UpdraftPlus Review – A legjobb ingyenes WordPress biztonsági mentési bővítmény?

UpdraftPlus Review - A legjobb ingyenes WordPress biztonsági mentési bővítmény?

Az UpdraftPlus a piacon az egyik legnépszerűbb ingyenes WordPress biztonsági mentési plugin, több mint egymillió aktív telepítéssel. Ebben a cikkben áttekintjük az UpdraftPlus bővítményt.


Megtanuljuk az UpdraftPlus használatát:

 • Végezzen el egy WordPress biztonsági mentést egy távoli felhő helyére, és
 • Helyezze vissza a biztonsági másolatot egy tiszta WordPress telepítésben

Mi teszi különlegessé az UpdraftPlus-ot??

Itt van a helyzet – amikor egy WordPress biztonsági másolatot veszünk, az egyik dolog, amelyet általában figyelmen kívül hagyunk, a felújítás folyamat. Meglehetősen egyszerű a WordPress webhely telepítése, konfigurálása és biztonsági másolatának készítése – bármilyen biztonsági mentési plugin segítségével. Hányszor próbáltuk visszaállítani a biztonsági másolatot?

További vizsgálatok során azt tapasztaljuk, hogy szinte minden freemium biztonsági mentési plugin zárolja a biztonsági mentés helyreállítási szolgáltatását egy fizetett terv mögött. Ne tégy félre – teljes mértékben támogatom a döntésüket. Végül is a pluginnek bevételt kell generálnia annak folyamatos fejlesztése támogatása érdekében!

Az UpdraftPlus esetén azonban ez a játék megváltozott. A bejegyzés írásakor az UpdraftPlus az egyetlen freemium WordPress biztonsági mentési plugin a piacon, amely lehetővé teszi a biztonsági mentést és helyreállítás a szabad tervben, néhány további kiváló funkcióval együtt.

Gondoljunk be!

Hogyan állítsunk be egy WordPress biztonsági másolatot az UpdraftPlus segítségével

A WordPress biztonsági másolatának konfigurálása az UpdraftPlus segítségével egy nagyon egyszerű folyamat. Annak érdekében, hogy a dolgok kicsit praktikusabbak legyenek, nem készítünk biztonsági másolatot egy új / vanília WordPress webhelyről.

Ehelyett egy többcélú témát telepítünk és importáljuk a bemutató tartalmát. Ennek során létrehozunk egy csomó új hozzászólást, oldalt, megjegyzést, képet és további bővítményeket, amelyek a biztonsági mentés részét képezik. Ez közelebb hozza a WordPress biztonsági másolat valós helyzetéhez.

Az oktatóanyaghoz telepítjük a Total WordPress témát és importáljuk a Mason blog elrendezés bemutató.

Itt van egy összefoglaló arról, mit fogunk csinálni:

 1. Hozzon létre egy demonstrációs webhelyet: Új WordPress telepítést készítünk teszthelyünkre, és importáljuk a Total Multipurpose WordPress téma bemutató tartalmát..
 2. Biztonsági mentést készítsen a bemutató webhelyről: Telepítjük a UpdraftPlus biztonsági mentési beépülő modult a WordPress lerakatból, és úgy konfiguráljuk, hogy a WordPress biztonsági másolatot készítsen egy felhőalapú tárolási megoldásban, például a Dropbox.
 3. Állítsa vissza a bemutató webhelyet: A WordPress-helyet formázjuk és visszaállítjuk a WordPress-webhelyet az UpdraftPlus biztonsági másolatból.
 4. Megvizsgáljuk a plugin prémium verzióját és néhány kiegészítőt is.
 5. Bónusz: Ugyancsak megismerjük az UpdraftCentral – egy felhő alapú WordPress felügyeleti irányítópultot az Updraft csapattól.

