WP Optin Wheel áttekintés: Hogyan lehet azonnal növelni az opt-in tarifát

WP Optin Wheel áttekintés: Hogyan lehet azonnal növelni az opt-in tarifát

Ha a hagyományos pop-upokat látjuk és ezek a módszerek már nem hatékonyak, itt az ideje egy új megközelítésnek: köszönj WP Optin kerék, egy ragyogó plugin, amely a G játékba való bekapcsolódást teszi lehetővé, új lehetőséget kínálva a levelezőlista bővítéséhez.


Az interneten keresztül a nagy parókák azt mondják, hogy a valódi pénz az Ön e-mail listájában van, és 100% -kal egyetértünk. Az e-mail marketing az egyik legjobb módszer a forgalom növelésére és az értékesítés növelésére.

A 122% -os medián ROI mellett az e-mail marketing négyszer hatékonyabb, mint a marketing egyéb formái, ideértve a közvetlen e-mailt, a fizetett keresést és a közösségi médiát. Ráadásul az e-mail marketing egyszerű, és szorosan megtartja a célt.

De jóval azelőtt, hogy fontolóra veszi az e-mail robbantást, az embereknek regisztrálniuk kell. Ehhez pedig félelmetes opt-in megoldásra van szüksége. Hölgyeim és uraim, találkozzon a gyönyörű WP Optin Wheel bővítménnyel.

Ahelyett, hogy pop-upot dobott az arcába (tudom, hogy utálja őket is), a plugin szerencsekerékkel rendelkezik, hogy szórakoztató díjakat nyerjen. Természetesen a látogatóknak először meg kell adniuk e-mail címüket a játékhoz

Változattam a WP Optin Wheel Pro plugin meghajtására, és itt vannak az elfogulatlan megállapításaim. Ha nem ért egyet a megállapításokkal, vagy kérdése van, kérjük, ne habozzon, ha megszólal a véleményed a megjegyzésekben.

Ezzel a preambulummal mérlegeljük a horgot és a vitorlát.

Mi a WP Optin kerék??

wp optin kerék Gamified WordPress opt-in plugin

Érdemes néhány háttérinformációval kezdeni. Mi ez az állat, akit WP Optin Wheelnek hívunk, honnan származik, és mit csinál pontosan??

A dolgok legalapvetőbb értelmében a WP Optin Wheel egy játékkal ellátott WordPress opt-in plugin, amely szórakoztatóvá teszi a látogatók számára a hírlevél feliratkozását..

A Studio Wombat hűvös srácai által kézzel készített WP Optin Wheel egy fantasztikus szerencsekerékkel érkezik. Mint minden szerencsekeréknél, díjakat is tartalmaz, például ingyenes e-könyvet, terméket, WooCommerce kuponokat, kedvezményeket és így tovább.

A kerék forgatásához a látogatónak egyszerűen meg kell adnia e-mail címét és minden egyéb alapvető információt, amelyet szeretne (például a nevét). A legjobb gyakorlat azonban az, hogy a legkevesebb információt kérje, és a legtöbb esetben valóban csak az e-mail címre van szükségük.

Annak a lehetőségnek köszönhetően, hogy a plugin-t különféle e-mail marketing megoldásokkal – például a MailChimp vagy a Facebook Messenger – integrálhatja, bővítheti levelezőlistáját izzadság törés nélkül..

A WP Optin Wheel nem akadályozza meg tartalmát, mint a hagyományos felbukkanó ablakok. A látogatók az alábbiak szerint kiemelt ajándékdoboz gombra kattintva indítják el az opt-in formát.

wp optin kerék díszdoboz gomb

Ezenkívül beállíthatja, hogy a szerencsekerék automatikusan becsússzon egy adott időszak után. Ezenkívül hozzáadhatja az opt-in űrlapot egy külön weboldalhoz, mert nos, minél nagyobb, annál jobb, igaz? Az alábbiakban látható a teljes oldalú változat.

wp optin kerék teljes oldalú bemutató

Ráadásul a WP Optin Wheel rengeteg testreszabási lehetőséggel érkezik – de nem álmodom, hogy elrontom a meglepetést.

