ProfileGrid áttekintés: A felhasználói profilok létrehozásának egyszerű módja

ProfileGrid áttekintés: A felhasználói profilok létrehozásának egyszerű módja

Álmodsz egy hihetetlen közösségi hálózat felépítéséről a WordPress-en? Ha igen, akkor szeretni fogja a ProfileGrid, a fantasztikus felhasználói profil és a közösségi plugin ma áttekintését.


Nyilvánvaló, hogy egy félelmetes közösségi webhely létrehozása a WordPressen ugyanolyan nehéz, mint az árnyék megértése, és őszintén érzem, hogy önöknek érzem magam. Azonban ne aggódjon többé ProfileGrid felveszi a kihívást a kívánt tagsági oldal felépítésével.

A fantasztikus szolgáltatások széles listájának köszönhetően a ProfileGrid megváltoztatja a WordPress közösségi oldalainak gondolkodási módját. A plugin teljesen megsemmisíti a közösségi oldalak létrehozásának régi módját. Ennek kijavításához modern keretet kap, hogy létrehozhassa azokat a közösségi weboldalakat, amelyek ragaszkodnak a világodhoz.

Ebben a beszámolóban kiemelem, hogy a ProfileGrid miért fújja ki teljesen a versenyt a vízből. De ismersz; Nem állok itt meg. Telepítem a beépülő modult, és megmutatom, hogyan működik az egész, így azonnal elkezdheti álmai közösségének felépítését.

Hogy hangzik? Ha tetszik, amit olvas, mérlegeljük meg a horgot és induljunk el, mert van egy tonnája a fedezéshez.

ProfileGrid áttekintés: A WordPress felhasználói profiljainak és közösségeinek formálása mint egy profi

profilegrid felhasználói profilok wordpress plugin

Akár kezdő, akár hatalmas WordPress-felhasználó, a ProfileGrid segít percek alatt kivételes közösségi webhelyek felépítésében. Ahelyett, hogy a társadalmi hálózat konfigurálására napokat pazarolna, a plugin telepítése után készen áll a futtatásra.

Igen, a ProfileGrid egyenesen a dobozból működik. És a legjobb rész? A központi plugin teljesen ingyenes és nyílt forráskódú a WordPress.org webhelyen. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a WordPress admin irányítópultjáról indíthatja a partit. Az ingyenes verzió nagyszámú funkciót kínál Önnek, de bármikor prémium kiegészítőket vásárolhat, amikor erre szükség van.

Elsősorban a ProfileGrid segít gyönyörű és testreszabható felhasználói profilok létrehozásában a WordPress webhelyen. Ez a szépség azonban további közösségi / közösségi hálózati lehetőségekkel jár, amelyek valószínűleg versenyeznek a BuddyPress kedvelőivel.

A ProfileGrid úgy érzi magát, mint egy tech ninja; egyfajta tervező varázsló. Más szavakkal: a plugin lehetővé teszi, hogy közösségi sorokat építsen ki ebből a galaxisból, a kódsor beírása nélkül.

A közösségi hálózati funkciók aktiválásához egyszerűen be kell kapcsolnia a gombokat, és a munka elvégzett. Azok az emberek, akik meglátogatják a közösségi oldaladat, azon fognak gondolkodni: „Mi a fenét csináltak?”

És még jobb: A felhasználók soha nem fogják tudni, hogy a WordPress-t használja, még akkor is, ha bejelentkeznek.

Miért van ez így? A ProfileGrid kivételes front-end és háttér-funkcionalitás.

Az előbbi lehetővé teszi hihetetlen felhasználói élmény felkínálását, miközben a felhasználókat távol tartja a WordPress rendszergazda területén. Ez utóbbi megkönnyíti a közösségi webhely kezelését, anélkül, hogy csúnya lehetőségekkel akadályozná meg.

A ProfileGrid teljes mértékben kompatibilis a bbPress-szel és a WooCommerce-lal, lehetővé téve a fórumok és az e-kereskedelem áruházak fejlesztését anélkül, hogy izzadtságot okozna..

A ProfileGrid szolgáltatások

profilgrid funkciók

Mindig azt csábítom, hogy egy plugin csak annyira jó, mint az általa kínált szolgáltatások, és a ProfileGrid egyáltalán nem okoz csalódást. A plugin nagyon lyukasztócsomagot tartalmaz, amely minden olyan szolgáltatást kínál, amelyre szüksége van kiemelkedő felhasználói profilok és közösségek létrehozásához.

