WP termékinformáció WordPress beépülő modul

Szeretne egy kis pénzt keresni az Android termékleírásokon és társult linkeken keresztül? Lehet, hogy felrobbant a városi kertészeti blog, és itt az ideje bemutatni a legjobb termékeket, amelyeket a saját növénytermesztéshez használt a városban. Függetlenül attól, hogy bevételszerzésre készül-e a véleménye, vagy sem, a WordPress egy szép termékcsalád-bővítményeket kínál Önnek, hogy csillagjegyeket, vásárlási gombokat, felhasználói értékeléseket és egyebeket tartalmazzon..


Az egyik legfontosabb lehetőség a WP Product Review bővítmény, tehát összeállítottam egy WP Product Review plugin áttekintést (ez egy szopás) annak bemutatására, hogy miként tudja gyorsan bemutatni véleményeit a WordPress bővítményekben, pelenkákban, baseball ütőkben, kertészeti eszközökben, könyvek vagy bármi, amit legjobban kedvelsz.

WP Termékértékelő bővítmény

A pluginnek két verziója van – ingyenes és fizetett -, ezért szeretném felvázolni az egyes lehetőségek előnyeit, és pontosan megmutatom, hogyan valósíthat meg bizonyos funkciókat a termékértékelések megjelenítéséhez..

WP Termék áttekintés Lite WP Termék Áttekintés PRO

Vessünk egy pillantást a plugin ingyenes és prémium verzióira, valamint az egyes funkciókra!

WP termékinformációs beépülő modul – ingyenes verzió

Kezdje a WP Product Review bővítmény a WordPress irányítópultján. A társaság további információkkal és .zip fájl letöltési hivatkozással is rendelkezik. Az aktiválás után keresse meg a Termék áttekintése lapot a WordPress irányítópultjának bal oldalán:

Termék áttekintés Tab

A WP termékértékelési beállítások oldala

Ha rákattint a Termék áttekintés gombra kattintva jut a fő oldalra Beállítások oldal, ahol számos alapértelmezett beállítást megváltoztathat. Az Általános beállítások meglehetősen egyszerűek, lehetővé téve a módosítást, ha azt akarja, hogy a termékértékelés a tartalma előtt vagy előtt megjelenjen. Szükség esetén manuálisan is elhelyezheti véleményét.

Van egy terület a véleményekkel kapcsolatos megjegyzések aktiválására is, és egy nagyon egyedülálló lehetőség, hogy figyelembe vegyék a felhasználói értékeléseket a termék általános értékelésével. Például, ha valaki értékeli az éppen felülvizsgált számítógépet, ez megváltoztatja az Ön véleményének általános értékelését.

Általános beállítások 1

A tartalom szélességét úgy tervezték, hogy korlátozza az áttekintő modul szélességét. Ha az áttekintés kissé túlíró az Ön webhelyén, akkor ezt megváltoztathatja.

Általános beállítások 2

A Minőségi színek lapon egyszerűen meghatározható, hogy mely színárnyalatokat szeretné megjeleníteni a termék értékelése után. Az alapértelmezett színek elég szokványosak, tehát valószínűleg nem kell ezt megváltoztatnia. Mint alább látható, az alacsonyabb besorolású vörös és narancssárga színű, míg a magasabb osztályzat zöld és kék színű.

Besorolási színek

A szöveg színkonfigurációi szintén szerepelnek a Beállítások terület, amely nagyon jó szolgáltatás, mert a szöveget egyeztetheti a webhely márkaneveinek színével.

Tipográfia 1

A beépülő modul lehetővé teszi a Hátrányok és Előnyök szövegének megváltoztatását is, hogy az értékelés kissé megkülönböztethető legyen a többi webhelytől. Módosítsa az áttekintő keret dobozának szélességét és színét, hogy illeszkedjen a webhely méretéhez és márkájához.

2. tipográfia

Egy másik beállítás lehetőséget kínál a Vásárlás gombok megjelenésének megváltoztatására. Ez lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa, mely színek és szövegek működnek annak érdekében, hogy a leányvállalatok értékesítése tovább növekedjen webhelyén.

Vásárlás gomb 1

Az alapértelmezett beállítások módosítása után megkezdheti a termékértékelések írását és létrehozását!

Termékértékelés beillesztése bejegyzésbe

A WP Termékértékelő bővítmény megkönnyíti a vélemények beillesztését a hozzászólásokba, mivel a konfigurációs modul közvetlenül az összes létrehozott bejegyzés alatt található. Görgessen a bejegyzés szerkesztő alatt, és keresse meg a Termékértékelés Extra beállítások terület. Adja meg, hogy a bejegyzés valóban áttekintő bejegyzés. Ez feltárja az áttekintés beállításához szükséges összes lehetőséget.

Ez egy áttekintő üzenet

Kezdje a termék adataival, nevének kitöltésével, egy kép feltöltésével, valamint társult linkkel, ha van. Nem tartalmaznak pénznemopciót, de egyszerűen beírhatja a kívánt pénznemet a Termék ára mezőbe.

A Termékbeállítások Beállítási terület egy kicsit nem írható le, de alapvetően ez az a hely, ahol beírja, hogy mely területeken tervezi a termék besorolását, és milyen rangsorolást szeretne nekik megadni..

