

wpjobboard

Yksi yliopiston ikimuistoisimmista puheista meni jotain tällaista – “Sinun on pyrittävä olemaan työnantajia, ei etsijöitä.” Se herätti yrittäjyyden tulipalon, joka vallitsi sisällämme.

Ajattele sitä, ihmiset kuten me – freelancerit, bloggaajat, suunnittelijat, copywriterit jne. Ovat kaikki yksittäisiä yrittäjiä. Oletko koskaan halunnut luoda todellisen työpaikkalistan blogiisi? Kuten ProBloggerista, tässä on luettelo WordPress -työtaulun teemat se auttaa sinua vauhtiin muutamassa tunnissa:

 1. Jobify (55 dollaria)
 2. Job Board ($ 79)
 3. JobRoller (99 dollaria)
 4. Templaticin työmarkkinataulu (65 dollaria)
 5. JobEngine ($ 89)
 6. Vuokraus mehiläinen (99 dollaria)

Jos etsit plugin-pohjainen lähestymistapa, Tarkista WP Job Manager. Siellä on paljon upeita lisäosia vielä useammille työpöytävaihtoehdoille, kuten WooCommerce-integraatio palkattuihin luetteloihin, jatko-ohjain helppoon cv-lataukseen, päivittäiset tai viikoittaiset uudet työpaikkahälytykset ja enemmän.

Yleiset osoittimet:

 • Varmista, että olet rakentanut genreihisi merkittävän yleisön, ennen kuin aloitat työpöydän. ProBlogger on yksi planeetan suosituimmista blogging-blogeista. Jos luulet saavasi pari tuhatta kävijää kuukaudessa ja aloittavan työpaikan kanssa, olet pettynyt.
 • Kääntöpuolella nämä työpöydän laajennukset voivat olla erittäin hyödyllisiä, kun lähetät töitä omaan blogiisi (kuten palkatut toimittajat, tekstikirjoittajat, suunnittelijat jne.)
 • Monet yritykset pitävät mieluummin salkkujaan ja avoimia työpaikkoja erillään. He lähettävät linkin alatunnisteeseen tai jonkun yläosaan ilmoittaen, että heillä on aukko.
 • Varsinainen työsivu joko ulkoistetaan joillekin työpöytäohjelmistoille, kuten Resumator, tai ne määritetään “talon sisäiseksi” työpöytäryhmäksi toisessa URL-osoitteessa tai aliverkkotunnuksessa. Jotain jobs.company.com.
 • Tähän lähestymistapaan WordPress-työpöytäpohjainen teema toimii parhaiten – mutta ne ovat vähän kalliita monimutkaisten viestityyppien ja kaikkien takia.
 • Jos et kuitenkaan halua erillistä asennusta, voit etsiä laajennuspohjaisen ratkaisun.

3. WordPress-monisivusto

useita verkottuneita verkkosivustoja

WordPress Multisite on yksi parhaista (jos ei paras) WordPress-ominaisuudet, koskaan. Yksinkertaisesti sanottuna, sen avulla voit luoda WordPress-verkkosivustojen verkon yhdestä pää WordPress -asennuksesta. Idea sai alkunsa verkottuneiden blogien käsitteestä. Tässä on nopea esimerkki:

Oletetaan, että haluat perustaa blogin, joka kattaa kolme pääkategoriaa – kirjat, sarjakuvat ja runot. Mutta joukkueellasi on hyvin erilaisia ​​ideoita kunkin sivuston rakenteesta, suunnittelusta ja ulkoasusta. Muut näkökohdat, kuten turvatoimenpiteet ja yleiset koko sivuston kattavat käytännöt, ovat kuitenkin yleisiä. Paras ratkaisu olisi tällaisessa tapauksessa luoda kolme erilaista verkkosivustoa – ts. Kolme erilaista WordPress-asennusta, jotka on sijoitettu yhdelle WordPress-sivustolle. Tämä antaa sinulle hallinnollisen hallinnan sivustosi ylläpitäen samalla harkintavaltaa.

Voit aktivoida WordPress-monisivuston lisäämällä seuraavan rivin omaan wp-config.php file:

/ * Monisivusto * /
define ('WP_ALLOW_MULTISITE', tosi);

Seuraa tästä eteenpäin WordPress-monisivuston asennusopasta tai Codex-ohjeet saada asettua.

