Szociális Snap Pro WordPress Közösségi Plugin áttekintés

A sikeres WordPress webhely része a közösségi hálózati interakció. Rengeteg beépülő modul célja az ilyen funkciók biztosítása, legyen az közösségi megosztás, közösségi követés vagy a kedvenc közösségi hálózat használata a bejelentkezés egyszerű integrálásához. Ez különösen akkor hasznos, ha egy weboldalnak társadalmi interakcióra van szüksége a megjegyzésekben vagy a cikkek gyors megosztásában.


Az ingyenes közösségi pluginekkel kapcsolatos nagy probléma az, hogy ez kompromisszum. Igen, ingyenesek. De gyakran vagy nagyon korlátozott funkcionalitással vagy alpark bemutatással rendelkeznek. Ez az oka annak, hogy a prémium plugint gyakran a legjobb választani, különösen, ha a webhelyed az Ön vállalkozása. Social Snap A Pro egy prémium lehetőség. A bővítményt előfizetési szolgáltatásként (évente fizetett) kínálják, és az összes nagyszerű szolgáltatás szoros integrációját kínálja egy könnyen telepíthető bővítményben..

A Social Snap Pro közösségi megosztást, társadalmi követő gombokat, közösségi metacímkéket, kattintással a tweetelt tartalmaz, egy automatikus posztert, amellyel automatikusan közzéteheti a kívánt hálózatokban, valamint a közösségi bejelentkezéshez. Ezenkívül nagyon érdekes funkciót ígérnek – saját közösségi szekrényét, amely a tartalmak zárolását addig fogja, amíg a felhasználó meg nem osztja azokat.

A Social Snap Pro 3 változatban kapható. Plusz 39 dollár évente, de kiegészítők nélkül és csak 1 webhelyre. Akkor megvan a Pro, ezt a verziót fogjuk felülvizsgálni. A Pro legfeljebb 3 webhelyen használható, és magában foglalja az összes kiegészítőt évente 99 dollárért. Végül az ügynökség terve 299 USD, de akár 15 telephelyet kínál. A fejlesztőknek vagy a sok webhelyű vállalkozásoknak ez a legjobb megoldás.

Bónusz: 10% kedvezmény a Social Snap Pro-tól

A WPExplorer olvasók hatalmas 10% -ot spórolhatnak meg kód használatakor WPEXPLORER a pénztárnál! Ezzel a csodálatos üzlettel nincs oka, hogy ne fektessen be a WordPress-webhely jobb társadalmi megosztásába a Social Snap Pro segítségével!

Takarítson meg 10% -ot a Social Snap-on

A Social Snap Pro nagyon hasznos, mivel minden kiegészítőhöz tartozik. Ezért gondolom ezért, hogy a Plus-előfizetés kissé túl magas a társadalmi ikonok árán. A Plus verzió elemzést, közösségi metacímkéket, megosztás-visszatérítést és oldalmegtekintési számlálókat is tartalmaz. De azt hiszem, hogy a Pro előfizetés mindegyik legjobban értékeli. Most nézzünk át közelebbről a kiegészítőket, mielőtt beépítenénk a plugin-ot.

Social Snap kiegészítők

Ha a Pro verziót használja, akkor hozzáférhet az összes Social Snap prémium kiegészítők. Az egyik használható Közösségi bejelentkezés. Ez a praktikus kiegészítő lehetővé teszi a preferált közösségi hálózat használatát a webhely közösségi bejelentkezéséhez. Ez azt jelenti, hogy az olvasóknak nem kell regisztrálniuk a webhelyen a tartalom – például a blogcikkekkel kapcsolatos megjegyzések – közzétételéhez.

Az Boost Old Post A kiegészítő lehetővé teszi, hogy a Social Snap automatikusan közzétegye a régi cikkeket a kívánt közösségi hálózatokba. Ez javíthatja a tartalom láthatóságát és forgalmát. És a Auto poszter a kiegészítő akkor hasznos, ha ki kell hagynia a kézi megosztási folyamatot (ami nagyon időigényes, ha napi tonna cikket tesz közzé vagy frissít).

