Szavazások készítése a WordPress számára gravitációs formákkal

Még többet vagyok a Gravity Forms oldalán! Ha Ön a bővítmény felhasználója, akkor tudni fogja, hogy az alapvető funkciók mellett a Rocket Genius, a Gravity Forms szerzője számos kiegészítőt kiadott a bővítmény kiterjesztése érdekében..


A múltban a kiegészítők olyanok voltak, amire számítottál; integráció a Mailchimp, AWeber, Freshbooks alkalmazásokkal – mindegyik úgy lett megtervezve, hogy az űrlap kitöltése után adatokat küldhessen harmadik fél szolgáltatásának. Mindezeket már felhasználtam, és nagyon szilárdak. Más kiegészítők már a WordPress-integráció köré épültek, lehetővé téve egy űrlappal WordPress-felhasználói fiók létrehozását vagy vizuális captcha-eszköz biztosítását.

Tehát az utóbbi időben, amikor a „Közvélemény-kutatások”, a „Felmérés” és a „Kvíz” gyors egymás utáni megjelenése megtörtént, úgy érezte, hogy valami megváltozik; a Gravity Forms alapvető funkcionalitása érett, és itt az ideje, hogy körülnézzünk más funkcionális lehetőségeket.

Most ebben a hónapban új információk találhatók a sarkon túl egy „keretrendszer-kiegészítésről”, és egy újabb kiegészítésről, amely integrálódik a Zapier webszolgáltató társasághoz. Valóban izgalmas idők, ha gravitáció vagy, formája majom; és én vagyok!

A gravitációs űrlapok megismerése – szavazások

Tehát menjünk a közvélemény-kutatásokhoz, és nézzük meg, mit tehet. Mint a legtöbb Gravity Forms kiegészítő, valójában egy különálló bővítményben, amelyet telepítenie kell. Ha egyszer megtette, az integráció nagyon zökkenőmentes.

A legegyszerűbb formában csak egy gyors kérdőívet kell beállítani, amelyben feltesz egy kérdést, és összegyűjti az eredményeket. A bõvítmény nélkül a plugin teljesít, és szó szerint kb. 60 másodperc alatt eljut – azaz arról szól, hogy mennyi ideig tart az új űrlap létrehozásához, fel kell tölteni egy közvélemény-kutatási kérdést, majd kipróbálni..

Lássuk, hogyan kell csinálni

Gravitációs formák: Hozzon létre egy új űrlapotKezdje egy új forma létrehozásával; ezután egy üres űrlapot kap, amely az első szavazás alapját képezi.

Ebben a példában csak állítsunk be egy egyszerű kérdést, és adjunk néhány választási lehetőséget a felhasználók válaszadására (igen, ez egyszerű, de sok esetben ez minden, ami szükséges).

Amikor a kiegészítő telepítve van, új típusú mező érhető el az „Speciális mezők” címsor alatt – lásd az alábbi képernyőképet.

Gravitációs formák: Poll mező

Kattintson a gombra Szavazás külön mezőt ad az új űrlaphoz. Mivel ez csak egy kérdéses felmérés, valójában ez az egyetlen terület, amelyre szükségünk van! (Mondtam, hogy gyors volt !!).

Alapértelmezés szerint a mezőt alapértelmezés szerint választógombokkal egészítik ki, mivel ezt akarjuk, csak hozzáadhatjuk a kérdést és a felhasználói válaszként választható lehetőségeket..

Gravitációs formák: A szennyeződés mező beállítása

kettyenés szerkesztés ezen az új területen, és lehetősége van a kérdés és a válaszok felállítására.

Gravitációs formák: Állítsa be a szavazás kérdéseit

Ha elkészült itt, mentse el az űrlapot. Most hozzá kell adnunk az űrlapot egy oldalhoz vagy a WordPress webhelyünk feladásához. Ez a szokásos módon történik, a WordPress hozzászólás-szerkesztő képernyőjén válassza ki Űrlap hozzáadása és válassza ki az újonnan létrehozott szavazási űrlapot.

Gravitációs formák: Mintavétel

Most keresse fel webhelyének elejét, és nézd meg.

Nagyon jó, mi? Volt idő? Biztos vagyok benne, hogy 60 másodperc alatt tudtam teljesíteni a szavazás ígéretét.