1. Hozzon létre egy WordPress bemutató webhelyet

Téma importálása Demo Teljes WP téma

A WordPress bemutató webhelyének képernyőképe, amelyet biztonsági másolatként készítünk és visszaállítunk

Ez a rész viszonylag egyszerű. Először egy WordPress bemutató oldallal kezdjük, és telepítjük a Total témát. Ezután importáljuk a Mason blog elrendezésének bemutatóját. A téma bemutatójának importálása a téma fejlesztőjétől függ.

 1. Általános alkalmazás esetén használhatjuk a WordPress importőr alkalmazást, amely a következő alatt található WordPress Irányítópult → Eszközök → Importálás.
 2. Válassza ki az XML fájlt, és indítsa el az importálási folyamatot.
 3. Az importált adatok kézi ellenőrzése.

Vegye figyelembe, hogy az XML fájl valójában a WordPress Exporter kimenete az eredeti tartalmat tároló webhelyről.

Téma importálása Demo Teljes WP téma

Demóelrendezés importálása a Total 4.0 WordPress témában

Összesen a folyamat sokkal egyszerűbb.

 • Csak indulj oda WordPress Irányítópult → Témakör → Demoimportáló a választott demoelrendezés kiválasztásához és importálásához.
 • Az importálás befejezése után hasonló üzenetet kell kapnia a fentiekhez hasonlóan.

Készen állunk a WordPress biztonsági másolat készítésére.

2. Biztonsági másolat készítése a WordPress-ről az UpdraftPlus bővítménnyel

Telepítse az UpdraftPlus WordPress bővítményt

UpdraftPlus telepítése a WordPress programba

2.1 Az UpdraftPlus beépülő modul telepítése

Mint minden más WordPress-bővítmény, menjen a WordPress Irányítópult → Beépülő modulok → Új hozzáadása és keresse meg az UpdraftPlus fájlt. Telepítse és aktiválja a plugin-t. A következő néhány képernyőképen bemutatjuk az első beállítási folyamatot.

UpdraftPlus Demo 1

Az UpdraftPlus WordPress biztonsági mentési plugin aktiválása

1. lépés – A plugin aktiválásakor átveszünk minket a fedélzeti áramláson (más néven terméktúra). választ “Kattintson ide a kezdéshez” a folyamat elindításához.

UpdraftPlus WordPress biztonsági mentési plugin – első lépések

2. lépés – Itt készítheti első biztonsági másolatát. Ellenállni a belső vágyadnak, hogy „Biztonsági mentés most”Gombot, és válassza a Next gombot a túra többi részének befejezéséhez.

2.2. Biztonsági mentési ütemezés konfigurálása

A biztonsági mentési ütemezés konfigurálása az UpdraftPlus segítségével

A biztonsági mentési ütemterv az Ön webhelyén létrehozott tartalom mennyiségétől függ.

 • Például, ha hetente 2-3 blogot tesz közzé, akkor elegendő egy napi WordPress biztonsági másolat. Ha azonban több szerkesztővel napi 1-2 blogbejegyzést tesz közzé, akkor jobb választás az óránkénti biztonsági mentések.
 • Másrészt, ha nem aktívan blogol a webhelyén, és portfólióként használja, akkor elegendő egy heti biztonsági mentés.

A lényeg egyszerű – a WordPress biztonsági másolatok készítése CPU-igényes folyamat. Túl sok biztonsági másolat készítése a nap folyamán – különösen egy megosztott tárhely-kiszolgálón – indokolatlan terhet jelenthet a kiszolgálón, mások számára pedig lassúvá vagy használhatatlanná teheti. Szélső esetekben ez a megosztott tárhely-fiók felfüggesztését is eredményezheti.

2.3 A biztonsági mentés megőrzési ütemterveinek konfigurálása

Mint látható az előző szakasz képernyőképeiben, heti biztonsági másolatot állítottam be mind a WordPress fájlok, mind az adatbázis számára. Azt is beállítottam, hogy a biztonsági mentés megőrzése 5 legyen, ami azt jelenti, hogy 1,25 hónapos biztonsági másolatot szerezhetek bármikor. A WordPress biztonsági mentési helyén rendelkezésre álló tárterülettől függően több mint öt ütemezett biztonsági másolatot is megtarthat.