Míg a plugin telepítésekor lefedjük a legtöbb funkciót, gondoltam, hogy jó lenne felsorolni, mit kínál a ProfileGrid, ha később hiányzik valami. Így mindenre kiterjedő ötlete lesz arról, hogy mire számíthat egy felhasználói profil-bővítmény, mint senki más.

Jellemzők egy pillanat alatt

A ProfileGrid WordPress beépülő modul olyan egyedi funkciókkal parancsolja a következőket:

 • Többféle felhasználói profil
 • Felhasználói csoportok külön regisztrációs űrlapokkal
 • Csoportvezetők és moderátorok
 • Tagsági korlátozások csoportok számára
 • Felhasználói profil szűrése
 • Köz- vagy magáncsoportok
 • A tagok baráti kérelmet küldhetnek
 • Privát élő csevegés, akárcsak a Facebook
 • Felhasználói értesítések
 • üzenetek
 • A felhasználók több csoporthoz csatlakozhatnak
 • Egyéni mezők a profilok gazdagításához
 • shortcodes
 • Csodálatos és felhasználóbarát admin irányítópult
 • Rengeteg globális beállítás
 • Előre készített alapértelmezett oldalak: Fiók, bejelentkezés, regisztráció, jelszó helyreállítás és így tovább
 • Testreszabható e-mail sablonok
 • Testreszabható profil- és borítóképek
 • Erőteljes korlátozza a tartalom funkcióit
 • Felhasználói blogok – A felhasználók blogokat hozhatnak létre a WordPress rendszergazdai irányítópultjához való hozzáférés nélkül
 • Várj, a lista túl hosszú lesz?
 • Egyéni átirányítás a felhasználói regisztráció, bejelentkezés és kijelentkezés után
 • Biztonsági szolgáltatások, mint például a reCAPTCHA
 • Ingyenes PayPal fizetési integráció
 • SEO-barát kód
 • Oké, álljunk meg ezen, vagyis ez a teljes üzenet egy hosszú szolgáltatások listája lesz ��

A lényeg az, hogy a ProfileGrid több funkcióval rendelkezik, mint amire valaha is szüksége lesz. És ez csak az ingyenes verzió; látnia kell a prémium kiegészítők széles körét.

Így van, valószínűleg nem fogja használni az összes elérhető funkciót, de tudja, mit mondnak; jobb, ha nincs rá szüksége, mint kell, és… tudod, hogy megy. A plugin egy teljes rendszert kínál egy olyan közösségi hálózat / tagsági / közösségi oldal létrehozásához, amelyet Ön és a felhasználók szeretnek.

Ne izzadd, ha a fenti szolgáltatások listájának nagy része nincs értelme számodra. A telepítés után jobban megérti, hogyan lehet használni a ProfileGrid kedvező eszközt.

Hogyan telepíthető a ProfileGrid

Ha az intro és a funkciók nem elérhetőek, telepítsük a ProfileGrid-et. A plugin elérhető a WordPress.org webhelyen, azaz nem kell elhagynia a WordPress rendszergazda irányítópultját. Itt van, mit kell tennie.

A WordPress rendszergazda menüjében keresse meg a következőt: Beépülő modulok> Új hozzáadása amint az alábbiakban kiemelem.

új wordpress plugin telepítése

A következő képernyőn írja be a „ProfileGrid” elemet a keresőmezőbe, majd kattintson a gombra Telepítés most gombot az alább látható módon.

Hogyan telepítsük a profilegrid wordpress bővítményt

Ezután aktiválja a bővítményt az alábbi képernyőgrajzban kiemelt gombra kattintással.

hogyan lehet aktiválni a profilegrid beépülő modult

Amint aktiválja a ProfileGrid, a bővítmény automatikusan létrehozza az alapértelmezett oldalakat, amelyeket a navigációval tekinthet meg Oldalak> Minden oldal amint az az alábbi képen látható.

az összes oldal elérése a wordpress admin irányítópultján

Az alább látható módon látnia kell az összes ProfileGrid oldalt.

profilegrid alapértelmezett oldalak

Összesen kilenc oldal található, nevezetesen:

