Slide Deck 2 WordPress Slider Plugin áttekintés

A Slide Deck 2 WordPress bővítmény korlátlanul gyönyörű tartalmi csúszkákat hozhat létre webhelyén. Az egyik legegyszerűbben használható plugin odakinn, és mindenféle fantasztikus funkcióval felszerelt.


Látogasson el a Slide Deck hivatalos oldalára

A 2. fedélzet jellemzői

A Slide Deck rengeteg nagyszerű funkcióval rendelkezik, amelyek rendkívül testreszabhatóvá és felhasználóbaráttá teszik. Az alábbiakban kiemeltem a Slide Deck beépülő modul néhány fő jellemzőjét, amint azok a webhelyen szerepelnek – kicsit részletesebben foglalkozom velük a videó áttekintésében, de csak így kaphatunk általános képet arról, hogy mi teszi a beépülő modult különleges.

Több tartalomtípus

Az egyik legjobb dolog a Slide Deck 2-nél, és ami valóban kiemelkedik a többi csúszkás plugin-al szemben, az, hogy különféle diákat támogat: kép, szöveg, html és videó. És nem ragaszkodik semmilyen konkrét diához, elképzelhető, hogy van minden képdiagram, összes videó, vagy akár 1 dián is lehet különböző diátípusok keveréke!

Diavetítő tartalomtípusok

Amikor elkészít diát, egyszerűen válassza ki azt a legördülő menüből, és megjelenik a diátípus összes beállítása, így könnyen hozzáigazíthatja a diák stílusát az Ön igényeihez.

Lehet diák is

 • képek
 • Szöveg
 • HTML
 • Videók

Egyszerű WYSIWYG szerkesztő

A diák Diavetítővel történő létrehozásakor az összes opció és beállítás intuitív, egyedi felhasználói felületen keresztül történik, amely nagyon egyszerűen használható. Bármilyen diára feliratokat vagy törzsszövegeket hozzáadhat, kiválaszthat diák több elrendezése közül, könnyen feltölthet és / vagy törölhet képeket, választhat előre definiált stílusok közül, vagy készíthet saját, húzza és dobhatja be a diákat… stb..

Csúsztatható fedélzet WYSIWYG

Élő előnézet

Véleményem szerint a Slide Deckkel kapcsolatos legjobb dolgok az élő előnézet. Amíg a diák létrehozásával dolgozik, a plugin a csúszka élő előnézetét jeleníti meg közvetlenül az irányítópulton, így pontosan láthatja, hogy miként fog kinézni. Ha szerkeszt egy diát, húzza a diákat körül, változtassa meg lencséjét (csúszka stílusa)… stb., Akkor láthatja az összes változást egy élő csúszkán, amelyet kipróbálhat. Ez biztosítja, hogy ha elülteti a felületre, akkor tökéletesen néz ki!

Diavetítés előnézete

Fogékony

A Slide Deck nemrégiben frissítette a bővítményt, hogy teljes mértékben reagáljon. Ez azt jelenti, hogy ha egy adaptív WordPress témát futtat, akkor a plugin használatával sem lesz problémája. Teszteltem a reakcióképességüket a demojukon, és nem rossz. Természetesen a tartalomcsúszkákkal nem lesz 100% -ban tökéletesen reagáló – de legyen valóságos, a mobil eszközön szereplő bármely webhely nem fog kinézni olyan jól, mint az alapértelmezett teljes méretű webhely.

Csúsztatható fedélzet

Ha elmész a SlideDeck-hez, akkor egy fantasztikus 25% kedvezményt kapnak az új frissítés miatt

Diavetítő videó áttekintése

A fantasztikus emberek, akik létrehozták a Slide Deck-t (Digitális telepathy) biztosítottak nekem a plugin prémium verzióját, hogy kipróbálhassam és megmutassam nektek, hogy minden működik. Eleinte kissé el volt téve az összes opcióval és beállítással, de csak 10 percbe telt, hogy megismerjem a rendszert, mivel annyira intuitív. Az alábbi videóban meg akartam mutatni, hogyan lehet létrehozni egy csúszkát a Dia Deck segítségével, és csak egy gyors böngészéshez a lehetőségekben és néhány kulcsfontosságú szolgáltatásban. Nagyon szeretem a plugin-nal való szórakozást, személyesen nem tudom használni, de talán te is!

Nem akartam hatalmas részletekbe menni az egyes diákkészletekkel és az egyes divatstílusokkal kapcsolatos minden apró beállítással kapcsolatban, mivel a plugin valóban hatalmas, és ez lenne a leghosszabb videó. Remélem, ha megnéztéted a videót, akkor jó érzésed van arról, hogy a plugin milyen egyszerűen használható, és hogy milyen szolgáltatáscsomagolt. Én személy szerint nagyon szeretem az élő előnézetet, miközben testreszabom a diadeckjét, így nagyon szerettem volna ezt megmutatni a videóban – csak a plugin leírása nem igazán teszi azt igazságossá, tényleg látnod kell azt akcióban, hogy értékelje azt.!

Gondolataim

Az egyetlen dolog, amit szerettem volna látni, ha a felhasználói felületet kissé jobban behangoltam az alapértelmezett WordPress felhasználói felületbe, akkor a színek / gombok némelyike ​​egyszerűen nem megfelelő. Hatalmas rajongó vagyok a lehető legtöbb beépített stílus használatához, és a lehető legközelebb tartani a dolgokat a WP felhasználói felületéhez. Igaz, hogy ez nem igazán kérdés (és igen, úgy néz ki, gyönyörű), másrészt néhány embernek valóban tetszik a plugin modern / karcsú megjelenése..

Összességében azt hiszem, hogy a plugin nagyon jó. Nem találkoztam semmiféle hibával vagy kérdéssel, amikor teszteltem a plugin-t, és rendkívül gyorsan megismertem annak működését – nem kellett elolvastam semmilyen dokumentációt, mivel mindennek egyszerűen értelme van. Tetszik az a tény, hogy a plugin előre beállított stílusokkal rendelkezik feliratok hozzáadásához, és ilyenek a képcsúszókhoz, a csak szöveges diákok nem vagyok óriási rajongója, a videó diák nagyon nagyszerűek és hasznosak, és természetesen nagyon szeretem a HTML diákat, mert tökéletes haladó felhasználók számára, akik egy kicsit többet akarnak a csúszkától.

Szerezd meg a divat

Kattintson az alábbi gombra, hogy továbblépjen a hivatalos oldalra, hogy többet megtudjon, megszerezze ezt a fantasztikus bővítményt, és kezdjen el csúsztatható csúszkák készítését az Ön webhelyére! A személyes verzió 49 dollárral kezdődik, ami nagyon sok.

Próbáld ki magad: Ha rákattint az alábbiakra és belép a webhelyre, akkor kattintson a „Próbálja ki az ingyenes demót”, Így magad kipróbálhatja a plugint, és első kézből megnézheti, mennyire hűvös.

Szerezd meg a divat

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map