Qards áttekintés: Hatékony drag and drop oldalkészítő a WordPresshez

Bár szeretem az internetet, és valószínűleg létrehoztam egy vagy két saját weboldalt, nem tudok olyan weboldalt megtervezni, hogy úgy nézzen ki, ahogy tudom. A kódolási képességeim nem állnak összhangban a képzeletemmel. Ismerős? Aztán bevezették az oldalépítőket, és megkönnyebbülten sóhajtottam!


Korábban már sokszor beszéltünk az oldalkészítő WordPress bővítményekről, mert éppen olyan sok remek lehetőség van elérhető. Nos, a Designmodo nemrégiben kiadta saját oldalkészítőjét, amellyel kiegészíthetjük ezt a listát – a Qards-ot. Íme egy kis ízelítő, amelyet a Qards megtehet az Ön számára.

Qards: Pablo Demo

Mire használható a Qards? ?

A Qards egy nagyszerű WordPress-bővítmény, amellyel fantasztikus weboldalakat, esetleg akár webhelyet is létrehozhat, oldalanként. Ezzel a drag and drop oldalkészítővel gyönyörű, elegáns és érzékeny weboldalakat hozhat létre korlátozások nélkül.

A Qards használata nagyon hasonlít a lego játékra egy halom kártyával, összeillesztheti őket, és a darabokat illeszti. A plugin teszi ezt a folyamatot örömére és rendkívül egyszerűvé.

A létrehozott oldalak nem tartalmazzák a téma vagy a többi oldal jellemzőit, egy üres képernyővel kezdik, és onnan tovább. A Qards segítségével minden apró részletet szerkeszthet az újonnan létrehozott weboldalon, mindegyik kódsor megérintése nélkül.

Qards: vitrinek

Ez azt jelenti, hogy nagyjából bármilyen, bármilyen célra alkalmas weboldalt létrehozhat, létrehozhatom egy bevásárló oldalt vagy egy minimális kialakítású személyes blog weboldalát, vagy egy rácsos stílusú céloldalt egy fotós weboldalhoz. A Qards-t olyan pluginként hirdetik, amely bármilyen WordPress témával működik, és valószínűleg ezt meg is tennie. Tehát nem számít, milyen típusú webhelyet vagy témát futtat, ennek a bővítménynek hasznosnak kell lennie, ha valaha is fantasztikus weboldalt kell létrehoznia.

És ha Ön tervező szakember és ismeri magát, akkor hozzá is adhatja a kódját. De később ezt fogjuk elérni.

A Qards használata

Qards: Új oldal hozzáadása

Egy egyszerű Új oldal ablak elérhető a Qards WordPress irányítópultján, a varázslat itt kezdődik. Itt hozzáadhat és menthet annyi oldalt, amennyit csak akar. Miután létrehozott egy új oldalt, ez a képernyő üdvözli Önt.

És számos lehetősége van, nevezetesen:

 • Borító
 • Kép
 • Szöveg
 • Funkció
 • Rács
 • Menü
 • Lábjegyzet
 • Iratkozz fel

Qards: Kártyák hozzáadása

A felhasználói felület nagyon intuitív és könnyen használható. Bárki, aki korábban használt egy drag and drop építőt, szellőn fogja találni ezt a bővítményt.

Tehát egy új oldal létrehozása után felveheti azokat a kártyákat vagy tartalomelemeket, amelyek a fent említett 8 elem bármelyike ​​lehet. Miután hozzáadott egy blokkot, az oldalsáv eltűnik, és figyelmen kívül hagyhatja a weblapot. Most ismét rákattinthat a képernyő alján található plusz ikonra, és további tartalmi blokkokat adhat hozzá. Ezek egymás után megjelennek. Az egész folyamat nagyon folyékony és sima.

Most három véletlenszerű tartalom blokkot adtam hozzá, itt néz ki ez.

