Társvállalati kuponok áttekintése: Konverziók és eladások növelése

Társvállalati kuponok áttekintése: Növelje a konverziókat és nyerjen több értékesítést

Ön egy társult marketingszakértő, aki növeli az átkattintási arányt és az eladásokat az Ön webhelyén? Ha igen, akkor határozottan szeretni fogja az Affiliate Coupons WordPress plugin áttekintését.


Azt hiszem, egyetért azzal, amikor azt mondom: sikeres partner weboldal létrehozása kihívást jelent. A legjobb ajánlatok megtalálásától a marketingig és a felhasználók ügyfelekké alakításáig nem vicc.

Mint ilyen, csak a legjobb eszközökre van szüksége ahhoz, hogy olcsón, gyorsan és a haja kihúzása nélkül haladjon előre. Ha egy ilyen szerszám piaca vagy, mondja nagy köszönetét Partner kuponok.

Ebben a bejegyzésben felfedezi azokat a funkciókat, amelyek révén az Affiliate Coupons az egyik legjobb társult bővítmény, amelyet az interneten kaphat.

Azt is beállítottuk és teszteljük a plugint, hogy futás közben elérhesse a talajt. Ha ez izgalmasnak tűnik, dobjuk le a tűt és táncoljunk!

Mi az Affiliate Kupon??

kapcsolt kuponok wordpress plugin

Először is, mi az az Affiliate kuponok, és mit csinál? Egy sorban az Affiliate Coupons egy gyönyörű WordPress plugin, amely elősegíti a kuponok és ajánlatok könnyen.

Az izgalmas funkciócsomagnak köszönhetően a plugin segítségével hatékonyan fellendítheti konverzióit a társult kupon webhelyén.

Ha, mint sok más leányvállalat, használja a kuponok és ajánlatok A termék és szolgáltatás népszerűsítésére szolgáló módszerrel különösen szeretni fogja az Affiliate Coupons WordPress bővítményt.

A plugin elősegíti a kuponok egyszerű létrehozását, majd a weboldalon történő szépen megjelenítését, ami jobb konverziót jelent az Ön számára.

Emellett sok időt takarít meg, miközben növekszik az értékesítés, mivel a plugin hihetetlenül egyszerűen használható.

A beépülő modul intuitív adminisztrációs panelt és vonzó stílusokat kínál, amelyek a termékek reklámozását megkönnyítik.

Az Affiliate Coupons fejlesztők számára egy extra fényvisszaverő flowdee cég hozta létre Önt, amely jól kódolt, könnyű és tökéletes megoldás minden komoly marketingszakember számára..

Két ízben kapható. A ingyenes verzió ez tökéletes minden leányvállalatra és a prémium verzió ami még több funkciót tartalmaz az energiafelhasználó számára.

Most, hogy tudta, mi az Affiliate kuponok, folytatjuk és fedezze fel azokat a funkciókat, amelyek valóra váltják az affiliate marketing álmait.

Partner kuponok főbb jellemzői

A plugin csak annyira jó, mint az általa kínált szolgáltatások. Szóval, hogyan néz ki az Affiliate Kupon a versennyel szemben a szolgáltatások szempontjából? Olvassa tovább, hogy többet megtudjon.

Érzékeny és mobilbarát kialakítás

Ebben az időben és korban nem engedheti meg magának, hogy olyan merev webhelyet működtessen, amelyet nehéz használni okostelefonokon és más mobil eszközökön.

A merev kialakítás különösen hátrányos egy olyan társult marketingszakértő számára, aki növeli az értékesítést, mivel a kilátások nagyobb valószínűséggel régóta kattintanak a Vissza gombra, mielőtt eljutnának a kuponokhoz..

A WordPress szakemberek, akik az Affiliate Coupons mögött állnak, tudják ezt, ezért készítették a plugint 100% -ban érzékeny és mobilbaráttá..

Most már nem kell attól tartania, hogy a plugin összezavarja a dizájnt, tekintet nélkül az eszközre, amelyet az ügyfél használ.

