VikAppointments: Könyv- és ütemezési találkozók, mint egy főnök

VikAppointments: Könyv- és ütemezési találkozók, mint egy főnök

Szolgáltatási alapú vállalkozás működtetése esetén a találkozók manuális ütemezése és kezelése kihívásokkal és időigényekkel jár. Ezenkívül a találkozók manuális foglalása azt jelenti, hogy hajlamosak lennének olyan emberi hibákra, amelyek üzleti költségeket okozhatnak.


Mit kell tenni? Korszerűsítheti a folyamatot egy plugin, például a VikAppointments használatával. A VikAppointments a tökéletes megoldás minden olyan szolgáltatási vállalkozás számára, amely foglalkozik a találkozók lefoglalásával. Csomagolva mindenféle funkcióval, amire szüksége van a foglalások kezeléséhez, mint profi; a plugin a WordPress egyik legjobb találkozói pluginja.

És a mai bejegyzésben bemutatjuk azokat a funkciókat, amelyek a VikAppointments fantasztikus WordPress foglalási bővítményt teszik lehetővé. Az üzlet édesítése érdekében telepítjük a PRO verzió és tesztelje a plugint. Ilyen módon pontosan tudja, mire számíthat, és futással is elérheti a talajt.

Ez hogy hangzik? Ha jól hangzik, tekerje fel az ujját, és menjünk dolgozni.

Mi a VikAppointments??

vikappointments szolgáltatások foglalás naptár wordpress plugin

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

A VikAppointments egy hatékony találkozókezelő rendszer, amelyet eredetileg a Joomla számára készítettek. De mi nem érdekli a Joomla. Lefedjük a WordPress verziót, amely egyébként a WordPress egyik legfejlettebb találkozó pluginja.

Kattintással a plugin elősegíti a találkozók lefoglalását és a WordPress webhely gyors kezelését. Ráadásul a plugin testreszabott lehetőségeket kínál, amelyek ideálisak különféle vállalkozások számára, például orvosok, ügyvédek, egészségügyi központok, gyógyfürdők és szalonok számára..

De még a millió és egy funkcióval is, a VikAppointments hihetetlenül egyszerűen konfigurálható és használható. A nap végén a plugin sok időt takaríthat meg, amelyet vállalkozásának növekedése felé fordíthat. Ahelyett, hogy manuálisan pazarolja az időpontot a találkozók foglalására, teljes mértékben az ügyfelekre koncentrálhat.

Úgy tűnik, fedjük le néhány olyan funkciót, amelyek révén a VikAppointments az egyik legjobb WordPress plugin az Ön webhelyén lévő találkozók kezelésére..

VikAppointments szolgáltatások

A VikAppointments plugin nem okoz csalódást a szolgáltatások szempontjából, mégis egy lenyűgöző listával, amely mind a kezdők, mind a fejlesztők számára egyaránt lenyűgöző. A következő szakaszban a VikAppointments szolgáltatásai közül néhányat emelünk ki. Ne izzadd; a legtöbb szolgáltatás működésben van, amikor teszteljük a beépülő modult.

Úgy tűnik, hogy a VikAppointments bővítmény olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint például:

 • Képesség több szolgáltatás létrehozására változó időtartamú és arányú
 • Központi műszerfal az alkalmazottak kezelésére
 • Zökkenőmentes előzetes találkozófoglalás
 • Havi vagy heti naptár, amely megmutatja minden alkalmazott vagy szolgáltatás elérhetőségét
 • Kuponrendszer, amely kedvezményeket kínál a foglaláshoz
 • Képes helyfoglalások létrehozása a WordPress admin irányítópultján
 • Keresési widget, amely elősegíti a találkozók könnyű megtalálását és lefoglalását
 • Meghosszabbított munkanapok egyedi műszakokkal
 • Front-end műszerfal az alkalmazottak számára
 • Az alkalmazottak helyszínei a Google Maps segítségével
 • Lehetőség a vásárlások hozzáadására a szolgáltatási csomagokhoz
 • Kosárrendszer több találkozó egyidejű ütemezésére
 • Egyéni fizetési átjárók
 • E-mail, SMS és ICS értesítések
 • Több kütyü javítja a foglalási rendszer külső megjelenését
 • Integrált ügyfélkezelő rendszer
 • És még sok más

Dióhéjban a VikAppointments bővítmény elegendő funkciót kínál a találkozók hatékony kezeléséhez. Telepítve és tesztelve a VikAppointments-t, vezérelve a bennünket irányító funkciókat.

