WPForms áttekintés: A legjobb prémium kapcsolattartó űrlap bővítmény?

WPForms áttekintés: A legjobb prémium kapcsolattartó űrlap bővítmény

Minden weboldalnak lehetőséget kell kínálnia a látogatók kapcsolatfelvételéhez. A kapcsolatfelvételi űrlap általában a legjobb megoldás – gyors, intuitív használatú, és meg kell tartania a látogatókat a webhelyén..


Mivel a sikeres webhelyek szerves része, nem meglepő, ha megtanulja, hogy rengeteg kiváló minőségű kapcsolattartási űrlap-bővítmény érhető el a WordPress felhasználók számára. 2016 márciusában egy másik versenyző csatlakozott az arénához: WPForms.

WPForms

A plugin törzskönyveiről csak kevés tud versenyezni. A WPForms-ot Syed Balkhi és Jared Atchison kiemelkedő profilú együttműködése alapította – Syed a legismertebb nevű mesterindítóként ismert. WPBeginner, OptinMonster és MonsterInsights.

Nagyon sok a verseny a kapcsolattartó űrlapokban – mind a szabad (Kapcsolatfelvételi űrlap 7) és prémium (Gravity Forms) spektrumvég – valóban szükségünk van-e még egy kapcsolattartási űrlap-bővítményre?

Nos, a WPForms ígéretes, hogy mindent meg fog jelenteni egy kapcsolattartó plugin kellene legyen: erős és őrülten használható. De vajon megfelel-e a WPForms az elvárásoknak, vagy a fejlesztõi ígéretei széles körûek-e? Ma megtekintettük a WPForms pro verzióját, hogy megtudjuk.

Árazás

Mielőtt elkezdenénk, beszéljünk pénzzel. A WPForms négy árképzési tervet kínál:

 • Alapvető ($ 39 / év) – Csak a központi plugin. Egyetlen weboldalon használható.
 • Plusz (99 USD / év) – A mag plugin, valamint az automatikus válaszadó kiegészítők gyűjteménye. Három oldalon érvényes.
 • Pro (199 dollár / év) – A központi plugin és a kiegészítők teljes skálája, beleértve a fizetési átjárók integrációját és a feltételes logikát. Legfeljebb 20 webhelyen használhatja.
 • Elit (299 USD) – Korlátlan élettartamú licenc a központi pluginhez és a kiegészítők teljes készletéhez.

Ebben az áttekintésben külön fogjuk kipróbálni az alap plugin funkcióit, így láthatja, hogy mi Alapvető engedély képes. Külön áttekintjük azt is, hogy a WPForms mit tehet a telepített kiegészítőkkel.

A WPForms használata

Indítsuk el ezt az áttekintést azzal, hogy megmutatjuk, mennyire egyszerű az alapvető űrlap létrehozása, csak a központi plugin segítségével. A licenc megvásárlása után az első lépés a központi plugin letöltése a WPForms webhelyről – a fájl neve wpforms.zip.

Telepítse a bővítményt a következő navigálással Dugó > Új hozzáadása > Töltse fel a beépülő modult majd böngészés és kiválasztás wpforms.zip fájlt. kettyenés Telepítés most > Aktiválja a beépülő modult.

WPForms telepítése

Hogy használhassa fényes új pluginját, készítsen utat WPForms > Új hozzáadása. Ez megnyitja a testreszabott WPForms felületet.

WPForms interfész

Ha ismeri a WordPress irányítópultját, ez kezdetben némi aggodalmat okozhat. Mindazonáltal nem kell aggódnia, mivel a WPForms felhasználói felülete tiszta és egyszerű.

WPForms sablonok

A plugin hat sablongyűjteményt tartalmaz, amelyekkel dolgozhat.

 • Egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap
 • Kérjen árajánlatot
 • Javaslati forma
 • Hírlevél feliratkozási űrlap – részére Plusz felhasználók és újabb.
 • Számlázási / megrendelőlap – részére Pro felhasználók és újabb.
 • Adományok formájában – Pro felhasználók és újabb.

