Régi, előléptett hozzászólásod: A régi üzenet újjáélesztése a WordPress beépülő moduljának áttekintése

Újjáéled a régi posztot, korábban Tweet Old Post néven ismertté vált, a többihez hasonló plugin. Két érdekes problémát old meg: szinte minden ember, aki a WordPress-en dolgozik, valamikor felmerül.


Először gyorsan rájön, hogy a régi hozzászólásai – azok, amelyek végül elhagyják a honlapot, és az archívumokba kerülnek – soha többé nem látják a napfényt. Természetesen előfordulhat, hogy szerves keresési forgalmat szerez, de ez nem mindig annyira megbízható, jóllehet néhány ilyen régi üzenet talán a legjobb, amit valaha írtál.

A második probléma a közösségi médiával kapcsolatos. Amikor elkezdtem feladni a Twitterbe és a Facebookba, rájöttem egy elsődleges aggodalomra: Mindig örökre tart egy legitim közösségi média menetrend kezelése. Még akkor is, ha szórakoztatónak tartja a képek megtervezését és a hűvös linkek vagy tippek megosztását a közösségi oldalakon, ez elnyeli a termelékenységet, mint egy Dyson vákuum.

És ez egy hatalmas probléma, mert mindenki most a közösségi médiában jelenik meg, és kimarad a hatalmas növekedési potenciálról, ha nem következetesen osztja meg a releváns tartalmakat, amelyek az ügyfelek számára vonzónak tűnhetnek.

Dióhéjban, A Revive Old Post egy szép harmóniában egyesíti a régi hozzászólásait és számos társadalmi rendszert. Bekerül a régi bejegyzéseidbe és a tweetjeibe, vagy véletlenszerűen megosztja azokat a Facebook-on, a Twitter-en vagy a LinkedIn-ben, így így nem kell pazarlnia drága idejét. A beépülő modul csak a hozzászólásainak vételére és csipogására szolgált, ám azóta integrálódtak más közösségi oldalakhoz, névváltoztatást igényelnek.

A régi üzenet újbóli telepítésének folyamata

A kezdéshez meglehetősen egyszerű. Csak keresse meg a WordPress webhelyének hátterét, keresse meg az irányítópult bal oldalán található Plugins fület, és keresse meg a Revive Old Post bővítményt. Kattintson a Telepítés gombra és aktiválja azt a folytatáshoz.

Régi üzenetek újjáéledése - Automatikus közzététel a közösségi médiába

A Régi üzenet újraélesztése beállítások fül ismét megjelenik az irányítópult bal oldalán, és úgynevezett Régi üzenet újjáélesztése – elég egyszerű. Kattintson a fő fülre az automatikus megosztási rendszer beállításának megkezdéséhez. A Fiókok lapon három különböző közösségi fiókot csatlakoztathat. Egyszerűen kattintson a Twitter, a Facebook vagy a LinkedIn gombra, és írja be a csatlakozási hitelesítő adatait.

Ez körülbelül olyan egyszerű, amennyit csak tud. Néhány hirdetést és kapcsolt linket tartalmaznak a műszerfal fő részén, de oldalsó részük van, így ez nem igazán zavar. Nem kell mind a három fiókot választania. Ha csak Twitter-fiókja van, akkor kattintson a gombra, és jelentkezzen be néhány másodpercen belül.

Fiókok

Észre fogja venni, hogy az összes megváltoztatható beállítás szépen apróbb lapokra van osztva az oldal tetején. A pluginnek valójában nem sok funkciója van, tehát meglehetősen könnyű fenntartani az érzékenységét, és gyorsan beállítani a dolgot. Érdemes megjegyezni, hogy a pluginnek nincs szükségtelen funkciója, tehát nem fog találni rendetlenséget.

Amikor elmész a Általános beállítások lapon megváltoztathatja a különféle lehetőségeket, például azt, hogy hány órát várjon az egyes automatikus megosztások között. Ez az elsődleges beállítás, amelyet meg kell változtatni, mivel érdemes lehet, ha egy poszt napi egyszer, többször, vagy akár csak hetente egyszer kimegy..

Számos más szolgáltatás is elérhető a szerkesztéshez ebben a lépésben, ezért nyugodtan módosíthatja például az, hogy hány évet szeretne elérni a postai archívumba, és az egyes körökben megosztandó hozzászólások számát..