A VikAppointments telepítése

A VikAppointments plugin telepítése rendkívül egyszerű, mivel ingyenesen letölthető a WordPress.org webhelyről. A prémium szolgáltatások élvezetéhez azonban meg kell vásárolnia a PRO A licenc kb. 108 dollárért a VikAppointments hivatalos weboldalán található. A licenc egy évig érvényes, és noha a megújítás nem kötelező, frissítések fogadásához aktív licencre van szüksége.

Most telepítsük és konfiguráljuk a VikAppointments-et, hogy megkezdhessük a találkozók ütemezését és kezelését a tesztoldalunkon.

A WordPress admin menüben keresse meg a Dugó és kattintson a gombra Új hozzáadása amint azt az alábbi képen kiemeljük.

új WordPress plugin telepítése

Így a Add plugins képernyő, ahol telepíthet egy plugint a számítógépről vagy a hivatalos WordPress lerakatból. Gépelje be a „VikAppointments” kifejezést a kulcsszó keresőmezőbe, és miután megtalálta a plugint, nyomja meg a Telepítés most gombot, amint azt a következő képen részletesebben bemutatjuk.

a vikappointments plugin telepítése

Ezután kattintson a Aktiválja gombot az alább látható módon, hogy a golyó gördüljön.

a vikappointments wordpress plugin aktiválása

Most eljutunk valahova. Most annyit kell tennie, hogy konfigurálja a plugin-t, ami könnyű, tehát kezdjük dolgozni.

A VikAppointments konfigurálása

Miután aktiválta a plugin-t, hozzáad egy gyönyörű képet VikAppointments elem a WordPress admin menübe. A foglalási rendszer beállításához kattintson a VikAppointments menüpont, az alább látható módon.

a vikappointments wordpress plugin beállítása

A menüpont az alább bemutatott vonzó VikAppointments irányítópulthoz vezet.

vikappointments műszerfal

A PRO licenc aktiválása

Az oktatóprogramhoz a PRO verziót használjuk, tehát először aktiválnom kell a licencet. Ehhez kattintson a gombra Frissítés Pro verzióra, amint azt alább bemutatjuk.

frissítés a vikappointments pro verzióra

A következő oldalon görgessen az oldal aljára, illessze be a licenckulcsot, és nyomja meg Érvényesítés és telepítés, az alábbiak szerint. Ha nincs licenckulcs, kattintson a Szerezd meg a licenckulcsot gomb.

pro licenckulcs hozzáadása a vikappointmentshez

A plugin automatikusan bekapcsol és frissíti a pro verziót. Ezután kattintson a A frissítés befejeződött, kattintson ide a folytatáshoz gombot az alább látható módon.

A profi verzió zárolva van és készen áll. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan néz ki a VikAppointments admin irányítópultja a pro verzióra való frissítés után.

vikappointments admin irányítópult

Nincs sok látnivaló itt, szóval most mi van? Mindenesetre ez rendben van, mivel még nem foglalunk időpontot. Adjunk hozzá néhány alkalmazottat, szolgáltatást és szimuláljunk egy élő foglalási webhelyet.

Csoportok létrehozása a VikAppointments programban

csoportok a VikAppointmentsben hasonlóak a blogbejegyzések kategóriáihoz. A csoportok segítenek kategorizálni az alkalmazottakat és a szolgáltatásokat, lehetővé téve a dolgok szervezését, különösen, ha sok alkalmazott vagy szolgáltatás van. Ugyanakkor nem kötelező csoportokat felvenni a VikAppointments csoportba.

Tegyük fel, hogy adjunk hozzá egy csoportot öt szolgáltatásunkhoz, amelyek szemléltetés céljából jogi tanácsadás, üzleti tanácsadás, életvezetési tanácsadás, fogászati ​​egészségügy és gyógyfürdő. A csoportot „Fizetett szolgáltatások.”

kettyenés vezetés és akkor csoportok, amint azt alább részletezzük.

új szolgáltatási csoport hozzáadása a vikappointments bővítményhez

Ezután kattintson a Új gombra, amint az az alábbi képen látható.

