10 hyödyllistä tytäryhtiömarkkinoinnin työkalua

10 hyödyllistä työkalua tytäryhtiömarkkinoijille

Kuka ei rakasta elää tyylinsä mukaista elämää ilman kiinteää aikataulua?


Menestyneet tytäryhtiömarkkinoijat ovat tyypillisesti vapaita sidoksista, eikä heidän tarvitse fantasia elämäntyyliään, koska heillä on runsaasti vaihtoehtoja elää elämänsä täysimääräisesti. Joten on vain järkevää, että tytäryhtiömarkkinointiteollisuus muuttuu nykyään monimutkaisemmaksi ja kilpailukykyisemmäksi.

Teollisuuden kasvaessa ja riippuvuuden vähentyessä tiili- ja laastimyymälöistä, tytäryhtiömarkkinointiteollisuus on valmis koskettelemaan 7 miljardin dollarin vuotuinen luku tuloissa viiden vuoden kuluessa.

Nykyään tytäryhtiömarkkinoijat eivät kilpaile vain muiden markkinoijien kanssa. He kamppailevat myös monen miljoonan dollarin hienostuneiden yritysten ja ryhmien kanssa, joita rahoittavat pääomarahastot.

Sinulla on oltava vankka joukko markkinointityökaluja selviytyäkseen tästä globaalista kilpailusta ja erottuakseen joukosta pro-affiliate-markkinoijana..

Tässä artikkelissa kerrotaan tytäryhtiömarkkinoinnin työkaluista, joita tarvitset voittopalkkioiden sodan voittamiseen. Niiden avulla voit viime kädessä ymmärtää markkinoita, houkutella liikennettä ja muuntaa potentiaalisia kävijöitä. Aloitetaan!

Satunnaisen luettelon lisäksi seuraava luettelo sisältää joitain yksinoikeudellisia aromeja, joilla voi olla merkittävin rooli tytäryhtiömarkkinoijille.

Miksi sinun kannattaa harkita tytäryhtiömarkkinointia

Aloittelijana tytäryhtiömarkkinointialueella voi olla haastavaa perustaa uusi yritys. Tytäryhtiömarkkinointi tarjoaa kuitenkin valtavia etuja perinteisiin startup-kollegoihinsa nähden. On muutamia keskeisiä etuja, jotka minun on mainittava ennen pääkeskustelua. Katsotaanpa heitä:

 • Matala sijoitus: Voit luoda ansaintavirran lähes nolla sijoituksella. Tarvitset vain vähän aikaa ja muutama taalaa verkkosivuston määrittämiseen.
 • Ei myymälää tai lähetystä: Tytäryhtiömarkkinoijana sinun ei tarvitse olla tai hallita kauppaa, varastoja tai mitään lähetysprosessia. Sinun on mainostettava vain kolmansien osapuolien tuotteita.
 • Ei tukitiimiä: Tukitiimiä ei tarvita. Usein voit hallita verkkosivustoasi yksin.
 • Passiivisen tulon luominen: Tulemalla menestyväksi tytäryhtiömarkkinoijaksi voit luoda passiivisen tulovirran. Kun olet määrittänyt verkkosivustosi, sen pitäisi pystyä tuottamaan voittoa pienellä vaivalla.
 • Globaali markkinapaikka: Yksi online-liiketoiminnan parhaimmista ja mielenkiintoisimmista osista tytäryhtiömarkkinoijana on sen avoimuus ja saatavuus kaikille. Voit viljellä ja yhdistää kohdeyleisösi mistä päin maailmaa tahansa.
 • Työn joustavuus: Tytäryhtiömarkkinoijana saat maksimaalisen joustavuuden työhön. Voit valita aikataulun.

Näiden tytäryhtiömarkkinoinnin perustavanlaatuisten hyödyllisten näkökohtien lisäksi sinulla on useita tuoteluokkia, joita mainostaa verkkosivustollasi. Valitse fyysisistä tuotteista, digitaalisista tuotteista, erilaisista palveluista ja jäsenmahdollisuuksista kaikkialla maailmassa.

Valittavissa on paljon työkaluja. Mutta sinun ei tarvitse unohtaa. Toivottavasti lukemalla tämän viestin saat kristallinkirkkaan kuvan siitä, mitkä työkalut saattavat olla oikeat tytäryhtiömarkkinointimatkallesi.

