WP Pro Advertising Review: Hirdetésépítés, értékesítés és integráció

WP Pro Advertising Review: Hirdetés készítése, értékesítése és egy csomagba történő integrálása

A blogon szereplő hirdetések kezelése gyakran unalmas. Regisztrálnia kell a hirdetési hálózatokba, remélem, hogy a WordPress témája hirdetési elhelyezési területeket kínál, és potenciálisan együttműködik valamilyen kóddal annak biztosítása érdekében, hogy a hirdetések a megfelelő helyen jelenjenek meg. Ezenkívül meg kell dolgoznia a hirdetésméreteket, és látnia kell, hogy az ezekben a hirdetésekben megjelenő tartalom valóban releváns-e az Ön webhelyén.


Néhány hirdetéskezelő bővítmény áll rendelkezésre a folyamat felgyorsításához. Az egyiket WP Pro Advertising néven hívják fel, és támogatást ígér minden nagyobb hirdetési hálózat számára, az e-kereskedelem integrációit és a hatékony testreszabási eszközöket. Ebben a WP Pro Advertising áttekintésben ellenőrizni fogjuk, hogy van-e a plugin eleme ahhoz, hogy a hirdetési tervét hatékonnyá változtassa..

A WP Pro Advertising System bővítményt a CodeCanyon piacon értékesítik. Jelenleg 29 dollárra kerül, és ez hat hónap ügyfélszolgálatot eredményez. 9,38 USD-t is fizethet, ha a támogatást teljes 12 hónapra meghosszabbítja.

Információ és letöltésView a Demo

A hirdetési bővítményt egy Tunafish nevű csapat fejlesztette ki, amely egy kiváló weboldal hogy megismerje a vállalat termékeit és megtekintse a dokumentációt saját személyes felhasználása céljából. A weboldalon számos példa található a használt WP Pro Advertising bővítményre, így érezheti, hogy mások hogyan használják ki a funkciókat.

Összességében a weboldal jó indulást jelent. A plugin-fejlesztőknek nincs mindig teljes támogatási modulja vagy webhelye. Most mélyítsük el a funkciókat, hogy megnézhessük, mi lesz a legtöbb blogger és vállalkozástulajdonos számára hasznos.

WP Pro Advertising Review: A legjobb szolgáltatások

Több hirdetés megjelenítése különböző effektusokkal

A rugalmasság a hirdetéseivel meglehetősen fontos, ezért jó látni, hogy a WP Pro Advertising számos beépített lehetőséget tartalmaz a hirdetések különböző formátumú megjelenítéséhez..

Például a plugin tartalmaz egy hirdetési rácsot, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több hirdetési szalaghirdetés legyen az oldalsávban. Az egyik kedvencem az a képesség, hogy öt másodperces hirdetést jelenítsen meg, majd újvá váljon. Hasonló ahhoz, ahogyan a digitális hirdetőtáblák kihasználják ezt a kis helyet, de mégis több hirdetést mutatnak.

Egy másik érdekes hirdetési formátum a webhely teljes hátterének egy hirdetéssel történő lefedése. Láttam ezt a Rotten Tomatoes webhelyen, ahol egy nagy film poszter lefedi a fejléc háttér és az oldalsávok nagy részét..

Végül, a WP Pro Advertising plugin segíti hirdetései beillesztését a hozzászólásokba és az oldalakba. Tehát, ha szeretne egy kicsit széttörni a tartalmat, és elhelyezni hirdetéseit egy olyan területre, amely több szemmel néz ki, ez teljesen lehetséges.

Vizuális szalaghirdetés-készítő

Webhelytulajdonosként néha el kell készítenie a hirdetési szalaghirdetéseket. Más esetekben a kifizetéseket teljesítő cégek kapnak terveket. Más esetekben egyszerűen csatlakozik egy hirdetési hálózathoz, ahol az összes hirdetési tartalmat Önnek kézbesítik.

Ha olyan helyzetben van, amikor a hirdetést meg kell terveznie, akkor a legjobb, ha van egy drag and drop építője, mint amilyen itt van..

Hirdetésblokk-észlelés

A hirdetési blokkolók jelenleg dühösek, de ez ragaszkodó helyzetbe hozza az online kereskedőket és bloggereket. Nyilvánvalóan nem akarja annyira kellemetlenné tenni hirdetéseit, hogy bosszantja a látogatókat, ugyanakkor pénzt kell keresnie.

Szerencsére a WP Pro Advertising mindkét oldalon lefedi Önt. Mindenekelőtt a plugin segít a nem tolakodó, tiszta hirdetések megtervezésében. Ezután felismeri, hogy a felhasználók mikor használnak hirdetési blokkoló eszközt. Ilyen módon blokkolhatja a tartalmat, ha valaki rendelkezik hirdetésgátlóval, vagy akár felveheti velük a kapcsolatot, és kérheti, hogy kapcsolják ki.