Qards: Tartalmi blokkok

Az egyedi blokkok finomhangolása

A Qards használatával új képeket, videókat adhat hozzá, megváltoztathatja a webhely szövegének helyzetét, választhat a fejléc, a hős és a gombok megjelenítése / megjelenítése között. A színek módosíthatók és a tartalomblokkok fel-le mozgathatók a különböző szinteken. Ezen a felületen másolhatja a tartalomblokkot, és testreszabhatja a CSS-t is. A háttérképet a YouTube teljes képernyőjével is felveheti. Az alábbi képernyőkép példa arra, hogy milyen változtatásokat lehet beépíteni a tartalomblokkokba, miután hozzáadódtak.

Qards: Blokkok szerkesztése

A rácstartalom-blokk mindig hasznos minden olyan webhelynél, ahol szükség van a portfólió megjelenítésére. Példa lehet egy tőzsdei bróker, amely bemutatja legjobb ügyleteinek portfólióját. A rácsbeállítások lehetővé teszik az új csempék egyszerű hozzáadását, eldönthetik, hogy az egyes csempék mely elemei jelennek meg, válasszák az elrendezéseket, használják a zökkenőmentes rácsot, valamint az oszlopok számát a rácsban.

Bármely formázási változás, például betűtípus vagy szín, a szöveg egyetlen csempéjében megismétlődik a Rács minden elemében, az Items Style Sync jóvoltából..

Qards: Rácsstílus szinkronizálás

A szolgáltatás olyan elem, amely felhívhatja a figyelmet a weboldal bármely meghatározott aspektusára. Használhatja azt, hogy a legkeresettebb könyvet vagy terméket a reflektorfénybe helyezi. A kép pozíciója és mérete megváltoztatható, a háttér színei pedig módosíthatók.

Qards: Feature elem

A tartalomblokkokhoz hozzáadott képek könnyen módosíthatók, és sok szerkesztés elvégezhető. A kép helyét, a színeket, a beágyazott linkeket és a párnákat a Qards segítségével szerkeszthetjük.

Qards: Képek

A beépített szövegszerkesztő megkönnyíti a szöveg testreszabását és formázását. Beállíthatja a fejléccímkéket, félkövér betűket készít, dőlt betűket állíthat fel, hivatkozásokat adhat hozzá és betűtípust módosíthat olyan egyszerűen, mint a Word-dokumentumok esetében. Ez azt jelenti, hogy tudni fogja, hogyan jelenik meg webhelye, mikor ír be új szöveget, vagy módosítja a régi szöveget.

Qards: Inline szerkesztés

Ehhez hasonlóan hozzáad egy menüt, láblécet, fejlécet és előfizetési sávot a tartalomblokkokkal, amelyek alapértelmezés szerint elérhetők a Qards-on. Létrehozhat egy ragadós menüt, ha ez megfelelhet a létrehozni kívánt weboldalnak. Mindezt néhány kattintással az egérrel elvégezték, és a szerkesztési rész nagyon intuitív, mint az előző tartalomblokkoknál.

Qards: A céloldal

Az összes tartalomblokk eltávolítható, fel-le csúsztatható a weboldalon, és lemásolható. És módosíthatja a CSS-t is, ha biztos abban, hogy személyes érintéssel még jobban néz ki weboldala.

HTML & CSS szerkesztése

A WordPress szakemberek és az kíváncsi felhasználók számára, akik valóban szeretnék kihasználni ezt a plugin-t és kissé megterveznék a készségeket, egy kicsit megkóstolhatja a kódot, és a weboldal megjelenését pontosan ahhoz tudja, amire szüksége van. Hozzáférhet az egyéni CSS opcióhoz, és az összes tartalomblokk CSS-jét és HTML-jét tetszés szerint megváltoztathatja. Ezután frissítheti az előnézetet, és dönthet úgy, hogy megtartja-e a módosításokat.

Qards: HTML és CSS

Ezenkívül hozzáférhet a megjelenési beállításokhoz a WordPress rendszergazda irányítópultján, és módosíthatja weboldalai CSS elemeit, valamint az oldal elrendezéseinek globális CSS beállításait..

