10 asiaa, jotka on tiedettävä WordPress-laajennusten käytöstä

10 asiaa, jotka sinun pitäisi tietää WordPress-laajennusten käytöstä

Mikä WordPress olisi ilman laajennuksia? WordPress on niin mahtava kykymme laajentaa maailman suosikki sisällönhallintajärjestelmää lähes rajattomasti. Lähes 25 000 laajennusta on saatavana WordPress.org yksin taivas on todellakin raja.


Mutta suurella voimalla on suuri vastuu, ja on valitettava tosiasia, että WordPress-laajennusten käytöllä voi olla haitallisia sivuvaikutuksia, jos et ole liian varovainen. Tätä silmällä pitäen haluan tässä viestissä kattaa tärkeimmät asiat, jotka on pidettävä mielessä käytettäessä WordPress-laajennuksia WordPress-sivustossasi, jotta voit nauttia kaikista lisätoiminnoista ja välttää sudenkuoppia.

1. Päivitä laajennuksesi

http://www.wpexplorer.com/essential-wordpress-plugins/

Tämä on vähän tyhjä, mutta siinä on täydellisyyden vuoksi mainittava: pluginien päivittäminen on ehdottoman tärkeää blogin turvallisuudelle ja toiminnallisuudelle. Vanhentuneet laajennukset ovat tärkeimpiä kohteita niille, jotka etsivät tietoturvahäiriöitä, ja voivat myös rikkoa, kun WordPressin ja muiden laajennusten uudemmat versiot julkaistaan.

Paitsi että päivität laajennuksia säännöllisesti, sinun on myös tarkistettava säännöllisesti laajennukset varmistaaksesi, että ne on päivitetty äskettäin. Sinun tulisi harkita voimakkaasti niiden laajennusten poistamista, joita ei ole päivitetty pitkään aikaan (nyrkkisääntönä sanotaan vuosi).

Ihannetapauksessa sinun pitäisi päivittää säännöllisesti laajennuksia (merkintä: Etkö halua unohtaa? Voit kokeilla Helppo päivitys Manager automatisoida laajennus, teema ja pienet / suuret WordPress-ydinpäivitykset).

2. Pidä deaktivoidut laajennukset ajan tasalla tai päästä eroon heistä

Tämä seuraa suoraan edellisestä kohdasta: vaikka laajennus ei olisi aktiivinen sivustossasi, sinun on varmistettava, että se päivitetään edelleen. Deaktivoitu laajennus on edelleen “aktiivinen” sivustossasi siinä mielessä, että sitä voidaan käyttää hyväksi tietoturvan heikkoutena. Muuten, sama voidaan sanoa teemoista, joten neuvoani koskevat myös siellä.

Totta puhuen, jos liitännäinen ei ole aktiivinen sivustossasi ja et aio käyttää sitä tulevaisuudessa, neuvoisin poistamaan se. Viimeinen asia, jonka haluat, on, että sivustostasi tulee käyttämättömien laajennusten hautausmaa – se kannattaa pitää asiat puhtaina ja siistinä.

3. Poista taustan laajennukset käytöstä, kun niitä ei käytetä

Poista backend-laajennukset käytöstä, kun niitä ei käytetä

Suurin osa plugineista rasittaa sivustosi resursseja, vaikka tämä rasitus olisi vain vähäinen. Sellaisena se on suositukseni, että aktivoit taustan laajennukset vain silloin, kun niitä tarvitaan.

Otetaan esimerkiksi WordPress-tietokannan palautuslaajennus. Tämä hieno pieni plugin on helppo nollata WordPress palauttamalla kaikki WordPress-tietokannan tai osan siitä alkuperäiseen oletustilaan. WordPress Database Reset -laajennuksen on kuitenkin oltava aktiivinen vain, kun suoritat nollausta – se voidaan poistaa käytöstä muina aikoina..

Lyhyesti sanottuna sivustosi pitäisi käyttää jokaista aktiivista laajennusta sivustossasi. Jos ei, poista se käytöstä.