Most mélyüljön bele a szolgáltatások osztályába és fedezze fel, mit kínál a WP Optin Wheel egy opt-in pluginként a WordPress és a WooCommerce számára.

WP Optin kerék jellemzői

Azt hiszem, egyetért azzal, amikor azt mondom: a WordPress plugin csak annyira jó, mint a kínált szolgáltatások. Gyorsan engedje át a funkciókat, amelyeket felfedez, miután aktiválta a WP Optin Wheel-t.

Integráció több eszközzel

wp optin kerék integrációk

A Studio Wombat felülmúlta magát, amennyire a WP Optin Wheel a kedvenc eszközeivel integrálja. Könnyen rögzítheti az e-mail címeket, függetlenül attól, hogy a MailChimp, a MailerLite, a ConvertKit, a GetResponse, a Campaign Monitor, az ActiveCampaign, a Remarkety, a Klaviyo vagy a Mailster alkalmazást használja-e..

Ezenkívül élvezheti az azonnali marketing hatalmát a Facebook Messenger, a ChatChamp és a Chatfuel zökkenőmentes integrációjának köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy koncentrált és viselkedés-alapú marketing üzeneteket küldhet valós időben. Milyen nagyszerű idő, hogy jól éljek?

Ez még nem minden, a WP Optin Wheel-et integrálhatja egy óriási feladat-automatizálási szolgáltatással, a Zapier-rel is, hogy az információkat automatikusan mozgatja a webes alkalmazások között. Ezután hozzáadja az integrációt a Zero BS CRM-rel, egy félelmetes WordPress-bővítménnyel, amely segít az összes vezeték kezelésében közvetlenül a webhelyről.

Örülni fog, hogy megtanulja, hogy a WP Optin Wheel integrálása ezekbe az eszközökbe olyan egyszerű, mint az A, B, C. A legtöbb eszközhöz csak be kell másolnia és beillesztenie egy API kulcsot, és kész. Ha egyik vagy másik ok miatt nem használja ezeket az eszközöket, akkor a plugin lehetővé teszi vezetők elmentését a WordPress adatbázisában.

Ó, egyébként, a WP Optin Wheel teljes mértékben integrálódik a WooCommerce-hez és a WPML-hez.

Több megjelenítési lehetőség

wp optin kerék több megjelenítési lehetőség

A WP Optin Wheel formátumának megjelenítése a negyedik osztályosok dolga, akár hat opcióval is. A legnyilvánvalóbb lehetőség az olyan kütyü használata, amelyek lehetővé teszik, hogy az előugró ablakot buborékként vagy ajándékdobozként jelenítse meg. A widget a webhely bal oldalán, jobb oldalán vagy alján jeleníthető meg.

Ha a kütyü nem a csésze tea, akkor dönthet úgy, hogy egy meghatározott idő elteltével megmutatja a kereket. Ebben az esetben a felugró ablak akkor jelenik meg, amikor a látogató egy előre meghatározott ideig, mondjuk 10 másodpercig tartózkodik a webhelyén. Az időzítő lehetővé teszi, hogy megmutatja a kereket a leginkább elkötelezett látogatónak.

Harmadszor, elfoghat vezetéseket, mivel a kilépés-szándék funkciónak köszönhetően a látogatók hamarosan elhagyják webhelyét. A kilépési szándékú technológia lehetővé teszi, hogy olyan leadokat szerezzen, amelyeket egyébként elmulasztott volna, mert nos, a látogató megpróbált távozni. Ezenkívül a kilépési szándékkal felbukkanó ablakok kevésbé tolakodóak, mint az időalapú felbukkanók.

Azt is megmutathatja, hogy van-e a szerencsekeréke, miután a látogató sokszor eltalálta a görgetést. És ha nem szereti a felbukkanó ablakokat, akkor egy rövid kód használatával megjelenítheti a kereket egy külön oldalon, üzenetben vagy oldalsávban. Mint láthatja, rengeteg megjelenítési lehetőség van.