Amint azt elvárták, amikor egy felhasználó egy szavazást mutat be, nekik képesnek kell lenniük ellenőrizni az eredményeket. Észre fogja venni, hogy a link automatikusan odakerül.

kettyenés Eredmények megtekintése és pontosan ez az, amit kap egy szép spiffy animációval is.

Gravitációs formák: Poll eredmények

(Nyilvánvalóan R2 ismét támogatja!).

Szavazás bejegyzés a WordPress Irányítópulton

Tehát megvan egy közvélemény-kutatás útközben, és azt szeretné látni, hogy mit gondolnak a felhasználók. A kiegészítő néhány egyszerű, de hatékony eszközzel rendelkezik, amelyek segítenek.

Gravitációs formák: Szavazás bejegyzésÁltalában a megtekintett űrlap bejegyzéseinek megtekintéséhez Forma kattintson a menüre Bejegyzés és ott vagy. Pontosan ugyanaz a nyomtatványt tartalmazó űrlap esetében.

Onnan kattintson Kilátás bármelyik bejegyzésnél, és ugyanazzal a képernyővel jelenik meg, mint a felhasználói felületen.

Van egy új menüelem, amely a Bejegyzés felület tetején fut, kattintson a gombra Szavazás eredményei és egy megfelelő szűrőkészletet talál a szavazás adataihoz.

Gravitációs formák: Poll SzűrőkItt választhat egyet a válaszai közül, szűrhet egy dátumtartományra, és általában áttekintheti az eredményeket, és felmérheti, hogyan változnak egy adott időszak alatt.

Egyszerű cucc, de hatékony a gyűjtött adatok gyors elemzésében.

Nagyon jó, különösen, ha a gravitációs formák jelenlegi felhasználói vagyunk, a közvélemény-kutatások hozzáadott tanulási görbéje nem meredek.

Mire képes még??

Rendben, tehát ez a 101-es közvélemény-kutatás, de van még több. Íme néhány ötlet, amellyel elgondolkodhat.

Felhelyezhet egy szavazómezőt egy nagyobb űrlapba, és érdekes eredményeket kaphat. Biztos vagyok benne, hogy látott egy olyan nyomtatványt, amelyben olyan kérdést tesz fel, amely felteszi a „Hogyan hallottál rólunk” kérdést – gondolj erre mint egy közvélemény-kutatási mezőre. Könnyíti az életét, mivel időről időre áttekintheti a kérdés statisztikáját.

Nem kell, hogy a közvélemény-kutatások olyan nyilvánvalóak legyenek, mint az egyszerű példám. Elrejtheti, hogy a kérdés valójában egy közvélemény-kutatási mező, így az adatok csak Önnek állnak rendelkezésre.

Van egy teljes vezérlőkészlet, amely minden szavazáshoz rendelkezésre áll. Más űrlapbeállítások mellett, például az Értesítések és a Megerősítések, új lehetőséget fog látni a szavazásokhoz.

Innen:

 • Válassza ki a Eredmények megtekintése opció a felhasználók számára
 • Váltás a százalékra, és számít az eredményekre
 • Válasszon másik színsémát
 • Lehetőség egy olyan cookie-alapú rendszer létrehozására, amely nem engedélyezi a többszörös szavazást

Lásd az alábbiakban egy képernyőképet a szavazás beállításairól.

Gravitációs formák: Szavazás beállításai

Végső tipp

Biztos vagyok benne, hogy csaknem elvesztettem a figyelmemet, kiáll az ajtó, hogy telepítse a kiegészítőt, és mindenféle kérdésre megkérdezzék a felhasználókat. Még egy tipp van. Bármely ésszerű statisztikus megmondja neked, hogy véletlenszerűen kell megválasztania a sorrendet vagy a válaszokat, különben a válaszok felé halad a tetején vagy az alján.

Erre is van lehetőség.

A kérdések felállításakor (azaz a közvélemény-kutatás mező szerkesztésekor) látni fogja egy lehetőséget a választások sorrendjének véletlenszerű kiválasztására..

Gravitációs formák: Véletlenszerű poll

Gertrude Cox büszke lennék!

Tehát megvan ez, egy gyors ütköző tanfolyam a Gravity Forms “Polls” kiegészítőben. Figyelemmel kíséri a közelgő felméréseket és vetélkedőket tartalmazó felvételeket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map