Függetlenül attól, hogy az eszköz, minden felhasználó zökkenőmentesen élvezheti webhelyét, ami nagyszerű dolgokat jelent az Ön számára.

Ezen felül az Affiliate Coupons rövidesen támogatja a gyorsított mobil oldalakat vagy az AMP-t.

Kompatibilitás az összes WordPress-témával

Telepített valaha olyan plugint, amely elrontotta a WordPress témát? Lehet, hogy egyes stílusok ütköztek egymással, és a dolgok mindenhol helyben vannak.

Ha nem erről van szó, akkor esetleg egy plugin stílus nem felel meg jól a többi témának, és néhány szegély nem volt összhangban?

Előfordult már, hogy valamelyik témát teljesen meg kellett változtatnia, csak hogy egy adott bővítménnyel dolgozzon? Tudjuk, hogy a plugin-téma összeegyeztethetetlensége miatt rossz íze lehet a szájban.

Néhány plugin hírhedt, hogy összezavarja a témáját, de az Affiliate Coupons nem egyike. A nagyszerű kódolásnak, a beépített sablonoknak és egy maroknyi rövid kódnak köszönhetően a plugin-t bárhol használhatja a webhelyén, kompatibilitási problémák nélkül.

Több stílus és egyedi CSS

Minden weboldal különböző stílusokkal rendelkezik, amelyek közül néhány személyes preferencia. És ennyi azért, mert a front-end ugyanolyan fontos, mint a back-end.

Ha olyan kupont és ajánlati plugint használ, amely nem engedélyezi a testreszabást, akkor a kuponok helytelennek tűnnek. Vagy csúnya.

Végül is nem akarja egy kapcsolt kuponok beépülő modult, amely lehetővé teszi a kuponok és az ajánlatok megjelenítését a saját egyedi stílusában?

Ha ez igen hangos, akkor élvezni fogja azt a tényt, hogy az Affiliate Coupons széles körű testreszabási lehetőségeket kínál. A tetején többszörös előre készített stílusok és sablonok, testreszabhatja a plugin-t a CSS-en keresztül, amíg le nem esik.

Ez még nem minden, testreszabhatja a kész sablonokat, és létrehozhat saját. A rendelkezésre álló sablonok tartalmazzák Normál, Rács, Lista és Widget.

Ez azt jelenti, hogy a kuponok pontosan úgy néznek ki, ahogyan látja őket a fejedben, és megegyeznek a webhely többi részével. A stílusos harmónia mindig nagyszerű a jobb átváltásokhoz, és ezzel nem lehet vitatkozni pszichológia.

Ezenkívül a pluginhez több widget tartozik, amelyek lehetővé teszik a kuponok megjelenítését az oldalsávban és a többi widget területén. Két beépített színes téma, azaz., Sötét és Könnyű, még érdekesebbé teszik a dolgokat.

Partner kuponok kattintással történő feltárása

Ezenkívül a prémium verzió új és ragyogó funkcióval is rendelkezik, amelyet Kattintson a Felfedés elemre. Ez a szolgáltatás népszerű a leányvállalatok körében, mivel segít elrejteni a kedvezménykódokat, amíg a felhasználó rá nem kattint a kuponra. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy felhívja a cselekvésre ösztönzést a webhelyére, és ez is hozzájárulhat az átváltási arány növeléséhez. Beszéljen a végtelen megjelenítési és stílusbeállítási lehetőségekről!

Erőteljes kuponopciók

A félreeső stílusú plugin mindig üdvözlendő ötlet, amely erőteljes háttér-lehetőségeket kínál. Úgy értem, miért érdemes a front-endre összpontosítani, amikor a motor ez a háttér, amire haza kell írni?

Ez olyan lenne, mint egy macskát leopárdmintásba öltöztetni, és tényleg rosszul vagyok az analógiáimmal my De már tudod, hogy megy ez; nem mondhatod, hogy leopárdod van.