 • Összes csoport, amely felsorolja az összes csoportot
 • Alapértelmezett felhasználói csoport, amely az összes felhasználó alapértelmezett csoportja. Vegye figyelembe, hogy további csoportokat is létrehozhat
 • Elfelejtett jelszó, ahol a felhasználók visszaállíthatják az elveszett jelszavakat
 • Bejelentkezés, hogy a felhasználók bejelentkezhessenek a felületről
 • Saját profilom, amely a felhasználó profiloldala a közösség webhelyén
 • Regisztráció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy regisztráljanak az Ön webhelyén az első oldalról
 • Keressen felhasználókat, hogy a felhasználók könnyen megtalálják egymást az Ön webhelyén
 • Nyújtson be új blogbejegyzést, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy blogbejegyzéseket hozzanak létre a felületen
 • Felhasználói blogok – az az oldal, amely megjeleníti a felhasználói blogokat a webhelyén

Az oldalakat már közzétették, és csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja azokat a navigációs menükhöz, ahogyan azt megfelelőnek tartja. Például az alábbiakban látom, hogyan néz ki a regisztrációs oldal a tesztoldalon, amely a Total WordPress témát használja.

Jegyzet: Nem szerkesztettem egyetlen dolgot; ezek az alapértelmezett oldalak az alapértelmezett beállításokkal.

Regisztráció oldal

profilgrid regisztrációs oldal

Itt a felhasználók könnyen regisztrálhatnak a közösségi webhelyen. A fenti regisztrációs forma teljes mértékben működőképes; nem kell semmit tennie a felhasználói regisztráció elfogadásának megkezdéséhez.

A felhasználókat bármilyen egyedi oldalra átirányíthatja a ProfileGrid rendszergazdai beállításokban, amint később megtudjuk a bejegyzésben.

Bejelentkezési oldal

profilgrid bejelentkezési oldal

A felhasználók a fenti kezelőoldalon könnyen beléphetnek a közösségi webhelyre. Az alapértelmezett WordPress bejelentkezési oldal a felhasználók számára el van rejtve.

Profil oldal

profilgrid profiloldal

Miután a felhasználó bejelentkezett az Ön webhelyére, alapértelmezés szerint átirányítják a profiloldalra, bár beállíthat egy másik oldalt a ProfileGrid Általános beállításokban. Ezenkívül testreszabhatja a fent bemutatott alapértelmezett profiloldalt.

De a jelenlegi állapotban világosan láthatja, hogy tartalmaz néhány AJAX-meghajtású lapot. Mint ilyen, nem kell megvárnia az oldal betöltését, hogy megtekinthesse a különféle lapokat, ideértve a Névjegyet, a Csoportokat, a Blogokat, az üzeneteket, az értesítéseket, a barátokat és a beállításokat..

A ProfileGrid azzal a lehetőséggel is rendelkezik, hogy kattintással megváltoztathatja a profilt és a fedőképeket. Ezenkívül az összes profilfotót alapértelmezettként a Gravatar avatárjaira állíthatja be a ProfileGrid Általános beállítások részben.

Elfelejtett jelszó oldal

profilegrid elfelejtette a jelszó oldalt

Ha a felhasználó elfelejti a jelszavát, akkor könnyen visszaállíthatja azt a fenti képen látható elfelejtett jelszó oldalon. A felhasználónak csak annyit kell tennie, hogy megadja e-mail címét vagy felhasználónevét, és nyomja meg a gombot Jelszó visszaállítása gomb.

Alapértelmezett felhasználói csoport oldal

profilegrid-default-user-group

Minden olyan felhasználót, aki regisztrál az Ön webhelyén, automatikusan hozzárendeljük az alapértelmezett csoporthoz. Ne aggódjon, az adminisztrátorok könnyen törölhetnek vagy módosíthatnak csoportokat.

Amint a fenti képen látható, az oldal felsorolja a csoport összes tagját. Van egy gomb is a csoporthoz való csatlakozáshoz.

Nyújtson be új blogoldalt

A profilegrid új blogbejegyzés-oldalt küld be

Szeretne kínálni a felhasználóknak lehetőséget arra, hogy blogbejegyzéseket küldjenek a front-end segítségével? Ha igen, a ProfileGrid csak a szükséges szolgáltatást nyújtja.

