WP Compress Review: Könnyű és gyors képoptimalizálás a WordPress számára

A képek minden blog alapvető részét képezik, és mivel a WordPress mindegyik feltöltött képhez 5-10 miniatűr hozzáadása, a képek kezelése és tömörítése igazán fontos dolgokká vált, különösen akkor, ha fenntartani akarjuk a webhely teljesítményét.


A WordPress-képek tömörítése a feltöltés után némileg szokásos módszer lett a WordPress felgyorsításakor. Eddig kevés választási lehetőségünk volt erre. Vagy speciális eszközök használatával a Linuxon belül, vagy telepítve egy plugint a WordPress-hez, és kiszolgálónk segítségével a feladat elvégzéséhez. Ez nem volt értelme a rendszergazdáknak és a jó CPU-erőforrásokkal rendelkező embereknek, de mi lenne a „tipikus” WordPress felhasználóval? Valaki, aki most vásárolt egy új tárhely-tervet, és nincs korlátlan CPU-erőforrása? Itt játszik szerepet a WP Compress.

Találkozzon a WP Compress-szel

A WP Compress nagy teljesítményű képoptimalizáló plugin a WordPresshez amelyet minden weboldaltulajdonos felhasználhat a képméret csökkentésére és az oldalbetöltési idő javítására. A WP Compress megkönnyíti a képek tömörítését pillanatnyilag a felhő használatával, így tömörítheti a képeket anélkül, hogy a saját tárhelyi tervéből származó forrásokat felhasználnánk (a webhelyet gyorsan megtartva).

A WP Compress azonban nem csupán a fájlok méretét csökkenti. Hasznos lehetőségek vannak a képek átméretezéséhez, miközben tömörítik a további nagyításokat, az intelligens tömörítési beállításokat (előre beállítják a veszteségmentestől az ultraig), az automatikus Otto háttér-tömörítést és a korlátlan biztonsági mentést a felhőbe (így bármikor képeket “visszavonhatnak”). . Ez a plusz felső szintű támogatás teszi a WP Compress alkalmazást nagyszerű képtömörítési lehetőséggé bármely webhely számára. A 4-es verzió frissítése óta a WP Compress CDN-t, adaptív képeket, lusta betöltést, fehér címkével ellátott jelentést kínál ügynökségi tervekhez és még sok más.

Mennyibe kerül??

A WP Compress ingyenes az első 100 kép számára. Ez fantasztikus opcióvá teszi a bloggerek számára, mivel nem fogja megtörni a bankot. De a sok tonna képeket tartalmazó webhelyeknél a WP Compress számos havi prémium tervet kínál a tetszőleges számú kép tömörítéséhez.

WP Compress havi tervek

A havi tervek mindössze 5 USD-t tesznek ki havonta 500 képre, havonta akár 25 USD-t is havonta 10 000 képre. Ezek A planok a legtöbb webhelyen rengeteg optimalizálást kínálnak, a blogoktól kezdve a fotómegosztó webhelyekig vagy a nagyobb vállalatokig.

A képek tömörítésének jobb módja

A WP tömöríti az egész életen át tartó terveket

A képek tömörítésének jobb (merem mondani a legjobban) módja az a A WP Compress egész élettartama. Ha megragad egy élethosszig tartó különleges ajándékot, akkor egy alacsony árat fizet a képek tömörítési erejéért. Tehát ahelyett, hogy havonta fizetne, csak 149 dollárt fizethet az életért, hogy évente 1 000 tömörítést (vagy annál többet) kapjon, örökké. Amit nem szeretni?

Hogyan működik a WP Compress??

A WP Compress egy szolgáltatáshoz kapcsolódó plugin. A beépülő modult bármilyen WordPress blogba telepítheti – az irányítópulton keresztül megtalálhatja, ha meglátogatja Beépülő modulok> Új hozzáadása és keressen WP Compress). Vagy megragadhatja közvetlenül a WordPress.org tárházból:

Szerezd meg a WP Compress szoftvert

Akkor csak össze kell kapcsolnia a WordPress webhelyet a WP Compress Cloud API fiókjával, hogy ellenőrizze a plugin telepítését, és készen áll!