Ezek a sablonok hasznos funkciók, mivel egy előre elkészített űrlapot adnak a működéshez, amely valódi időmegtakarítónak bizonyulhat. Például, ha csak egy alapvető kapcsolatfelvételi űrlapra van szüksége, akkor kattintson a Egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap választási lehetőség.

WPForms egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap

Csak az alapvető mezőket tartalmazza: név, e-mail és üzenet. Ha ez minden, amire szüksége van, az űrlap azonnal készen áll a beágyazásra – ez nagyjából 15 másodpercet vett igénybe.

Természetesen ott vannak a Üres űrlap opciót, amely lehetővé teszi az űrlap létrehozását a semmiből. E felülvizsgálat céljából a plugin összes funkcióját kipróbáljuk, kezdve a drag and drop formátum készítő funkcióval. Ehhez szükség van egy üres vászonra, tehát kattintson a gombra Üres űrlap.

WPForms mezők

A WPForms 22 különböző bonyolultságú mezőt támogat, és három kategóriába osztható: standard mezők, díszes mezők és fizetési mezők – ezek közül néhányat integrálni kell prémium kiegészítőkkel, bár.

WPForms üres forma

Az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb területeket, hogy képet alkothassunk arról, hogy mit tehet az alap plugin:

 • Egysoros szöveg – egy alapszöveg mező a rövid válaszokhoz.
 • Bekezdés szövege – extra helyet ad a teljes üzenet írásához.
 • Ledob – válasszon egy lehetőséget a legördülő listából.
 • négyzeteket – válasszon több lehetőséget.
 • Több választási lehetőség – ellenőrizze a kiválasztást a rádiódobozokból.
 • Jelszó – Válassz jelszót.
 • Fájlfeltöltés – nyújtson be egy fájlt a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.
 • Oldaltörés – az egyoldalas kapcsolattartási űrlapot többoldalasvá alakítja.

A beépülő modul drag and drop funkciójával annyi mezőt adhat hozzá, amennyit csak akar. Ezt felhasználhatja a mezők újrarendelésére is.

Minden mező széles opciókkal rendelkezik – ezek a lehetőségek a szerkesztett mezőre vonatkoznak. Csak kattintson a mező címére a képernyő bal oldalán megjelenő Opciók panel megjelenítéséhez.

WPForms beállítások

Az opciók panel két részre oszlik. A standard opciók lehetővé teszik az egyes mezők címkéinek megadását (a szöveg fölött), a leírást (a mező jelentését és a szöveg alatt megjelenő magyarázatot), valamint azt, hogy a látogatónak kitöltenie kell a mezőt.

Az opciók részén tovább kattintva megnyithatja a Haladó beállítások. Ezek lehetővé teszik a mező méretének és az alapértelmezett értékek / helyőrző szövegének konfigurálását. Ez a szakasz lehetővé teszi a CSS varázslatának kidolgozását az űrlap kialakításának testreszabásához.

Űrlap-beállítások

Mielőtt az űrlap felhasználható lenne, számos további beállítást kell konfigurálnia – ez a Beállítások panel.

WPForms űrlapbeállítások

A beállítások három füllel vannak felosztva, és mindegyik rendkívül intuitív módon használható.

 • Tábornok – adja meg az űrlapjának nevét és leírását, válassza ki a küldés gomb szövegét, és engedélyezze a spam elleni mézeskalácsot a spam beküldésének csökkentése érdekében.
 • értesítések – adja meg, mely e-mail címre küldi a beadványokat.
 • Megerősítés – írjon be egy rövid megerősítő üzenetet, vagy a sikeres benyújtást követően a látogatókat átirányítsa egy dedikált URL-re.

Ha elkészült, ne felejtsd el kattintani a Megment gombot a képernyő jobb felső sarkában. A formád most jó, hogy menjen!

Az űrlap beágyazása

A WPForms hihetetlenül könnyűvé teszi az űrlap hozzáadását bármilyen üzenethez, oldalhoz vagy egyéni üzenettípushoz. Három lehetőség áll rendelkezésre.