1. Flippa

Flippa-verkkosivustohuutokaupat

Flippa on lähinnä verkkomarkkinapaikka, jolla verkkosivustoja voi ostaa tai myydä (“kääntää”) voittoa varten. Tämä voisi olla välttämätön foorumi ihmisille, jotka etsivät hyppyä prosessille, jolla kehitetään kukoistava tytäryhtiösivusto tyhjästä. Flippan avulla voit löytää nicheistäsi verkkosivuston, joka on valmis menemään vakiintuneella seurannalla.

Monille tytäryhtiömarkkinoijille tämä on ihanteellinen paikka aloittaa solo-tytäryhtiömarkkinointimatkalla. Kuten eBay, myös Flippa tarjoaa mahdollisuuden tytäryhtiömarkkinoijille tehdä tarjouksia tytäryhtiösivustolta.

Lisäksi Flippa antaa tytäryhtiömarkkinoijille ostaa tytäryhtiöpohjaisia ​​verkkosivustoja, joilla on vankka käänteinen profiili. Suorita vain suorittaa täydellinen käänteinen tarkastus ennen verkkotunnuksen ostamista. Tämä varmistaa, että verkkotunnusta ei paineta mustahattujen SEO-käytäntöillä. On runsaasti todisteita tytäryhtiömarkkinoijoista, jotka ovat ostaneet vahvan backlink-profiilin omaavan verkkosivuston, mutta viime kädessä rangaistus Google-algoritmin päivityksellä. Usein tämä on tarkoitettu yllättävän sivuston omistajan tekemien mustahattujen linkkien rakennuskäytäntöjen lisäämiseen.

Joten pelaa turvallisesti – tee tutkimusta ja osta tunnetuilta markkinoilta (kuten Flippa).

2. CJ-tytäryhtiö

Conversantin CJ-tytäryhtiö

Pohjimmiltaan tytäryhtiömarkkinointi alkaa suhteiden luomisesta korkealaatuisten tuotteiden tai palveluiden tarjoajien kanssa muihin kolmansiin osapuoliin. CJ Affiliate Conversant (aiemmin nimeltään Commission Junction) voi olla täydellinen työkalu tytäryhtiökumppanuuksien luomiseen. Tämän alustan kaikki heidän tarjouksensa perustuvat CPA (hinta-per-toiminta) -periaatteella, mikä tarkoittaa, että julkaisijat saavat palkan vain, kun käyttäjät muuntuvat asiakkaiksi, tilaajiksi tai mahdollisiksi johtajiksi.

CJ Affiliate on johtava globaali tytäryhtiömarkkinointiverkosto, joka on erikoistunut suorituspalkkio-ohjelmiin. Verkkojärjestelmän ensisijainen tavoite ja näkökulma ovat ajaa tuloksia liiketoiminnalle ympäri maailmaa. Ne auttavat yhdistämään kauppoja markkinoijien kanssa voidakseen tavoittaa miljoonia online-kuluttajia päivittäin. Tämä on erittäin suosittu tytäryhtiöiden ja pienten verkkojulkaisijoiden keskuudessa.

CJ Affiliate voi olla älykäs yhdyskäytävä tytäryhtiömarkkinoijille aloittaakseen tytäryhtiöliiketoimintansa. Niiden avulla tytäryhtiöiden on helppo rakentaa kaikilla markkina-alueilla hyödyllisiä suhteita kolmansien osapuolten kanssa. On kirjaimellisesti tuhansia kumppaniohjelmia, joita voit hakea CJ: n kautta kaikkea kodin tavaroista web-hosting-palveluihin. Useimmat tarjoavat helppoja vaihtoehtoja ansaita CPA: n kautta – kopioi ja liitä yksilöllinen koodi aloittaaksesi ansaitseminen.

3. SEMrush

SEMrush on online-näkyvyyden hallintaalusta

SEMrush on yksi näkyvimmistä työkaluista avainsanatutkimukseen, SEO virheiden korjaamiseen ja mikä tärkeintä kilpailijoiden analyysiin. Tunnetut Internet-markkinoijat ja yritykset luottavat tähän työkaluun ympäri maailmaa. Jopa suuret yritykset, kuten Forbes, PayPal, Hyatt ja Philips, hallitsevat tätä työkalua näkyvyyden saavuttamiseksi. Sillä on valtava tietokantajärjestelmä, joka sisältää yli 46 miljoonaa verkkotunnusta ja 120 miljoonaa avainsanaa.