Az Új blogbejegyzés elküldése oldalon, bejelentkezve a felhasználók beküldhetnek multimédiás blogbejegyzéseket az Ön webhelyére anélkül, hogy hozzáférnének a WordPress rendszergazdai irányítópultjához.

A felhasználó képeket csatolhat, címkéket adhat hozzá, és könnyen beállíthatja a tartalom adatvédelmét. Ráadásul a felhasználói blogbejegyzéseket a WordPress-üzenetektől eltérő helyen tárolják.

Most, hogy megértette, hogy az alapértelmezett oldalak mit csinálnak (és hogyan néznek ki), fedezzük fel néhány ProfileGrid adminisztrátori beállítást, hogy egy napnak nevezhessük. Végül is ez már hosszú üzenet lesz.

A ProfileGrid rendszergazda beállításai

profilegrid admin beállításai

A ProfileGrid rendszergazdai beállítások szakaszban minden kedves funkciót megkaphat, amelyekkel a közösségi webhelyet bármikor módosíthatja. A plugin aktiválása után kap egy a ProfileGrid elem a WordPress admin menüben, a fenti képen látható módon.

Kezdjük a ProfileGrid globális beállításaival.

ProfileGrid globális beállítások

profilegrid globális beállítások

A ProfileGrid globális beállításai segítenek a közösség webhelyének kód írása nélküli kezelésében. A globális beállításokhoz navigálhat ProfileGrid> Globális beállítások amint az az alábbi képen látható.

profilegrid globális beállítások menüje

A globális beállítások képernyőnek néhány része van, nevezetesen:

 • Tábornok
 • Biztonság
 • Felhasználói fiókok
 • Email Értesítések
 • Eszközök
 • Felhasználói blogok
 • Privát üzenetküldés
 • Barátok rendszer
 • feltöltések
 • SEO
 • Tartalmi korlátozások
 • Regisztrációs űrlapok
 • Profil értesítések
 • kifizetések
 • Extensions

Röviden áttekintem az egyes szakaszokat. Kezdjük az Általános szakaszkal.

Tábornok

profilgrid általános beállítások

A globális beállítások alatt az általános szakasz eléréséhez keresse meg a ProfileGrid> Globális beállítások majd kattintson a Tábornok fül a fenti képen látható módon.

Ezzel az általános kép képernyőhöz jut, amely az alábbi képen látható.

profilgrid általános beállítások oldala

Hűha! A fenti képernyő sok szép beállítást tartalmaz. Ráadásul a fejlesztő egyértelmű utasításokat ad, ami azt jelenti, hogy változtatásokat végezhet az agya felrakása nélkül. Bekapcsolhat / módosíthat néhány funkciót, beleértve:

 • Sablon – Készíthet és definiálhat saját sablonokat, ami azt jelenti, hogy széles körben testreszabhatja a közösségi / tagsági / közösségi webhely megjelenését.
 • Téma – Választhat világos vagy sötét témát. A legtöbb ember a könnyű témát választja, de a fejlesztő javasolja a sötét témát, ha a WordPress témája fekete vagy sötét háttérrel rendelkezik.
 • A szerző oldal automatikus átirányítása a profiljukba – Ha aktiválja ezt a funkciót, a szerző oldalra belépő látogatókat automatikusan átirányítják a szerző profil oldalára
 • Gravatar engedélyezése – ez nem egyértelmű?
 • Az irányítópult belépési oldalának hozzáférés engedélyezése a vendégek számára – Kapcsolja ki ezt a funkciót a vendégek átirányításához a ProfileGrid bejelentkezési oldalra. Ha bekapcsolja, a vendégek az alapértelmezett WordPress bejelentkezési oldalt fogják használni
 • Az Irányítópult regisztrációs oldalának hozzáférés engedélyezése a vendégek számára – Kapcsolja ki ezt a funkciót, hogy a vendégeket átirányítsa a ProfileGrid regisztrációs oldalra. Ha bekapcsolja, a vendégek az alapértelmezett WordPress regisztrációs oldalt fogják használni