új szolgáltatási csoportok felvétele

Félre: Figyelem, szintén a Munkavállalói csoportok megtekintése gombot a képernyő jobb oldalán. A gombra kattintva létrehozhat, szerkeszthet és megtekinthet munkavállalói csoportokat.

Vissza a szolgáltatási csoport létrehozásához.

Kattintson a Új gomb a következő képernyőhöz vezet.

A fenti oldalon csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja a szolgáltatáscsoport nevét és leírását. Ezután kattintson a Mentés és bezárás, az alábbiak szerint.

Mivel a szolgáltatási csoport a helyén van, most öt szolgáltatást kategorizálhatunk a következő kategóriába Fizetett szolgáltatások. Tegyük fel néhány alkalmazottat, majd a tényleges szolgáltatásokat.

Munkavállalók hozzáadása a VikAppointments oldalhoz

Először alkalmazottakat adunk hozzá, így később szolgáltatásokat tudunk nekik rendelni. Ezenkívül legalább egy alkalmazottat hozzá kell adnia az online foglaláshoz.

Ne feledje, hogy a munkavállalót személyként, helyiségként, tárgyként vagy bármi másként képviselheti. A legtöbb esetben azonban az alkalmazott személy, pl. fogorvos, masszőr, ügyvéd, edző stb.

Kattintson a Vissza a VikAppointments irányítópultján vezetés és akkor Az alkalmazottak amint az alábbiakban kiemelem.

új alkalmazottak felvétele a vikahelyiségekre

Ezután kattintson a Új gombra, amint azt az alábbi képernyőképen kiemeljük.

új alkalmazott hozzáadása a munkavégzés során

Ezután adja hozzá az alkalmazottak adatait. Ezután kattintson a Mentés és bezárás gomb.

További alkalmazottak felvétele érdekében ismételje meg mindaddig, amíg az összes alkalmazottat bevitte a rendszerbe. Még az alkalmazottakat is könnyen klónozhatja, szóval igen!

Csak két alkalmazottat használok szemléltetés céljából, de te is hozzáadhatsz annyit, amennyit csak akar. Ne felejtse el beállítani az egyes alkalmazottak váltásait a Dolgozó Napok fül található a fenti képernyőn.

Gyorsan haladva, add hozzá most szolgáltatásainkat.

Szolgáltatások hozzáadása a VikAppointments szolgáltatásban

A VikAppointments irányítópultján válassza a lehetőséget vezetés és kattintson a gombra Szolgáltatások, amint az az alábbi képen látható.

szolgáltatások hozzáadása a vikappointings során

Ezután nyomja meg a Új gombra, amint azt az alábbiakban kiemelem.

új szolgáltatásmeghatározások hozzáadása

Ennek közvetlenül a Új szolgáltatás képernyő, ahol nézhetjük Nae Nae felvehet mindenféle részletet. További információkért lásd az alábbi képet.

Itt néhány megjegyzés a fenti képre (számozott listánk megfelel a fent megjelölt elemeknek).

 1. Szolgáltatás – Adja hozzá a szükséges szolgáltatás részleteit. Tudod, a szolgáltatás neve, ára, kapacitása és így tovább. Btw, írja be a keresőmotor-barát (SEF) csiga a Álnév terület
 2. Leírás – Itt adja hozzá a szolgáltatás leírását
 3. Feladatok – Ezen a lapon szolgáltatásokat rendelhet különböző alkalmazottakhoz
 4. Metaadatok – A lap különösen fontos a SEO számára. Felveheti az oldal címét, a meta leírásokat és a meta kulcsszavakat.

Miután hozzáadta szolgáltatásait, kérjük, ne felejtse el kattintani a Mentés és bezárás gomb. Kattintson a gombra Mentés, mentés és új, vagy Megszünteti attól függően, hogy hol van a munkafolyamatban.

Mellesleg, most öt szolgáltatásunk van a rendszerünkben, amelyek így néznek ki:

vikappointments szolgáltatások admin oldal

Nem rossz, igaz? Vegye figyelembe, hogy már különféle alkalmazottakat rendeltem hozzá a szolgáltatásokhoz, de ezt a fenti képen nem látja. Ha kérdései vannak arról, hogy mit tettem, bármikor fel tudok válaszolni a következő 24 órában, tehát ne tartsa vissza.