Tytäryhtiömarkkinoijana on tärkeää analysoida kilpailijoiden sisällön markkinointistrategia. SEMrush voi seurata monia tekijöitä, kuten verkkotunnuksen orgaanista sijoittelua, URL-osoitteen laskemista Googlen SERP-palveluihin, palkintoilmoituskopioita ja niiden sijainteja, CPC-mainoksia, kilpailijoiden analyysejä ja niin edelleen.

SEMrush antaa sinun suorittaa yksityiskohtainen analyysi ja arvio nykyisestä sisällöstäsi. Tämä on loistava tapa seurata ja saavuttaa sisältömarkkinointitavoitteesi.

Mutta se ei ole kaikki. SEMrushia voidaan käyttää myös sisällönvalvontatyökaluna jakelustrategiallesi. Punnitse sisältömarkkinointistrategiasi ja käytä SEMrushin ehdotuksia sisällön laadun parantamiseksi vaikutuksen maksimoimiseksi. Tärkeintä on, että käyttämällä SEMrush-sovellusta, voit monistaa sisältömarkkinointistrategiaa mukana toimitetulla sisällön tarkastuksella, jälkiseurannalla ja SEO-sisältöpohjatyökaluilla.

4. Ahrefs

Ahrefs SEO -työkalut

Ahrefs on toinen merkittävä työkalu SEO- ja avainsanatutkimuksiin. Vaikka tätä käytetään moniin tarkoituksiin, kuten käänteisen linkin analyysiin, avainsanatutkimukseen, sivun tarkastuksiin, sisällön analysointiin jne., Siinä korostetaan enemmän käänteistä kuin sivun SEO ja muita kilpailukykyisiä toimintoja.

Tätä työkalua käyttämällä tytäryhtiömarkkinoijat voivat saada perusteellisen kuvan backlink-profiilistaan. Tähän sisältyy uusia käänteisiä linkkejä, kadonneita käänteisiä linkkejä ja verkkosivustoja, jotka linkittävät sivustosi rikkoutuneisiin sivuihin (sekä näiden sivustojen verkkotunnusluokka). Tytäryhtiömarkkinoijana voit myös analysoida kilpailijan backlink-kasvua ja verrata sitä omaasi. Siellä on jopa osio, joka analysoi sivustosi “sisältöaukkoja” kilpailijoihisi verrattuna, jotta voit tarkistaa, mistä sivustosi puuttuu.

Tytäryhtiömarkkinoinnissa se on yksi tarvittavista työkaluista verkkosivustosi SEO-ystävällisyyden lisäämiseksi. Muutoin on melkein mahdotonta sijoittaa kumppanisivustoasi, joka lopulta johtaa sotkuun. Ahrefs tekee tytäryhtiömarkkinoijista helpon optimoida sivustonsa nopeasti ja tehokkaasti. Tällä tavoin he voivat ansaita enemmän palkkioita sijoittamalla verkkosivustosi ylimmälle sijalle.

5. Affiliate plugins

Tytäryhtiölinkkien hallinta manuaalisesti ja markkinointi tytäryhtiömarkkinoijana on työläs ja aikaa vievä tehtävä. Jos olet WordPress-käyttäjä, laajennuksen käyttö voi varmasti helpottaa tätä. Jätä enemmän aikaa liiketoiminnan muiden näkökohtien (tai jopa muiden yritysten) hallintaan.

Jos olet WordPress-käyttäjä, onneksi sinulla on monia vaihtoehtoja. Erityisesti kun kyse on tytäryrityslaajennuksista. Suorita vain nopea Google-haku. Löydät satoja tytäryrityslaajennuksia tavoitteisiisi. Jotkut laajennukset toimivat vain tietyissä tytäryhtiöohjelmissa, jotkut ovat paljon yleisempiä ja niitä voidaan käyttää useissa tytäryhtiöympäristöissä.

AzonPress

AzonPress WordPress -laajennus Amazon-tytäryhtiöille

Amazon-kumppaneille, AzonPress voisi olla loistava ratkaisu. Tämä on täysimääräinen tytäryhtiöiden hallinnan laajennus, joka tekee asiat tehokkaasti ja vaivatta. Sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja monipuolinen hallintapaneeli antaa sinun hallita tytäryhtiösi ansaintaprosessia, joka on täydellinen ilo työskennellä.

