Youzer áttekintés: Funkcióban gazdag BuddyPress-kiegészítő a WordPress-hez

Youzer áttekintés: Funkcióban gazdag BuddyPress-kiegészítő a WordPress-hez

Ha a WordPress webhelyének közösségi aspektusa van, vagy több felhasználója van, akkor ez a Youzer-ismertetés bemutat egy hasznos bővítményt, amely segíthet webhelyének javításában..


A BuddyPress és a bbPress bővítmények, valamint a WordPress alapvető funkcióinak fejlesztésére készült, Youzer egy hatékony eszközkészlet, amely sablonokat és egyéb funkciókat ad hozzá webhelyéhez. Ez az áttekintés részletesebben ismerteti a Youzer legjobb tulajdonságait. A beépülő modul kiemelkedő elemei a sok kommunikációs és hálózati eszköz, tagság és könyvtári funkciók, valamint sok sablon és testreszabási lehetőség.

Get Youzer a WordPress programhoz Az összes demonstráció és szolgáltatás megtekintése

Tehát ha többet szeretne tudni arról, hogy miért gondoljuk, hogy a Youzer az egyik legjobb elérhető BuddyPress plugin, és hogy ez a plugin mit tehet a közösségi weboldalon, akkor olvassa el a teljes Youzer-véleményt.

Mi az a Youzer??

Felhasználói profil oldal

A Youzer egy kereskedelmi WordPress-bővítmény, amelyet a BuddyPress-bővítmény fejlesztésére fejlesztettek ki. Ezért ha egy közösségi webhelyet a BuddyPress segítségével hoz létre, vagy már működtetsz, a Youzer az Ön irányába mutat.

Amint a BuddyPress aktív az Ön webhelyén, telepítheti a Youzer-t, és elkezdi hozzáadni a kiválasztott sablonokat a webhelyéhez. Ezek a sablonok a felhasználói bejelentkezési és regisztrációs oldalakat, a felhasználói profil oldalakat, valamint a közösségi fal és a globális hírcsatorna területeit fedik le, hogy csak néhányat említsünk. Amint ez a Youzer-beszámolóból kiderül, ezek a sablonok és a plugin egyéb szolgáltatásai nagymértékben testreszabhatók a vezérlőpanel vizuális felületén keresztül.

A Youzer beszámoló ezen szakasza most feltárja a beépülő modul legjobb és leghasznosabb tulajdonságait, így eldöntheti, hogy ez a megfelelő eszköz-e a BuddyPress WordPress közösség webhelyének frissítéséhez..

A Youzer integrációs lehetőségei

A Youzer együttműködik a WordPress-szel, és a közzétételi platform felhasználói profiljának fejlesztése mellett a Youzer integrálódik más pluginekkel és szolgáltatásokkal. Elsődlegesen a Youzer-t úgy fejlesztették ki, hogy javítsa és frissítse a BuddyPress és a bbPress plugins funkcionalitását. Az integrációs lehetőségek azonban ezen a helyen nem érnek véget. Például a Youzer plugin segítségével integrálhatja webhelyét a MailChimp e-mail marketing szolgáltatással, és kibővítheti a listáját, miközben egy szolgáltatásban gazdag interaktív környezetet biztosít a közönség számára..

Youzer társadalmi jellemzői

A Youzer másik kiemelt témája a társadalmi jellemzői. A Youzer-bővítménynek a BuddyPress-szel történő integrálásával felhasználhatja ezt a bővítményt néhány igazán hasznos funkció hozzáadására a közösségéhez vagy a közösségi hálózati webhelyhez. Néhány példa a rendkívül funkcionális társadalmi fal és a WordPress webhely felhasználói közötti barátságok és kapcsolatok megkönnyítésének funkcionalitása. Noha a BuddyPress biztosítja e funkciók egy részét a dobozból, a Youzer még jobbá teszi webhelye ezen aspektusát.

Youzer áttekintés a Social Wall Feature-ről

A Youzer segítségével engedélyezhet más alapvető társadalmi és közösségi funkciókat is, beleértve a csoportokat, üzeneteket, említéseket és értesítéseket. Mindez elősegíti a WordPress webhelyének fejlesztését, és társadalmi helyszínévé tételét – ami elengedhetetlen, ha azt akarja, hogy a közösség virágzik.

Youzer tagsági szolgáltatások

A Youzernek is sok sablonja van azoknak az oldalaknak, amelyekben a látogatók láthatják, ha tagsági webhelyet vagy hasonló típusú projektet futtat. Ezen sablonok professzionális megjelenése mellett azt is észreveszi, hogy tartalmaz néhány hasznos funkciót, például a captcha mezőket és a bejelentkezési kísérletek korlátozásának lehetőségét, hogy megőrizze webhelyének biztonságát..

Amikor ezeket a bejelentkezési és regisztrációs sablonokat beállítja a WordPress webhelyére, a Youzer rengeteg lehetőséget kínál. Például könnyedén választhatja a közösségi bejelentkezések engedélyezését. Ezért a látogatók feliratkozhatnak a Facebookon, a Twitteren vagy más támogatott hálózatok fiókján keresztül.

Lehetősége van felbukkanó ablakok használatára és az Ajax betöltési effektusok konfigurálására is annak érdekében, hogy testre szabja a látogatók hozzáférését az Ön webhelyének bejelentkezési és regisztrációs űrlapjaihoz. A Youzer megkönnyíti annak kiválasztását is, hogy mely mezők szerepelnek bármilyen formában, és ezzel összegyűjti a felhasználóktól minden szükséges információt..

