Prémium stock fotó az Ön webhelyén, Bigstock

A legjobb készlet webhelyéhez a Bigstock-on

Remélhetőleg a hete nagyon jó kezdetnek indult, és azért vagyunk itt, hogy még jobbá tegyük a Bigstock segítségével. Ha még nem hallottál róluk, a Bigstock az egyik legnagyobb jogdíjmentes stock fotó, vektor, video és oktató oldal az interneten. Szeretjük a választásukat, és tudjuk, hogy mind a bloggerek, az üzletemberek, a tervezők és a szabadúszók is!


Bigstock: 35 ingyenes stock fotó

Mielőtt megvizsgálnánk, hogy miért nélkülözhetetlen a kiváló stock képek bármely WordPress blog vagy üzleti vállalkozás számára, és miért a Bigstock az egyik legjobb játék a játékban, nézzük meg azokat a csodálatos ajánlatokat, amelyeket a Bigstock-i barátaink kínálnak az Ön számára!

A képek fontossága a hozzászólásokban

Miért fontosak a képek?

Az állományi képek ugyanolyan fontosak, mint a szövegek. Képek és videók javítsa látogató tapasztalatait a webhelyén. Képek felhasználásával szétbonthat egy nehéz szöveges oldalt vagy feladást, vagy videókat adhat hozzá a GYIK-hez, hogy megkönnyítse az ügyfelek számára a válaszok megértését. A képalkotás érdekli az olvasókat!

Stock képeket is webhelyét vonzóbbá teszi. Ha nemrég látogatott meg egy olyan webhelyet, amely 90% -ban szöveges volt (és nem volt az Wikipedia) esélye van arra, hogy nem vonzottak vagy kísértettek felfedezni a honlapot. És képek nélkül, mit fognak olvasói hozzákapcsolni a Pinterest tábláikhoz, vagy megosztani a Facebook-on barátaival? A képek lehetnek a társadalmi tényező is. Ez csak néhány a sok-sok okból, amelyek miatt fontos a képeket hozzáadni a hozzászólásokhoz és az oldalakhoz.

Mit kell keresnie?

Miért fontos a stock fotózás?

Most, hogy tudja, miért van szüksége képeire vagy videóira a webhelyéhez, meg kell találnia a jó képeket. Egyszerűen fogalmazva: a rossz képek vagy videók rosszul néznek ki webhelyére. Válogatottnak kell lennie, amikor a stock képeket választja. Csak neked van másodperc két tizede hogy jó első benyomást keltsen a látogatókra, és nem akarja elrontani véleményüket rólad, mert alacsony minőségű, klisé vagy egyszerűen szörnyű képek.

Noha ezeket nem írják elő a kiváló szabályokban, ezek néhány hasznos tipp, amelyeket érdemes szem előtt tartani, amikor képeket, videókat vagy más anyagot választ a webhelyére. Valószínűleg több tényezőt is fontolgathat, de itt van 5 pont, amelyeket véleményünk szerint érdemes megjegyezni:

 1. Használjon professzionális fényképeket. Ha Ön nem fotós, akkor valószínűleg nem szabad megkísérelnie magát (ugyanaz vonatkozik a vektorokra és a videókra is).
 2. Válassza ki a közönség szempontjából releváns képeket. A szolgáltató vállalkozások esetében az emberek képei általában jobban átalakulnak (pl. Egy ügyfélszolgálati fotó jobban vonzza a látogatókat, mint egy telefon fotó), de ha táplálkozási blog vagy, akkor valószínűleg több ételt szeretne felvenni mint az emberek.
 3. Kerülje el a klipet vagy a túlzott képet. Emlékszel, mikor volt üzletemberek stock fotói, amelyek annyira gördítették fel ingüket, mint a superman? Nem is annyira …
 4. Használjon következetes képstílusokat a webhelyén vagy webhelyein. Ez az utolsó pont különösen akkor fontos, ha több webhelyed van, vagy ha a blogod külön domainben található, mivel a következetes képek vizuális linket hoznak létre a tartalom között, amelyet az olvasók egy pillanat alatt láthatnak.
 5. Válasszon képeket és videókat célzottan. A képeinek javítania kell a szöveges tartalmat, nem szabad elvonni tőle.