WPForms beágyazási forma

Az első kattintás a Beágyaz gombra a WPForms felhasználói felület tetején. Ez előállít egy WPForms rövid kódot tartalmazó lightboxot. Másolja ezt, majd illessze be a WordPress vizuális szerkesztőjébe a megfelelő bejegyzés / oldalra.

WPForms szövegszerkesztő

Ha elfelejtette másolni a rövid kódot, ez nem jelent problémát – a második lehetőség lehetővé teszi az űrlap beágyazását közvetlenül a WordPress szövegszerkesztőből. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint a Űrlap hozzáadása gomb közvetlenül a Add Media.

Ez egy kis fénydobozt hoz létre, amelyből kiválaszthatja a megfelelő űrlapot – kiválaszthatja azt is, hogy megjelenjen-e az űrlap címe és leírása. Ha boldog vagy, kattintson a gombra Űrlap hozzáadása, és a bővítmény hozzá fogja adni a megfelelő rövid kódot a tartalmához.

WPForms Widget

Az utolsó lehetőség a dedikált WPForms widget használata – Megjelenés > Widgets. Egyszerűen húzza a WPForms widgetet a megfelelő widget területre, majd a legördülő listából kiválaszthatja a megjeleníteni kívánt űrlapot..

WPForms kiegészítők

A WPForms teljes szolgáltatáskészletének eléréséhez frissítenie kell a licencet. Ez feloldja azokat a kiegészítőket, amelyek kiterjesztik az alap plugin funkcionalitását – a feloldott kiegészítők az engedély típusától függnek.

Ez konvertálja a WPForms-ot egy könnyen használható kapcsolatfelvételi űrlap-beépülő modulból egy teljesen más fenevadrá – űrlapokat hozhat létre sok okos és innovatív célra.

A WPForms eddig hét kiegészítő kiegészítő gyűjteményével büszkélkedhet. Ezeket négy kategóriába sorolják:

 • Automatikus válasz-kiegészítők (Aweber, MailChimp és GetResponse) – bővítheti e-mail listáját stílusos belépési űrlapok létrehozásával.
 • Pénztári kiegészítők (PayPal Standard és Stripe) – teljesen működőképes pénztárlapok készítése.
 • Feltételes logikai kiegészítő – a mezők megjelenítése / elrejtése a felhasználó korábbi válaszai alapján.
 • Felhasználói regisztráció kiegészítő – készítsen egyedi regisztrációs űrlapokat a WordPress webhelyére.

Az egyes kiegészítők ZIP fájljait letöltheti a WPForms-fiók letöltési szakaszából. Az egyes feltöltése azonban unalmas; szerencsére egyszerűbb módja van a telepítésnek.

WPForms licenckulcs

Először aktiválnunk kell a licencünket, így a WPForms tudja, milyen kiegészítők állnak rendelkezésre számunkra. Ehhez menjen tovább WPForms > Beállítások, illessze be a licenckulcsot az üres mezőbe, majd nyomja meg a gombot Megment.

A WPForms kiegészítők telepítése

Most már navigálhat WPForms > kiegészítések. Láthatja az elérhető kiegészítőket, és a kívánt gombra kattintva telepítheti a kívánt kiegészítőket Telepítse az Addont gombokat. Néhány másodperc múlva aktiválhatja a kiegészítőket, és akkor szabadon használhatja azokat.

Automatikus válasz-kiegészítők

Az e-mailek listájának bővítése már régóta az internetes marketing szent grálájának tekinthető. Mint ilyen, a legsikeresebb webmestereknek telepítve van az opt-in formátumú plugin – lásd itt néhányat.

A WPForms azonban elkészítheti saját belépési űrlapjait, ezzel megtakarítva egy dedikált plugin költségeit. Három kiegészítő elérhető, amelyek lehetővé teszik a három legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatás – az Aweber, a MailChimp és a GetResponse – integrálását. Van egy speciális sablon is, amely felhasználható az e-mail listák bővítésére – a konverziók maximalizálása érdekében csak alapvető mezőkből áll: név és e-mail cím.

