Wangle WordPress-webhelyei: Fontolja meg a ManageWP-t

Mint sok embernek, mielőtt elköteleztem magukat a szolgáltatásokkal vagy a havi díjakkal, hosszú áttekintéssel átnézem az ajánlatot, hogy megbizonyosodjak arról, hogy ez méltó befektetés lesz-e. Tehát a mai bejegyzésben azt gondoltam, hogy becsületes, földönkívüli áttekintést adok neked a ManageWP.com webhelyről. Ha úgy gondolja, hogy tovább olvassa!


Ami

A ManageWP.com egy szolgáltatás, amely összekapcsolja a több WordPress-webhely karbantartását egy ügyes eszközkészletbe. Miután beállított egy fiókot, hozzáadja a webhelyeket (erről bővebben az alábbiakban), majd az egyik felületen elérhető frissítéseket lát, a biztonsági másolatokat kezeli és közvetlen hozzáférést biztosít a WordPress irányítópultjához..

Regisztráció és próbálja meg a ManageWP alkalmazást INGYEN 14 napig

Kinek lesz?

Nos, azt állíthatnád, hogy bárki, akinek több WordPress-webhelye van, részesülhet a ManageWP előnyeiből, de hadd mondja el nekem a helyzetem, és talán empátiája lesz. Amellett, hogy WordPress-webhelyeket építünk az ügyfelek számára, a WordPress-beállítások tárolását és folyamatos karbantartását is ügyeljük. Amikor egy tucat telek volt, nem volt probléma, húsz vagy úgy – jól van … ha kb. 40 helyre érkezem szükséges egy másik megoldás megtalálására.

Erre gondolkodva azt hiszem, túl sokáig vártam valami megtételéhez. Bejelentkezni sok webhelyre, és havonta bővíteni a pluginek sokaságát, ellenőrizni a biztonsági mentéseket, fenntartani az adatbázist stb. Nem tudom, hogy tettem ilyen régóta! De itt jön be a ManageWP.

Importálja webhelyeit

Miután elkészítette a fiókját, fel kell vennie webhelyeit a ManageWP.com webhelyre, ez két dolgot foglal magában:

  1. Írja be az adatokat a ManageWP eszközbe
  2. A „munkás plugin” telepítése az egyes webhelyekre

Van egy CSV importálási lehetőség az összes webhely felsorolására a rendszerben, valójában úgy döntöttem, hogy egyszerre ezeket csinálom. Kicsit új voltam benne, de időt akartam venni a helyek csoportokba sorolására. Például az összes, a Genesis-re épített webhely egy csoportban, mindazok, akik dolgozatot használnak egy másikban, és az összes véletlenszerű, egy csoport azok számára is,.

Az egyenként Az interfész az alább látható.

Webhely importálása

Webhely importálása

Frissítés … Minden!

Rendben, szóval ez a hűvös darab. Miután minden nehéz munkát elvégzett a webhelyek felállításával kapcsolatban, jutalom lesz. Visszatérés a fő műszerfalhoz és számos eszközzel bemutatott. Az alábbiakban a képen a legtöbbet használom.

Frissítés!

Frissítés!

Most már csak vadon menhet, és rákattinthat Minden a különböző szakaszokban, és biztos vagyok benne, hogy mind működni fog. Hajlandóak vagyok egy kicsit válogatottabbnak lenni, mert tudni akarom, melyik bővítmény frissül, mi az új benne és ami a legfontosabb – vajon ez okoz-e problémát az XYZ webhelyen.

Tehát kinyithatja ezeket a lehetőségeket, és további részleteket láthat arról, hogy mely bővítményekkel vannak frissítések.

További részletek a frissítésekről

További részletek a frissítésekről

managewp-változásokÍgy elolvashatja a változási naplót (kattintson a verziószámra, hogy megnézze), majd amikor elégedett vagy azzal, hogy tudja, mi folyik, kattintson az adott frissítés melletti összes frissítése elemre, és ez beépíti a bővítményt az összes olyan webhelyek, ahol van.

Ez az első alkalom, amely valódi megelégedést hoz!

Közvetlen hozzáférés a WordPress Irányítópulthoz

managewp-admin

Ez határozottan a 2. számú szolgáltatás, amelyet szeretek.

Az oldalsáv menüjéből választhatja a „Felügyeletet itt”, pontosan ezt teszi.

A ManageWP irányítópulton, amelyen az adott webhely WordPress irányítópultja jelenik meg, ellenőrizze a beállítást, szerkesszen minden hozzászólást, amelyre szükség van.

Természetesen legyőzi a kézi bejelentkezést az egyes webhelyekre.

A csapat és én ezt szeretjük, amikor ügyféltámogatást nyújtunk, olvassa el a jegyekre ugrást közvetlenül a webhely irányítópultjába kérdéseiben, oldja meg a problémát.

Többet akarsz?

Nos, még sok minden más van, hadd tegyek egy forgószél-turnét más funkciókról, amelyeket rendszeresen használok.

A felhasználói menedzsment nagyszerű. Van egy új csapattagod, és szeretne fiókot létrehozni ezekre a 11 webhelyre vagy az _that_ csoport összes oldalára, nincs probléma. Ugyanez történik, amikor a csapat tagja egyszerre több webhelyen távozik, visszavonja a hozzáférést vagy megváltoztatja a szerepet (például a szerkesztõtõl az elõfizetõig)..

A megjegyzéseket is rendszeresen javítom, egyszerre. Ahelyett, hogy bejelentkezne az egyes webhelyekre spam küldésére vagy a megjegyzések jóváhagyására, láthatja azokat az összesen a ManageWP-ben és tetszés szerint teheti meg őket..

Lehetőség van posták és oldalak létrehozására közvetlenül az irányítópulton, ha saját webhelyének egy csoportját futtatja, láttam, hogy ez egy jó szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy tartalmakat egyetlen helyről hozzon létre a webhely-hálózaton keresztül. A legtöbb webhelyet, amelyet az alábbiak szerint kezdem az ügyfelek számára, tehát olyasmit használok gyakran.

A biztonsági mentések minden bizonnyal a ManageWP egyik legfontosabb jellemzője, de őszinte legyek és azt mondom, hogy még nem mentem oda. Jelenleg a BackupBuddy és a Vaultpress keverékét használva, a biztonsági mentések áthelyezését a ManageWP-hez a „ha van egy kis szabadidőm” kosárba helyeztem. Érzem oda, ahogyan szívesen látom, hogyan teljesít.

kezelése-wp-tools-linksAz egyes webhelyek számára a felület gyors linkeket is szolgáltat egy csomó szolgáltatáshoz, amelyet felismer. Persze, hogy megszerezheti ezeket a könyvjelzőket, de ez gyorsabbá teszi a dolgokat, hogy egyszerűen jobbra lehessen ugrani a szolgáltatáshoz, a már megadott domain névvel.

Próbálja ki az ingyenes próbaverzióval

Mint mindig, jó, ha ingyenes próbaverziót szerezhetünk egy ilyen szerszámmal való játékhoz. A ManageWP.com egy 14 napos ingyenes próbaverziót kínál, a memóriából csak öt webhelyet tölthet be a próba alatt, de ezzel elég játékot végezni, amikor tesztelsz dolgokat..

Sok szerencsét a WordPress-webhelyek kezelésében! Nyugodtan írjon megjegyzést ide, ha konkrét kérdése van a szolgáltatással kapcsolatos tapasztalataimmal kapcsolatban, vagy ha saját gondolatait szeretné felvenni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map