Élvezem a Minimális életkor beállítást, mert ha a legfrissebb hozzászólásokat már automatikusan vagy manuálisan megosztja, akkor nem akarja, hogy ez a rendszer újra küldje őket. Azt is nyomon tudja követni, hogy mekkora forgalmat generált a bővítmény a Google Analytics segítségével, és eltávolíthat egyes olyan bejegyzéstípusokat, amelyeket nem akar megosztani.

Például személy szerint soha nem akarom tweetelni valamelyik weboldalamat vagy számláimat, ezért ezeket eltávolítanám a sorból.

Általános beállítások

A hozzászólások formázása

Mozog a Post formátum lapon láthat néhány beállítási lehetőséget az alapértelmezett szövegnek a kimenő bejegyzésekbe történő felvételéhez. Szeretem ezt a területet, mert ennek a beépülő modulnak a korai szakaszában nem lehetett volna hashtagot vagy felhasználónevet felvenni a tweetbe.

Van még egy kis apró beállítás az URL rövidítő használatához, így a tweet nem jelenik meg igazán hosszú ideig. Egyéb beállítások között szerepel a hozzászólás hosszának testreszabása, a kiegészítő szöveges zárványok, valamint az a hely, ahol a link megjelenik, amikor a bejegyzés kialszik.

Nyugodtan keresse meg a Facebook és LinkedIn oldalakat, ha azokat is módosítani szeretné. Ezek a lapok meglehetősen hasonlóak a Twitter oldal.

Post formátum

Egyéni ütemezés és egyéb Pro szolgáltatások

Amikor navigál a Egyéni ütemezés lapon gyorsan rájön, hogy további használatáért fizetnie kell annak használatához. Ez az egyik fantasztikus szolgáltatás, amelyet a prémium verzió tartalmaz. Az egyéni ütemezés lehetővé teszi bizonyos órás időközök beállítását, és még azt is módosíthatja, hogy hány hozzászólást szeretne küldeni a hét folyamán. Előfordulhat például, hogy két hozzászólást hétfőn küld ki, vasárnap csak egyet.

Egyéni ütemezés

Íme, amit még kap a Pro verzióval:

 • LinkedIn post formázás
 • Feladás képekkel a Facebook-ba és a Twitterbe
 • Kiválaszthatja a megosztani kívánt bejegyzéstípusokat

Őszintén szólva, soha nem akarok használni a bővítményt, hacsak nem tudok mindent eltávolítani, kivéve a blogbejegyzéseimet, tehát a 75 dolláros Pro opció kötelező..

Ha valóban szeretné automatizálni a közösségi programokat, ez az egyik legjobb módszer erre. Ezért azt mondanám, hogy az egyszeri 75 dolláros díj megéri. Csak győződjön meg arról, hogy a bővítményt a jövőben is használja. Ne felejtse el, hogy nem csupán automatizálja a közösségi webhelyeket; egyedülálló lehetőséget kap arra is, hogy elérje archívumait, és újra aktualizálja a régi blogbejegyzéseit.

Miután minden készen áll a használatra, kattintson a Indítsa el a megosztást gomb alján. A plugin tartalmaz egy a Lásd: Mintaüzenet gombra, amely kiválóan szolgál annak megtekintéséhez, hogy néznek ki a bejegyzés előtt a hozzászólások.

Indítsa el a megosztást

Kivéve azokat a hozzászólásokat, amelyeket soha nem akar elküldeni

Még az általános postai csoportok, például az oldalak és a számlák eltávolítása után is találhat olyan tételeket, amelyeket soha nem szabad kiküldeni. Ha megy a Bejegyzés kizárása Az irányítópult bal oldalán található fülön kiválaszthatja azokat az egyes üzeneteket, amelyeket soha nem szabad a rendszeren keresztül küldeni.

Bejegyzés kizárása


A Revive Old Post az egyik legjobb plugin a közösségi megosztáshoz, és további bónuszt kap, ha CPR-t ad azoknak a régi hozzászólásoknak, amelyekről úgy gondolta, hogy halottak. A 75 dollár nem csorbító változás, de hosszú távon ésszerű kiosztani a készpénzt, ha azt akarja, hogy a régi hozzászólásaid megismerkedjenek a közösségi médián keresztül, és adunk nekik egy 5.0-at, mivel ez valóban az egyik legjobb elérhető közösségi plugin..

Tudassa velünk a megjegyzések részben, ha bármilyen kérdése van a Régi üzenet újraélesztése pluginnal kapcsolatban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map