Uncanny Automator WordPress bővítmény áttekintése: Automatizálja a munkafolyamatokat, mint egy profi

Uncanny Automator WordPress bővítmény áttekintése: Automatizálja a munkafolyamatokat, mint egy profi

Mennyi időt tölt a webhely adminisztrátori feladataira? Sokat fogadok. Vagy több órát, mint amennyit szeretne beismerni. Szerencsése van, mert az Uncanny Automator WordPress bővítménnyel pontosan megmutatjuk, hogyan kell automatizálni a feladatokat, időt spórolni és növelni a hatékonyságot.


A beépülő modul lehetővé teszi a beépülő modulok közötti folyamatok automatizálását. Beállíthatja például a beépülő modult, hogy felvegye a felhasználókat egy bizonyos BuddyPress csoportba (vagy egy LearnPress kurzusba), miután egy terméket a WooCommerce-en keresztül vásároltak. Azt is beállíthatja, hogy a bővítmény úgy indítsa el a WordPress-t, hogy e-mailt küldjön a felhasználónak, amikor egy adott lépés befejeződik.

A lehetőségek korlátlanok, és a szolgáltatások bőségesek. Az Uncanny Automator WordPress bővítmény beállítása a negyedik osztályosok dolga. Továbbá az automatizált folyamatok (vagy receptek, ahogyan ezeket a pluginben megnevezik) létrehozása ugyanolyan egyszerű, mint A, B, C. Semmilyen információt nem kell kódolnia, tehát szívesen látjuk ��

További beavatkozás nélkül hadd mutasson be. Kérjük, ne habozzon, ossza meg gondolatait a végén található megjegyzés részben.

Mi az a Uncanny Automator WordPress bővítmény

Véletlenszerűen ismeri a Zapier feladat-automatizálási szolgáltatást? Nos, a Uncanny Automator WordPress plugin pont olyan, mint a Zapier, de a WordPress plugins számára. Ez lehetővé teszi a folyamatok összekapcsolását a pluginek között, lehetővé téve a feladatok automatizálását és sok időmegtakarítást.

Vagy amint azt az Uncanny Automator webhelye mondja:

A Uncanny Automator WordPress beépülő modul lehetővé teszi az összes munkafolyamat és felhasználói élmény automatikus kezelését a WordPress webhelyén. – Mi az a Uncanny Automator??

Ábra szemléltetése céljából tegyük fel, hogy szeretne tanfolyamokat eladni a WooCommerce (termékként) keresztül, miközben a hallgatókat a LearnPress, a LearnDash vagy bármely más WordPress tanulásmenedzsment rendszer (LMS) segítségével regisztrálja. Készíthet recepteket a Uncanny Automator alkalmazásban, amelyek aktiválódnak, amikor a felhasználók tanfolyamot vásárolnak. Az Uncanny Automator ekkor felveszi a felhasználókat az LMS-ben szereplő megfelelő tanfolyamra.

Például, ha a Modern törzs eseménynaptár események kezeléséhez az Uncannny Automator segítségével köszönetet mondhatsz az esemény új résztvevőinek. Csak hozzon létre egy receptet, hogy megragadja a felhasználó nevét és a Twitter kezelését, amikor regisztrálnak egy eseményre (eseményindító), majd adjon hozzá egy üzenetet, például: “köszönöm, hogy regisztráltál!” És ez csak egy példa, a plugin rengeteg eseményindítóval és művelettel jár. Eseményindítók tegye a receptet futtatásra, a akció az, amit elérni akarsz, többet láthatsz kiváltók és tevékenységek a saját webhelyükön).

Vagyis a plugin utasítja a WordPress-t, hogy tegye B művelet (például felvehet egy felhasználót egy csoportba, e-mailt küldhet, feliratkozhat egy tanfolyamra stb.), amikor a felhasználó kiváltja A (például vásárlás, feliratkozás stb.). Valami a pluginhez hasonlóan segít ez amikor a felhasználó megteszi hogy. automatikusan. Az Uncanny Automator egy feladat-automatizáló plugin a szteroidokon.

Ez megkönnyíti a webhely futtatását, mivel a legtöbb időigényes feladatot a funkcionalitás és a felhasználói élmény veszélyeztetése nélkül megszüntetik. Ennek mindennek van értelme számodra?? Oké, 10 másodperces szünet…

Egy szó a fejlesztőtől:

[Az Uncanny Automator WordPress beépülő modul csatlakozik] “… egy tucat plugin együtt, figyelve egy vagy több plugin„ kiváltóit ”, és a feltételek teljesülése esetén automatikusan kiváltja a„ műveleteket ”vagy új tevékenységeket a webhelyen.