4. Luo foorumi

bbPress

Kanssa bbPress WordPress-laajennus, jolla luodaan täysin esillä oleva ja integroitu WordPress-foorumi, on yksinkertainen tehtävä. Laajennuksen on kehittänyt ja ylläpitänyt Automattic – WordPressin takana oleva yritys. Joten luotettavuuden ja turvallisuuden suhteen – olet melko turvallinen. Tässä on nopea katsaus bbPressin ominaisuuksiin:

Ominaisuudet:

 • Luo useita foorumiluokkia
 • Vastaa yksittäisiin aiheisiin
 • Tuki bbPress-erityisille lyhytkoodeille ja widgetille
 • Paranna käyttäjien sitoutumista esimerkiksi seuraavien laajennusten kanssa bbPress Ilmoita joka lähettää sähköposti-ilmoituksia käyttäjille, kun uusia aiheita ja / tai vastauksia lähetetään; ja
 • GD bbPress-työkalut joka lisää BBCode-tukea, käyttäjän allekirjoituksia, vastauslainauksia ja muutamia muita ominaisuuksia – aivan kuten täysimittainen foorumi-ohjelmisto.

Voi, ja se on yhteensopiva tehokkaan Total WordPress -teeman kanssa – joten voit luoda mukautettuja sivuja mahtavaan foorumiisi. Muita laajennuksia, jotka auttavat sinua luomaan foorumin WordPressin avulla, ovat CM-vastaukset ja AnsPress.

5. Luo sosiaalinen verkosto

BuddyPress

Jos haluat luoda seuraavan Facebookin WordPress-alustana – sinun pitäisi todennäköisesti nähdä lääkäri. Kiusoittelen vain. Mutta tosissani, ihailen toiveitasi, mutta vaivasi olisivat paljon tehokkaampaa, jos harkitset vaihtoehtoista kehystä seuraavan Facebookin luomiseen.

Muille, jotka haluavat luoda ”talon sisäisen” sosiaalisen verkoston yliopistoryhmillesi, ryhmillesi tai yrityksellesi – BuddyPress on vastauksesi. Lisäksi – BuddyPress-teemoille on jopa oma teemametsäosasto.

6. Luo DIY-aloitussivut

aloitussivu

Kuten ehkä tiedätkin, aloitussivut ovat olennaisen tärkeitä liiketoiminnan kasvulle – etenkin verkkoyrityksille. Hyvin suunnitellut aloitussivut voivat muuttaa satunnaisen vierailijan maksavaksi asiakkaaksi. Mutta se ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Aloitussivun rakentaminen on jatkuvaa kehittyvä käsitellä asiaa. Sinun on pidettävä huolta useista ominaisuuksista ja seurata miten vierailijasi reagoi heihin.

Koska suurin osa Internet-blogeista käyttää WordPressiä, kauniiden aloitussivujen suunnittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa plugineilla, kuten OptimizePress, Parallax Gravity ja Thrive Content Builder. Hyvällä WordPress-aloitussivun laajennuksella voit rakentaa ja seurata useita aloitussivuja verkkosivustollesi.

7. Luo monikielinen verkkosivusto

Monikielinen-web-käyttöliittymä

WordPress auttaa sinua luomaan ja hallitsemaan verkkosivustosi monikielisiä versioita. Tämä on erityisen hyödyllistä globaaleille yrityksille, jotka ovat valinneet WordPressin CMS-alustakseen. On kaksi erillistä tapaa kääntää WordPress ja rakentaa monikielinen verkkosivusto.

7.1 Palkkaa kääntäjä

Tämä on kalliimpi menetelmä, mutta takaa melkein aina paremman laadun konekääntämiseen verrattuna. Tätä varten voit käyttää seuraavia laajennuksia:

Suosittelen Polylang WordPress -laajennusta, koska se hallitsee viestien ja sivujen monikielisiä versioita ja muita elementtejä, mukaan lukien alueelliset päivämäärä- ja aikamuodot, luokat, tunnisteet ja mukautetut taksonomiat.

7.2 Konekäännös

Tämä menetelmä on nopeampi eikä maksa sinulle penniäkään. Haittapuoli on kuitenkin se, että käännetyn tekstin laatu on huonompi kuin mitä saisit palkkaamalla kääntäjän. Se voi kuitenkin muuttua seuraavan vuosikymmenen aikana Googlen pelotteleman NLP-tutkimuksen avulla.

plugins:

Nämä laajennukset muodostavat yhteyden Googlen / Bingin kielen kääntäjän sovellusliittymään muuttaaksesi sivustosi artikkeleita. Jos käytät WordPressin useita sivustoja ja tarvitset kutakin sivustoa, WPML on plugin sinulle. Se on obust-laajennus, joka tukee käännösten perusominaisuuksia, sähköisen kaupan käännöksiä ja hallinnoi erillisiä tiedostoliitteitä kullekin kielelle.