WooCommerce

WooCommerce ilmainen WordPress-laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos etsit yleisempää laajennusta, WooCommerce on loistava valinta. Vaikka et ole automaattinen, voit lisätä myymälöihisi erilaisia ​​kolmansien osapuolien tuotteita käyttämällä tytäryhtiölinkkejä. Affiliate-tuotteita on helppo lisätä, kuten mitä tahansa muuta tuotetta. Muista valita vain “Ulkoinen / Affiliate” -tyyppinen tuote, liittää kumppanilinkki, muokata painiketekstiä ja lisätä hinta.

Affiliate Disclosure WooCommerce -ohjelmaan

Affiliate Disclosure WooCommerce -ohjelmaan

Ja jos olet menossa WooCommerce-palveluun – voi olla hyvä idea asentaa myös tämä kätevä laajennus. Kun WooCommerce -yrityksen Affiliate Disclosure on asennettu, voit lisätä nopean paljastamisviestin kaikkiin ulkoisiin tuotteisiisi yhdellä napin painalluksella. Muokkaa vain tekstiä ja sijoittelua mukautetussa Customizer WooCommerce -asetuksessa.

Kauniit linkit

PrettyLinks Lite -laajennus

Mutta jos sinulla on yksinkertainen blogi, niin PrettyLink-tyyppinen laajennus on tapa. Tämä yksinkertainen lisäosa peittää tytäryhtiösi linkit lyhyellä “kauniilla” ja helppo muistaa -linkillä. Tällä tavalla linkkisi näyttävät paremmalta ja voit helposti muistaa ne uudelleenkäytettäväksi tulevissa viesteissä.

6. Hiiva SEO

Yoast SEO -laajennus

Tämä on hallitseva WordPress SEO -laajennus, joka on pakollinen kaikille verkkosivustoille. Hiiva SEO on miljoonia latauksia – ja on helppo nähdä miksi. Joukolla sisäänrakennettuja edistyneitä toimintoja XML-sivustokarttoille, sivun meta-, URL-uudelleenohjauksille, avoimelle kuvaajalle ja muulle se on todella ja all-in-one-SEO-ratkaisu useimpiin WordPress-sivustoihin.

Hiiva tunnetaan laajalti sen analyyttisistä ominaisuuksista. Viestien ja sivujen sisäänrakennetut metabox-asetukset auttavat sinua kehittämään parempaa avainsanan käyttöä ja ylläpitämään oikean sisällönpituuden. Se suorittaa myös Flesch-lukukokeen koko viestisi luettavuuden määrittämiseksi lauseiden pituuden, passiivisen äänen ja otsikkojakauman lisäksi..

Tytäryhtiömarkkinoijana yhden päätavoitteidesi tulisi olla sijoittuminen ylimmälle sijalle hakukoneissa. Yoast SEO voi auttaa sinua tekemään tämän tapahtuman, ja se on helppo tapa ylläpitää verkkosivujesi SERP-sijoitusta.

7. Kielioppi

Kieliopillinen kirjoitusapulainen

Grammarly on toinen uskomaton työkalu tytäryhtiömarkkinoijille, jotka julkaisevat säännöllisesti. Se on automaattinen oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistus, josta voi olla apua kaikille verkkosivustojen omistajille tai bloggaajille.

Grammarly on täydellinen rooli, kun kyse on uusien viestien tarkistamisesta ja muokkaamisen nopeuttamisesta. Reaaliaikainen kieliopin toimittaja ilmoittaa sinulle, kun kielioppi tai kirjoitusvirhe on tehty. Tee vain korjaus varmistaaksesi, että sisältösi on tasalaatuista.

Yksi mielenkiintoisimmista kieliopin puolista on, että se pystyy ymmärtämään lauseesi ilmapiirin korreloivan sanoja. Tarkoittaa sitä, että voit ylläpitää omaa ääntäsi jopa työkalun avulla. Joskus se voi ymmärtää väärin sen todellisen merkityksen, jonka yrität paljastaa. Mutta kaiken kaikkiaan, se ylläpitää melko yhdenmukaista standardia ja tuntuvaa tarkkuutta.

8. Google Analytics

Google Analytics

Riippumatta siitä, mitä markkinarakoa käytät, se voi olla blogisivusto tai myymälä terveyteen liittyvällä markkinaraolla, sinun kannattaa ymmärtää yleisösi. Google Analytics on tytäryhtiömarkkinoijille laajin käytettävissä oleva analyysityökalu. Useimmat tytäryhtiömarkkinoijat käyttävät tätä työkalua nähdäksesi kuinka monta kävijää on tulossa tytäryhtiönsivustoon. He voivat suorittaa laajan valikoiman ulottuvuuksia tämän erinomaisen työkalun avulla. Tytäryhtiömarkkinoijana voit jakaa testin, seurata linkkejä, seurata tuloksia, analysoida erilaisia ​​käyttäytymismalleja ja pystyä selvittämään todelliset käsitykset siitä, kuinka käyttäjät ovat yhteydessä tytäryhtiösivustoosi.