Csak töltse ki a területeket, és válassza ki mindegyik rangsorát vagy besorolását. Ne feledje, hogy a besorolási osztályok nem határozzák meg a sorrendet, inkább arra a sorrendre támaszkodnak, amelybe ütik őket. Csak öt rangsorolási kategóriát kap az ingyenes verzióval.

Termékbeállítások beállításai

Ezután illessze be a termék előnyeit és hátrányait, hogy megmutassa az embereknek, miért kellene vagy nem kellene kattintaniuk a Vásárlás gombra. Az ingyenes verzióban 5 plusz és hátrányt kapsz, ami véleményem szerint ésszerű.

Érvek és ellenérvek

Miután befejezte az áttekintést, és bármilyen tartalmat beillesztett a bejegyzésbe, tekintse meg a WordPress bejegyzés előnézetét vagy közzétételét, hogy megtekintse az áttekintést az előlapon. Az áttekintő kijelző meglehetősen karcsú, az árat és a nevet nagy betűkkel mutatja be. A minimalista kialakítás frissítő áttekintést nyújt azokról az áttekintő üzenetekről, amelyekről ismert, hogy kijátszanak az ellenőrzés alól.

Észre fogja venni, hogy ha további osztályokat ad hozzá a rendszerhez, akkor egy kicsit fehér teret ad hozzá az érvek és hátrányok terület alá, ami nem olyan nagy a bemutató számára.

Termék áttekintés kezelőfelület

Ha csatol egy linket a termékhez, akkor a Buy Now gomb megjelenik az alján, és a felhasználók rákattinthatnak a termékképre is, hogy navigáljanak a vásárlási oldalra..

Vásárlás gomb

WP termékinformáció – Pro verzió

Frissítheti a plugin belső Pro verziójára, vagy közvetlenül a ThemeIsle-ről szerezheti be a WP Product Review PRO szoftvert, és telepítheti a WordPress webhelyére. Az árak meglehetősen ésszerűek, és ha több webhelyet kezel, akkor a korlátlan licencért csak 49,95 dollárt kell fizetnie. Most a kérdés az, hogy a Pro verzió elegendő funkcióval rendelkezik-e a beruházáshoz??

A Pro verzió megvásárlásához keresse meg a gombot a WordPress műszerfalában, közvetlenül a WP Product Review beépülő modul beállításainak területe felett..

Vásároljon Pro verziót

Örülök, hogy három licencfajtát kínálnak, az egyiket egyetlen weboldalra, egy másikat 2-5 webhelyre, és a végső lehetőséget korlátlan webhelyek számára. Nyilvánvaló, hogy ha csak egy webhelyed van, akkor az első opcióval kell járnia, de ha tervezi a bővítést, vagy ha webhelyeket készít ügyfelek számára, akkor a korlátlan webhely opció a legjobb érték..

Szóval, mit kap, ha fizet a Pro verzióért?

 • Legfeljebb 10 mező a plusz és hátrányos értékekhez
 • Akár 10 osztályozási lehetőség
 • A kiemelt kép automatikus használata, ha nem tölt fel terméket
 • Változtassa meg az osztályozási ikont
 • Rövid kóddal helyezze el az áttekintést bárhová, egy bejegyzésbe vagy oldalba
 • Előzetesen tölthet be osztályozási lehetőségeket a korábbi hozzászólásokból

Szóval, megéri-e a Pro verzió?? A válasz igen, ha olyan webhelyet működtet, amely rendszeresen elvégzi az áttekintéseket, és el szeretné kezdeni tiszta megjelenésű vélemények bemutatását, és pénzt keresni rájuk társult linkekkel.

A kezdéshez az előtöltő csodálatos, tehát ha folyamatosan felülvizsgálja a számítógépeket, akkor mindig előre betöltheti a korábban használt osztályozási lehetőségeket. Ez fenntartja a következetességet és csökkenti a munkaidőt.

preloader

A kiegészítő osztályozási és az érvek / hátrányok mezői szépen működnek, hogy további részleteket szolgáltassanak az olvasók számára, lehetővé téve a megkülönböztetést a többi webhelytől.

Legfeljebb 10 mező

Az automatikus kiemelt képregény kicsit időt takaríthat meg, de ez nem olyan nagy. A besorolási ikon módosító funkció azonban ideális annak megváltoztatásához, hogy mely ikonok jelenjenek meg a különböző termékek esetében. Például a megjelenő alapértelmezett kötőjelek helyett használhat dollárjeleket, szíveket, csillagokat, videojáték-vezérlőket és még sok másat.

Értékelési ikon

A rövid kódok ugyanakkor kissé nagyobb rugalmasságot biztosítanak a termékértékelés megjelenítésében, ahelyett, hogy csak az alapértelmezetthez ragadnának.

Következtetés

A WP termékinformáció szinte mindent megtesz, amire szüksége van, a testreszabható besorolási ikonokkal, a WordPress utólagos integrációval és egy minimalista bemutatóval, amely segíti az olvasókat abban, hogy megértsék, vásárolnak-e terméket. Különösen örülök annak, hogy kipróbálhatja az ingyenes verziót, majd ésszerű árat fizethet a kiegészítő szolgáltatásokért.

WP Termék áttekintés Lite WP Termék Áttekintés PRO

Tudassa velünk a megjegyzések részben, ha bármilyen kérdése vagy visszajelzése van a WP Termék beépülő moduljával kapcsolatban. Próbálta már ki ezt a bővítményt korábban?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map