A „Kezdés” gombra kattintás után a rendszer felszólítja a fiók létrehozására szolgáló e-mail cím megadására (ne aggódjon – először elindíthatja a 100 ingyenes képet, majd később frissítheti). Amikor regisztrál a WP Compress programmal, egy egyedi API-kulcs generálódik, és e-mailben kerül elküldésre. Miután megkapta az API-kulcsot, ez a fő képernyő.

Számos opció alapértelmezés szerint le van tiltva, és az ingyenes terv lehetővé teszi a szolgáltatás tesztelését, de ne feledje, hogy ez 1000 képre korlátozódik, és nem tartalmaz energiaellátást. Az összes hitel felhasználása után figyelmeztetést fog látni a frissítésre. Tipp tipp – ez egy fantasztikus idő az egész életre szóló terv feliratkozásához, mivel csak 29 USD-tól kezdődik (vagy ismerősének szól).

WP Compress prémium szolgáltatások

Ehhez a beszámolóhoz elemezni fogom, hogy a szolgáltatás hogyan viselkedik a Gold tagsággal. Ez az előfizetés gyorsabb, mint a normál sebesség, és minden bekapcsolás engedélyezve van, beleértve a hasznosokat is Otto funkcionalitás (más néven Otto the Image Optimizing Owl). Ez egy ügyes szolgáltatás, amely lehetővé teszi a plugin számára, hogy a képeket automatikusan tömörítse a nap folyamán, különböző időpontokban, így gyorsabb képet tölthet fel és háttérképeket tölthet fel anélkül, hogy a saját szerver erőforrásait felhasználná..

Az optimalizálási szint beállítható Ultra nak nek Intelligens egészen a Lossless. Tapasztalataim szerint az Ultra kissé túl messzire megy a tömörítéssel, így a képei kissé homályosnak tűnnek, főleg, ha azok kiemelt képei. Az intelligens Az a szint, ahol a legtöbb ember kényelmesen fogja érezni magát, és a Lossless csak a kép nem létfontosságú részeit távolítja el anélkül, hogy veszteséges tömörítést végezne. engedélyezése őrizze meg az EXIF ​​adatokat majdnem érvényteleníti a veszteségmentes tömörítést, és általában nem ajánlott, mivel a legtöbb blognak egyébként nem lesz szüksége ezekre az adatokra.

A WP Compress használata a médiakönyvtár optimalizálásához

Ebből a tesztből úgy döntöttem, hogy telepítem a beépülő modult a WordPress blogomra, amely nem kevesebbet tartalmaz 2 millió kép és egy nagyon aktív blog, több mint 8 éve online. Mondhatjuk, hogy ez egy kicsit szélsőséges, de ha a rendszer működik egy olyan blogon, akkor a méret jó híreket jelent mindenkinek.

A WP Compress egy szép gombot adott hozzá a médiakönyvtárhoz, amely lehetővé teszi a kézi tömörítés, ami akkor hasznos, ha van Ottó le van tiltva, mivel a háttérben nem történik optimalizálás. Ha az Otto engedélyezve van, akkor nem kell manuálisan tömörítenie a képeket, mivel a nap folyamán többször tömörítik őket, így a tömörítés automatizált folyamat lesz..

A tömörítési folyamat lassú lehet, ha Ön, mint én, nagyon aktív bloggal rendelkezik. A beépülő modulnak kapcsolódnia kell a felhőhöz, és az egyes képekről információkat kell küldenie / fogadnia. Ha a tömörítés után szeretné, hogy az eredeti kép visszatérjen, ne izzadja meg – a pluginnek van egy visszaállítás beépített funkcionalitás. Ez nagyon hasznos, ha nem tetszik, hogy egy adott képet tömörítik, és vissza akar térni.

A WP Compress lehetővé teszi címke képeket a tömörítés kihagyása – hasznos kiegészítés, ha magas színvonalú / felbontású képeket akar fenntartani, de a helytakarékosság érdekében mindent össze kell tömöríteni. Ne felejtse el, hogy ha tonna tényleges tárhely van a tárhelyén, ez nem azt jelenti, hogy gyors webhelyet kap. A képek méretének csökkentése elengedhetetlen, ha gyors weboldalra van szüksége. Nem számít a sebesség vagy a tárhely, a képeknek a hálózaton keresztül kell haladniuk, és nem mindenkinek van szupergyors összeköttetése (ezért javasoljuk, hogy használjon ingyenes CD-t is).

