10+ ilmaista CDN-palvelua WordPressin nopeuttamiseksi

Ilmaiset CDN-palvelut WordPressin nopeuttamiseksi

Nykymaailmassa, jossa teknologisesti edistyneiden alueiden keskimääräinen Internet-nopeus ylittää 10 Mbit / s, ei ole ihme, että CDN-palvelut menestyvät. Ja nopeuttaaksesi asioita entisestään, jotkut onnekkaat lukijat voivat nauttia nopeudesta jopa 1 Gbps – kyllä ​​yksi gigabitti sekunnissa, sellaisten palvelujen ansiosta kuin Google Fiber, Cox Gigablast tai Centurylink Gigabit. Huonona puolena tässä nopeampaa bittiä koskevassa kilpailussa huomiomme kestää paljon ja kärsivällisyyttä, muuttuu haihtuvaksi.


On aina hyvä, että sivustosi toimii sisällönjakeluverkoston avulla. CDN ei vain säästää kaistanleveyskustannuksia isännöintipalveluntarjoajalta, mutta sivustostasi tulee mielettömän nopea ja yleensä korkeampi sijoitus hakukoneissa. Olet ehkä kuullut tämän sanonnan:

Jotkut sanovat, että mikään tässä maailmassa ei ole ilmaista,
Sanon, että sinun on vain tiedettävä mistä etsiä!

Mikä on CDN – sisällönjakeluverkko?

Ennen kuin siirrymme ilmaisiin CDN-tiedostoihin WordPress-verkkosivustollesi, katsotaanpa perusteet. Sisältöjakeluverkko tai CDN on joukko palvelimia, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa ja jotka on suunniteltu toimittamaan verkkosivustosi tiedostot sivuston kävijälle nopeimmassa ajassa. Kolme pistettä:

 • Joukko palvelimia.
 • Sijaitsee ympäri maailmaa.
 • Toimittaa verkkosivustosi staattiset tiedostot (kuvat, PDF-tiedostot, staattiset kirjastot, kuten JavaScript- ja CSS-tiedostot) nopeimmin

Miksi CDN?

Uudella verkkosivustolla on yleensä yksi alkuperälähde. Ja se on kunnossa, kun aloitat, eikä sinulla ole paljon vierailijoita. Verkkosivustosi kasvaessa (ts. Liikenteesi kasvaa) myös sivustosi lataamiseen kuluva aika kasvaa.

Ihmiset eivät yleensä pidä waiting verkkosivustolle. Vaikutus on voimakkain verkkokaupoissa toimivilla verkkosivustoilla, joissa yhden sekunnin lasku latausajalla lisäsi tuloja 6 000 000 USD (eli 6 miljoonaa). Otin tämän CachePointin loistavasta artikkelista – Erittäin todellinen suorituskykyvaikutus tuloihin.

Siksi meillä on CDN. Se nopeuttaa sisällön toimittamista tarjoamalla sisältöä palvelimelle, joka on lähinnä vierailijaa. Latausaika lyhenee ja lopulta voitat. Jos haluat ymmärtää CDN-levyjä paremmin, Incapsulan CDN-opas on loistava paikka aloittaa.

CDN-luettelon aloittaminen

Yhdistämme tämän artikkelin neljään ryhmään:

 • Ryhmä yksi ovat ehdottomasti ilmaisia ​​CDN-palveluita, joilla on ikuisesti vapaa suunnitelma.
 • CDN: t ryhmän alla kaksi ovat tarjouksia anteliaita koeaikoja (ajattele 12 kuukautta) – jotka riittävät laajentamaan blogiisi.
 • Ryhmä kolme sisältää CDN: t, jotka ovat jälleen ehdottomasti ilmainen yleisten skriptien ylläpitämiselle kuten jQuery, Bootstrap jne.
 • Ryhmä neljä on sisältää kunniamaininnat jotka eivät ole enää aktiivisia, mutta olivat elossa tämän artikkelin alun perin lähettämisen aikana (se on paluu vuonna 2016).

Ilmaiset CDN-levyt WordPressille, joilla on ikuisesti vapaa suunnitelma

Koska olet laskeutunut tälle sivulle ilmaiseksi CDN for WordPress -sovellukseksi, sukellamme artikkeliin.

