Vizuális zeneszerző: Útmutató az oldal elkészítéséhez

A WordPress nagyszerű, és a WordPress futtató webhelyének testreszabása csak a torta jegesedése. De nem mindannyian kódolunk gurákat. Hé, néhány WordPress szerelmese nem tud semmit a HTML-ről vagy a CSS-ről. De ez nem akadályozhatja meg abban, hogy testreszabhassa a WordPress témát. Itt jönnek oldalépítők.


A drag and drop oldalkészítők pluginként széles körben kaphatók, és sok népszerű témába épülnek. Lehetővé teszik minden szintű felhasználó számára, hogy módosítsa a téma általános elrendezését, és rendkívül egyszerűvé teszi az extra virágzás hozzáadását (ikonok, ügyességi táblák, árazási táblázatok stb.). Konkrétan szeretnénk bemutatni új WordPress kedvenc oldalépítőnknek – a Visual Composernek.

Szerezz ingyen vizuális zeneszerzőt! A Visual Composer plugin ingyen tartozik a Total WordPress Theme vásárlásához, és tartalmaz néhány nagyszerű bővítményt a téma használatához..

Mi a vizuális zeneszerző?

A Visual Composer egy fantasztikus plugin, melyet a WP Bakery fejlesztett ki, és hozzáadja a drag and drop oldalkészítőt a WordPress témához. Utána betettük a Teljes többcélú WordPress témába, de a Themeforest szinte minden új eladója is láthatja. Ez megadja azokat az eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy összetett oldalelrendezést hozzon létre anélkül, hogy egyetlen kódsor megérintése szükséges.

Hogyan működik a vizuális zeneszerző, és mit tehet

Ez egy plugin, ezért telepítse és aktiválja, hogy minden csodálatos funkcióját kihasználhassa. Aktiválás után a Visual Composer átadhatja az oldalak elrendezését. Csak adjon hozzá egy új oldalt, és látni fogja az új gombokat, így válthat a klasszikus és az építőmód között, valamint egy gombot, hogy eljuthasson az élő front-end szerkesztőbe..

vizuális-zeneszerző-gomb

Innentől kezdve a lehetőségeket csak az ön (vagy az ügyfelek) fantáziája korlátozza. Sorokat, oszlopokat, gombokat, szöveget, képeket és még sok minden mást adhat hozzá a Visual Composer összes beállításához. Ezenkívül lehetőség van az elrendezések sablonként történő mentésére, amelyeket újra és újra felhasználhat.

sorok

Az oldalépítő elemek az építő részét képezik. Ezeket az elemeket szó szerinti építőelemekként használhatja az oldalán. Első Adj hozzá egy sort. A sorok lehetővé teszik oszlopok hozzáadását egy kattintással. Csak vigye az egeret a sor bal felső sarkában lévő sárga bekezdéssel, és válassza az elrendezést. A sor automatikusan oszlopokra oszlik a választott elrendezésnek megfelelően.

Összesen-add-sorban

Oldal elemek

Összesen-add-elemek

A következő lépés az oldal funkcióinak hozzáadása. Csak kattintson a Elem hozzáadása gombot az előugró menü megnyitásához. Sokféle lehetőség van szövegdobozok, címsorok, közösségi megosztás, képek és galériák, váltógombok vagy lapok, harmonikák, legutóbbi hozzászólások (amelyek a blogbejegyzésen kívül a témád egyedi postai típusaival is működnek), gombok és még oldalsáv kütyü.

Ezenkívül a WordPress témától és a Visual Composer által használt kompatibilis pluginoktól függően több vagy kevesebb oldal elemet fog látni. A fenti példa a Total Drag & Drop WordPress témánkból származik, tehát van még 30 oldalkészítő elem, amelyet kizárólag a Total számára készítettünk és stílusztunk fel. Ez magában foglalja az egyedi elválasztókat, ikondobozokat, mérföldköveket, körhintakat és még sok más.

Kattintson bármely elemre az elem lehetőségeinek megnyitásához. Az alábbiakban egy példa látható a „Teljes téma” ikonkészlet-modulunk „opcióira”. Mint láthatja, az egyes moduloknak sok beállítása és még több fül is lehet.

icon-box-beállítások

Az építő támogatja a négy félelmetes külső gyártó pluginjét is: a Rétegcsúszkát, a Forradalmi csúszkát, a Gravitációs űrlapokat és a 7. nyomtatványt. Ha ezeknek a bővítményeknek valamelyik telepítve van, egy elem automatikusan megjelenik a téma számára. Ha úgy dönt, hogy az említett elem egyik oldallapját beilleszti, a Visual Composer megjeleníti a létrehozott megfelelő csúszkák / űrlapok legördülő menüjét, vagy megjelenik egy beviteli mező, amelyen hozzáadhatja a csúszka azonosítóját. Nincs több másolása és beillesztése a rövid kódokba!

Húzza és vidd

vizuális-zeneszerző-szerkesztő

A tervezési folyamat bármely pontján bármilyen sort vagy oldalt elhúzhat és átszervezhet. Bármilyen sort vagy elemet lemásolhat, ami megkönnyíti az ismétlődő tartalom hozzáadását (nagyszerű hasonló oszlopokhoz, GYIK-okhoz, váltásokhoz stb.).