Megjegyzés: a kereket a webhely minden oldalán vagy egy adott oldalon megjelenítheti. Ezenkívül kiválaszthatja, hogy a látogató látja-e a kereket a következő látogatások során. Párosítsa ezt az azonnali üzenetküldéssel, és van egy félelmetes marketing megoldása, amely automatikusan működik.

Rengeteg testreszabási lehetőség

wp optin kerék testreszabási lehetőségek

Mi az a bejelentkezési űrlap használata, amelyet nem igazíthat a webhelyéhez? A Stúdió Wombat ezt jól megérti, ezért a WP Optin Wheel szállít több, mint 10 teljesen testreszabható témával (beleértve az olyan szezonális témákat, mint például a karácsony és a Halloween), 15 felhasználásra kész háttérrel és korlátlan színtel..

A szerencsekerék és az opt-in formát úgy alakíthatja ki, ahogy Ön elképzel. A gyönyörű kerekek tervezése pont és kattintás kérdése, az intuitív téma-testreszabásnak köszönhetően. Beállíthatja a szeletek számát, megváltoztathatja a szöveget, hozzáadhat HTML-kódot, linkeket is tartalmazhat, meghatározhatja a nyerési esélyeket, és pár kattintással kuponokat adhat hozzá..

Ezenkívül a WP Optin Wheel nagyszerű formagyártóval szállít, amely örömmel dolgozik együtt. Készíthet olyan opt-in űrlapokat, amelyek annyi adatot kérnek, amennyire szüksége van. Úgy értem, az űrlapkészítőnek több űrlapmezője van, például e-mail, név, telefon, cím és URL, csak néhány említés céljából.

Egyéb nagyszerű szolgáltatások

Egész nap itt lennénk, ha átnéznénk az egyes funkciókat, tehát itt található a rövid áttekintés azokról a kiváló funkciókról, amelyek a WP Optin Wheel-t lenyűgöző opt-in pluginná teszik minden online marketing szereplő számára..

 • WooCommerce kuponok – A WP Optin Wheel teljes mértékben integrálódik a WooCommerce-hez, azaz automatikusan kuponokat hozhat létre díjakként.
 • Statisztika – A WP Optin Wheel statisztikákat kínál a kerék teljesítményéről. Megmutatja azon emberek számát, akik látták a felugró ablakot, az emberek számát, akik a levelezőlistához választanak, valamint az átváltási arányt.
 • E-mail sablonok – Most már díjakat küldhet közvetlenül a nyerteseknek e-mailben, amely (ha kérdezel tőlem) kínál egy másik módszert a jégtöréshez és a beszélgetés megkezdéséhez. Testreszabhatja az e-mail sablonokat a háttérben.
 • Anti-cheat – A WP Optin Wheel sokkal korábban elkapja a spam, hamis és érvénytelen e-mail címeket, mielőtt elérnék a levelezőlistáját.
 • GDPR kész
 • Képesség valamire napló nyer vagy veszteség külön naplófájlban
 • Fejlesztő-barát

A WP Optin kerék telepítése

Most, hogy tudja, mire számíthat, telepítse a WP Optin kereket, és hozzon létre egy tesztkereket, hogy futás közben elérhesse a talajt. Üzlet? Nagy.

Telepítheti az ingyenes verziót vagy a rugót a WP Optin Wheel Pro számára, közvetlenül a Studio Wombat-tól. A felülvizsgálathoz a Pro alkalmazást használjuk (ezért kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden szolgáltatás érhető el ingyenes vagy szabványos verzióban). Akárhogy is, a WP Optin Wheel telepítése egyszerű, akárcsak bármely más WordPress plugin telepítése.