2.4 Távoli tárolóhely konfigurálása

Ez egy másik fontos terület, amelyet szeretnék érinteni. A tartalék helyének nem ugyanabban a szerveren kell lennie, ahol a webhely üzemelteti. Tudom, hogy ez némelyiknek ostobán nyilvánvalónak tűnhet, de láttam, hogy sokan ezt a hibát követik el – különösen azok, akik újak a WordPressben.

Mivel ez az oktatóprogram a WordPress biztonsági másolatának megszerzésére összpontosít, kizárólag a szabadon elérhető lehetőségek felhasználásával, a távoli biztonsági mentési helyünkhöz a Google Drive, a Microsoft OneDrive és a Dropbox áll rendelkezésre..
A Dropbox-ot választottam ehhez az oktatóanyaghoz, mivel van egy Dropbox-fiókom, és ezzel biztonsági másolatomat készíthetem a többi WordPress-webhelyemről. Bármelyiket szabadon választhatja meg távoli mentési helyként.

A következő módon konfigurálhatjuk és összekapcsolhatjuk a Dropbox-ot az UpdraftPlus-tal:

UpdraftPlus Demo 4 - Dropbox csatlakoztatása

Dropbox bejelentkezési oldal

1. lépés: Először ellenőrizze, hogy ugyanabban a böngészőben jelentkezett-e be a Dropbox-ba. Szükségünk van erre a kapcsolat létrehozásához a Dropbox és az UpdraftPlus között.

UpdraftPlus Demo 4 - Dropbox csatlakoztatása 0.1

Biztonsági mentési helyek az UpdraftPlus-ból

2. lépés: Az UpdraftPlus alkalmazásban válassza a Dropboxot távoli tárolóhelyének

UpdraftPlus Demo 4 - Dropbox csatlakoztatása 0.2

A Dropbox csatlakoztatása az UpdraftPlus-hoz

3. lépés: Görgessen le és kattintson a „Változtatások mentése” elemre..

UpdraftPlus Demo 4 - Dropbox csatlakoztatása 0.3

Az UpdraftPlus hitelesítése a Dropbox-fiók használatához

4. lépés: Ezt követően a beépülő modul egy párbeszédpanelt jelenít meg, amely hivatkozást tartalmaz a Dropbox hitelesítéséhez az UpdraftPlus segítségével.

UpdraftPlus Demo 4 - Dropbox csatlakoztatása 0.4

Dropbox & UpdraftPlus hitelesítés: utolsó lépés

5. lépés: Mivel be van jelentkezve a Dropbox-ba, felkérést kapunk arra, hogy adjunk engedélyt. Kattintson az „Engedélyezés” gombra. Ez lehetővé teszi az UpdraftPlus számára, hogy távolról menthessen (vagy törölhessen) fájlokat a Dropbox mappába.

Ne aggódjon, az UpdraftPlus nem fér hozzá a Dropbox összes fájljához és mappájához. Csak a Dropbox → Alkalmazások → UpdraftPlus.Com mappába. Csak a mappában képes olvasni, írni és törölni a biztonsági mentéseket (azaz fájlokat).

UpdraftPlus Demo 4 - A Dropbox 0.5 csatlakoztatása

A Dropbox és az UpdraftPlus hitelesítés sikeres

6. lépés: Ezután a képernyő megjelenik a hitelesítés utolsó szakaszaival. Kattintson a „Teljes telepítés” gombra a tranzakció véglegesítéséhez és a WordPress irányítópultjára való visszatéréshez.

UpdraftPlus Demo 4 - Dropbox 5 csatlakoztatása

7. lépés: A linkre kattintva a fentihez hasonló sikeres üzenet jelenik meg.

2.5 WordPress biztonsági másolat készítése az UpdraftPlus segítségével

Most, hogy a Dropbox kapcsolódik, ideje elkészíteni a legelső WordPress biztonsági másolatot az UpdraftPlus bővítmény segítségével.