Mittaamalla myyntiä, tuloksia ja analysoimalla verkkosivustosi perusteellisia yksityiskohtia, Google Analytics auttaa sinua suunnittelemaan etenemissuunnitelman odotetusta menestyksestä. Nykyään melkein kaikki tytäryhtiömarkkinoijat hyödyntävät Google Analyticsia arvioidakseen verkkosivustojen SEO-pyrkimysten ja tavoitteiden menestystä.

Ollaksesi tietoinen verkkosivustosi tapahtumista ja tavoitteen mittaamisesta, sinun on tiedettävä yksityiskohtainen vuorovaikutus ihmisissä, kun he vierailevat sivustossasi kuinka kauan he yleensä oleskelevat ja mikä tärkeintä, millä sivuilla he käyvät enemmän tai vähemmän sivustollasi. Tämä analyysitulos auttaisi sinua ymmärtämään koko verkkosivustosi ja antamaan sinulle mahdollisuuden tehdä asianmukaiset toimet tytäryhtiö-verkkosivustosi parantamiseksi.

Google Site Kit

Google Site Kit WordPressille

Käytä kaikkia Google Analytics -tietojasi (ja tonnia enemmän). Asenna vain ilmainen laajennus ja käytä sitten hallintapaneelin linkkejä yhdistääksesi Google-palvelut sivustoosi (käsittelemme tätä yksityiskohtaisesti Google Site Kit -oppaassa). Tähän sisältyy Google Analytics samoin kuin kaikki muut Googlen hyödylliset työkalut ja palvelut, kuten Search Console, Adsense, PageSpeed ​​Insights, Optimize ja Tag Manager.

Monster Insights

MonsterInsights Analytics WordPressille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Voit käyttää MonsterInsights-laajennusta helposti lisätä, muokata ja hallita Google Analytics -sivustojen seurantapalveluita WordPress-sivustossasi. Laajennus sisältää reaaliaikaisia ​​tilastoja ja mainosten seurantaa, plus on yhteensopiva myös sähköisen kaupan alustojen kanssa. Joten voit seurata paremmin suorituskykyäsi ja optimoida tytäryhtiömarkkinointisi ja SEO-strategiasi.

9. Toimituskalenteri

Toimituskalenteri WordPress-laajennus

Toimituskalenteri on postiaikataulun laajennus strategiselle blogille. Sen avulla voit suunnitella ja ajoittaa kaikki viestit sivustossasi, mikä voi olla erittäin tärkeä riippuen tytäryhtiösi kapeasta. Tekniikkablogit haluavat suunnitella viestejä seuraavan suuren Apple Event -tapahtuman ympärillä, tai muotiviestit voivat haluta ajoittaa artikkeleita tai videoita muotiviikon ympärille. Voit tehdä asioista helppoa, kun aiot julkaista sisältöä pitämällä silmäsi vain yhdellä näytöllä. Ihannetapauksessa tämä työkalu pitää kaikki materiaalisi järjestettyinä sivustossasi.

Tämä laajennus tekee postinhallinnasta helpon ja mukavan. Viestin suunnittelusta, sisällön luomisesta ja julkaisupäivästä saakka – voit seurata koko menettelyä yhdellä silmäyksellä. Voit ajoittaa viestit päivämäärien ja ajankohtien mukaan yhdestä paneelista.

Vedä ja pudota -toiminto voi tehdä asioista helppoa vaihtaessasi päivämääriä. Kaikilla sivustosi viestiluonnoksilla on luonnoslaatikko. Voit hallita useiden kirjoittajien viestejä samanaikaisesti ja muokata viestejä käyttämällä “nopea muokkaus” -toimintoa. Vain järjestelmänvalvoja ja editori voivat kokea tämän laajennuksen ominaisuudet. Kirjailijat voivat julkaista, muokata ja ajoittaa viestejään. Avustajat voivat tallentaa viestin vain luonnokseen ja siirtää viestejään, ja tilaaja voi nähdä kalenterin.