És van még …

 • A WordPress eszköztár elrejtése – Könnyedén elrejtheti a WordPress adminisztrátori eszköztárat a bejelentkezett felhasználók számára. Ha azt akarja, láthatja ezt az adminisztrátorokkal
 • A jelszó-visszaállítási próbák korlátozásának beállítása – Megadhatja, hányszor állíthatja vissza a felhasználó a jelszavát
 • Több melléklet engedélyezése – Megadhatja, hogy a felhasználók több fájlt csatoljanak
 • Alapértelmezett WP regisztrációs oldal – Itt állíthatja be az alapértelmezett felhasználói regisztrációs oldalt. Ezt a ProfileGrid regisztrációs oldalra szeretné állítani
 • Bejelentkezés után átirányítja a felhasználót a felhasználóra – ez nem egyértelmű?
 • A kijelentkezés után átirányítja a felhasználót – Ez szintén nyilvánvaló … duh
 • A többi beállítás tartalmazza az alapértelmezett oldalak beállítását az összes csoport számára, regisztrációt, profilt, bejelentkezést, jelszó helyreállítást, csoportot és felhasználói blogot..

Miután meghatározta a beállításokat, görgessen az oldal aljára és nyomja meg a gombot Megment gombot az alább látható módon.

mentse a profilgrid általános beállításait

Folytassuk a ProfileGrid globális beállítások következő részével: biztonság.

Biztonság

profilgrid biztonsági beállítások

Keresse meg a ProfileGrid> Globális beállítások majd kattintson a Biztonság fül a fenti képen látható módon. Ezzel a biztonsági oldalra jut, amelyet alább kiemeltünk.

profilgrid biztonsági beállítások oldala

A biztonsági oldal lehetővé teszi a webhely biztonságának megerősítését. Kíváncsi, mi a bolt, azaz ha a fenti kép nem adta volna el mindent? Nos, engedélyezheti az reCAPTCHA, a kijelentkezés felhasználói automatikus tétlenség után, engedélyezési listát / feketelistát tartalmazó IP-ket, valamint blokkolhatja az e-mail címeket és a jótékonyságot..

A beállítások meghatározása után ne felejtse el kattintani a Megment gomb az oldal alján. Ezután felhasználói fiókok vannak.

Felhasználói fiókok

profilgrid felhasználói fiókbeállítások

Kattints a Felhasználói fiókok A fenti lapon léphet be az alábbi képen látható felhasználói fiókbeállítási képernyőhöz.

profilgrid felhasználói fiókbeállítási oldal

A fenti oldalon teljes ellenőrzést gyakorolhat a felhasználói regisztrációs jóváhagyások, a profil- és borítóképek, a fiók aktiválási e-mailek, a profil törlése, a profil adatvédelme és az e-mail változásai között..

Email Értesítések

profilgrid e-mail értesítések

Ezután e-mail értesítéseket kapunk. A fenébe, úgy érzem, hogy tényleg megöljük ezt az értékelést. Remélem, hogy jól érezted magad. Kattintson a Email Értesítések A fenti lap a következő oldalra vezet.

profilgrid e-mail értesítési oldal

A fenti oldalon több dolgot is megtehetsz, például:

 • Küldje el a felhasználói regisztrációs értesítéseket a webhely adminisztrátorának
 • Értesítse a rendszergazdát, ha egy fiókot felül kell vizsgálni
 • Testreszabhatja az e-mail értesítéseket azoknak a fiókoknak, amelyeket felül kell vizsgálni
 • Tudassa a rendszergazdával, amikor a felhasználó töröl egy fiókot
 • Engedélyezze az SMTP-t, így e-mail értesítéseket küldhet külsõ e-mail szolgáltatótól a szerverei helyett

Eszközök

profilháló szerszámok

A ProfileGrid eszközök alatt importálhat és exportálhat felhasználókat. Ezenkívül mentheti a jelenlegi ProfileGrid konfigurációt, vagy feltölthet egy pluginbeállítási fájlt.

Felhasználói blogok

profilgrid felhasználói blogbeállítások

Alatt Felhasználói blogok fülön megtalálja a Blogbeállítások fent látható oldal. Ezen az oldalon aktiválhatja a felhasználói blogokat, és aktiválhat / módosíthat számos blogbeállítást.

Beállíthatja például az alapértelmezett blogbejegyzés állapotát, valamint engedélyezheti a kiemelt képeket, címkéket, a Tinymce szerkesztőt és a tartalom adatvédelmét. Ezen felül értesítheti a következőket:

 • admin, amikor a felhasználó új hozzászólást küld
 • felhasználó, amikor az adminisztrátor közzéteszi a bejegyzést

Mennyire gyengéd?