Mint a mai, Tartalom szekrény még mindig nem érhető el. Szeretném, ha kipróbáltam egy ilyen kiegészítőt, mivel ez nagyon hasznos, mert arra kényszeríti néhány kulcsfontosságú cikk megosztását, hogy megfelelően olvashassák őket. Úgy gondolom, hogy önmagában ez a kiegészítő érdemes fizetni, ha szerepel a Pro-előfizetésben.

Social Snap szolgáltatások és beállítások

A plugin tesztelése előtt letöltöttük a fő fájlt és a kiegészítőket. A plugin fő ablaka így néz ki.

Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. Noha ez emlékeztet az Elegáns Témák régi Monarch pluginjére, a tartalom és az opciók száma itt megdöbbentő. És a záró bemutató sokkal jobb, mint az alternatívák.

Közösségi megosztás

Az első lehetőség, amely lehetővé teszi a társadalmi megosztást. Ez a Közösségi megosztás lapon történik, ahol a megosztási gombok konfigurálása előtt felveheti a preferált közösségi hálózatokat. A plugin lehetővé teszi a különböző helyek / stílusok használatát, például úszó oldalsáv, inline gombok, adathordozó belső része, megosztási központ vagy ragadós sáv.

A hálózatok konfigurálása rendkívül gyors és egyszerű. Minden jól működött, és nincs idő. Egy másik lehetőség, amelyet innen engedélyezhet, a Twitter megosztás-szolgáltatója.

A Social Snap Pro lehetővé teszi az összes közösségi hálózat létrehozását, amelyet el tud képzelni, legalábbis az összes főbb hálózatot.

A hálózatok konfigurálása után az előző menüből számos helyet és megjelenítési módot választhat. Mint láthatja, a bemutató sziklaszilárd.

Az Ossza meg Az ikontípus nagyon könnyen adaptálódik minden képernyőmérethez anélkül, hogy meg kellene változtatnia őket (mint néhány ingyenes bővítmény esetén). Csak állítsa be a blokk típusát – legyen az lekerekített, kör, téglalap vagy ferde, valamint a gomb mérete. Megváltoztathatja az üzenet címkét is.

A nyomathordozó inline gombjai egyszerűen lenyűgözőnek tűnnek, és gyorsan megcsempélhetők. A plugin minősége jól látható az opciók mennyiségén, a funkcionalitáson és a könnyen konfigurálható beállításoknál. Egyszerűen fogalmazva: a plugin csak működik.

A Share Hub lehetővé teszi, hogy rendelkezzen egy alsó gombbal, amely „hub” -ként nyílik meg. Konfigurálhatja a helyét az oldalakon, megjelenítheti az összes hálózati gombot, megváltoztathatja a megjelenést, engedélyezheti az eszköztippokat és engedélyezheti / tilthatja a nézetszámot. Ez egy nagyon testreszabott megosztási csomópontot eredményez.

A ragacsos sáv az egyik legjobb formátum, mivel „illeszkedik” a jelenlegi képernyőhöz, és csodálatosnak tűnik. Most nézzük meg, hogy néz ki a társadalmi követés.

Közösségi követés

A társadalmi követés lehetővé teszi a lebegő gombok bevezetését annak megjelenítéséhez, hogy hányan követik webhelyét. Általában ezeket láthatja a weboldal fő vagy kezdőlapján. Általános státuszt adnak egy webhely társadalmi befolyásának az általuk használt összes közösségi hálózaton.

Az egyes közösségi hálózati linkek hozzáadása nem olyan egyszerű, mint a közösségi megosztás esetén. A közösségi követéshez meg kell adnia felhasználónevét és jelszavát a szokásos hálózataihoz annak érdekében, hogy a Social Snap megkapja követőit. Ez azonban nem bonyolult folyamat – csak egy percig tart.

A Social Snap Pro egyedi funkciókat is tartalmaz. Beállíthatja a használni kívánt oszlopok mennyiségét, megváltoztathatja a közösségi követés elrendezését, vagy akár magában foglalhatja a kattintást a twitteren a következő felhasználónévvel, és kezelheti a közösségi metaadatokat..

Haladó beállítások

A Social Snap rendelkezik az Analytics követéssel is, amelyhez könnyen hozzáférhet az irányítópulton keresztül, valamint a link lerövidítésével. Még beépített GDPR-megfelelési intézkedéseket is tartalmaz.