Ugyanez a helyzet a pluginokra, az előtér-opciók semmi, ha a háttér felszívódik. Az Affiliate Coupons nem szop, hölgyeim és uraim.

Éppen ellenkezőleg, egy hatalmas adminisztrációs panellel rendelkezik, amely tele van minden szükséges opcióval a kuponok, például a profik létrehozásához és népszerűsítéséhez.

Itt van egy lista, amely megmutatja, hogy mire gondolok (többet fog látni, ha telepítjük a plugint). Az admin panelen a következőket teheti:

 • Hozzon létre több szállítót és előre definiálja a kapcsolt linkeket
 • Adjon hozzá korlátlan számú kupont és ajánlatot
 • Határozza meg az egyedi kupont és az ajánlatokat tartalmazó oldalakat
 • Csatlakoztassa a kuponokat a szállítókhoz egy kattintással
 • Kattintson, másolja és tekintse meg a statisztikákat
 • Aktiválja az eseménykövetést
 • Dátumok és lejárt kuponok elrejtése
 • Írja le kuponjait
 • Osztályozza a kuponokat
 • Stílus az egyedi CSS használatával
 • Jelölje ki és jelölje meg az egyes kuponokat
 • Szó szerint elérni a lehetetlen ��

Kiváló világszínvonalú támogatás

Korábban tapasztaltam rossz támogatást, és ezt nem tudom kívánni a legrosszabb ellenségnek. Súlyos, ha nem talál segítséget, amikor szüksége van rá. A rossz támogatás általában indokolatlan stresszt és bevételkiesést eredményez.

Mi történik, ha problémák merülnek fel az Affiliate Coupons plugin használata közben? Elakad, vagy időben és hasznos támogatást kap? Nézzük meg, hogyan kaphat támogatást.

A kezdők számára van egy tudásbázis, amely sok releváns kérdésre válaszol. Ez a szakasz az értékesítés előtti, telepítés, hibaelhárítás, kiterjesztés, stílus, licenc és egyéb kérdésekre vonatkozik.

Másodszor, kap egy gyakran ismételt kérdéseket (GYIK), amely sok kérdésre megválaszolja az összes oldalt, ami a legkevésbé kényelmes..

Ha a fenti opciók kudarcot vallnak, akkor mindig felvehet egy támogatási jegyet, hogy közvetlenül kommunikáljon a szakmai támogatási csoporttal.

Amellett, telepítsük és teszteljük az Affiliate kuponokat.

Az affiliate kuponok telepítése és használata

Az Affiliate Coupons bővítmény telepítése egyszerű. Akár kezdő vagy profi, akár tíz perc alatt beállíthatja az egészet. A lehetőségek konfigurálása és a kuponok stílusa szintén egyszerű, de ne vegye figyelembe a szót, hanem dolgozzunk.

Partner kuponok telepítése

A golyó gördüléséhez telepítenie kell az ingyenes verziót. Ellenkező esetben a prémium verzió nem fog működni. Ennek oka az, hogy a prémium verzió az ingyenes plugin tetejére épül, de néhány hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek takarítják meg a napot.

További beavatkozás nélkül jelentkezzen be a WordPress admin irányítópultjába, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása. A következő képernyőn, azaz., Add plugins, írja be a „Partner kuponokat” a kulcsszó keresőmezőbe, majd kattintson a gombra Telepítés most gombra, miután megtalálta a plugint.

kapcsolt kuponok

Ezután aktiválja a bővítményt a Aktiválja gomb, amely felváltja a Telepítés most gombot ugyanazon a képernyőn.

Ha megvásárolta a profi verzió egy példányát, akkor először le kell töltenie a másolatot a következőről: Affcoups.com. Ezután jelentkezzen be újra a WordPress rendszergazda irányítópultjába, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása. Ahelyett, hogy az ingyenes verzióval végzett keresés helyett kattintson a Töltse fel a beépülő modult a képernyő tetején, az alább látható módon.

affiliate kuponok pro verzió

Ezután nyomja meg a Válassz fájlt gombot, majd a Telepítés most gombot, amint az alábbi képen részletesebben bemutatjuk.

affiliate coupons pro verzió telepítése

Várja meg a telepítés befejezését, majd az Aktiválja a plugin. Ezen a ponton az Affiliate kuponok készen állnak a használatra. Hozzunk létre egy minta-kupont.