UpdraftPlus Demo 5 - 1 Indítson biztonsági másolatot

WordPress biztonsági másolat készítése a Dropbox szolgáltatásba az UpdraftPlus használatával

1. lépés: Kattintson a nagy kék „Biztonsági másolat most” gombra a biztonsági mentés elindításához. Az UpdraftPlus a folyamatjelzőt és az üzenetnaplókat jeleníti meg. (Elnézést kérlek, jelenleg nem tudtam képet készíteni).

UpdraftPlus Demo 5 - 2 Biztonsági másolat kész

Meglévő WordPress biztonsági mentések megtekintése az UpdraftPlus-ban

2. lépés: Miután a biztonsági mentés befejeződött, látni fogja a „Meglévő biztonsági másolatok” alatt található bejegyzést. Ezenkívül kiválaszthatja az egyes fájlok visszaállítását, törlését vagy letöltését az egyes biztonsági mentési bejegyzésekből.

UpdraftPlus Demo 5 - 3 VIew vagy letöltési napló a hibakereséshez

WordPress biztonsági mentési munkanapló az UpdraftPlus-ban

Jegyzet: Ha a biztonsági mentés sikertelen, akkor meg kell tudnia, hol ment a helyzet rosszul. A biztonsági mentési napló a legjobb hely ezen információk keresésére. Kattintson a Napló megtekintése gombra a napló eléréséhez, a naplófájl másolatának letöltéséhez és a hibakeresés megkezdéséhez.

UpdraftPlus Demo 5 - 4 Biztonsági másolat készítése a Dropboxon

A WordPress biztonsági másolatát a Dropbox> UpdraftPlus.Com mappában tárolja

3. lépés: Ha a Dropbox telepítve van a számítógépén, akkor látnia kell egy UpdraftPlus.Com nevű mappát, amelyet a Dropbox → Alkalmazások alatt hozott létre. Ez tartalmazza az összes biztonsági másolatot.

3. Hogyan állítsunk vissza egy WordPress biztonsági másolatot az UpdraftPlus használatával

Ez az a rész, ahol a különbség megtörténik. Az UpdraftPlus az egyetlen freemium WordPress biztonsági mentési plugin a piacon, amely lehetővé teszi a WordPress biztonsági másolat visszaállítását a plugin ingyenes verziójával. Nézzük megrepedni!

3.1 A WordPress webhely visszaállítása

UpdraftPlus Demo 6.1 - 1 Új teszthely létrehozása

A WordPress műszerfal egy tiszta alaphelyzetbe állítás (vagy egy tiszta telepítés) után

Annak biztosítása érdekében, hogy ez egy zökkenőmentes helyreállítási folyamat, formázni fogjuk (vagy visszaállítjuk) a WordPress webhelyünket Advanced WordPress Reset csatlakoztat. Képzelje el, amikor formázza a telefont, és visszaállítja a gyári állapotba. Nagyjából ugyanaz az eset itt.

A WordPress alaphelyzetbe állítása minden témát, plugin-t, postát, oldalt, megjegyzést, egyéni üzenetet és beállítást töröl – és gyakorlatilag mindent. Csak a vadonatúj WordPress webhely marad meg, a meglévő felhasználónévvel, jelszóval és e-mail információkkal.

3.2 Telepítse és konfigurálja az UpdraftPlus bővítményt

Miután visszaállította a WordPress webhelyet, a következő lépés az UpdraftPlus beépülő modul telepítése és ugyanúgy konfigurálása, mint a 2. részben. Az UpdraftPlus-t ugyanabba a Dropbox-fiókba kell csatlakoztatnia, a 2. rész 2.1–2.4 lépésének megismételésével..

UpdraftPlus Demo 6.1 - 3 Csatlakoztassa ismét a Dropboxot

A Dropbox és az UpdraftPlus hitelesítés sikeres a formázott WordPress oldalon

Meg kell érkeznie erre a képernyőre közvetlenül a folyamat befejezése előtt. Kattintson a „Teljes telepítés” gombra, hogy visszatérjen a WordPress irányítópultjába.