WPForms automatikus válaszadó integráció

Az űrlapot integrálhatja az automatikus válaszadó szolgáltatásokhoz, ha navigál a értékesítés fület. Válassza ki a kívánt szolgáltatást, majd kattintson a gombra Új kapcsolat hozzáadása választási lehetőség. Önnek hozzá kell adnia a szolgáltatás API-ját / engedélyezési kódját, és akkor máris megy.

WPForms Widget űrlap

Az opt-in űrlapok viszonylag egyszerűnek tűnnek, de a widget területeken jól konvertálódnak.

Pénztár kiegészítők

Ezek a kedvenc kiegészítőim, amelyek lehetővé teszik a weboldal pénzszerzését azáltal, hogy az űrlapokat e-kereskedelmi pénztárakká változtatja. Két fizetési átjáró-kiegészítő van – Stripe és PayPal Standard.

WPForms számlázási űrlap

A WPForms dedikált megrendelőlap-sablont kínál. Négy speciális fizetési mező is létezik:

 • Egyetlen tétel – monetáris értéket adjon hozzá egy olyan mezőhöz, amelyet a látogatók kiválaszthatnak.
 • Több elem – adjon különféle elemeket egy mezőhöz, majd adja meg az egyes értékek értékét.
 • Teljes – kiszámítja a látogató választásainak értékét.
 • Hitelkártya – lehetővé teszi a látogatók számára a kártya adatainak bevitelét a fizetéshez.

WPForms fizetési átjárók

A fizetési átjárók úgy konfigurálhatók, hogy navigálnak a kifizetések fület. Az űrlapot szinkronizálhatja a kiválasztott fizetési átjáróval a PayPal e-mail cím vagy a Stripe API kód ​​megadásával.

Feltételes logikai kiegészítő

A feltételes logikai kiegészítő egy újabb rendkívül hasznos kiterjesztés. Ez lehetővé teszi az űrlapok testreszabását a látogató választása alapján, hogy elkerülje a felesleges mezőket.

Például, és a pénztár-kiegészítők után folytathatja a látogató számára a PayPal vagy a hitelkártya-fizetés választását. Ha egy látogató a „PayPal” lehetőséget választja, akkor nyilvánvalóan nem kell hitelkártya-információkat kérni.

WPForms feltételes logika

A feltételes logikai kiegészítő telepítésével minden mező kap egy kiegészítő panelt a beállítások szakaszban – A feltételes. Ha bejelöli a jelölőnégyzetet a feltételes logika engedélyezéséhez, a mező csak a képernyőn jelenik meg ha bizonyos feltételek teljesülnek. Például választhat egy mező megjelenítésére / elrejtésére, ha a látogató bizonyos választ ad az előző mezők egyikére.

Az ítélet

Összességében a WPForms kiváló plugin, amely minden bizonnyal megfelel a fejlesztő ígéreteinek egy plugin számára, amelyet könnyű használni egy erőteljes szolgáltatáskészlettel.

Az árképzési spektrum alsó végén a központi plugin tökéletesen tökéletesített azok számára, akik egyszerű űrlapokat szeretnének hozzáadni a webhelyükhöz. A testreszabott felület nagyon intuitív és sokkal riválisainál magasabb lépést jelent. Számos sablon érhető el, valamint az alap- és haladó mezők jó választéka, így konfigurálhatja az űrlapot, amely percek alatt működhet..

A prémium licencekkel fejlettebb szolgáltatások érhetők el, és számomra ezek a show-lopók. Ezek a prémium kiegészítők zökkenőmentesen integrálódnak az űrlapokba, és erőteljes és innovatív funkciókat adnak hozzá, amelyek segítségével testreszabott űrlapokat készíthetnek a speciális igényekhez – ideértve a regisztrációt, az opt-in és a pénztár formáit.

A WPForms kétségkívül az egyik elérhető kapcsolattartási űrlap-bővítmény, és erősen ajánlott. Töltse le a Lite verziót ingyen ha meg akarja próbálni néhány funkcióját magad előtt, a pénztárca kinyitása előtt!

Mit gondolsz a WPFormsról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map