Kupon létrehozása

Kuponok létrehozása Affiliate kuponokkal könnyű munka. De a kupon hozzáadása előtt hozzá kell adnia egy szállítót. Keresse meg a Partner kuponok menüpontot, majd kattintson a gombra szállítók az alábbiak szerint.

új eladó hozzáadása a kapcsolt kuponokhoz

Ezután nyomja meg a Adja hozzá a szállítót gomb az alábbiak szerint.

új eladó hozzáadása

Ezután töltse ki az eladó adatait és nyomja meg a gombot közzétesz gombra, amint az alábbi képen kiemeljük.

Most, hogy eladónk van, készítsük el az első kupont. Keresse meg az új oldalt Partner kuponok menüpontot, majd kattintson a gombra Kupon hozzáadása amint azt alább bemutatjuk.

új kupon létrehozása a kapcsolt kuponok plugin segítségével

Ez az alább látható kupon létrehozási képernyőhöz vezet. Töltse ki az űrlapot a kupon adataival és nyomja meg a közzétesz gombot, amint kiemeljük. Lehet, hogy a képernyője másképp néz ki, mert amint valószínűleg el tudod mondani, kipróbálom a Gutenberg szerkesztőt. Akár a Gutenberg, akár a Classic Editor táborban tartózkodik, a folyamat nagyjából ugyanaz marad.

új kupon hozzáadása

A kupon létrehozása után keresse meg a Partner kuponok> Minden kupon hogy megtekinthesse a kupont, valamint a használni kívánt rövid kódot. További részletekért lásd az alábbi képet.

Előmentem, létrehoztam egy új oldalt és beillesztettem a rövid kódot. Az alábbi kép bemutatja a minta kupont. Vegye figyelembe, hogy a Huszonhét témát használom.

Egyáltalán nem rossz, ha figyelembe vesszük az összes többi megjelenítési lehetőséget is.

Az összes többi beállításhoz keresse meg a Partner kuponok> Beállítások a WordPress admin menüben, az alább látható módon.

Gyors üzembe helyezési útmutató

Az első képernyő, amely alatt találkozik Beállítások az a Gyors üzembe helyezési útmutató. Ezen a képernyőn (lent látható) megtanulja, hogyan állítsa be a plugin-t és hogyan jelenítse meg a kuponokat többféle módon.

kapcsolt kuponok beállításai

Mint láthatja, rengeteg hatékony rövid kód található a kuponok beillesztéséhez. Csak használja a kívánt paramétereket. Például összeállíthat egy kis rövid kódot a legújabb, aktív kuponok megjelenítéséhez, amelyeket felvehet a honlapjára:

[affcoups max = "4" orderby = "date" hide_expired = "true"]

Engedélyezés

A második képernyő, amelyet utána látsz Engedélyezés. Itt hozzáadhatja a licenckulcsot a rendszeres frissítések és a szakmai támogatáshoz.

Kupon oldalak

Ezután megvan a Kupon oldalak lásd alább.

A fenti képernyőn választhat:

 • Készítsen oldalakat minden kuponra (amelyet akkor javasolnék, ha jelentős tartalmat ad hozzá a kuponokhoz, vagy ha azt akarja, hogy az egyes kuponok megjelenjenek a Google keresési eredményeiben)
 • Először átirányítsa a linkeket és a gombokat a kuponoldalakhoz
 • Adjon meg egy egyedi csúszkát az egykuponos oldalak számára
 • Vegye fel a kuponokat a helyszíni keresési eredményekbe

Tábornok

Ezután megvan a Tábornok alul kiemelt panel.