3.3 A WordPress biztonsági másolatának visszaállítása az UpdraftPlus segítségével

UpdraftPlus Demo 6.1 - 4 Scan Dropbox biztonsági másolat készítéséhez

Meglévő WordPress biztonsági mentések keresése a Dropbox-ban az UpdraftPlus segítségével

Miután konfigurálta az UpdraftPlus beépülő modult a Dropbox fiókjával, látnia kell a fenti képernyőképen láthatóhoz hasonló naplóbejegyzést. (Lásd az 1. pontot a képernyőképen)

Ezután el kell mondania az UpdraftPlus bővítményt rescan a távoli tároló (azaz a Dropbox mappája), amely archívumokat keres a visszaállításhoz. Kattintson “Rescan távoli áruház”, A 2. pont szerint.

Az UpdraftPlus megkeresi a Dropboxot minden elérhető biztonsági másolatot, és felveszi őket a Meglévő biztonsági mentések, amint az az alábbi képernyőképen látható:

UpdraftPlus Demo 6.1 - 5 biztonsági mentési helyreállítási lehetőségek

Tekintse meg a meglévő WordPress biztonsági mentéseket az UpdraftPlus használatával

Válassza ki a visszaállítani kívánt biztonsági másolatot, majd kattintson a „Visszaállítás” elemre a helyreállítási folyamat megkezdéséhez.

UpdraftPlus Demo 7 - 1 A webhely biztonsági mentésének visszaállítása

WordPress biztonsági másolat visszaállítása az UpdraftPlus programban

A Visszaállítás kiválasztásakor a fentihez hasonló párbeszédpanel nyílik meg. Válassza ki a visszaállítani kívánt elemeket – például témákat, beépülő modulokat, feltöltéseket (azaz a médiakönyvtárat) és az adatbázist.

Az oktatóanyagunkban, mivel teljes biztonsági másolatot készítettünk és a WordPress webhelyet teljesen visszaállítottuk, úgy döntöttünk, hogy mindent visszaállítunk a biztonsági mentésből.

UpdraftPlus Demo 7 - 3 A helyfeldolgozás visszaállítása

A WordPress biztonsági mentési helyreállítási folyamata az UpdraftPlus-ban

Az UpdraftPlus helyreállítási folyamata némi időt vehet igénybe az összes fájl beolvasásához. Ha készen áll, akkor ismét rá kell kattintania a Visszaállítás gombra, és várnia kell egy ideig. A biztonsági mentés méretétől és összetettségétől függően akár 2-10 perc is eltarthat. Esetünkben a demo tartalom helyreállítása körülbelül 2 percet vett igénybe. Ne feledje, hogy ez egy megosztott tárhelyszerver volt.

UpdraftPlus Demo 7 - 4 A siker visszaállítása

Az UpdraftPlus WordPress biztonsági mentése a sikeres üzenet és napló visszaállítása

Ha megnézi a fenti képernyőkép 1. pontját, észreveszi, hogy a plugin beolvassa az egyes archívumokat, és kereszthivatkozásokat tartalmaz azok érvényességére. Ezt a biztonsági mentés során kiválasztott összes elemre megteszi, beleértve a témákat, beépülő modulokat, adatbázist, feltöltéseket és mások mappát..

A helyreállítási folyamat befejezése után az UpdraftPlus megjelenít egy részletes naplóösszefoglalót, amely felsorolja a visszaállított elemeket, és figyelmeztetéseket, hibákat vagy hiányos folyamatokat mutat, ha vannak.

UpdraftPlus Demo 7 - 5 Visszaállítás utáni tisztítás

Helyreállítás utáni takarítás a UpdraftPlus alkalmazásból

Az előző szakasz képernyőképeiből a „Vissza a UpdraftPlus konfigurációhoz” választási lehetőség. Egy párbeszédpanel azt mondta nekem, hogy vannak régi könyvtárak, amelyeket a plugin egy „~ old” nevű mappába helyezte..