A Plugin Data oldalon eltávolíthatjuk a Powered by üzenet, elrejti a beépülő modul bejelentéseit és frissítéseit, és eltávolítja a kapcsolódó adatokat a beépülő modul észleléséhez. Ez a Social Snap egy “üres” bővítménygé válik, amely a WordPress irányítópultján kívül senkinek nem fed fel semmilyen részletet róla!

Ha már minden a helyén van, a plugin lehetővé teszi a beállítások exportálását későbbi időpontban vagy más webhelyekre történő importálásra. Ez lehetővé teszi a plugin egyszerű telepítését a webhelyein. Most, hogy meglátta az alapvető plugin-funkciókat, nézzük meg a Pro kiegészítőket.

Közösségi bejelentkezés

Az első kiegészítő, amelyet megmutatok, a Social Login. Annak ellenére, hogy vannak ingyenes közösségi bejelentkezési beépülő modulok, ebben a legfontosabb az, hogy megtartja ugyanazt a bemutatót és belső működést, mint a Social Snap fő beépülő modul. Ezáltal az egész folyamat zökkenőmentes és megfelelő esztétika. Az egységes esztétika rajongói számára ez kötelező. Itt, a WPExplorerben, mi is nagy rajongók vagyunk annak érdekében, hogy minden egyes célra telepítsünk egy plugint – tehát elengedhetetlen egy plugin biztosítása a közösségi média összes igényének kezeléséhez..

A Közösségi bejelentkezés kiegészítőnek szüksége van egy an konfigurálására API-azonosító és titok. A telepítés után, amikor új olvasó érkezik az Ön webhelyére, a Social Snap megjeleníti az egyszerű fájlt Bejelentkezés vele gomb minden hozzáadott hálózathoz. Ez lehetővé teszi, hogy a közösségi hálózat megkapja a bejelentkezési adatait, és továbbítsa azokat a weboldalra a könnyű regisztráció érdekében. Miután létrehozta a szükséges közösségi hálózati alkalmazásokat (például itt van A Facebook útmutatója), az AppID, a titkos és az átirányítási URI konfigurálása általában minden, ami annak megfelelő működéséhez szükséges. Ne feledje, hogy a fejlesztői alkalmazást mindig engedélyeznie kell a közösségi hálózaton.

A szociális bejelentkezési gombok a hirdetésben szereplő módon működnek, és új interakciós réteggel bővítik webhelyét. Ezek miatt az olvasók megoszthatnak cikkeket és könnyedén megjegyzéseket fűzhetnek új fiók létrehozása nélkül.

Szociális Auto poszter

Az Auto Poster egy ügyes plugin, amely lehetővé teszi a cikkek automatikus megosztását. Ez a kiegészítő API-hozzáférést is igényel, így a közösségi bejelentkezés beállításának előző lépései szintén hasznosak e funkció engedélyezéséhez. A folyamat megkönnyítése érdekében ugyanazt az API-kulcsot és titkot is használhatja.

Az automatikus kiküldetés működik, de az egyetlen hátrányom, amibe jutottam, az volt, hogy csak a Twitter és a Linkedin automatikus továbbküldését teszi lehetővé. Az automatikus feladás a Facebookon nem okozhat problémát mások számára, és a plugin számára előnyös lenne, ha a Facebook felkerül a listára.

Társadalmi statisztikák

Miután minden beállítva és a helyén van, figyelemmel kísérhetjük az összes üzenet statisztikáját a Social Snap Statistics oldalon.

A plugin megjeleníti az összes megosztást, az összes kattintást a tweetekhez és az összes kedvelést, valamint egy diagramot a legjobban teljesítő üzenetekről. Ez különösen akkor hasznos, ha azt szeretné tudni, hogy mi az emberek tetszett a legjobban az Ön tartalma alapján. Ez az információ felhasználható a tartalom javítására, az olvasók jobb megértésére és a közösségi média marketing kampányainak optimalizálására.

Social Snap Frontend

Most nézzük meg, hogy néz ki a Social Snap. Ehhez telepítettem a Divi egy előre meghatározott sablonnal.

