Tézis WordPress téma áttekintése

A felülvizsgálat megkezdése előtt néhány dolgot szeretnék tisztázni. Először is számos alkalommal dolgoztam a dolgozattal ügyfél-webhelyeknél, másodszor, a wpexplorer.com a dolgozat leányvállalata, ami azt jelenti, hogy jutalékot teszek minden diplomamunka-eladásból, melyet az affiliate linken keresztül generáltam. Ez azt mondta, szeretném tudatni veled, hogy ez nem az átlagos bs áttekintése, inkább reklámnak hangzik. Inkább a tézis informatív áttekintését készítettem, hogy mindent jobban megértse a témáról.


Órákig ülhettem itt és írok arról, hogy milyen fantasztikus a tézis, valószínűleg inkább olvastam a téma tényleges be- és kimeneteleit.

Sokat olvashatunk a tézisek áttekintéséből … Ezért adtam el ezeket a szép nagy fejléceket, hogy átugorhass bármire, ami érdekesnek tűnik. Élvezd!

Látogassa meg a tézist

Mi az értekezés WordPress témakeret??

Az értekezés egy prémium WordPress témakeret, amelyet Chris Pearson fejlesztett ki, és az egyik legnépszerűbb és letöltött / vásárolt prémium témája lett odakint. Valójában nem megyek el egyetlen nap anélkül, hogy böngésznék az internetet és látnék egy téziseken futó webhelyet. Ez hihetetlen.

Valószínűleg sok olyan bloggal vagy webhellyel találkozott, amelyek dolgozatot használnak, és valószínűleg felismerte hasonló megjelenésüket. Ugyanakkor előfordulhat, hogy számos olyan webhelyet is látott, amelyek ezt a keretet használják, és fogalma sincs róla. Ennek oka az, hogy a tézis egy fantasztikus téma, közvetlenül a dobozból, de igazán könnyen testreszabható, és úgy néz ki, mint „bármi”.

De mi az a tézis? Azt hiszem, hogy a tézist WordPress témának lehetne nevezni, azonban ennél sokkal több. Ez egy WordPress köré épült kód- és tervezési keretrendszer, amely sziklaszilárd SEO webhelykódot és tervezési rugalmasságot biztosít, amely nem igényli a HTML vagy a CSS ismeretét az Ön webhelyének kialakításához..

Tézis Rendszergazda Vezérlőpult

Az értekezés adminisztrátori panele teszi e platformot valóban kiemelkedővé (véleményem szerint). Bizonyos témák között lehetővé teheti Twitter-fiókjának testreszabását vagy logó feltöltését a fejlécére, de a tézis más. Ez a nagy teljesítményű platform lehetővé teszi, hogy rengeteg kiigazítást végezzen, kezdve a navigációs sávban az oldalakat az egyéni CSS stíluslap kiválasztásáig. Önnek lehetősége van webhelyének teljes testreszabására, közvetlenül a WordPress adminisztrációs területén.

Az adminisztrációs panel nagyon egyszerűvé teszi azokat a bloggereket, akik nem akarják piszkosítani kezüket bármilyen kóddal, de továbbra is szeretnének néhány alapvető szerkesztést elvégezni a weboldal kialakításában, és testreszabhatják oldalukon belüli keresőmotor-optimalizálást..

Rendszergazda képernyőképe

Itt található az adminisztrátori beállítások egyik oldalának gyors képernyőképe, így többé-kevésbé láthatja, hogy néznek ki. A központ nagyon tiszta, és legördülő konténereket használ, így minden szépen fel van rendezve, és megtalálja azt, amire szüksége van, anélkül, hogy örökre lefelé gördülne.