Ezután elvégezzük a webhely ésszerűségének tesztelését azáltal, hogy ellenőrizzük az összes hozzászólást, oldalt, megjegyzést és állandó linket a visszaállított bemutató webhelyen. A mi esetünkben minden tökéletesen működött. Ezután töröljük a régi könyvtárakat.

UpdraftPlus Demo 7 - 6 A visszaállítás utáni tisztítási állapot

Régi könyvtárak eltávolítása a WordPress biztonsági mentés helyreállítása után az UpdraftPlus-ban

Ez egy állapotüzenet, amely megerősíti, hogy a régi könyvtárakat sikeresen eltávolították.

És ott van – teljes bemutató a WordPress webhelyének távoli helyről történő biztonsági mentéséről, visszaállításáról és a biztonsági másolat visszaállításáról, hogy a webhely működőképes állapotba kerüljön..

Kudos az UpdraftPlus csapatnak e csodálatos bővítmény létrehozása érdekében!

4. UpdraftPlus Free vs Premium

A UpdraftPlus biztonsági mentési pluginnek prémium verziója is van, amely rengeteg fejlett funkcióval rendelkezik, mint például:

 • klónozása: UpdraftPlus’ klónozási funkció lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt elkészítsen egy ideiglenes tükörképét webhelyéről az UpdraftPlus szerveren. Ez hasznos gyors tesztekhez, demókhoz és hibakereséshez.
 • migráció: Az elvándorlás szolgáltatás (közismert nevén UpdraftMigrator) lehetővé teszi a WordPress webhely gyors és hatékony áthelyezését új gazdagépre vagy domain névre. Alapvetően fejlett helyreállítási technika, ahol a webhelyek URL-jét új gazdagépnévre változtatják. Hasznos a tesztelési helyek migrálására az átmeneti szakaszból a termelési környezetbe
 • Képesség arra, hogy a webhelyről automatikusan készítsen biztonsági másolatot, mielőtt bármilyen téma, plugin vagy a WordPress központi frissítése megkezdődne.
 • Importőr kiegészítő: Visszaállítási képesség más népszerű WordPress biztonsági mentési bővítmények által készített biztonsági mentésekből.
 • Nem WordPress fájlok és adatbázisok biztonsági mentése, adatbázis-titkosítás.
 • Támogatás a WP-CLI és a WordPress Multisite.
 • Jelszóval védett plugin-terület, amely megakadályozza, hogy minden felhasználó hozzáférjen a webhely teljes biztonsági másolatához.

Ennek az oktatóanyagnak az volt a célja, hogy megmutassa, hogyan konfigurálhatja és hogyan készíthet teljes WordPress biztonsági másolatot és visszaállíthatja – csak a plugin ingyenes verzióját használva. A plugin által nyújtott prémium szolgáltatások azonban nagyszerűek, és méltó alternatívát jelentenek a prémium szintű WordPress biztonsági mentési bővítmények, például a VaultPress, a BackupBuddy és a BackWPUp számára..

A következő szakaszban vessünk egy pillantást az UpdraftPlus által kínált kiegészítőkre.

Figyelemre méltó UpdraftPlus kiegészítők

Az UpdraftPlus kezdeményezést tett több alacsony árú kiegészítő létrehozására, amely a plugin kiegészítő szolgáltatásaival feloldja a felhasználásért fizetendő alapon. Például van egy kiegészítő, amely lehetővé teszi a biztonsági mentések feltöltését a Google Cloud vagy AWS rendszerre. Böngészhet a kiegészítő oldalakon, és az elérhető kiegészítők teljes listájának böngészésével böngészhet. Ne feledje, hogy a prémium verzió az UpdraftPlus által kínált összes kiegészítővel együtt érkezik.

Az alábbiakban látható néhány kiegészítő, amelyet véleményünk szerint érdemes megjegyezni:

Dropbox almappák (10 USD)

UpdraftPlus Add-On 1 Dropbox almappák

Dropbox almappa kiegészítő az UpdraftPlus-tól

Képzelje el, hogy van két vagy több webhelye, amelyekről biztonsági másolatot készített az UpdraftPlus. A plugin ingyenes verziója összes hely összes biztonsági másolatát – például a Dropbox UpdraftPlus.Com mappáját – egy helyen tárolja. Egyre nehezebb megállapítani, hogy melyik biztonsági mentés melyik webhelyhez tartozik – és csak a biztonsági mentési naplók megismerésével lehet felfedni.