Privát üzenetküldés

profilegrid privát üzenetküldés

Alatt Privát üzenetküldés, engedélyezheti a privát üzenetküldési funkciót a fenti képen látható módon. Ezenkívül engedélyezheti az olvasatlan üzenetek értesítéseit.

Barátok rendszer

profilgrid baráti rendszer

Alatt Barátok rendszer, engedélyezheti vagy tilthatja a barátok létrehozását a WordPress közösség webhelyén. Ezenkívül engedélyezheti a tagoknak, hogy későbbi baráti kérelmeket küldjenek el egy olyan személynek, aki elutasította a korábbi kérelmeket.

feltöltések

profilgrid feltöltési beállítások

A képek minden weboldal fontos részét képezik, még inkább egy közösségi oldal. Ugyanakkor nem engedheti meg, hogy a felhasználók bármilyen méretű képet töltsenek fel, mivel ez negatív hatással lehet az oldal sebességére. A ProfileGrid mögötti fejlesztő ezt a tényt megérti nagyon jól.

feltöltések A fenti képernyőn megadhatja a profil- és borítóképek maximális fájlméretet. Ezenkívül meghatározhatja a képminőséget 1-től 100-ig terjedő skálán, az egyik lehet a legalacsonyabb (de gyorsabb a teljesítmény), és a 100 a legmagasabb (alacsonyabb teljesítmény mellett). Ha jó WordPress-tárhelyet választ, ez nem jelenthet problémát.

Ezen felül beállíthatja a profil- és borítóképek minimális szélességét, hogy egységes élményt biztosítson az Ön webhelyén.

SEO

profilgrid seo beállítások

Nem hagyhatja figyelmen kívül a SEO fontosságát a WordPress számára, amennyiben a közösségi webhelyre juttatja az organikus forgalmat. SEO oldalcímek és metaleírás beállításához a ProfileGrid felkínálja a fenti képen látható SEO beállítások oldalt. Használhatja a ProfileGrid helyőrzőket, pl. {{display_name}} és {{site_name}}, többek között a felhasználói profilok SEO szempontból történő gazdagítása érdekében.

Tartalmi korlátozások

A ProfileGrid globális beállításaiban nincs semmi köze a tartalom korlátozásához.

Mit kell tenni?

A ProfileGrid lehetővé teszi a tartalom korlátozását oldalanként vagy postánként. Oldal vagy üzenet létrehozásakor görgessen le ProfileGrid Opciók mező és válassza ki a tartalmi korlátozási szabályokat az alábbi képen látható módon.

profiltartalmi korlátozások

Van néhány tartalmi korlátozási szabály. Tartalmazhat olyan tartalmat, amely elérhető:

 • Mindenki
 • Bejelentkezett felhasználók
 • A szerzői csoportok tagjai
 • A felhasználó barátai
 • Csak te

Ezenkívül bizonyos tartalmak számára hozzáférhetővé teheti a tartalmat, ami nagyszerű, ha prémium tartalmat szeretne kiszolgálni, mondjuk, csak fizető tagoknak..

Profil értesítések

profilgrid profil értesítések

Tudta, hogy aktiválhatja élő profil-értesítések a ProfileGrid-ben? Nos, ha fogalma sincs, a plugin ezt a lehetőséget is kínálja Önnek, ami azt jelenti, hogy élő profil értesítéseid is lehetnek, akárcsak a Facebook!

kifizetések

profilegrid fizetési átjáró integrációja

Úgy gondolhatja, hogy istenszintű kódolási ismeretekre van szüksége ahhoz, hogy a ProfileGrid segítségével kifizetéseket kapjon. Semmi sem lehet távolabb az igazságtól. A fentieknek köszönhetően könnyen használható Fizetési beállítások oldalon gyorsan beállíthatja a PayPal szolgáltatást a közösség webhelyén.

További fizetési átjárókhoz szüksége lesz A ProfileGrid prémium kiegészítők.

ProfileGrid ingyenes és prémium kiegészítők

profilgrid ingyenes és prémium kiegészítők

A ProfileGrid globális beállítások oldal alján található egy lap (lásd a fenti képet), amely az ingyenes és prémium kiegészítők hosszú oldalára vezet, az alább látható módon.

profilegrid kiegészítők

Alternatív megoldásként a fenti oldalra is beléphet ProfileGrid> Bővítmények.