Tézis téma panel

Tézisek és tézisek testreszabása

Mint korábban említettük, a DYI tézis témájának egyik legjobb dolga az, hogy testreszabhatja webhelye megjelenését és működését a téma kezelőpaneljén keresztül, amely könnyen használható és nagyon intuitív. De testreszabhatja webhelyének megjelenését is az úgynevezett „gyermek témák” segítségével, amelyek olyan témák, amelyek a téziskerettel való együttműködésre készültek, és a téma panelen keresztül tölthetők fel, és automatikusan új stílust / kialakítást adnak a webhelyére. . Számos olyan hely található, ahol téziseket talál, és ingyenesen és megvásárolhatóak is. Ez a képesség nagyszerűvé teszi a dolgozatot azoknak a bloggereknek, akik nem akarnak bármikor költeni a webhely testreszabására, vagy szükségük van néhány olyan kiegészítő funkcióra, amely más bőrön elérhető. Nagyon jó azoknak a webes tervezőknek is, akik az értekezés keretét akarják használni minden ügyfelükhöz.

Ez a tézis valóban félelmetes a SEO számára?

Bár a téma vagy webhely szerkeszthető a Keresőoptimalizálás céljára, sokan nem optimalizáltak a kezdethez. Ez valódi szóváltás lehet az amatőr / közvetítő bloggerek számára, ezért a téziskeretet úgy tervezték, hogy keresőmotorbarát legyen, azonnal. Valójában a legtöbb ember letölt egy külső plugin-t, mint például az “All In One SEO”. De mi van, ha beépítheti SEO-ját a témájába? Ez megkönnyítené a tisztább kóddal történő simább működést, és sokkal könnyebbé tenné webhelyének általános SEO módosításait. Ráadásul a dolgozat már nagyon SEO-barát, közvetlenül a dobozból, így telepítheti és kényelmesen érzi magát, ha webhelye indexálódik..

Néhány kulcsfontosságú elem, amely ezt a keretet SEO célokra szolgálja jól, a következők:

 • Címcímkék és Metaleírás mezők az oldalakon / hozzászólásokon
 • Noindexing lehetőségek oldalak és psotok számára
 • Alt szöveg a képekhez
 • Tiszta és egyszerű háttér-kód
 • Egyszerű kialakítás – gyorsabb betöltés (a google a sebességet növelte a keresőmotorok rangsorolásának mérőszámaként)

Nem szabad elfelejtenie, hogy egyszerűen a tézis telepítésével a webhelyre nem automatikusan rangsorolja az 1. számot a Google-on, hanem a keretrendszer egy nagyon jó alapot és tiszta kódot kínál a SEO erőfeszítéseinek könnyebbé és esetleg sikeresebbé tételéhez.

Célhirdetés tézis és téziscím kapcsolt vállalkozásainak számára

Itt van egy igazán ügyes szolgáltatás a tézisről, amelyet szeretni fog: “A multimédia doboz”. Ez egy 300 képpontos és 250 képpontos méret (megváltoztatható), amely alapértelmezés szerint az oldalsáv tetején található, és lehetővé teszi a különféle médiumok (képek, videó, adsense) közötti elforgatást..

És akkor mi van? Forgó média doboz. Persze, hogy ez igaz, de a tézis multimédiás dobozát egyedivé teszi az, hogy minden oldalon szerkesztheti azt, amely ezen a területen jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy jobban célzott hirdetéseket tud nyújtani az oldal tartalma alapján. Tehát például egy a Tézis áttekintése küldhet egy kapcsolt szalaghirdetést a DIY témákhoz, és a WordPress SEO-ról szóló üzenetben érdemes lehet amazon linket mutatnia a megfelelő SEO könyvhez. Ha olyan hozzászólást szeretne küldeni, amelyhez semmilyen kapcsolt link nincs, érdemes lehet ezt a helyet használni az AdSense-hez.

Végül a médiadoboz révén releváns hirdetéseket tud majd küldeni a látogatók számára, és hozzájárulhat az affiliate értékesítés növekedéséhez.

Az értekezés legújabb verziójával (1.7) van egy új szolgáltatás, amelyet az affiliate marketingszakemberek imádni fognak, és ez az a képesség, hogy könnyen létrehozhat 301 átirányítási hivatkozást az affiliate linkeiből. Ez azt jelenti, hogy átalakíthatja az összes csúnya társult linket olyan linkre, amely úgy néz ki, mintha a webhelyén lenne, és csinos csigakezeléssel. Ilyen módon az emberek nem hajlandóak rájuk kattintani, és segíthet növelni az átkattintási arányt.