Most, hogy vannak csoportok, alkalmazottaim és szolgáltatásaim, a képernyőn jelenítsünk meg egy űrlapot, így a kilátások azonnal foglalhatják a találkozókat.

VikAppointments in the Front-End

Mivel csoportok, alkalmazottak és szolgáltatások vezérelnek számunkra, elkezdhetjük a találkozók foglalását? Igen!

Csak annyit kell tennünk, hogy létrehozunk és hozzáadunk egy foglalási rövid kódot egy egyszerű oldalra. De hogyan csináljuk??

Indítsa el a VikAppointments irányítópultját, és kattintson a gombra shortcodes gombra, amint azt az alábbiakban kiemelem.

vikappointments rövid kódok gomb

Ezután nyomja meg a Új gombra, ahogy az a következő képen látható.

új rövid kód hozzáadása a vikappointments-hez

Példaként létrehozunk egy rövid kódot üzleti tanácsadói szolgáltatásunkhoz. Ezt követően megjelenítjük a szolgáltatás részleteit, így a kilátások megkezdhetik a foglalást.

Adja hozzá (1) rövid kódnevét, (2) válassza Szolgáltatás részletei a legördülő menüből, és (3) válassza ki szolgáltatását (a miénk az üzleti tanácsadás), az alábbi ábra szerint.

új rövid kód létrehozása

Ne felejtsd el kattintani a Mentés és bezárás gomb.

Egyéb VikAppointments rövid kódtípusok

A VikAppointments különféle rövid kódkódokkal rendelkezik, beleértve:

 • Minden rendelés nézet – Adja hozzá a rövid kódot egy oldalhoz, hogy a bejelentkezett felhasználók megtekinthessék minden megrendelésüket
 • Megerősítés – A rövid kód megjeleníti a pénztár formáját, ha van egy elem a kosárban
 • Alkalmazottak területe – Itt az alkalmazottak láthatják kezelőfelületüket. Kezelhetik profiljaikat, munkanapjaikat, hozzárendelt szolgáltatásaikat és helyszíneiket
 • Munkavállalói adatok – A rövid kód lehetővé teszi a kiválasztott alkalmazott részleteinek megjelenítését
 • Munkavállalói lista – Lehetővé teszi a munkavállalók listájának megjelenítését, amelyeket az ügyfelek lefoglalhatnak
 • Megrendelés nézet – A rövid kód a kiválasztott rendelések összegzését mutatja
 • csomagok – Megmutatja az összes megvásárolható csomagot, kategóriák szerint csoportosítva
 • Szolgáltatás részletei – A rövid kód a kiválasztott szolgáltatás részletes oldalát jeleníti meg (TIPP: ez a rövid kód, amelyet üzleti tanácsadói szolgáltatásunk megjelenítéséhez használunk)
 • Szolgáltatások listája – A fejlesztők szerint a legkritikusabb rövid kód. A rövid kód az összes szolgáltatás listáját mutatja, amelyet az ügyfelek lefoglalhatnak

Hogyan adhatunk hozzá VikAppointments rövid kódot a WordPress oldalhoz

A létrehozott rövid kód hozzáadása a WordPress webhelyhez olyan egyszerű, mint az A, B, C. Először keresse meg Oldalak> Új hozzáadása amint az az ábrán látható.

új oldal hozzáadása a WordPress-hez

Adjon nevet az oldalának, kattintson a plusz (+) ikonra, és válassza a VikAppointments Shortcode blokk, az alább látható módon.

új szolgáltatási oldal létrehozása rövid kódok segítségével

Ezután válassza ki a korábban létrehozott rövid kódot, az alábbi képen látható módon.

válasszon vikappointments rövid kódot a gutenbergben

Ha a klasszikus szerkesztőt használja, akkor a rövid gombra kattintva adhatja hozzá a rövid kódot VikAppointments rövid kódok listája gombra, az alábbi képen látható módon.

vikappointments hozzáadásával a klasszikus szerkesztőben

Ezután kattintson a közzétesz gomb. Itt van, amit kaptam:

Nem rossz, igaz? Az oldal teljes funkcióval rendelkezik Foglald le most gomb. Most csak azt kell tennie, hogy az ügyfél válasszon egy dátumot és időt, és nyomja meg a gombot Foglald le most gomb.