A Youzer Directory szolgáltatásai

BuddyPress Tag Directory sablon

Függetlenül attól, hogy tag-könyvtárat szeretne hozzáadni a WordPress webhelyéhez, vagy javítani szeretné a BuddyPress vagy a bbPress alapú webhely könyvtári területeit, a Youzer számos hasznos funkcióval rendelkezik ezen a területen. A plugin-csomagban nem csak a tagok megjelenítésére szolgáló sablonokat talál, hanem egy csoportkönyvtárat és egy globális hírcsatornát is..

A Youzer-profil jellemzői

Felhasználói profil oldal tartalma

Függetlenül attól, hogy önmagában a BuddyPress-t, a bbPress-t vagy a WordPress-t használja, a Youzer valóban segíthet javítani a webhely felhasználói profiljain. A webhely ezen aspektusának javítását szolgáló szolgáltatások között megtalálható a különféle sablonok választéka, több felhasználói felület a felhasználói profilok megjelenítéséhez, valamint az egyéni lapok profilokhoz történő hozzáadásának lehetősége..

Könnyű testreszabási lehetőségek

Mivel az emberek sokféle módon használják a BuddyPress alkalmazást, elengedhetetlen, hogy testreszabhatja a telepített kiegészítőket. Szerencsére ebben a tekintetben Youzer nem okoz csalódást. A Youzer aktiválása után a BuddyPress-kompatibilis WordPress webhelyen hozzáférhet a plugin vezérlőpultjához, hogy testreszabhassa az összes működését.

Youzer adminisztrátor panel

A Vezérlőpult

A vezérlőpult által lefedett testreszabási beállítások magukban foglalják a plugin által használt színeket, az elrendezési beállításokat és a többi megjelenítési tulajdonságot. Kiválaszthatja a plugin által biztosított sablonok elrendezési stílusait, ideértve a szerző mezők megjelenését is.

Vezérlőpult

Felhasználói profil jellemzői

Az általános beállítások mellett a Youzer a beépülő modul felhasználói profiljainak jó irányítását is lehetővé teszi. Ennek köszönhetően könnyen meghatározhatja, hogy a felhasználói profilok hogyan aktiválódnak és megjelenjenek a WordPress webhelyén. Néhány példaként a beállítások és a beállítások között szerepel a felhasználói profilok privátvá tétele, lehetővé téve a felhasználók számára saját fiókjaik törlését, valamint az alapértelmezett profil és a borítófotók beállítása..

Elrendezés beállításai

Elrendezések és kütyü

Mivel a Youzer egy nagyon testreszabható WordPress bővítmény és BuddyPress kiegészítő, ezért az elrendezési lehetőségek közül könnyű választani, hogy ellenőrizzék, hogy a profilod és a webhely más elemei hogyan néznek ki. Ha a webhely bármelyik Youzer-kütyüjét használni kívánja, akkor azokat a plugin vezérlőpultján keresztül testreszabhatja. Szerencsére az összes különféle kütyü testreszabható egymástól függetlenül, így biztosítva, hogy webhelye működjön, és a kívánt módon néz ki..

Közösségi bejelentkezés beállításai

Tagsági beállítások

Ha azt akarja, hogy a látogatók maguknak is feliratkozzanak az Ön weboldalára, akkor a tagsági beállítások segítségével beállíthatja, hogyan működik az Ön webhelyének ez a aspektusa. Ezek közül a felhasználható funkciók közé tartozik az opcionális közösségi bejelentkezés, a spam elleni captcha űrlapmezők engedélyezésének képessége és a bejelentkezési kísérletet korlátozó eszközök, amelyek elősegíthetik a webhely biztonságát.

Kiegészítők engedélyezése

Végül, amikor beállítja a Youzer-t a WordPress Irányítópulton, lehetősége van arra, hogy engedélyezze a prémium kiegészítők kis választékát. Ezek az opcionális eszközök még több funkcióval bővíthetik webhelyét, ideértve a közösségi megosztási eszközöket, a korlátlan egyedi tagtípusok létrehozásának lehetőségét, és további BuddyPress tevékenységi reakciókat kínálhatnak a felhasználók számára. A plugin-dokumentációhoz gyors linkeket is találhat a Youzer vezérlőpultján.

A Youzer plugin árazási részletei

Mint említettem, a Youzer egy prémium WordPress bővítmény, amelyet a CodeCanyon piactérről lehet megvásárolni. A Youzer jelenlegi ára 49 USD. Ez magában foglalja a plugin-frissítések egész életen át tartó elérését és a plugin-készítők által nyújtott hat hónapos támogatást. Ezt a támogatási időszakot 12 hónapra meghosszabbíthatja 16,50 USD áron.

Figyelembe véve a Youzer pluginben található sok hasznos funkciót, ez egy méltányos ár, amelyet fizetni kell.

A Youzer felülvizsgálati következtetése

Youzer profil-kütyü

Habár számos nagyszerű kiegészítő található a BuddyPress és a bbPress számára, nem sok, ha van ilyen, ezek sokkal erősebbek és funkciókkal teli, mint a Youzer.

Ha gyorsan hozzá szeretne adni egy nagy választékot a kiváló minőségű sablonokból a BuddyPress közösség webhelyéhez, akkor nehéz a Youzer. Egyszerűen töltse fel a plugin-fájlt a WordPress webhelyére, majd válassza ki, mely funkciókat engedélyezze, mielőtt konfigurálná, hogyan fognak működni az Ön webhelyén..

Ha közösségi alapú webhelyet szeretne létrehozni a WordPress segítségével, akkor elengedhetetlen egy olyan plugin, mint a Youzer.

Get Youzer a WordPress programhoz Az összes demonstráció és szolgáltatás megtekintése

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map