4. Lisäosien määrä ei ole tärkeä

Laajentamalla sitä maallikkojen mukaan plugin on yksinkertaisesti ylimääräinen koodi, joka on otettu käyttöön sivustossasi. Jossain määrin, voit lisätä saman koodin function.php-tiedostoosi ja saavuttaa saman vaikutuksen.

Siksi sivustollesi asennettujen ja aktivoitujen laajennusten määrä ei ole välttämätön merkittävä ongelma. Suurin kysymys on, kuinka hyvin koodatut ja resurssiintensiiviset pluginit ovat.

Sanon sen näin: olisi paljon parempi, jos sivustollesi olisi asennettuna viisi kevyttä ja moitteettomasti koodattua pluginia kuin yksi paisunut, resurssimainen ja haavoittuva plugin. Todellisuudessa sinun pitäisi olla enemmän huolissasi mitä asennat laajennuksia sen sijaan, kuinka monta.

5. Lisäosien lukumäärä On Tärkeä

On kuitenkin yksi syy, miksi sivustollesi asennettujen laajennusten määrä voi olla ongelma: ristiriidat.

Teoreettisesti ottaen, mitä enemmän laajennuksia on sivustossasi, sitä todennäköisemmin löydät sellaisen, joka on ristiriidassa toisen kanssa. Plugin-ristiriitojen käsitteleminen on ongelma, jonka kehittäjät kohtaavat jatkuvasti, koska kaikissa WordPress-asennuksissa on lähes ääretön määrä asennusyhdistelmiä. Suurin osa WordPress-blogeista on täysin ainutlaatuisia asennettujen laajennusten yhdistelmän suhteen.

Joten vaikka sinun tulisi olla tietoinen käyttämiesi laajennusten laadusta, sinun on myös pidettävä silmällä numeroa, jotta asiat olisivat mahdollisimman yksinkertaisia. Tässä tapauksessa vähemmän on tyypillisesti enemmän (älä ole plugin-kynä).

6. Laatu lyö aina määrää

Tähtiluokitus

Samalla ajattelutavalla sinun pitäisi olla erittäin valikoiva päättäessäsi, mitä laajennuksia asennat sivustoosi. Loppujen lopuksi jokainen asentamasi laajennus voi jättää jäljennöksen, jota on vaikea poistaa (varsinkin jos se on huonosti koodattu). Vaikka jokaisen laajennuksen testaaminen ja asentaminen sivustollesi voi olla erittäin houkuttelevaa, sinun on tehtävä virhe varovaisuuden ja valikoivuuden puolella..

Laajennusten asentamisen yhteydessä kannattaa tarkastella joitain tärkeitä kohteita, kuten:

 • Latausten lukumäärä
 • Keskimääräinen arvio
 • Arvostelut
 • Kehittäjä (ovatko he vakiintuneita?)
 • Todisteet aktiivisesta tuesta

Tosiasia on, että et asenna vain laajennusta – olet asentamassa haluamasi toiminnallisuuden jäädä jäljelle toimiva lähitulevaisuudessa. Jos laajennus toimii nyt, se on hyvä alku, mutta haluat varmistaa, että se toimii myös tulevaisuudessa.

Minulle päätös asentaa uusi laajennus sivustooni on melko tärkeä. Kysyn varovaisesti itseltäni, olenko todella tarve toiminnallisuus tai jos minut vetoavat sananlaskun kiiltävät valot. Kannattaa ehkä kysyä itseltäsi sama kysymys.

7. Palkkio ei tarkoita välttämättä parasta

On hyvin tunnettu psykologian tosiasia, että kustannukset vaikuttavat ihmisten käsitykseen arvosta. Jos tarjoan sinulle saman maksutta tai kustannuksella, arvokäsitys muuttuu todennäköisesti erillisissä olosuhteissa.

Tämä ilmiö voidaan joskus havaita ihmisten suhtautumisessa premium-laajennuksiin. Tosiasia on tämä: siellä on paljon häikäilemättömiä premium-laajennuskehittäjiä. Se, että joku laskuttaa sinua pluginista, ei tee siitä hyvää. Siellä on hirvittävän paljon erittäin laadukkaita ilmaisia ​​laajennuksia, jotka ovat kehittäneet ihmiset, joihin voit täysin luottaa.