Az Tábornok A panel a leghosszabb, mert itt van minden művelet. A fenti képernyőn sokat tehetsz, és sok fontos beállítás, ezért nagyon ajánlom, hogy ne hagyja ki ezt az oldalt.

Innentől meghatározhatja a fontos kupon-alapértelmezéseket, például a rendelési és az alapértelmezett elrendezési sablont. Megadhatja a kuponkivonat hosszát, szerkesztheti / testreszabhatja a gomb szövegét, és hozzáadhat egyéni CSS-t.

Követés és statisztikák

Következő képernyő Követés és statisztikák amely tartalmaz néhány hasznos lehetőséget.

A fenti képernyőn láthatja, hogy le van tiltva a beépített követés. De nem értem, miért akarná ezt megtenni, kivéve természetesen, ha problémák merülnek fel.

Bár a második lehetőséget érdemes engedélyezni. Így nyomon követheti a kattintásokat a Google Analytics, a Google Tag Manager és a Matomo (korábban Piwik néven) segítségével. Ez betekintést nyújt a szelvények átalakításába.

Súgó és támogatás

És végül jön a Súgó és támogatás képernyő.

Noha a képernyő nem kínál elérhetőségeket vagy közvetlen linket a jegyek támogatására, olyan információkat kínál, amelyek hasznosak lehetnek, ha a pluginnal kapcsolatban problémákat tapasztal. A képernyő hibanaplókat, és ami még fontosabb, egy gyors pillanatképet mutat a WordPress és a PHP verziókról. Ha valaha felmerül a plugin működésével kapcsolatos problémák, kezdje el itt, mielőtt kapcsolatba lépne a támogatással (valószínűleg erre az információra van szükségük, hogy segítsen).

Partner kuponok vásárlói vélemények

Az emberek készülnek az Affiliate Coupons WordPress beépülő modulra, és mi az, amit nem szeretni. A plugin könnyen használható, még akkor is, ha megtelt tele csodálatos funkciókkal. Az ingyenes verzió majdnem tökéletes 5 csillaggal büszkélkedhet (fejléc alatt: WordPress.org hogy magad láthassák), valamint a profi ügyfelek ravasz véleményeivel.

A nap végén biztonságos azt mondani, hogy jó kezekben vagy a Flowdee and Co.-val, mert – közted és közted – ez egy kiváló plugin.

Partner kuponok ára

A kényelme érdekében, amelyet ez a rossz fiú kínál, őszintén érzem, hogy az ár túl alacsony. A fejlesztők három árat kínálnak Önnek, a fenti képen látható webhelyek száma alapján.

Az írás idején a 39 USD Személyes csomag támogatja egy webhelyet, 99 dollár plusz a csomag három oldalt tartalmaz, és 199 $ Pro A csomag legfeljebb tíz oldalon használható. És természetesen van a WordPress.org webhelyen elérhető ingyenes verzió is.

Végső gondolatok társult kuponjainkról

Mindannyian tudjuk, hogy affiliate marketing szakemberekként nagyon kevés lehetősége van hibázni promóciós erőfeszítései során. Szüksége van a rendelkezésre álló legjobb eszközökre. Ha kuponokat és ajánlatokat használ a webhelyén, az Affiliate kuponok a valódi üzlet.

Az Affiliate Coupons egy kiváló plugin az Ön kapcsolt vállalkozásához. Könnyen kezelhető, és rengeteg izgalmas funkcióval rendelkezik (mint például a több sablon). Ráadásul ez valóban felgyorsítja a kuponok felvételének és kezelésének a folyamatát a webhelyén. Soha nem felejti el a lejárt kupon újbóli eltávolítását. Összességében azt javaslom, hogy próbálja ki a plugin-t. Az ingyenes és a pro változat között minden költségvetéshez használható.

Szerezz társított kuponokat     Próbálja ki a Live Demo alkalmazást

Kipróbálta-e az Affiliate Coupons bővítményt a WordPress használatához? Mit gondolsz? Van kérdése vagy javaslata? Kérjük, ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map