Próbálja ki a WP Optin Wheel Free alkalmazást    Szerezd meg a WP Optin Wheel Pro szoftvert

További figyelmeztetés nélkül keresse meg a Beépülő modulok> Új hozzáadása a WordPress admin menüben, az alább látható módon.

hozzáadva egy WordPress plugint

Amint azt az alábbi képen kiemeljük, 1) feltöltheti a WP Optin Wheel Pro szoftvert a számítógépéről, 2) keresse meg az ingyenes verziót a WordPress plugin-tárolóból, és 3) telepítse / aktiválja a plugin-t.

wp optin kerék telepítése

Telepítjük a WP Optin Wheel Pro szoftvert a számítógépünkről, vagyis meg kell kattintania a Töltse fel a beépülő modult gombot a fenti képen.

Ezután töltse fel a bővítményt, és aktiválja azt, amint az alábbiakban bemutatjuk.

aktiválja a wp optin kereket

Amint a plugin aktív, keresse meg a Beállítások> WP Optin Wheel Pro a WordPress rendszergazda menüjében, amint az alább látható.

wp optin kerék menüpont a WordPress admin irányítópultján

Ezután aktiválnia kell a fejlesztőtől kapott WP Optin Wheel licenc kulcsot. Csak másolja be a kulcsot a mezőbe, és nyomja meg a gombot Aktiválja a licencet gomb, amint az alább látható.

wp optin kerék engedély aktiválása

Aktiválás után a WP Optin Wheel elindítja az admin beállításai panelt, ahol láthat egy pár fület, beleértve Általános beállítások, integrációk, kerék hozzáadása és Kerék.

wp optin kerék admin beállításai panel

Ebben a szakaszban a WP Optin Wheel plugin készen áll a használatra. Most csak szerencsekeréket kell létrehoznunk. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy a plugint integrálja a kedvenc eszközeivel, pl. MailChimp.

Hogyan hozzunk létre szerencsekereket?

Kattints a Add kerék lapon az alábbi képernyő megnyitásához.

A képernyőn nevezze meg a kereket a könnyű referencia érdekében, majd válassza ki azt az eszközt, amelyet használni kíván az opt-inek rögzítéséhez. Megjegyzés: először integrálnia kell a választott szerszámot, de a WordPress és a Zapier alapértelmezés szerint már integrálva van. Ha kész, nyomja meg a Következő gomb.

Az Tervezés A panel segítségével elképzelhetetlen módon testreszabhatja a kereket és az opt-in formát. Itt rengeteg lehetőséget kínál, mint például háttér, témák és színek. Lásd az alábbi képet.

Válassza ki a témát, a hátteret és a színeket. Ezután kattintson a Következő gomb.

Ezután megvan a Űrlapkészítő, amely segít az opt-in forma létrehozásában. Számos űrlapmezővel szállít (az első lépésben választott bejelentkezési eszköztől függően) a tökéletes űrlap létrehozásához.

Javasoljuk, hogy rövid ideig tartsa bejelentkezési formáját; egy vagy két mező elegendő. Személy szerint csak az e-mail címet kérem. Készítse el az opt-in formáját, és nyomja meg az gombot Következő gomb.

Ezután megvan a Esélyek és szeletek képernyő, ahol széles körben testreszabhatja a kerék szeleteit. Megadhatja annak esélyét is, hogy teljes mértékben ellenőrizze a valószínűséget, és eldöntse, melyik szelet nyer vagy veszít.

Szerkessze a szeleteit a szíve tartalmához, és kattintson a Következő gomb.

Végül megvan a Beállítások képernyő az alább látható módon.

Itt számos lehetőséget meghatározhat a kerékéhez. Kiválaszthatja a spin-gomb szöveget, hozzáadhatja a felelősség kizárásának szövegét, beállíthatja a nyerő / vesztes szöveget, megmutathatja / elrejtheti a kereket bizonyos oldalakon, beállíthatja a kilépési szándékot, rögzítheti a szerencsekerékét, létrehozhat e-mail sablonokat, és az űrlapjának megfelelővé teheti a GDPR dolgok.

Ha kész, nyomja meg a Megment gomb. A szerencsekeréke készen áll, és frissítés után látnia kell azt a webhelyén.