8. Huippuluokan tietoturva

turvallisuus

Minulla on aina ollut sääntö turvallisuudesta – ehkäisy on parempi kuin parannuskeino. Niille teistä, jotka ovat liian myöhässä, joudut käyttämään huomattavan määrän palautumaan hakkeroidusta sivustosta. Suosittelen, että et pidä tätä DIY-projektina ja saa ammatillista apua – koska väärässä on lukemattomia tapoja.

 • WordPress on ensimmäisen säännön innokas seuraaja. Siksi se toteuttaa erilaisia ​​suojaustoimenpiteitä ja julkaisee tärkeitä ja kriittisiä tietoturvapäivityksiä silloin tällöin. Minkä takia sääntö # 1 on päivitä aina uusimpaan WordPress-versioon.
 • Useimmat WordPress-sivustot (mukaan lukien hallitut) päivitetään automaattisesti uusimpaan versioon sen automaattisen päivityksen avulla. Järjestelmänvalvojan tulee päivittää loput manuaalisesti.
 • Kun olet jaetussa isäntäympäristössä, ympärilläsi on useita tuntemattomia tietoturvavirheitä. Vastatoimenpiteenä sinun pitäisi asentaa tietoturvalaajennus, kuten iThemes Security tai Sucuri.
 • Viimeiseksi, jos haluat olla vapaana isäntä- ja tietoturvapäänsä, sinun tulee harkita Ylläpito WordPress-hosting-palvelua, kuten WPEngine.

9. Edistynyt sähköpostimarkkinointi

kasvaa your email-lista

Kuten tiedämme, sähköpostimarkkinointi on yksi ikivihreä tapa liikenteen luomiseen. Se on kuin tilauksen mukainen liikenteen lähde, joka on erityisesti viritetty sivustoosi – innokas kuulemaan sinusta. Jotta sähköpostimarkkinointi toimisi, sinun on ensin kerättävä sähköpostit. Sieltä WordPress on hyödyllinen.

Lisäosien, kuten OptinMonster ja Bloom, avulla voit nopeuttaa tilaajasuhteitasi. OptinMonster näyttää uutiskirjeen tilauksen ponnahdusikkunan vierailijasi näytöllä, aivan kuten ne:

 • Anna sivustosi
 • Poistu sivustostasi – tätä kutsutaan ”exit-intent” -teknologiaksi

Voit myös sijoittaa sähköpostitilauslaatikoita sivustosi eri paikoissa – mukaan lukien sivupalkin, jokaisen viestin tai tavallisen ponnahdusikkunan jälkeen. Jos haluat tietää enemmän OptinMonsterista ja sen kehityksestä vuosien varrella, tutustu OptinMonster-arvosteluamme. WordPress.com antaa sinun myös kerätä sähköpostiosoitteita käyttäjiltä. Kun olet julkaissut uuden viestin, kaikille tilaajillesi lähetetään sähköposti.

10. Verkkosivujen suunnittelun joustavuus

yhteensä WordPress teema wpexplorer

Tämä WordPressin ominaisuus on ylivoimaisesti suosikkini. Voit todella luoda mitä tahansa WordPressillä. Riippumatta siitä, mitä tarvitset, on plugin tai teema, joka auttaa sinua pääsemään alkuun. Haluatko luoda kattava hakemistolista kaupunkisi? Checkout osuvasti nimeltään Directory-teema. Haluatko lisätä reseptejä blogiisi? Yksinkertainen – Keitetyt reseptien valmistaja on vain plugin sinulle.

Ja jos et tiedä mitä haluat, siellä on myös teemoja! Tartu vain itsellesi, mikä meidän mielestämme on kaikkien aikojen paras WordPress-teema – Total tai mitä tahansa muuta suosittua monikäyttöteemaa, jotka toimitetaan tehokkaan sivunmuodostajan mukana. Näiden avulla voit luoda yksilöllisesti suunniteltuja verkkosivustoja – kaikki yhdestä teemasta.

johtopäätös

Toivottavasti nautit tästä luettelosta kymmenestä (mahtavasta) tehtävästä, joita voit tehdä WordPressin kanssa. Mihin olet käyttänyt WordPressiä? Jos sinulla on jotain, joka sinun mielestäsi pitäisi sisällyttää tähän luetteloon – ota meihin yhteyttä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map