1. CloudFlare

CloudFlare-CDN-palvelu

CloudFlare tunnetaan kansan parhaimpana ilmaisena CDN: nä WordPress-käyttäjille. Se on yksi harvoista alan johtavista toimijoista, jotka todella tarjoavat ilmaisen suunnitelman. Powered by sen 115 datakeskusta, CloudFlare tarjoaa nopeuden, luotettavuuden ja suojan DDoS-perushyökkäyksiltä. Ja se on WordPress-laajennus käytetään yli 100 000 aktiivisessa verkkosivustossa.

2. Incapsula

Incapsula-CDN-palvelu

Incapsula tarjoaa sovellusten toimittamisen pilvestä: Globaali CDN, Verkkosivuturva, DDoS-suojaus, Kuorman tasapainotus ja Failover. Palvelun aktivointi vie 5 minuuttia, ja heillä on hieno vapaa suunnitelma ja a WordPress-laajennus saadaksesi oikeat IP-osoitetiedot sivustollesi lähetettyihin kommentteihin.

Sekä CloudFlaren että Incapsulan tarjoamat ominaisuudet:

Lyhyesti sanottuna tämä on mitä Incapsula ja CloudFlare tekevät:

 • Reitittää koko verkkosivustosi liikenteen niiden maailmanlaajuisesti jaetun huippuluokan palvelimien verkon kautta (Tämä saavutetaan pienellä DNS-muutoksella)
 • Reaaliaikainen tulevan liikenteen uhka-analyysi ja uusimpien verkkouhkien estäminen, mukaan lukien moni Gigabittiset DDoS-hyökkäykset
 • Lähtevä liikenne kiihdytetään heidän globaalisti toimivan sisällönjakeluverkon kautta

3. Jetpackin fotoni

Jetpackin fotoni

Kaikille WordPress-käyttäjille – jetpack ei tarvitse esittelyä. Äskettäisessä parannuksessaan he ovat sisällyttäneet ilmaisen CDN-palvelun (nimeltään Fotoni), joka palvelee sivustosi kuvia niiden globaalisti toimivan WordPress.com-ruudukon kautta. Tämän palvelun aktivoimiseksi sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa jetpack ja aktivoi sen Photon-moduuli.

WordPress-käyttäjien ei tarvitse esitellä Jetpackia. Yksi hienoimmista ominaisuuksista, joita Jetpack tarjoaa, on heidän ilmainen CDN-palvelu nimeltään Fotoni. Paras osa? Sinun ei tarvitse määrittää mitään! Asenna vain laajennus, kirjaudu sisään WordPress.com-tililläsi ja aktivoi fotonimoduuli. Se siitä. Kaikki kuvasi ladataan WordPress-verkkoon, joka hallitsee satoja tuhansia verkkosivustoja ympäri maailmaa.

4. Parvi

Swarmify (aikaisemmin nimeltään SwarmCDN) on vertaisverkkoon (P2P) perustuva sisällönjakeluverkko, joka tarjoaa 10 Gt: n kaistanleveyttä (vain kuville) vapaassa suunnitelmassaan. Kokeile sitä lataamalla WordPress-laajennus ja anna sille mennä. On mielenkiintoista huomata, että Swarmify toimii hieman eri tavalla:

Oletetaan, että joukko ihmisiä selaa sivustoasi. Ajattele heitä P2P: n ensimmäisenä vertaiskäyttäjänä. Kun uusi kävijä (peer) saapuu, kuvat näytetään jo olemassa olevalta käyttäjäryhmältä (edellinen vertainen). Tämä säästää palvelimesi kaistanleveyttä ja parantaa latausaikoja, koska vertaisverkit ovat yleensä lähempänä toisiaan. Swarmify tarjoaa myös video-CDN: n, joka on vain osa heidän maksetusta suunnitelmasta.