Miután elkészítette a kedves mintát, sablonként mentheti azt. Ez hasznos egyéni oldal elrendezés vagy oldalsáv létrehozásakor, amelyet újra használni szeretne. Csak kattintson a sablonok gombot, adja meg az elrendezés nevét és nyomja meg a Mentés gombot. A sablon használatakor automatikusan kitölti az oldalt az elmentett elrendezéssel és elemekkel.

Sorbeállítások: Sorok formázása, klónozása és törlése

Minden sor bal szélső sarkához három hozzáadott funkció tartozik, amelyek felhasználhatók egy egész sor és annak tartalmának klónozására vagy másolására, új modulok hozzáadására, az oszlopok szerkesztésére stb. Egyszerűen mutasson minden szerkeszteni kívánt sorra. a következő beállítások eléréséhez:

teljes vizuális-zeneszerző-row-beállítások

A Visual Composernél használt témától függően az elérhető formázási beállítások is eltérhetnek. Míg néhány témafejlesztő úgy dönt, hogy hagyja a Visual Composer-et a jelenlegi formájában, sokan testreszabják a plugin-ot, hogy illeszkedjenek témájuk igényeihez vagy stílusához.

Frontend szerkesztő

A nagy teljesítményű Visual Composer most egy frontend szerkesztőt is tartalmaz, amely minden eddiginél könnyebbé teszi a saját oldalak és elrendezések elkészítését. Az egyetlen figyelmeztetés az, hogy még nem minden téma támogatja a front-end szerkesztőt. Feltétlenül ellenőrizze újra a téma szolgáltatáslistáját, vagy közvetlenül vegye fel a kapcsolatot a témafejlesztővel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a Visual Composer előlap szerkesztője kompatibilis-e a WordPress témával. a A teljes WordPress téma 100% -ban kompatibilis a kezelőfelülettel tehát ha a jelenlegi témája nem, érdemes megfontolni a témakörre való frissítést.

Extensions

Az utolsó funkció, amelyet szeretnék megérinteni, a Visual Composer kiterjeszthetősége. Ha véletlenül fejlett kódoló vagy témafejlesztő vagy, integrálhatja saját rövid kódjait a beépülő modulba. Valójában a saját Symple Shortcodes Premium termékkel egészítettük ki, hogy az összes felhasználó számára további oldalépítő elemeket biztosítsunk. Ez még több lehetőséget kínál a felhasználóknak az oldalak készítésekor!

Ha nem Ön kódoló, ellenőrizze a CodeCanyon alkalmazást, és keressen egy gyors Visual Composer kiegészítőt. Sok nagyszerű prémium plugin kínál extra funkciókat a Visual Composerhez, sőt néhány jó ingyenes plugin is, például a Symple Shortcodes plugin.

A vizuális zeneszerző beállításai

Folyamatosan utalok a Visual Composerre, mint oldalkészítőre, de ez remekül működik a hozzászólásokkal és az egyéni postai típusokkal is. Csak annyit kell tennie, hogy engedélyezze az opciót. Keresse meg a Beállítások> Visual Composer. Látnia kell egy ehhez hasonló képernyőt:

A vizuális zeneszerző beállításai

A plugin automatikusan megjeleníti a WordPress témájában szereplő különféle tartalomtípusokat. Csak válassza ki azt, amelyet használni szeretne a Visual Composer oldal készítőjével. A fenti példa a Total témakörből származik, ezért hozzáadunk lehetőségeket portfólióhoz, munkatársakhoz és ajánlásokhoz (minden egyedi üzenettípus), valamint fórumokhoz, témákhoz, válaszokhoz és termékekhez (a Total támogatott bbPress és WooCommerce pluginokhoz kapcsolódóan)..

Lehetősége van arra is, hogy hozzárendelje az összes rövid kódú plugin-eket a Visual Composerhez, amelyeket már telepített a WordPress webhelyen. A beállítások lapon kattintson a My Shortcodes fülre a tetején, és kattintson a gombra a Shortcode hozzárendeléséhez. Ennek hozzá kell adnia a harmadik fél rövid kódjait a zeneszerző elemekhez. Könnyen!

Lásd: Működésben

Mint mondtam, annyira szeretjük a Visual Composer szoftvert, hogy beépítettük a legjobban értékesített Total WordPress témába (ingyenesen tartalmazza a vásárlást). Vessen egy pillantást a Total Theme élő demóinak bármelyik oldalára. Az élő demókban látható oldalak nagy részét a Visual Composer készítette! Háttér, címsor, szöveg, képek, ikonok… stb. Hozzáadása. Ez mind „darab torta”.

teljes-demók

Teljes vizuális zeneszerző használati útmutató

Ha már rendelkezik a beépülő modul tulajdonosával, és útmutatóra van szüksége annak használatához, tekintse meg a Visual Composer használati útmutatóját, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt és bemutatja, hogyan kell használni a beépülő modult..

Hol lehet beszerezni

A Visual Composer elérhető a CodeCanyon webhelyen, ha saját maga szeretné megszerezni. Teljes mértékben integrálva lett a prémium WordPress Theme Total verziónkba (két másik prémium pluginnal együtt, összesen 67 dollárért – ami több, mint amit a témaért fizetnek!).

Get Total Get Visual Composer

Tudassa velünk, mit gondol az alábbi pluginról. Nagyon lenyűgözött a Visual Composer, és nagyon örülnénk, ha hallgatnád!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map