Mennyibe kerül?

A WP Optin Wheel néhány különféle ízben kapható. A WordPress.org weboldalon elérhető örökre ingyenes verzió, amely alapvető funkciókkal rendelkezik, és ideális a teszteléshez.

A felülvizsgált WP Optin Wheel Pro csak a Studio Wombat webhelyén érhető el. Itt találhat egy 39 dolláros csomagot, amelyet egyetlen webhelyhez szántak. Ha három webhelyed van, akkor indulhat a 99 dolláros csomagért. Korlátlan webhelyek számára a Studio Wombat olyan csomagot kínál, amely 199 dollárba kerül. Az összes prémium csomag 1 éves ingyenes frissítéssel és támogatással érkezik.

Valódi vásárlói vélemények

A WP Optin Wheel hihetetlen plugin, de ne felejtsük el. Így mondják el a boldog felhasználók:

Amint láttam ezt a bővítményt, azt hittem, hogy nagy lehetőségek rejlenek abban, amit kerestem, magas színvonalú, és igazam volt. Segítettem a segítséget ahhoz, hogy felhasználjam azt, amire szükségem volt, és nagyszerű volt az ügyfélszolgálat, aki válaszolt minden kérdésemre, és segített kitalálni, hogyan tudom felhasználni arra, amire szükségem van.

Mindenképpen ajánlom ezt a bővítményt a minőség és a szolgáltatás szempontjából.

Köszönöm – Garydock

És…

A WP Optin kerék egyszerűen HIHETETLEN. Számos hasonló beépülő modul létezik, de ez rendelkezik a legjobb tulajdonságokkal, nagyon egyszerűen használható beállítással, sok testreszabási képességgel, és talán a legértékesebb a szinte INSTANT TÁMOGATÁS a fejlesztőtől. 20 perc eltelte eltelte a 3 különféle Optin kerék telepítésének és konfigurálásának befejezését, és sok kérdésünk volt, de a fejlesztő szó szerint perceken belül válaszolt, átnézett minket a beállításokon, és segített 100% -ban elkészíteni azt, amit akartunk.. Funkció: A +++, Funkciókészlet: A +++, Érzékeny támogatás: A+++. Nem lehetett többet kérni, és szuper megfizethető (sokkal többet ér, mint amennyit fizet). A lehető legmagasabb szintű javaslat. – Virafend

És még egy …

Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a bővítményt! A feliratkozási arányom és az eladások felgyorsultak – senki sem akar „csak egy e-mail címet beírni a 10% -os kedvezményes kuponra” … szeretné, hogy esélyt nyerjenek valami! Ez a plugin az opt-in folyamatot játékgé változtatja, és ez is jól néz ki.

Ráadásul a fejlesztő nagyon érzékenyen reagál, még néhány saját javaslatomat is megvalósította, és néhány nap alatt megtette.!

Az első plugin, amelyet valaha felülvizsgáltam – de nagyon tetszik – akc123

Mint láthatja, az emberek rengeteg nagyszerű dolgot mondanak a WP Optin Wheel-ről.

Következtetés

A WP Optin Wheel félelmetes megoldást kínál Önnek az opt-in növekedéséhez. Ráadásul hihetetlenül egyszerűen használható. Rövid időn belül képesnek kell lennie arra, hogy opt-in űrlapokat készítsen saját webhelyére! A szerencsekerék annyira szórakoztatóvá teszi a hírlevelének feliratkozását, hogy a legtöbb látogató még azt sem fogja tudni, hogy feliratkozott, amíg meg nem látja a megerősítő e-mailt. Ha próbálkozni szeretne a WP Optin Wheel-rel, ragadja meg az ingyenes verziót, vagy frissítsen, hogy hozzáférjen még több nagyszerű szolgáltatáshoz.

Próbálja ki a WP Optin Wheel Free alkalmazást    Szerezd meg a WP Optin Wheel Pro szoftvert

Van javaslata vagy kérdése? Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Előre is köszönöm!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map