Kokeelliset CDN-palvelut, jotka ovat yhtä hyviä kuin ilmaisia:

Tässä osassa tutkimme joitain premium-pilvi-CDN-palveluntarjoajia, jotka tarjoavat runsas kokeilujakson. Mielestäni koeaika olisi riittävä palvelun testaamiseen ja lopulta päivitykseen maksulliseen suunnitelmaan

Jotta voit antaa sinulle kontekstin, verkon tulevaisuus on pilvessä. Olipa kyse WordPress-sivustosi sisällöntoimituksesta tai NASA: n korkean suorituskyvyn tietojenkäsittelystä – pilvi on kaikkialla. Olemme käsittäneet pari artikkelia WordPressin asentamisesta pilveen. Tänään tarkastelemme samoja palveluita, jotka myös tarjoavat CDN: n. Tarkastelemme Amazon Web Services- ja Google Cloud -palveluita.

5. AWS Cloudfront

Amazon Web Services (AWS) on edelläkävijä tuomalla korkean suorituskyvyn pilvipalvelun massaan kohtuulliseen hintaan. Yksi heidän palveluistaan ​​on Amazon CloudFront alan johtava sisällönjakeluverkko, jota käyttävät Slack ja Spotify!

Tämän lisäksi heillä on ilmainen käyttötaso yhden täyden vuoden. Ja kiintiö? 50 Gt lähtevää siirtoa kokeilujakson aikana. Tämä on ehdottomasti pakollinen kokeilu kaikille WordPress-harrastajille.

Kuinka pääset alkuun?

Olemme aloittelijoille, voit käyttää WP Offload S3 Lite-laajennus, jonka avulla voit integroida Amazon S3 (tallennus) ja Amazon CloudFront (CDN) -palvelusi WordPress-sivustoosi. Voit myös tutustua artikkeliimme WordPressin asentamisesta AWS: ään.

6. Google Cloud CDN

AWS: n tapaan Google Cloud tarjoaa 300 dollarin dollarin luotot yhden vuoden ajaksi, jolla on käyttöoikeus Cloud CDN -alusta. Olemme käsitellyt WordPressin asentamisen Google Cloudiin aiemmin. Nykyään on yhden napsautuksen ratkaisut WordPressin (ja muun johtavan CMS: n) käyttöönotto useiden pilvipalveluntarjoajien välillä.

7. Microsoft Azure CDN

Microsoft Azure tällä hetkellä (eli heinäkuu 2017) tarjoaa a 30 päivän kokeilu palveluistaan ​​200 dollarin dollarin arvosta luottoja. Azure CDN on saatavana useissa tietokeskuksissa ympäri maailmaa.

8. Pilvipalvelut

Jos ylläpidät verkkosivustoa, joka on suuresti riippuvainen kuvista (ajattele valokuvaussalkkuja / suunnittelupalveluita), kuvien lataaminen toiselle palvelimelle olisi hyvä idea. Lopulta säästät paljon arvokasta kaistanleveyttä. Cloudinary on vankka kuvanhallintaratkaisu, joka voi isännöidä kuviasi, muuttaa niiden kokoa lennossa ja paljon muita hienoja ominaisuuksia. Ikuisesti ilmaisessa suunnitelmassaan he tarjoavat 2 Gt tallennustilaa 5 Gt kaistanleveydellä.

9. Imgur

Villin suosittu kuvien isäntäsivusto, Imgur on nopea, luotettava ja täydellinen aloittelijoille. Jos olet vasta aloittamassa ja etsit helppoa tapaa säästää palvelimen kaistanleveyttä, imgur muiden suosittujen kuvankäsittelysivustojen, kuten PhotoBucket ja Flickr pitäisi palvella tarkoituksiasi täydellisesti.

10. Ilmaiset pilvitallennusyritykset

vapaa-pilvi-varastointi-CDN-palvelut

Toinen hieno tapa säästää palvelimen kaistanleveyttä on käyttää ilmaisia ​​pilvitallennuspalveluita. Oletetaan, että sinulla on muutama PDF-tiedosto tai video suorana latauksena. Niiden ylläpitäminen palvelimellesi kuluttaisi kaistanleveyttä kuin hullu. Älykäs ratkaisu olisi käyttää erilaisia ​​ilmaisia ​​pilvitallennuspalveluita. Voit jakaa tiedoston julkisesti luomalla tiedostolle julkisen URL-osoitteen ja liittämällä sen sivustoosi. Tässä on muutama ilmainen pilvitallennusratkaisu:

 • Dropbox – 2 Gt ilmaiseksi, voi tuottaa jopa 18 Gt viittausten kautta
 • Google asema – 15 Gt ilmaiseksi
 • SkyDrive – 7 Gt ilmaiseksi
 • Kopio – 15 Gt ilmaista, 5 Gt / lähetys
 • Laatikko – 5 Gt ilmaiseksi

Ilmainen avoimen lähdekoodin CDN isännöityille kirjastoille

Tarkastelemme nyt joitain avoimen lähdekoodin kirjastoja, joita ylläpitävät korkealaatuiset sisällönjakeluverkot.