Az Dropbox almappák a kiegészítő úgy oldja meg a problémát, hogy minden mentéshez külön mappát hoz létre.

Importőr (25 USD)

UpdraftPlus 2. kiegészítő importőr

Importőr-kiegészítő a UpdraftPlus-ból

Az Importőr A kiegészítő egy újabb nagyszerű kiterjesztés, amely lehetővé teszi a WordPress más biztonsági másolataiból készült biztonsági másolatok visszaállítását a következő listából:

 • BackWPup
 • BackupWordPress
 • Egyszerű biztonsági mentések
 • WordPress biztonsági mentés a Dropboxba
 • InfiniteWP
 • Dropbox biztonsági mentés a WPAdm-től
 • Általános .sql adatbázis-biztonsági mentések (gzip és bzip2 tömörítéssel vagy anélkül)

Ha másolatot importál egy másik URL-t tartalmazó webhelyről, akkor erre is szüksége lesz a Migrator kiegészítő 30 USD-től kezdve.

UpdraftPlus prémium árképzés

Az UpdraftPlus egy versenyképes árstratégiát követ 70 000 USD-tól kezdve két webhelyen, amelyet egyéves támogatással és frissítésekkel ér el.

Az összes bővítmény a plugin prémium verziójában található. Jön egy ingyenes UpdraftVault nevű mentési hely is, 1 GB helyigényű, egy évig érvényes.

Az alábbi táblázat felkerekíti az UpdraftPlus által kínált árakat 2018. szeptember óta.

Licenc típusaAktív webhelyekÁr (USD) *
Személyes2$ 70
Üzleti10$ 95
Ügynökség35$ 145
VállalkozásKorlátlan$ 195

Prémium tervek frissítése 2018. szeptember 20-án

Megjegyzés: Tervek, beleértve egyéves támogatást és frissítéseket, hozzáférést az összes jelenlegi és jövőbeli kiegészítőhöz (a vásárlástól számított egy éven belül kiadják) és ingyenes hozzáférést az UpdraftVault 1 GB-os tartalék tárolóterületéhez (a vásárlás napjától számított egy évig)..

Bónusz: UpdraftCentral Remote WordPress Management

A bemutató elkészítése közben a UpdraftCentral Cloud-on találkoztam az UpdraftPlus beépülő moduljának Beállítások oldalán..

Az UpdraftCentral Cloud egy felhőben üzemeltetett WordPress felügyeleti megoldás, ahol akár 5 WordPress webhelyet is ingyenesen csatlakoztathat és kezelhet. A UpdraftCentral Cloud segítségével a távoli biztonsági mentések készítésétől, a téma, a plugin és a központi frissítések kezelésétől, a felhasználói kezeléstől és még egyebekig lehetséges..

Az UpdraftCentral Cloud felhő lefedése egy külön bejegyzést garantál, így korlátozódni kell a WordPress webhelyek csatlakoztatásához és a biztonsági másolatok készítéséhez az UpdraftCentral Cloud távirányító központon keresztül..

Ebben a bónusz szakaszban a következőket tesszük:

 • Csatlakoztassa a WordPress webhelyet az UpdraftCentral Cloud-hoz.
 • Csatlakoztasson egy másik WordPress-webhelyet az UpdraftCentral Cloud-hoz.
 • Készítsen biztonsági másolatot az egyik WordPress-webhelyről az UpdraftCentral Cloud távirányító központból.

UpdraftCentral Cloud

A WordPress-webhely csatlakoztatása az UpdraftCentral Cloud-hoz

1. lépés: Az UpdraftCentral Cloud használatával induljon tovább a WordPress Irányítópult → Beállítások → UpdraftPlus beállítások → Beállítások fül. Görgessen le az oldal aljára, hogy megkapja ezt az opciót. Válassza a „Csatlakoztassa ezt a webhelyet az UpdraftCentral Cloud-hoz”.