A WP Compress segítségével akár 2 képet is feldolgozhat egyszerre. Még több, és meg kell várnia, mivel a felhőhöz nem kerülnek további kapcsolatok, amíg az egyik kép elkészül. Ezért javasoljuk az Otto engedélyezését, és csak a képek címkézését a tömörítés kihagyásához. Sokkal gyorsabb (és könnyebb), mint az egyes képek kézi tömörítése.

Intelligens

A tömörítés alapértelmezett beállítása Intelligens. Kipróbáltam több képet az Intelligens segítségével, és a folyamat sok helyet takarít meg. Átlagosan a képek lecsökkennek körülbelül 38-44% -ra, de a tömörítési leletek láthatók, különösen, ha jó szemed van. Ha Ön, mint én, tervező, akkor a tömörítési műtermékeket közelről veszi észre, de az átlagos blogolvasó valószínűleg nem fog sok különbséget látni.

A kapott kép megvizsgálásával és a méretek összehasonlításával kiderült, hogy a WP Compress kb. 77-re csökkenti a JPEG-minőséget. Ezért láthatók kisebb melléktermékek. Az általánosan elfogadott szabály az, hogy a 85-ös több mint elegendő, ennél kevesebb a látható műtermékek bevezetését fogja kezdeni. Természetesen semmi sem akadályozza meg a WP Compress-t abban, hogy a jövőben további lehetőségeket adjon hozzá, hogy jobban illeszkedjen a tömörítési szintekhez.

Lossless

Az Lossless az előre beállított helyen én vagyok a legkényelmesebb. Soha nem használtam olyan tömörítési szintet, amely csökkentheti a képek minőségét, és minden olyan tervező, aki szereti a prezentációt, ugyanezt fogja tenni. A Lossless preset eltávolítja az összes EXIF ​​adatot, és általában lehetővé teszi a WP Compress számára, hogy a méret körülbelül 15–34% -át lecsupaszítsa..

A WP Compress és az EWWW Image Optimizer összehasonlítása során kiderült, hogy a Lossless módszer használatakor azonos eredményeket adnak, tehát mindkettő jó lehetőség, ha egyszerűen meg akar szabadulni a felesleges adatoktól..

Teljesítmény

A teljesítmény szempontjából a WP Compress néhány késleltetési problémát vezetett be a blogomba. Ne feledje, hogy ez egy nagyon nagy blog, több mint 2 millió képpel. A kezdeti teszteléshez nagyon nagy késés került hozzáadásra, és rájöttem, hogy több mint 9 másodpercbe telt a blogbejegyzések és a médiakönyvtár megnyitása..

A WP Compress támogatási csoport nagyon hasznos volt a probléma diagnosztizálásában, és sikerült ezt a késleltetést 9 másodpercről 3 másodpercre csökkenteni, ez azt igazolja, hogy elkötelezettek a termék iránt. A plugin letiltásától az engedélyezéséig a legfrissebb verzió késése a következő:

 • 1,5 és 3 között a blogbejegyzések megnyitásához
 • 1 és 2 között tölt fel képet
 • Körülbelül 6 másodperc, hogy egy képet tömörítsen a kézi fájlban

Természetesen sok kompressziót kell elvégeznie, de az egyik felzárkózott blogba valószínűleg kevesebb, mint 100 képet tölt fel naponta (és ez nagylelkű), és ha engedélyezte az Otto automatikus tömörítést, akkor ne sok késést észlel.

Természetesen, ha nagyon erőteljes kiszolgálót futtat (például az enyém 24 szállal és 48 GB RAM-mal, az nginx és a PHP 7.2 alatt fut a Plesk Onyx-en keresztül, rengeteg erőforrással rendelkezik, mint egy ingyenes plugin, a saját erőforrásait használva gyorsabb lehet.) Például a WP Compressnek sikerült jó időket szereznie, de általában 1-2 másodperccel elmaradt az EWWW-től a saját szerveren.

Azonban egy átlagos blogger vagy webmester számára, aki a Bluehost vagy a Flywheel, vagy más, meghatározott erőforrásokkal rendelkező tárhelyszolgáltatótól származó fogadási tervet használ, a helyzet fejjel lefelé fordul. A WP Compress következetesen jobb tömörítési időket biztosít, mint olyan lehetőségek, mint az EWWW képoptimalizáló, és nincs helyi erőforrás-felhasználás.

Megváltó Otto

Az utolsó sor elolvasása után azt gondolhatja, miért használná a WP Compress-t egyáltalán, ha ingyenesen telepíthetem az EWWW képoptimalizálót? Ez nem olyan egyszerű. Az EWWW mindennapi használatának nagyon fontos mellékhatása van.

Alapértelmezés szerint a WordPress tömöríti a képeket menet közben, amikor hozzáad egy olyan tömörítési plugint, mint például az EWWW, és ez extra késést jelent minden képfeltöltéshez, és növeli a CPU-felhasználást. Tehát minden feltöltött képhez extra erőforrásokat használ a tárhelyén a képek tömörítéséhez. Számos probléma merül fel, ha ezt megteszi. Néhány mellékhatás a következő: lassabb feltöltési idő, lehetséges feltöltési hibák HTTP-ben, időtúllépések, ha nincs megfelelően beállítva a PHP, és így tovább.

Ez nem igaz a WP Compress használatakor nem tömörítse a képeket menet közben. A beépülő modul kétféle tömörítési módot kínál, legyen az manuálisan a Médiakönyvtárból vagy az Otto engedélyezésével. A későbbi lehetőség néhány percig tömöríti a képeket, miután feltöltötte őket a blogjába, és a nap folyamán több különböző időpontra. Ez sokkal jobb alternatíva, mint menet közben történő elvégzés, mivel szinte minden lehetséges mellékhatást átugor, és a folyamat során nulla helyi erőforrást használ fel..

Csomagolás

A WP Compress kiváló megoldás azok számára, akik azonnali képre tömörítési szolgáltatást szeretnének használni, és nincsenek helyi erőforrások vagy szakértelem a megoldás megvalósításához. Nem szakértők (és általában a bloggerek) számára a WP Compress használata nem bátor. Gyors, egyszerű és csak működik. Az Otto a szolgáltatás egyik legjobb tulajdonsága, mivel lehetővé teszi a tömörítés konfigurálását és elfelejtését. Szakértők vagy grafikusok számára, akik saját VPS-vel és nagy teljesítményű tervekkel rendelkeznek, az EWWW Image Optimizer továbbra is jobb választás lehet.

30% megtakarítás a WP tömörítési terveknél

Még mindig nem értékesítik a WP Compress-en? Mi lenne, ha kóddal mondnánk neked WPEXPLORER 30% -ot spórolhat meg bármilyen tervben, csomagban vagy kiegészítőben. Használja ki ezt a csodálatos üzletet, és kezdjen el optimalizálni képeit ma!

30% megtakarítás a WP Compress segítségével

De a szakértelmetől függetlenül, a WP Compress egy szilárd szolgáltatás, amely megszünteti annak korlátozásait, hogy a képek tömörítéséhez host-feldolgozási teljesítményt kell használni. A kép helyreállítása mellett az Otto szolgáltatások és a tömörítések címkézésének / kihagyásának képessége jó általános élményt jelent. A csapat elkötelezett amellett, hogy még tovább fejlessze és optimalizálja a bővítményt, és a technikai támogatás barátságos és segítőkész.

Nagyon nagy webhelyeknél számíthat bizonyos késleltetésre, de a normál blogok esetén a kisebb késleltetés egyáltalán nem észrevehető, és fantasztikusan fantasztikus egy olyan felhőalapú szolgáltatás előnye, amely automatikusan tömöríti az összes képet, az ár kb..

Van kérdése a WP Compress termékkel kapcsolatban? Vagy általában a kép optimalizálása? Hagyja alább a gondolatait!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map