Mennyire egyedi az értekezés?

Az egyediség nagyon fontos a látogatói lojalitás létrehozásához és a webhelyén egy közösség ösztönzéséhez. A probléma az, hogy sok ember ugyanazokat a WordPress témákat használja, mint mindenki más, tehát az interneten való böngészés során olyan webhelyeket talál, amelyek ugyanúgy néznek ki, mint minden más webhely. Legalább számomra ez egy igazi kikapcsolás.

Jelenleg több ezer ember használja a dolgozatot, és sokan a dolgozatot az alkalmazott alapbeállításokkal használják, és nincs testreszabva. A szépség az, hogy ezt a keretrendszert annyira könnyű testreszabni, hogy webhelye néhány perc alatt 100% -ban egyedi legyen. Végső soron rajtad múlik … Mehet a sima és alapvető terveken, vagy kicsit szerkesztheti, és senki sem fogja tudni, hogy a Keretet használja.

Ez az, ami a tézist olyan nagyszerűvé teszi. Sok más témától eltérően sok CSS-t és XHTML-et kell szerkesztenie, hogy a webhely egyedi megjelenésű legyen, de a Tézis segítségével jelentkezzen be az adminisztrációs panelbe, amikor aktiválod, és néhány változtatást igazán gyorsan és egyszerűen elvégezhetsz. Vagy feltöltheti a hirdetést a saját egyedi stíluslapjával.

Az értekezés a tökéletes téma?

Egyik téma sem „tökéletes”, mivel bármelyik témát gyakorlatilag tovább lehet fejleszteni, de valószínűleg sok olyan felhasználó van odakint, akik azt állítják, hogy a tézis nagyon közel áll a tökéletes témához. Az alábbiakban kiemelem a tézis néhány előnyeit és hátrányait, így láthatod, milyen dolgok fantasztikusak és mit lehetne javítani.

Tézis WordPress téma előnyei

 • Tiszta kód és minimalista dizájn
 • Keresőmotor barátságos és optimalizált
 • Könnyen végezheti a téma testreszabását anélkül, hogy bármilyen kódot megérintsen
 • Egyszerűsíti az egyéni gyermek témákat
 • Viszonylag olcsó fejlesztői licenc

Tézis WordPress téma hátrányai

 • Költség
 • Sima és egyszerű alapértelmezett kialakítás
 • Blogger elrendezés – lehet, hogy nem lesz olyan jó azoknak a vállalkozásoknak, amelyek gyermektéma nélküli
 • A CSS ismerete továbbra is erősen ajánlott ahhoz, hogy webhelyén változásokat lehessen végrehajtani

Mennyibe kerül és jó ajánlat??

A dolgozathoz 2 árazási lehetőség van, a Fejlesztő opció és a Személyes lehetőség. A fejlesztői licenc 164 dollárba kerül, míg a személyes licenc csak 87 dollárba kerül. És bár ez drágának tűnik, különösen a többi téma árához viszonyítva, valójában nagyon jó üzlet azért, amit kap. Több, mint 500 dollárt költene fizetni valakinek egy egyedi tervezésű weboldalért, vagy megvásárolhatja ezt a témát 87 dollárért, és testreszabhatja azt. Ha azt szeretné, hogy webhelye jól néz ki és működjön, valamint rangsoroljon a keresőmotorokban, akkor érdemes lehet a pénzt.

Az alábbiakban láthatja, hogy mihez tartozik a különféle tervek… Mint láthatja, ha ezt a témát több webhelyen használja, a Fejlesztő opció még mindig olcsóbb, mint 2 személyes opciós licenc vásárlása.!

A fejlesztői opció 164 USD

 • A dolgozat korlátlan használata a saját webhelyein1
 • Hozzáférés a tézis teljesen új bétaverzióinak megjelenéséhez a végleges kiadás előtt! 2
 • Hozzáférés az Ügyfél webhely opcióihoz, amelyek lehetővé teszik a tézis telepítését az ügyfelek webhelyein3
 • Hozzáférés a tagoknak szóló válaszokhoz és fórumokhoz
 • Az egész életen át tartó tézisek frissítése
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Személyes opció 87 USD

 • A dolgozat használata egy élő webhelyen és egy lokalizált fejlesztő kiszolgálón
 • A fejlesztői opciófrissítéshez való hozzáférés csak 774 dollárért lehetséges
 • Hozzáférés a tagoknak szóló válaszokhoz és fórumokhoz
 • Az egész életen át tartó tézisek frissítése
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Fizet egy WordPress témaért

Emlékszem, amikor először kezdtem el a WordPress-szel, nagyon szkeptikus voltam és vonakodtam vásárolni bármilyen sablont, és több ezer ember van odakinn, akik jelenleg nem szeretik azt a gondolatot, hogy fizetnek egy témára, amikor több ezer ingyenes, ha nem milliók témák vannak odakint . Megváltoztam azonban, és remélhetőleg valamilyen más bölcset is meggyőztem Önöket.

Ha elgondolkodik a TONOK extra funkció mellett, akkor fizet, ha kicsit fizet, de egy prémium sablonért. Gondolj bele … Ha egy prémium téma megvásárlása segíti a keresőmotorok rangsorolását, és még csak néhány további konverziót eredményez webhelye hirdetéseiben vagy termékeiben, mint amennyit megértett.

És ami a legjobb, a prémium témákkal kapcsolatban nem kell aggódnia, hogy meg kell őriznie minden lábléc-linket, spam-et, amelyeket hozzáadhatott egy ingyenes témához, és ami a legfontosabb: sokkal könnyebben tudja szerkeszteni a webhelyet, így elkerülheti tonna nehézség, amikor megpróbálja testreszabni a webhelyét.

Meg kell-e vásárolnom a dolgozatot?

Természetesen, mivel itt próbálok leányvállalatokkal eladni, azt mondanám, hogy IGEN kattintson az alábbi linkre, és megveszi ezt a gonosz-fantasztikus témát. Ehelyett inkább felsorolom néhány dolgot, amelyekre gondolni lehet, és esetleg felírni a válaszokat, hogy megnézhesse, vajon megéri-e az Ön számára. És ha fontolóra veszi ennek a témának a megvásárlását, akkor ezt megteheti linkeim segítségével, és megkapom a megfelelő jutalémat. Köszönöm!

Gondolkodni kell a vásárlás előtt

 • 87 USD egy olyan téma, amelyet könnyen testreszabhat, és bármihez hasonlíthat, ez jó üzlet?
 • Ha fejlesztő vagy, a tézis megkönnyítheti az életét azáltal, hogy gyorsabb módot kínál ügyféloldalak létrehozására?
 • A dolgozatnak vannak néhány nagyszerű SEO tulajdonságai, és egy szép, tiszta kóddal rendelkezik. A SEO aggodalomra ad okot Önnek?
 • Az egyik téma újra és újra történő szerkesztése hatékonyabb lenne, ha új ingyenes témát vásárol vagy talál minden új webhelyre, vagy amikor meg akarja változtatni az egyik megjelenésének megjelenését..
 • Megkönnyíti majd a dolgozat az életét? (soknak van)
 • “22 100 szavy webmester támaszkodik erre a keretre”, érdekelne??
 • Ha vásárol, és nem volt olyan jó, mint gondolnád, akkor 80 dollár megéri-e a próbát? (van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia)

Dolgozatom most osztott licenccel

Azoknak, akiket a WordPress GPL licence aggódik, a DYI Thesis mindössze néhány héttel ezelőtt bejelentette, hogy osztott licencet adtak a témájukhoz, és mindent megtesznek a WordPress GPL-hez és az összes Thesis Framework kódhoz, hogy a DYI témák tulajdonát képezzék..

Látogassa meg a tézist, hogy többet tudjon meg és vásároljon még ma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map