Hozzáteszi …

Ezek az automatikus receptek évente több száz órát takaríthatnak meg a WordPress webhelytulajdonosoknak az értékesítés, marketing, adminisztráció, tanulás és egyéb folyamatok automatizálása révén. Olyan plugineket kapcsol össze, amelyeket egyébként lehetetlen csatlakoztatni. ” –Mi az a Uncanny Automator??

10 másodperc áttörés. Tehát osztály, ismét, mi az Uncanny Automator WordPress plugin? Hatékony feladat-automatizáló plugin a WordPress plugins-hez.

Kell ennél többet mondanom?

Jellemzők Jelölje ki

Az Uncanny Automator egy egyszerű feladat-automatizálási plugin a WordPress számára. Nem tele van szükségtelen funkciókkal, amelyek akadályozzák magukat. Nem, ez karcsú és folyamatosan összpontosít a kezedben lévő feladatra. Mire számíthat még egy feladat-automatizálási bővítménytől?

A figyelemre méltó Uncanny Automator jellemzői a következők:

 • Intuitív és kezdőbarát admin felhasználói felület. Szórakoztató receptek készítése (olvasás, feladatok automatizálása)
 • Zökkenőmentes integráció olyan népszerű pluginekkel, mint a BuddyPress, a bbPress, a Gravity Forms, a Ninja Forms, a 7. kapcsolattartó űrlap, a LearnDash, a LearnPress, a H5P és a Zapier (azt jelenti, hogy több mint 1000 alkalmazáshoz csatlakozhat!) többek között
 • Több mint 70 eseményindító és művelet, azaz csak mutat, és rákattint az automatikus WordPress-re
 • Korlátlan recept-kombinációk kéznél. Készítsen sok különbözőt kiváltó akció forgatókönyvek.
 • Funkció, amellyel a felhasználót egy adott URL-re lehet irányítani, amikor a recept elkészült (ezt a funkciót óvatosan és takarékosan használja)
 • Félelmetes támogatás annak biztosítása érdekében, hogy az összes integráció jól játsszon együtt. Ha fogalma sincs, ez azt jelenti, hogy nem kell sok fejlesztővel kapcsolatba lépnie, ha bármikor támogatásra van szüksége. Az Uncanny Automator támogatási csapatának hátad van. Gondolj úgy, hogy egyetlen támogató csoporttal rendelkezik az összes WordPress beépülő modulhoz. Mennyire kényelmes?

Az Uncanny Automator WordPress bővítmény beállítása

Most, hogy megtudta, mi az Uncanny Automator, állítsa be a plugint, és készítsen egy receptet. Meg fog lepődni, milyen egyszerű automatizálni azokat a feladatokat, amelyeket egyébként manuálisan hajtott végre. Most csak ki kell kitalálnia, hogyan fogja megtakarítani minden időt!

Az Uncanny Automator egy prémium plugin, ami azt jelenti, hogy nem telepítheti közvetlenül a WordPress plugin-lerakatból. Vásárolja meg a Uncanny Automator példányát a hivatalos webhelyen.

Félre: Kíváncsi, négy csomagot kínálnak, nevezetesen:

 • Uncanny Automator Lite – Egy webhelyengedélyért évente 49 dollárba kerül. Ez lehetővé teszi egy indító, de korlátlan művelet létrehozását receptonként.
 • Pro – Ez a csomag évente mindössze 149 dollárba kerül egy helyszíni licencért. Receptenként korlátlan eseményindítókat és műveleteket hozhat létre. A fejlesztők extra licencet kínálnak Önnek a rendezéshez.
 • Ügynökség – Ha évente 249 dollárba kerül, ez a terv öt webhely számára tökéletes. Ráadásul a tervhez több helyszíni támogatás tartozik, és korlátlan eseményindítókat és műveleteket hozhat létre a recepteinek.
 • Nagy terv – Évi 499 dollár visszafizetést jelent, az összes funkcióval rendelkezik az Ügynökség tervében, de az engedély 25 webhelyre terjed ki.

* Minden terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Dióhéjban az Uncanny Automator segít abban, hogy a WordPress webhelyét autopilotba helyezze, és csökkentse az adminisztrátori idő és a plugin költségeit. Már túl sok beszélgetés, kezdjük el a plugin beállításának ügyével.