Hyvin tehdyt premium-laajennukset ovat tyypillisesti parhaat. Jos valitset hyvämaineisen premium-laajennuskehittäjän, nautit todennäköisesti parhaista toiminnoista, huippuluokan tuesta ja jatkuvista päivityksistä. Tärkeintä on varmistaa, että tuet “oikeaa” kehittäjää. Älä tee vain Google-hakua ja käy mistä tahansa näyttelystä – selvitä, ketkä ihmiset mielellään suosittelevat henkilökohtaisesti. Tule mukaan WordPress-yhteisöön ja tee muistiinpanot siitä, kenestä puhutaan positiivisessa valossa. Nämä ovat ihmisiä, joilta sinun pitäisi etsiä ostaa.

8. Joitakin laajennuksia pidetään elintärkeinä lähes kaikille sivustoille

Yoast SEO -laajennus WordPressille.

Hiiva SEO on hyödyllinen työkalu useimmille WordPress-sivustoille.

Asentamasi laajennukset riippuvat useimmiten luomasi sivuston tyypistä. Verkkokauppa voi vaatia esimerkiksi ostoskorin laajennusta, kun taas valokuvaussalkku voi hyötyä kuvagalleriatyökalusta. On kuitenkin joitain laajennuksia, jotka melkein jokaisen WordPress-asennuksen tulisi sisältää, riippumatta sivustosi painopisteestä.

Esimerkiksi, haluat todennäköisesti houkutella mahdollisimman monta kävijää, joten sivustosi voi aina hyötyä kiinteästä hakukoneoptimoinnin (SEO) laajennuksesta, kuten Yoast SEO. Suojaus on elintärkeää, jotta sivustosi tiedot ja sisältö pysyvät turvassa, joten lisäosa, kuten Wordfence on aina fiksu veto. Toisena esimerkkinä mukautetut yhteyslomakkeet (kuten lomakkeella 7 luodut) ovat hyödyllisiä, jotta vierailijat voivat ottaa yhteyttä, olitpa sitten blogia, yrityssivustoa tai myymälää.

Vaikka luulet, että luomasi sivusto ei vaadi laajennuksia, saatat olla yllättynyt siitä, kuinka monta vaihtoehtoa tarjoaa arvokasta toiminnallisuutta. On joitain WordPress-laajennuksia, joista jokaisen verkkosivuston omistajan tulisi tietää – lopulta käytätkö niitä.

9. Laajennukset voivat integroida sivustosi muihin työkaluihin ja käyttöympäristöihin

Google Analyticsin hallintapaneeli WP-laajennukselle.

Google Analyticsin hallintapaneeli WP: lle antaa sinun integroida WordPress-sivustosi suosittuun analytiikkatyökaluun.

Plugineja ei luoda tyhjiössä. Vaikka on totta, että monet ovat itsenäisiä vaihtoehtoja, jotka tarjoavat itsenäisiä ominaisuuksia, jotkut ovat riippuvaisia ​​muista ohjelmistoista. Itse asiassa on olemassa monia laajennuksia, jotka on suunniteltu integroimaan WordPress-sivustosi kaikenlaisten suosittujen työkalujen ja alustojen kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit saada nämä ohjelmat toimimaan sujuvasti WordPressin kanssa tietämättä yhtä koodiriviä.

Voimme tuskin kattaa kaikkia saatavilla olevia integrointeja, mutta tässä on vain muutama esimerkki:

Joten jos sinulla on suosikki työkaluja, joita käytät päivittäin verkkosivustosi tai yrityksesi johtamiseen, kannattaa tarkistaa, onko olemassa tapa integroida ne sivustoosi. Tällä tavalla voit virtaviivaistaa työnkulkuasi eikä sinun tarvitse vaihtaa jatkuvasti edestakaisin alustojen välillä.

10. Online-laajennuksia voi löytää useista paikoista

WPExplorer-laajennushakemiston kotisivu.

Löydät paljon erinomaisia ​​ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia omassa hakemistossamme.