A fenti példa arra, hogyan néz ki a bal oldali oldalsáv szociális hálójának ikonja a honlapon.

És egy példa a Social Snap néhány szép, lekerekített megosztási gombjára, amelyek egy bejegyzésen jelennek meg.

Social Snap Backend Editor

Most nézzük meg, hogy néz ki a Social Snap a háttérképen. Hogyan láthatja ezt Ön és / vagy szerzői.

A Social Snap Pro ugyanazt a prezentációt követi a konfigurációs lapon, és tartalmi beállításokat mutat az egyes bejegyzés alján. A beépülő modul lehetővé teszi a megosztás gombok egyszerű letiltását postánként.

A Gutenberg engedélyezése nem érinti a Social Snap alkalmazást, ami nagyszerű tudni! Valójában a plugin tartalmaz egy Gutenberg kész blokkokat, amelyek megkönnyítik a Click to Tweet, a Social Share vagy a Social Follow elem beillesztését a hozzászólásokba és az oldalakba.

Social Snap Gutenberg blokkok

Egy új Gutenberg blokk beszúrásakor keresse meg a „Social Snap” elemet a választott társadalmi lehetőség beillesztéséhez. Ezután használja a beépített stílusbeállítási lehetőségeket a közösségi blokk testreszabásához.

Záró gondolatok a társadalmi pillanatról

Lássuk, hogyan kerül ez be. Social Snap Pro sok jó dolog folyik itt. A kezdőknek nagyon sima és tiszta felületet, tökéletes megjelenésű gombokat, rengeteg testreszabási lehetőséget biztosít a végfelhasználó számára, és lehetőséget nyújt kiegészítők beillesztésére (amely többek között magában foglalja a híres közösségi bejelentkezést és az automatikus feladást). Minden a hirdetésben szereplő módon működött, és a plugin az egyik legjobb prezentációt látta, amelyet a társadalmi megosztás gombjaira láttam. A szociális bejelentkezés kiegészítő véleményem szerint a plugin által kínált egyik legjobb szolgáltatás. Ez a társadalmi megosztás és a társadalmi követés kombinációjával a Social Snap fantasztikus csomagmá válik. A szociális automatikus kiküldetés-kiegészítő feltétlenül tartalmazhat több hálózatot (mert ahogy van, nagyon korlátozottnak tűnik), de mégis hasznos.

A szociális szekrény bevonása határozottan átfordíthatja ezt a csomagot mindenütt nyertesé. De nélkül vagy egyéb elérhető kiegészítők nélkül az alapcsomag valószínűleg nem vonzó ahhoz, hogy a felhasználók többsége számára. A Social Snap-nak több kiegészítőt kell építenie a Pro felhasználók számára, és legalább egy kiegészítőt tartalmaznia kell, vagy csökkentenie kell a Plus-előfizetés árát, hogy versenyképesebbé váljon az ingyenes bővítményekkel (akár saját a Social Snap ingyenes verziója). Úgy gondolom, hogy ha a Social Snap továbbfejlesztette a kiegészítőket, különösen az automatikus posztert, akkor könnyen versenyezhet a NextScripts SNAP Pro-jával (ez egy régóta eltelt automatikus automatikus postázási plugin).

Véleményem szerint a Social Snap olyan webhelyekre irányul, amelyek megkövetelik az abszolút legjobb megjelenítést, a működőképes, következetes szociális hálózati szolgáltatásokat (anélkül, hogy az ingyenes integrációtól vagy a beépülő modultól függne) és természetesen jó statisztikákat. A Social Snap mindegyikével rendelkezik. De a Pro előfizetés ára és az előfizetés szükségessége az összes kiegészítő számára való hozzáféréshez elriaszthat néhányat. Ha a Social Snap további kiegészítőket indítana el, vagy csökkentené az árat, akkor abszolút nyertes lenne. Ahogyan ez most van, a bemutatás és a funkcionalitás önmagában, a Social Snapnek nincs egyezése. Ha hajlandó és képes beruházni vállalkozásába, akkor vegye be. Nem talál más, a WordPresshez hasonló, hasonló funkcionalitással rendelkező és ugyanolyan okos, tiszta és karcsú kialakítású plugint.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map