Az Uncanny Automator WordPress bővítmény telepítése

Miután megvásárolta és letöltötte az Uncanny Automator WordPress bővítményt, jelentkezzen be a WordPress admin menübe és keresse meg a Beépülő modulok> Új hozzáadása a plugin zip feltöltéséhez, telepítéséhez és aktiválásához. A licenckulcsot a következő alatt is regisztrálnia kell Uncanny Automator> Licenc aktiválás (amely megtalálható a Uncanny Automator fiók).

A továbblépéshez kattintson a Uncanny Automator a WordPress menüpontja a receptek képernyő, de ahogy vártad, üres, mert még nem készítettük el az első automatizált feladatunkat.

A receptek képernyőn, nyomja meg a Új hozzáadása gombra, amint azt alább részletezzük.

új receptek létrehozása a váratlan automatizáló WordPress pluginban

Receptek létrehozása a Uncanny Automator WordPress bővítményben

Az Uncanny Automator WordPress bővítmény telepítése előtt telepítettem a BuddyPress, a bbPress, LearnPress, a WooCommerce, az Easy Digital Downloads és a Kapcsolat 7. űrlapot. Ezeknek a bővítményeknek a telepítése az Uncanny Automator kipróbálásakor segíti az oktatóprogram további élvezését..

Ezenkívül ezeket a pluginokat látja a Eseményindítók szakasz az alábbi képen.

uncanny automator wordpress plugin

Ó, egyébként, a fenti képernyőn látható integrációk száma a webhely pluginjaitól függ.

Ezenkívül létrehoztam egy WooCommerce terméket (teszt WordPress tanfolyam)…

… És egy minta tanfolyam (a LearnPress köszönhetően) illusztráció céljából. Ez a tanfolyam Test WordPress Course néven is ismert. Ezenkívül itt van egy kép a megtekintési örömért ��

kurzus létrehozása a Learpress WordPress pluginban

Tanfolyamok félre. Menj vissza a Recept szerkesztése képernyő.

Példaként el fogok adni egy WooCommerce terméket (a Test WordPress tanfolyamot), és minden felhasználót, aki megvásárolja a terméket, hozzáadom a LearnPress minta kurzushoz. Ne feledje, hogy ez csak egy példa; létrehozhat milliárd recept-kombinációt.

Az ötlet az, hogy szimulálja a receptek működését. Be kell állítanunk egy triggert (a WooCommerce vásárlást) egy akció aktiválásához (a felhasználó hozzáadása a LearnPress minta kurzushoz). Az Uncanny Automator profi verziójának köszönhetően több triggert és műveletet is hozzáadhat.

Lássunk munkához.

Adjon hozzá egy címet

Magától értetődik, hogy az első dolog, amit hozzáad a recepthez, a cím. Szóval mit fogsz nevezni a receptjével?? A fejlesztő azt javasolja, hogy a trigger és a művelet szerepeljen a recept címében. Például. WooCommerce-to-LearnPress-pálya.

A receptnévnek csak neked kell értelmeznie, tehát tegyen napot.

A te Recept szerkesztése képernyőn adja hozzá a címet a Cím alább látható mező.

A Uncanny Automator bekapcsol, automatikusan elmenti a címet, és jól érzi magát ��

Állítson be egy triggert és akciót

Ezért szeretném utalni erre a fejlesztői által készített szép videóra. A videó valójában leírja, hogyan lehet recept készíteni.

Nagyon ügyes, mi? Kapjunk némi gyakorlati élményt, ha nem zavarja a videó megtekintését.

Trigger beállítása

A receptnév hozzáadása után folytatjuk a WooCommerce-t a LearnPress példával. Alatt Kiválasztás és integráció szakaszban kattintson a gombra WooCommerce amint az az alábbi képen látható.

eseményindító létrehozása az uncanny automator WordPress pluginban

A megjelenő legördülő menüben válassza a A felhasználó megvásárol egy terméket ravaszt, amint az a következő képen látható.

Ez arra utasítja a plugint, hogy rögzítse az összes vásárlást, és irányítsa a munkafolyamatot egy bizonyos műveletre, amint azt a következő szakaszban megtudjuk..

De ezt megelőzően ki kell választanunk egy adott terméket (a jelen esetben a WordPress tanfolyamot). Ehhez kattintson a „egy termék”Mező az alábbi képen látható módon.

Megjelenik egy legördülő menü, amely lehetővé teszi egy adott termék kiválasztását, amely kiváltja az adott receptet. Példánkra választottam Tesztelje a WordPress tanfolyamot amint azt az alábbi képernyőképen kiemeljük.

Ezután nyomja meg a Trigger mentése gombot, amint azt a fenti képen az alsó nyíl mutatja.