Integráció a MailChimp-rel

E-mail hírlevél használatakor nehéz kitalálni, hogyan lehet pénzt keresni. Alapértelmezés szerint az e-mail marketing eszközök, például a MailChimp, nem rendelkeznek egyszerű módon a hirdetések beillesztésével.

A WP Pro Advertising azonban olyan funkciókat kínál, amelyek segítségével gyorsan beillesztheti webhelyének hirdetéseit az e-mailekbe. Ez azért működik, mert minden létrehozott hirdetési zónának saját RSS-hírcsatornája van. Amikor a hírcsatornát a MailChimpbe importálja, ugyanazok a hirdetések jelennek meg a hírlevelekben.

Tiszta irányítópult a statisztikák követéséhez és a hirdetések kezeléséhez

Mivel a több hirdetés kezelése általában bonyolulttá válik, a WP Pro Advertising plugin megpróbálja megtisztítani ezt a rendetlenséget, és tiszta elrendezést biztosít a hirdetési statisztikák megértéséhez, és melyik kampány jelenleg fut..

Az elsődleges beépülő modul irányítópultján gyors pillantást kap a statisztikákra, kattintásokkal, megjelenítésekkel és CTR-vel. Megnézheti a webhelyen futó legújabb szalaghirdetéseket, valamint a szalaghirdetések vásárlását.

Az összes beállítás és szolgáltatás a WordPress irányítópultjának egy területére van egyesítve. A Reklám lapon megjelennek olyan lehetőségek, mint például szalaghirdetések, hirdetők, kampányok, szalaghirdetés-készítő, statisztikák és vásárlások..

Támogatás minden nagyobb hirdetési hálózathoz

Manapság nem olyan gyakori, hogy menjen el, és külön adja el hirdetési helyét. Ennek oka a nagyobb hirdetési hálózatok, például a Google AdSense, az Adsterra és az Infolinks.

A hirdetési hálózatok a dinamikus hirdetések megjelenítésével funkcionálnak, így nincs ok a hirdetők vadászására. Ezek a hálózatok általában a cookie-k segítségével követik a felhasználói tevékenységeket, és figyelembe veszik, hogy milyen típusú tartalommal rendelkezik a saját webhelyén.

Ily módon a megjelenített hirdetések valóban relevánsak az Ön webhelyére és a felhasználóra.

Tehát minden, amit tennie kell, regisztrálnia kell az egyik hirdetési hálózatra, és csatlakoznia kell a WP Pro Advertising bővítményhez. Kiválasztania kell a hirdetések megjelenítésének helyét. Ezután az összes munkát Önnek elvégzi a hirdetési hálózat.

A webhelyen keresztül végrehajtott hirdetés-értékesítés

Ez az egyik olyan szolgáltatás, amely számomra igazán érdekes. Noha a hirdetési hálózatok annyira népszerűek, előfordulhat, hogy vannak bizonyos hirdetői, akik szeretnek közvetlenül hozzád menni. Sok webhely a nagyobb értékesítésű hirdetési területeket a közvetlen értékesítésre is fenntartja, mivel általában így több pénzt kereshetnek.

A WP Pro Advertising segítségével meghatározhatja, hogy hány hirdetési helyet kell eladni, majd összegyűjti a kifizetést a webhelyén. Megjeleníti a látogatók számára, hogy a hirdetés eladó, és végigvezeti őket a fizetési folyamat során.

Mint már említettem, ez nem pontosan olyan szolgáltatás, amelyet mindenki használni fog, de egyesek pótolhatatlannak tartják.

Kinek kell figyelembe vennie a WP Pro Advertising plugin-ot?

Szeretem a WP Pro Advertising bővítményt azoknak a bloggereknek és cégeknek, amelyek több hirdetés weboldalon történő megjelenítését tervezik. Az, hogy csak egy vagy két szalaghirdetést jelenít meg a webhelyén, nem igazolja az ilyen erős kezelőeszközt, de a bővítmény jól szolgálja Önt, ha tucatnyi hirdetése van..

Ezen felül a testreszabási osztályon kiemelkedik a WP Pro Advertising bővítmény. Olyan effektusokat adhat hozzá, hogy az egyik hirdetés elhalványul, a másik elhalványul.

Az is előnye, hogy hirdetéseket értékesít a pluginon keresztül, miközben a hírlevelekbe belefoglalja a hirdetéseket. Ha ezeknek a szolgáltatásoknak valamelyike ​​érdekesnek tűnik, akkor a 29 dolláros költség gyorsan meg fogja fizetni magát. Ezen felül a szilárd ügyfélszolgálat előnyeit élvezheti.

Szerezzen be WP Pro hirdetési rendszert

Ha bármilyen kérdése van a WP Pro Advertising programmal kapcsolatban, vagy ha saját véleményt szeretne írni a pluginról, írjon nekünk egy megjegyzést az alábbi megjegyzés szakaszban..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map