UpdraftCentral Cloud - 1 regisztráció

UpdraftCentral Cloud regisztráció

2. lépés: Az opció kiválasztásakor megjelenik egy hasonló párbeszédpanel. Nincs külön regisztrációs folyamat. Írja be az e-mail és a jelszó kombinációját – ha az e-mail regisztrálva van a rendszerben, bejelentkezhet, különben új fiók jön létre az Ön számára.

Tanács: - Ez trükkös helyzet lehet, mivel nincs mód a jelszó visszaállítására. Ha olyan vagy, mint én, és folyamatosan változik a 2-3 e-mail cím között, ez problémát jelenthet. Valójában emlékeznie kell az itt használt e-mailre - különben elveszíti a hozzáférést az UpdraftCentral Cloud távirányító központhoz.

PS: Majdnem elvesztettem hozzáférést ehhez a bemutató készítésekor. A fenti képernyőképernyő egy szerencsés kitalálás eredménye!

UpdraftCentral Cloud - 2 webhely előnézete

UpdraftCentral Cloud irányítópult

3. lépés: Most már láthatja a csatlakoztatott WordPress-webhelyeket az UpdraftCentral Cloud irányítópulton. A bemutató WordPress webhelyen kívül, amelyet ebben az oktatóprogramban használtunk, felvettem a személyes blogomat is. Mondanom sem kell, hogy olyan varázsa volt.

Biztonsági másolat készítése az UpdraftCentral Cloud irányítópulton keresztül

4. lépés: A UpdraftCentral Cloud irányítópultján manuális biztonsági másolatot is készíthet WordPress webhelyére. A biztonsági mentés megkezdése előtt konfigurálhatja a WordPress biztonsági mentési beállításait.

UpdraftCentral Cloud - 4 A webhelyről készített biztonsági mentések megtekintése

A webhelyről készített biztonsági másolat nézet az UpdraftCentral Cloud irányítópultján

Végül láthatja az összes rendelkezésre álló biztonsági másolatot minden olyan WordPress-webhelyről, amely kapcsolódik az UpdraftCentral Cloud irányítópulthoz.

UpdraftCentral WordPress bővítmény

UpdraftCentral WordPress bővítmény

Érdemes megemlíteni, hogy az UpdraftCentral szerver szintén elérhető önálló plugin amely telepíthető és tárolható bármilyen WordPress webhelyen. Sajnos ez nem tartozik ezen oktatóanyag hatálya alá. Ugyanakkor ez egy nagyszerű kezdeményezés a Updraft csapat részéről, és nagyszerű kísérlet mindenkinek, a WordPress rajongóinak!

Következtetés

A WordPress-webhelyről biztonsági másolat készítése az egyik legfontosabb dolog, amelyet minden webhelytulajdonosnak meg kell tennie. Ez azonban az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott dolog a WordPress új embereinek. Csakúgy, mint az első naptól kezdve el kellene kezdenie az e-mail listák elkészítését, be kell állítania a WordPress-webhely automatikus biztonsági másolatát.

Az UpdraftPlus a piacon az egyik legnépszerűbb ingyenes WordPress biztonsági mentési plugin, több mint egymillió aktív telepítéssel. Tekintettel a Updraft plugin család, a csapat a WordPress webhelykezelésének egyszerűsítésébe fektetett be egy központi felhő-irányítópulton keresztül.

Az Updraft termékcsaládja a következőket tartalmazza: WP-Optimize, UpdraftCentral Dashboard, UpdraftVault, Migrator, UpdraftClone és utoljára, de nem utolsósorban az UpdraftCentral Premium. Az összes WordPress rajongó számára, aki odakint van – szemmel tartanám ezt a társaságot, ha te lennél! ��

Hogyan tetszett az áttekintés és az oktatóprogram? Hiányoztam valamit? Szeretné, ha részletesebben ismertetnék egy funkciót vagy funkciót? Várjuk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map