11. Google-isännöidyt kirjastot

Google tarjoaa ilmaisen isännöinnin joillekin suosituimmat kirjastot heidän erittäin nopeassa infrastruktuurissaan. Tämä on erittäin hyödyllistä WordPress-kehittäjille käyttää teemoissaan ja laajennuksissaan.

12. Cdnjs

Cdnjs on yhteisöpohjainen CDN, jota käyttää yli 320 000 verkkosivustoa. CloudFlare, UserApp ja Algolia sponsoroivat cdnjs-palvelimet 1000 kirjastot.

13. jsDeliver

jsdeliver-CDN-palvelu

jsDelivr on julkisesti saatavilla oleva CDN missä kuka tahansa web-kehittäjä voi ladata ja isännöidä omia tiedostojaan. Se soveltuu parhaiten kirjastojen isännöintiin eivät isännöi Google. Voit käyttää heidän WordPress-laajennus (vaikka sitä ei ole päivitetty muutaman vuoden ajan) heidän palveluiden integroimiseksi sivustoosi.

14. Bootstrap CDN

Bootstrap on yksi suosituimmista puitteista, joka tarjoaa miljoonia verkkosivustoja ympäri maailmaa. StackPath ylpeänä isännät Bootstrap CDN -kirjastoja.

Kunniamaininnat (lyhytaikainen ilmainen kokeiluversio CDN)

Seuraavat CDN-palvelut tarjoavat kokeilujakson, mutta turvallisuussyistä sinun on käytettävä yhteyslomaketta yhteydenottoa varten. Kun olet hankkinut ilmaisen kokeilujakson, sen hienosäätö vaatii vankan tietotaidon, josta on hyötyä tämä mahtava artikkeli.

 1. MetaCDN – Tarjoaa 7 päivän kokeilujakson, jolla on rajoittamaton pääsy kaikkiin palveluihin eikä luottokortin rekisteröintiä vaadita – MetaCDN on hyvä valinta kokeilu-CDN: ään.
 2. CDN77 – Ne tarjoavat 14 päivän kokeilujakson, jolla on pääsy kaikkiin premium-järjestelmän ominaisuuksiin ja joilta ei tarvitse antaa luottokorttia. Jos päätät jatkaa heidän palvelunsa käyttöä, sinua veloitetaan vain siitä, mitä käytät tavua kohti (pro-luokiteltu).
 3. KeyCDN – He tarjoavat ilmaisen kokeilujakson ilman, että sinun tarvitsee toimittaa luottokorttia kirjautumisen yhteydessä. Näyttää siltä, ​​että ne tarjoavat sinulle 250 Gt ilmaisen siirron kokeilujakson aikana.

johtopäätös

Lyhyesti pitäen haluaisin muistuttaa teille, että kaikkien hyvien asioiden on päätyttävä loppuun. On ollut tapauksia, joissa ilmaisia ​​CDN-yrityksiä on lopetettu tarjoamalla palveluitaan ilmaiseksi (Exabytes) tai lopettanut toiminnan kokonaan (SpeedyMirror, CoBlitz) – mikä johtaa meidät tärkeään johtopäätökseen:

Milloin minun pitäisi vaihtaa oikeaan CDN: ään?

Ilmainen CDN-palvelu kestää vain niin kauan. Kun liikenne alkaa kasvaa – lopulta loppuu kokeilukaistanleveys ja / tai kävijät saattavat alkaa virrata hitaasta verkkosivustosta. Se on vihreä merkkivalosi vaihtamalla oikeaan CDN-palveluun, kuten CDN77 tai Amazon CloudFront. Hyvää polkua, Roadrunner!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map