Jos olet täysin uusi laajennuksia, sinun on parasta aloittaa WordPress-laajennushakemisto. Nämä laajennukset ovat kaikki ilmaisia, ja ne on tarkistettu. Tämä hakemisto näyttää myös asiakkaiden arviot ja arvostelut sekä WordPress-sivustojen lukumäärän, joka käyttää tällä hetkellä jokaista laajennusta, joten tiedät mitä joudut.

Tämä on kuitenkin kaukana ainoasta paikasta, josta löytyy laajennuksia verkosta. Monet kehittäjät myyvät laajennuksia omien verkkosivustojensa kautta, ja on myös muita hakemistoja, joissa on kymmeniä, satoja tai tuhansia vaihtoehtoja. Muista, että useimmat laajennukset, jotka eivät ole WordPress.org-sivustossa, ovat premium-luokkaa, mikä tarkoittaa, että sinun on maksettava maksu niiden käyttämisestä. Kustannukset ovat kuitenkin usein melko kohtuullisia, ja voit löytää laajennuksia, jotka tarjoavat monimutkaisempia, epätavallisia tai kohdennettuja toimintoja.

Jos olet vasta aloittamassa haarautumista laajennushaussa, tässä on muutama paikka aloittaa:

 • CodeCanyon: Tämä on suurin WordPress-laajennusten online-hakemisto. Löydät täältä melkein mitä tahansa, hinta on niinkin alhainen kuin 2 dollaria. Voit myös nähdä käyttäjän arvosteluja ja arvioita sekä paljon tietoa jokaisesta laajennuksesta.
 • WPMU DEV: Tämä on erinomainen lähde laadukkaille WordPress-laajennuksille, joka tarjoaa vaihtoehtoja esimerkiksi analyysille, tietoturvalle, suunnittelulle, sosiaalisen median integroinnille ja muille. Tämä sivusto toimii hiukan eri tavalla kuin useimmat hakemistot, koska tarvitset jäsenyyden, jotta voit käyttää laajennuksia. Kuukausittainen 49 dollarin hintalappu voi kuitenkin olla hyvä juttu, jos löydät useita haluamiasi laajennuksia (varsinkin jos sinulla on useampi kuin yksi sivusto).
 • WPExplorer: Viimeinkin, meillä ei ole merkitystä puhumattakaan omasta verkkosivustomme! Tarjoamme hakemiston ilmaisista ja kohtuuhintaisista lisäosista monissa luokissa, verkkokaupasta sivujen rakentajiin ja SEO: han. Tarkista se, ja olet varma, että löydät jotain, joka sopii tarpeisiisi.

Tietäen, mistä WordPress-laajennukset löytyvät, avautuu vaihtoehtoja ja voit etsiä parhaat käytettävissä olevat työkalut. Jos uskallat poistua yllä luetelluista ehdotuksista, varmista vain, että olet sitoutunut luotettaviin sivustoihin ja kehittäjiin. Etsi aina käyttäjän arvosteluja ja arvioita ennen uusien laajennusten ostamista ja muista varmuuskopioida sivustosi ennen niiden asentamista.

johtopäätös

Plugins ovat yksi parhaista asioista WordPressin käytössä. Saatavilla oleva suuri määrä voi kuitenkin olla aluksi ylivoimainen. Voi olla vaikeata tietää, mitkä niistä valitaan, kuinka seurata niitä konfliktien varalta ja miten hallita niitä, kun olet luonut suuren kokoelman.

Laajennusten käytöstä WordPress-sivustosi irti saamiseksi ei kuitenkaan tarvitse olla haastavaa. Haluat vain seurata muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita, kuten esimerkiksi ladata laajennuksia luotettavista lähteistä, pitää ne ajan tasalla ja päästä eroon tarvitsemastasi. Kun olet oppinut muutaman perustiedon laajennuksista, kuten yllä esitetyt, olet valmis aloittamaan oman sivustosi mukauttamisen..

Onko sinulla kysyttävää WordPress-laajennusten käytöstä sivustollasi tai blogissasi? Tai lisäneuvoja muille WordPress-käyttäjille? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map