Vegye figyelembe, hogy a fenti kiterjesztési oldal betöltődik a WordPress rendszergazdáján. De őszintén szólva, ez csak egy apró minta a rendelkezésre álló kiegészítőkből.

Ha a ProfileGrid globális beállításai nem elérhetőek, fedezzük fel a rendelkezésre álló többi szolgáltatást.

Egyéb ProfileGrid beállítások

Csoportvezető

profilgrid csoport menedzser

Ha úgy gondolja, hogy mindent látott, nagy meglepetés érzi magát. Keresse meg a ProfilGrid> ProfilGrid (lásd a fenti képet) a Csoportvezető képernyő alul látható.

profilgrid csoport menedzser

A fenti képernyőn új csoportokat hozhat létre, vagy a meglévőket széles körben szerkesztheti. Kattintson a Beállítások link az aktuális csoport szerkesztéséhez (esetünkben ez a Alapértelmezett felhasználói csoport). Kattints a Fields linkre kattintva hozzáadhat vagy szerkeszthet egyéni mezőket a regisztrációs űrlapon, amely a felhasználókat az adott csoporthoz vezet.

Felhasználói profilok

profilegrid felhasználói profilok

Lehet, hogy azon gondolkozik, hogy miként tudja megtekinteni a felhasználókat a webhelyén. Ez olyan egyszerű, mint A, B, C. Keresse meg ProfileGrid> Felhasználói profilok a fenti képen látható képernyő elindításához. Az oldalon nagyon sokat tehetsz.

Felvehet új felhasználókat, megtekintheti a felhasználói adatokat, be- és kikapcsolhatja a felhasználókat, törölheti a felhasználókat és csoportokat rendelhet hozzá. Mindegyik jól el van látva. A felhasználók kezelése szellő a ProfileGrid segítségével, és én semmit sem cukrozok be.

Csoporttagsági kérelmek

profilgrid tagsági kérelmek

Amikor a tagok elkezdenek csatlakozni a csoportokhoz, akkor egyszerűen jóvá kell hagynia a tagsági kérelmeket. A ProfileGrid ezt a területet is jól lefedi. Csak keresse meg ProfileGrid> Kérések.

E-mail sablonok

profilegrid e-mail sablonok

Az e-mail marketing hihetetlen módja annak, hogy elérjék a felhasználókat, és bővítsék a közösségi webhelyet.

A ProfileGrid központi elosztót kínál e-mail sablonok létrehozásához / szerkesztéséhez minden szakaszban, függetlenül attól, hogy a felhasználó csatlakozik-e egy csoporthoz, aktivál-e egy fiókot, visszaállítja a jelszavakat stb. ProfileGrid> E-mail sablonok és kinyit az e-mail marketing zsenit.

shortcodes

profilgrid rövid kódok

A ProfileGrid rövid kódok nélkül nehéz nap lenne, amikor megpróbálna minden oldalt felépíteni a közösség webhelyén. Például, ha nem volt a [PM_Registration ID = ”x”] rövid kód, akkor a regisztrációs oldalakat a semmiből kell készítenie, ami ellophatja az Ön idejének hatalmas darabját..

Most már csak annyit kell tennie, hogy egy rövid kódot másol-beilleszt egy új oldalra, és a munka elkészült. A rendelkezésre álló ProfileGrid rövid kódok megtekintéséhez keresse meg a ProfileGrid> Rövid kódok.

Pfuj! Micsoda hosszú listája hatásos jellemzők?


A ProfileGrid egy fantasztikus felhasználói profil és közösségi plugin a WordPress számára. A beépülő modul segítségével hozzáadhatja a szociális hálózati képességeket a WordPress webhelyéhez, javíthatja a felhasználói profilokat, és gazdagíthatja a WooCommerce felhasználói profiljait..

Ezen felül könnyű telepíteni és konfigurálni. És a kiterjesztéseknek köszönhetően nincs korlátozása annak, amit elérhet viszonylag rövid idő alatt.

Adj egy képet, és tudassa velünk, mit gondol. Végül is ingyenes jelentése: kockázatmentesen tesztelheti. Mit gondolsz? A ProfileGrid az Ön csésze teája?

Kérjük, ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban. Boldog teremtés!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map