Voit käyttää oppaita toimituskalenterin luomiseen sekä parhaita plugineja hallitsemaan toimituksellista työnkulkua saadaksesi vielä enemmän vinkkejä.

10. MailChimp

MailChimp-sähköpostimarkkinointi

Sähköposti on edelleen yksi hallitsevista tavoista markkinoida. Ilmoittamatta luotettavaa sähköpostimarkkinointityökalua, tämä viesti olisi epätäydellinen. MailChimp on vankka sähköpostimarkkinointiympäristö, joka helpottaa kaikenlaisia ​​yrityksiä ja markkinoijia. Tytäryhtiömarkkinoijille se voi olla tehokas työkalu sähköpostimarkkinoinnin aloittamiseen. Tätä markkinointityökalua käytetään lähettämään sähköpostia markkinoimaan vastaavia tuotteita, saavuttamaan kohderyhmät ja kääntämällä johtaa myyntiin.

MailChimp -sovelluksella voit luoda uutiskirjeitä, määrittää tiputuskampanjoita, hallita tilaajaprofiileja, seurata sähköpostiosoitteita ja lisätä sosiaalista jakamista. Tämän lisäksi sen sisäänrakennettu analytiikka ja uudelleenlähetysjärjestelmä mahdollistavat markkinoijien luoda ad hoc -raportin. Lisäksi MailChimp tarjoaa markkinoijalle esiasetetut mallit ja vetämällä ja pudottamalla -toiminnon, jonka avulla uutiskirjeen suunnittelu on erittäin helppoa.

Toinen tärkeä näkökohta MailChimp-sovelluksen käytössä on, että voit suorittaa A / B-testauksen tällä työkalulla. On mahdollista testata mikä aihepiiri tai toimitusaika toimii parhaiten pienellä lähestymistavalla. Voit saada useita muunnelmia jokaisesta testistä, kuten erilaiset lähetysajat, sisältö, aiheet ja kuvat jne. Samoin MailChimp antaa sinun segmentoida postitusluettelosi. Joten voit julkaista kohdistettuja kampanjoita enemmän tuloksia varten.

Lyhyesti sanoisin, että tytäryhtiömarkkinoijana saisit neljän täytyy sisältää MailChimp-lisäominaisuuksia. Ne ovat markkinoinnin automaatio, edistynyt segmentointi, suorituskyvyn seuranta ja A / B-testaus.

MailChimp WordPressille

MC4WP: Mailchimp WordPressille

Mutta näiden työkalujen käyttämiseksi sinun on ensin luotava sähköpostiluettelo. Hyvien MailChimp WordPress -laajennusten avulla on helppoa lisätä rekisteröinti- tai optilomake sivustoosi. Suuri valinta on suosittu ilmainen MailChimp for WordPress -laajennus, joka lisää yksinkertaiset, mobiililaitteisiin valmiit ja käyttäjäystävälliset rekisteröintilomakkeet sivustollesi. Laajennus on myös yhteensopiva suosittujen laajennusten, kuten Yhteydenottolomake 7, MemberPress, WooCommerce ja muiden kanssa – antaa sinulle paljon mahdollisuuksia rakentaa tilaajamäärääsi.


Tytäryhtiömarkkinoinnin menestys riippuu niin monista tekijöistä. Se ottaa huomioon luovuuden, tapa lähestyä markkinoita ja käyttää oikeita tytäryhtiömarkkinointityökaluja. Tärkeintä on, että se riippuu kyvystä toteuttaa tietosi tytäryhtiömarkkinoinnin valtavassa kilpailumaailmassa.

On totta, että tytäryhtiömarkkinoilla on jo tonni levyllä. Useimmat itseopiskelut markkinoijat oppivat kokeilemalla virheitä. Tytäryhtiömarkkinoijien tapauksessa pienet virheet voivat johtaa päivän voiton menettämiseen. Älä tee typerästi tahattomia onnettomuuksia – käytä sen sijaan yllä mainittuja työkaluja aloittaaksesi tytäryhtiöliiketoimintasi ja pitääksesi sen radalla.

Toivon, että tämä artikkeli auttoi sinua selvittämään tytäryhtiömarkkinoinnillesi sopivat työkalut, jotka lopulta tekevät sinulle mahdollisuuden ansaita tytäryrityspalkkioita. Jos sinulla on jotain jaettavissa aiheesta tai jotain kysyttävää, kirjoita kysely alla olevaan kommenttiosaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map