Amint ügyfele eltalálja Foglald le most, a plugin a következő oldalra vezette őket, hogy megtekintsék és megerősítsék a foglalást.

vikappointments rendelés összefoglaló oldala

Nagyon édes, nem ért egyet? Ó, elfelejtettem eltávolítani az e-mail címemet; a beépülő modul automatikusan kitölti az űrlapot, ha korábban már megbeszélte a találkozókat.

Most, hogy megvan az alapjaink, az alábbiakban fedezzük fel a VikAppointments irányítópultját más lehetőségekkel kapcsolatban.

Egyéb VikAppoinments funkciók

VikAppointments Súgó

Ha egyik vagy másik ok miatt elakad, akkor közvetlenül a VikAppointments irányítópultján kaphat segítséget. Kattints a Segítség gombra, az alábbi képen látható módon.

vikappointments segít

Kinevezések lap

találkozók lap

Az kinevezések A fenti képen látható fül néhány lehetőséget kínál, amint azt az alábbi listában részletezzük.

 • Fenntartások – Itt megtekintheti az összes foglalást
 • Az ügyfelek – Ezen az oldalon megjelenik az ügyfelek listája
 • Kupon – Mert ki nem szereti a jól időzített árengedményt?
 • Naptár, amely a teljes naptári évet és a foglalásokból származó összes bevételt mutatja

Portál fül

Akkor megvan a Portál fül, az alábbi képen látható módon.

portál fül vikappointments

Az Portál lapon többféle lehetőség van, többek között:

 • Országok – Hol adhat hozzá, szerkeszthet és eltávolíthat országokat
 • Vélemények – Az oldal lehetővé teszi vélemények hozzáadását a szolgáltatásaihoz
 • Előfizetői– Itt létrehozhat ismétlődő előfizetéseket
 • Subscr. rendelés – Az összes előfizetési megrendelés megtekintése, amelyet az ügyfelek vásárolnak

Global Tab

vikappointments globális fül

Mint látható a fenti képen, a Globális fül lehetővé teszi néhány lehetőség kezelését, nevezetesen:

 • Egyéni mezők – Egyedi mezőket adhat hozzá a megrendelőlapokhoz, így összegyűjtheti az összes információt, amelyet ügyfeleitől megköveteli
 • kifizetések – Lehetővé teszi a fizetési átjárók aktiválását
 • számlák – Itt tekintheti meg az összes számlát
 • Media Manager – Ez az opció lehetővé teszi az összes médiafájl kezelését a VikAppointments plugin segítségével

Konfiguráció fül

Az Configuration fül segít néhány lehetőség kezelésében. A lap alatt van:

 • Az alkalmazottak – Kezelje a munkavállalói lehetőségeket és engedélyeket
 • Záró napok – Állítsa be azokat a napokat, amikor vállalkozása bezárva marad. Tartalmazhat hétvégéket és ünnepeket
 • SMS API-k – Konfigurálja az SMS API beállításait, hogy szöveges üzeneteket küldhessen az ügyfeleknek. Akár automatikus üzeneteket is küldhet
 • CRON Jobs – A VikAppointments CRON jobok beállításai

VikAppointments Widgets

A VikAppointments plugin néhány widget tartalmaz, amelyek még könnyebbé teszik a munkát. A kütyü megtekintéséhez és használatához egyszerűen navigáljon a következőhöz Megjelenés> Widgetek, amint azt az alábbi képen kiemeljük.

vikappointments kütyü

És ott van; A VikAppointments teljes dicsőségében.


Között és közted között a VikAppointments egy gyönyörű találkozó ütemezője a WordPress számára. A plugin beállítása után a webhely foglalásait veszi át, így sok időt és pénzt takarít meg.

A plugin könnyen használható; Egy-két alkalommal ellenőriztem a dokumentációt, hogy megerősítsem néhány dolgot, de ennyi volt. Rövid időn meghajlítottam a VikAppointments ajánlatot.

Miután kipróbálta a bővítményt, biztos vagyok benne, hogy nem fog keresni újabb foglalási bővítményt vállalkozása számára. Tele van az összes olyan funkcióval, amelyre szüksége van a találkozók ütemezésére és kezelésére a webhelyén.

Van problémája, kérdése vagy javaslata? Kérjük, ossza meg a megjegyzéseket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector