Testreszabhatja WordPress-webhelyét ma a CSS Hero segítségével

CSS Hero

Néhány kattintással testreszabhatja webhelye megjelenését és hangulatát! A CSS Hero egy egyszerű eszköz, amellyel bárki hozzáadhat egyedi betűkészleteket, színeket, szegélyeket, szegélyeket és így tovább a hozzászólásokhoz és az oldalakhoz. Hogyan lehetne valami olyan félelmetes javulni??


Hogyan testreszabhatja a WordPress webhelyet

Mostanáig valószínűleg azt gondolta, hogy fejlesztőnek kell lennie, hogy testreszabja a WordPress webhelyet. Többé nem! A CSS Hero egy élő, szerkeszthető téma-testreszabó, amely megadja a hatalmat egy Önnek vagy vállalkozásának megfelelő WordPress webhely létrehozására. Megmutatjuk, mennyire könnyű testreszabni a webhelyet a CSS Hero segítségével (olyan egyszerű, mint az 1., 2., 3.), és megmutatjuk a sok ok közül néhányat, amelyek miatt ez egy kiváló lehetőség az Ön számára.

1. Szerezz be CSS hősöt

Ez a legfontosabb rész – meg kell ragadnia a CSS Hero másolatát! Válasszon egy neked megfelelő tervet. Nem számít, hogy melyik tervet választja, egy éve van a CSS Hero aktiválására a webhelyén (vagy a webhelyeknél, ha személyes vagy Pro tervet választott), de ezután örökre módosíthatja webhelyét!

2. Győződjön meg arról, hogy készen állsz a hősökre

Mielőtt elkezdené a változtatásokat, meg kell győződnie arról, hogy a Hős kész témát használja-e. Láthatja a Hős által tesztelt témák a CSS Hero oldalán – és a mi saját témánkat hamarosan bejelentettük, amikor a Hős kész is!

Ha nem látja a használni kívánt témát, ne légy szomorú – a CSS Hero-t bármilyen témával használhatja! Először próbálja meg használni Rakéta mód a témáddal. Ezzel a CSS Hero funkcióval a legjobb a CSS-elemek meghatározása a témában, így elkezdheti a testreszabást. De ha ez nem működik a témáddal, akkor használhatja a Gyors konfigurációs eszköz a CSS-elemek feltérképezéséhez (ez csak egy kicsit több időt vesz igénybe, mint a többi opciót).

3. Mutasson, kattintson és testreszabás

css-hős-szerkesztő

Most a móka rész – testreszabás! Miután aktiválta a CSS Hero webhelyén, testreszabhatja a rengeteg különféle funkciót. Csak vigye az egérmutatót az elem elemeire, hogy megnézze, mit lehet szerkeszteni (a CSS Hero az egeret kék mezővel kiemeli, amikor az emelőt lebeg), és kattintson a szerkesztés elindításához..

css-hős-testre szabása

Ha rákattint egy elemre, a CSS Hero megjeleníti a lehetőségek listáját (például Szöveg, Háttér, Szegély, Padding, Margó, Méret, stb.). Csak ügyeljen arra, hogy mentse, amikor kész. És ha vissza akarja vonni egy elvégzett módosítást, akkor csak a szekciók beépített visszaállítási opcióival térjen vissza az eredeti elembeállításokhoz.

További funkciók, amelyek fantasztikusvá teszik a CSS hősét

Rengeteg oka van annak, hogy szeretik a CSS Hero-t, mivel ez valóban megkönnyíti az új felhasználók és tapasztalt fejlesztők számára a témák finomítását. Rengeteg lehetőség van a CSS Hero-ba beépítve, amelyeket felhasználhat a téma professzionális megváltoztatására. A CSS Hero támogatja modern CSS olyan tulajdonságok, mint a színátmenetek és a doboz árnyékok, tartalmazzák intelligens színválasztás így színeket választhat az asztalon lévő alkalmazásokból (Photoshop, Fireworks stb.) vagy fájlokból, és Több mint 600 betűtípus és karakterjel (plusz a Typekit és a harmadik fél betűkészleteinek támogatása).

Beépített lehetőségek vannak a szerkesztéshez és testreszabáshoz érzékeny kijelzők. A szerkesztés közben csak válassza ki a megjelenítési lehetőségek egyikét, hogy kipróbálhassa, hogyan reagál a megcsapelt téma, és ha szükséges, végezzen további módosításokat. Nagyszerű módszer annak biztosítására, hogy a látogatók bármilyen eszközön elolvashassák az Ön üzenetét és oldalait.

És ha a PRO tervre indul, akkor megkapja a CSS hős-ellenőr amely lehetővé teszi a CSS Hero használatát, mintha egy böngésző-ellenőrző eszköz lenne. Ez egy nagyszerű eszköz a fejlesztők számára, mivel ismerős beállítást ad a CSS másolásához, beillesztéséhez és szerkesztéséhez menet közben.

Ja, és egyáltalán nem kell aggódnia a CSS Hero miatt, amely lelassítja webhelyét. Ez egyáltalán nem befolyásolja a WordPress telepítésének működését. A plugin csak akkor használja az erőforrásokat, ha az élő szerkesztőt használja, így az adminisztrátor és az élő webhely a normálhoz hasonlóan működni fog.

CSS Hero, ötcsillagos testreszabó

Rengeteg építőt felülvizsgáltunk, de a CSS Hero testreszabó. Ahelyett, hogy ugyanazokat az oldalelemeket adná hozzá, mint mindenki más, ugyanazt a témát használja, a CSS Hero lehetőséget ad arra, hogy minél többet tegyen anélkül, hogy a hétvégén meg kellene tanulnia a CSS-t..

Szerezd meg a CSS hősét

Remélhetőleg megpróbál egy CSS Hero-t! Nagyon jól működik rengeteg népszerű témával és bővítménnyel, ideértve a WPMU Dev termékeit is (tippjelzés holnapra). Nagyon tetszett a kipróbálás, és tudjuk, hogy meg fogja tenni!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map