Qards: Beállítások

Ha CSS Hero-t használsz, akkor nagyon jól működik együtt a Qards-szal. Erről bővebben olvashat itt.

Kétes érzés ?

Nézze meg ezt a videót, és megtudhatja, mennyire könnyű ezt a bővítményt használni.

Qards és a WooCommerce

Noha elméletileg nagyszámú weboldalt hozhat létre a Qards segítségével a webhelyéhez, ez a bővítmény akkor a legjobban szolgál, ha egy vagy néhány oldal létrehozására használja a teljes webhely részeként. Például egyoldalas weboldal, legkelendőbb termékoldal vagy portfóliólap stb. Így lehet felhasználni a Qards erejét a WooCommerce segítségével, és jobban eladni. Ez a videó megmutatja, milyen egyszerűen tudja kihasználni a Qards árusítását!

Miért szeretem a Qards-ot??

Bármikor létrehozhatom egy fantasztikus weboldalt anélkül, hogy meg kellene érintenem a kódsorot. Könnyen hozzáférhető és módosítható a CSS. A plugin egyszerű és intuitív módon használható, még a WordPress újoncnak sem kellene túl nehéznek lennie a plugin használata..

A Qards felhasználható kiváló egyoldalas webhelyek létrehozására, és mindegyiket elmenthetem. Minden alkalommal, amikor meggondolja magát, az oldalak elemei módosíthatók és teljesen új célokra használhatók, és a tartalomblokkok átrendezése hasznos.

Ez a drag and drop oldalkészítő ideális bármilyen weboldalhoz speciális oldalak létrehozására. Használhatja termékének bemutatására, és vásárlóinak vagy befektetőinek a bemutatására, a munka portfóliójának megjelenítésével. Az építő különösen akkor hasznos, ha nagyon speciális célokra külön weboldalakat kell létrehoznia.

Qards: Különféle lehetőségek

Rengeteg választás számomra a weboldalak használatához és testreszabásához, amelyek mindegyikének használata nem bonyolult. Amint megkaptad, a plugin használata természetesen megvan.

A beépített szövegszerkesztő ismét nagyon hasznos a weboldal megjelenésének előrejelzésében, amikor módosítom a szöveget. Ugyanez vonatkozik a kód szerkesztésére is, megnézhetem az előnézetet, és választhatom, hogy megtartom vagy megszabadulok a változásoktól, nem kell aggódnom a dolgok rendetlensége miatt.

Nagyon sok időt és energiát takaríthat meg, amit egyébként mindenképpen weboldalak készítésére kellett volna fordítanom, amikor egy olyan projekthez szükségem van, amelyhez speciális weboldalt igényel. A Qards megtakaríthat bármilyen tervező vagy kódoló órát és munkaidőt, amelyet valami más létrehozására eredményesen költhet.

Az egyik hátrányom, amit találtam, jó lenne, ha képeket tudnék hozzáadni a jelenlegi médiából, a WordPress galériámból.

Qards árképzés

A Qards 99 USD egyszeri díj, és egy webhelyen fogja használni. 199 dollárnál 5 webhelyen használható fel. Tekintettel arra az időre, amelyet valószínűleg megtakaríthat a Qards segítségével, valószínűleg megéri a pénzt.

Qards: Árképzés

Következtetés

A Qards egy fantasztikus, intuitív plugin, amellyel gyönyörű weboldalakat húzhat, ejthet és építhet. Mindenesetre, ha nem elégedett a Qards-lal, akkor mindig kérheti vissza a pénzét, a Design Modo egy nagyon nagylelkű, 20 napos pénz-visszatérítési garanciaidőt biztosít..

Qards beszerzése a WordPresshez

Szóval – próbáltál már valaki Qardot? Milyen gondolatai voltak a pluginról? Szeretnénk hallani felőled!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map