Ugyanazon kép alapján vegye figyelembe a Adjon hozzá egy újabb indítót gomb, amely segít több kiváltó hozzáadásához egyetlen recepthez. Ez csak nagy dolgokat jelenthet az automatizálási igényeinek.

Ha a helyén van egy trigger, itt az ideje egy művelet létrehozásához.

Művelet hozzáadása

A ravaszt beállító rész alatt található egy második szakasz; Hozzászólások. Itt meghatározza azokat a műveleteket, amelyeket elvégez, amikor a felhasználó elindítja a receptet.

Ennek az oktatóanyagnak arra törekszünk, hogy a felhasználót beírjuk egy LearnPress kurzusra Tesztelje a WordPress tanfolyamot minden alkalommal, amikor egy felhasználó a tanfolyamot a WooCommerce-n keresztül vásárolja meg.

Recept szerkesztése képernyőn kattintson a Add Action gombot az alábbi képen látható módon.

művelet hozzáadása az uncanny automator wordpress bővítménybe

Ezután válassza ki az integrációt. Mivel tanfolyamunk a LearnPress-en fut, a következők szerint mentem a LearnPress-szel. Vigyázzon a többi elérhető integrációra, természetesen, a számmal, a webhely pluginjaitól függően.

Ma itt tanul valamit? Remélem, folytassuk tovább. Választ Regisztrálja a felhasználót egy kurzusra a megjelenő legördülő menüből. Lásd az alábbi ábrát.

Ez nem minden. Ezután kattintson a „tanfolyam”Mezőt az adott kurzus képernyő kiválasztásához, az alább látható módon.

A mi esetünkre én választottam Tesztelje a WordPress tanfolyamot amint az alábbiakban kiemelem.

Kattints a Művelet mentése gombra, de még nem dobja ki a buborékot; a receptje még mindig vázlat módban van. A fenti képen is vegye figyelembe, hogy a recepthez több műveletet is hozzáadhat.

A recept aktiválásához kapcsolja be a vázlat gombok az alábbi képen – Élő. Soha ne felejtse el a jelzőgombok segítségével váltani a kiváltó eseményeken, a műveleteken és a receptön.

Mindezek végén az alapvető élő recepteknek így kell kinézniük.

egy recept az uncanny automator wordpress plugin-ban

Újra, ne felejtsd el váltani Élő az ön kiváltói, tettei és maga a recept. Három nagyon fontos kapcsoló, amint az a fenti képen látható. Most a receptje aktív és használatban van az Ön webhelyén. Bárki, aki megveszi a Tesztelje a WordPress tanfolyamot a WooCommerce-n keresztül regisztrálódnak a Tesztelje a WordPress tanfolyamot a LearnPress oldalon.

Milyen édes és viszonylag könnyen konfigurálható. Hasonló módon hozzáadhat bármilyen más receptet.

Ne feledje, hogy az Uncanny Automator integrálódik a Zapier-hez, a Zapier pedig több mint 1000 alkalmazáshoz. Ezenkívül akár 5 változót (vagy “tokent”) is bevonhat a receptműveletekbe, például e-mailekbe vagy zapsokba. A rögzített változók felhasználhatók felhasználónként speciális média (például személyre szabott e-mail) létrehozására, vagy továbbadhatók a Zapier-nek további felhasználásra az Ön által létrehozott Salesforce Zap-ban. A lehetőségek végtelenek! Ennek és az Uncanny Automator beépített funkcióinak köszönhetően a teljes online üzleti tevékenysége, nemcsak a WordPress webhelye, automatizálható.

Jelentés

A rendszerindításhoz az Uncanny Automator egy jelentésközponttal érkezik, ahol láthatja, hogy a receptek, eseményindítók és tevékenységek hogyan teljesítenek. Ez segít azonosítani a működő recepteket, kiváltókat és műveleteket, valamint azokat, amelyek kissé korszerűsíthetők.

Záró szavak

Ön a WordPress feladat-automatizálási bővítményének piacán van? Ha igen, akkor ne keresse tovább a Uncanny Automator készüléket. A plugin rendkívül egyszerűen beállítható és használható. Mire vársz? Az Uncanny Automator segít a pluginok összekapcsolásán a korábban nem látott módon.

A bővítmény kompatibilis már sok népszerű WordPress bővítménnyel, vagyis percek alatt elkészítheti és futtathatja. Automatizálta már a WordPress feladatait korábban? Van ötleteket megosztani? Lehet, hogy égő kérdése van. Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map