A Free Stock nagyszerű, de a Premium jobb

A prémium készlet jobb

A szabad készleteket sok webhely használja (mi is használjuk), és ebben nincs semmi baj. A szabad készlet ingyenes (ezzel nem lehet vitatkozni), és az erőforrások hasonlóak Unsplash, PicJumbo és Pixabay félelmetes a szűk költségvetéssel rendelkező bloggerek számára. De legyünk őszinte egy percig – pontosan ugyanazokat az ingyenes képeket és videókat láttad mindenhol. Igazam van? És sok ingyenes webhely megköveteli a hozzárendelést (nem túl professzionális megjelenésű) vagy korlátozza a kép használatát.

Ha komolyan veszi vállalkozása számára weboldal létrehozását, új hirdetési kampány megtervezését vagy blogjának a következő szintre állítását prémium készlet az út. Olyan képeket és videókat talál, amelyekkel a versenytársak nem rendelkeznek, segítve az Ön kiemelkedését. Csakúgy, mint a szabad készlet, rengeteg hely közül választhat a prémium készlet számára. Egyszerre beszerezheti őket egy piacról, és végül tonnát költene, vagy bölcsen felhasználhatja a nehezen megkeresett pénzt, és megfizethető áron vásárolhat prémium márkát, például Bigstock.

Miért kellene a Bigstock-ot választania?

Miért kellene Bigstock-ot szereznie?

Sok helyen eladnak stock fotó tagságot, de a Bigstock az egyik legnagyobb és legjobb jogdíjmentes stock közösség. Miért érezzük így? Örülünk, hogy megkérdezted. A Bigstock számos szinten kiemelkedik, a legfontosabb a kiválasztás, a minőség, az engedélyeztetés és az egyszerű szellős ügyfélszolgálat..

Kiválasztás és minőség

30 millió + fénykép, vektor és videó található az ujjhegyednél. Ez nagyon sok készlet! De a mennyiség nem minden – a minőség is számít, és a Bigstock minden kategóriája tele van nagy felbontású, professzionálisan létrehozott termékekkel. Prémium forrásként a Bigstock az üzleti vállalkozás értékével gyarapodik, és olyan eszközökkel rendelkezik, amelyeket büszkén használhat saját honlapjára, hirdetési kampányára és egyebekre.

Jogdíjmentes képek

Ez egy fontos tulajdonság, mivel nem akarja, hogy stock fotói korlátozzák őket. A jogdíjmentes azt jelenti, hogy egyszer fizet, hogy a képet annyiszor használja, amennyit csak akar, és bármilyen célból (szinte minden más, mint az újraelosztás – ez egy különféle licencszerződés). Nos, a Bigstock az interneten az egyik legnagyobb jogdíjmentes könyvtárat kínálja! Emlékszel, hogy mondtuk, hogy 30 millió + állományi állományuk van? Minden jogdíjmentes (ellentétben a vezető piacterekkel, ahol a készletfelhasználását csak online médiára vagy korlátozott számú nyomtatott példányra korlátozza). Ez jó befektetés, ha feltesz tőlem!

Könnyű tervek, hasznos támogatás

A Bigstock egyszerűen és megfizethető módon tartja a terveit, így költségvetésétől függetlenül minőségi készleteket találhat a projekthez. Csak válassza ki azt, amelyik megfelel az Ön igényeinek. Szüksége van egy csomó fotóra? Iratkozzon fel előfizetéssel, hogy minden nap letölthessen egy meghatározott számú képet, és készítse el saját készlethalmazát. Szeretne új fényképet vagy videót mindig és újra? A hitel alapú terv valószínűleg jobban megfelelne, tehát nem vagy bekapcsolva a letöltési ütemezésbe. És ha bármilyen kérdése van, akkor van egy fantasztikus támogató csoportjuk, amely megválaszolja a 9-5, M-F kérdéseket.

5 csillagos stock képek

Bigstock 5 csillagos készlet

A Bigstocknak ​​5 csillagot adunk választásuk és minőségük érdekében (a fentiekben említett összes többi okkal együtt), ami egyike a legjobb stock-közösségnek, amelyet valaha is használtunk.

És ha kíváncsi, hogy igen, akkor a bejegyzés összes képe az, amelyet a Bigstock-tól vásároltunk. Mert félelmetes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map