OptinMonster áttekintés és útmutató: WordPress Popup & Lead Generation plugin

Az olvasók elsajátítása és fenntartása a sikeres weboldal hatalmas része. De hogy csinálod? Rövid idő alatt 15 lehetőséget fedeztünk fel a látogatók bevonására és olvasókká alakítására. Az egyik módja annak, hogy az emberek újra és újra visszatérjenek az Ön webhelyére, az új tartalomra és promóciókra mutató időszakos hírlevelek küldése. Ahhoz, hogy az embereket feliratkozhassuk, mindig beilleszthet egy hírlevél-modult az oldalsávba vagy a láblécbe, de ez egy kicsit unalmas. Ehelyett hozzáadhat egy teljesen testreszabott hírlevél optin űrlapot, amely megjelenik az oldalon és figyelmet igényel.


Az OptinMonster egy fantasztikus hírlevél-előfizetési plugin, amely lehetőséget ad fantasztikus optin űrlapok létrehozására, mint fénydobozok, ragadós lábléc-sávok és beépülő modulok. Szerencsések voltunk, hogy teszteljék ezt a plugin-t, tehát olvassa tovább, hogy többet megtudjon a plugin működéséről és a rendelkezésre álló lehetőségekről. Vagy belevetette magát a beépülő modul másolatának beszerzésével a saját magához (ne aggódjon, van egy 30 napos garanciavállalkozás, tehát ha nem szerez több előfizetőt, akkor az összes pénzt vissza fogja kapni – nincs kérdés )!

Szerezd meg az OptinMonster alkalmazást most

Videó áttekintése

Vegyünk egy idegenvezetést a pluginról. Megismerjük az egyes lépéseket. Ha szeretné, az alábbiakban található egy teljes áttekintés, amely nem csupán a videót foglalja magában.

Telepítse és aktiválja az OptinMonster szoftvert

Az indulás egyszerű, mivel ugyanúgy, mint bármely más plugin. Csak töltse le a ZIP-fájlokat az OptinMonster plugin telepítéséhez és aktiválásához. Kattintson az új OptinMonster irányítópult menüpontra, majd kattintson az Új Optin létrehozása elemre.

Az OptinMonster első lépései

Most csak kövesse a lépéseket az Optin létrehozásához.

Hozzon létre egy Optin-ot

Az első megadott opció az, hogy válassza ki az opciótípust. Világító doboz az alapértelmezett lehetőség, és a látogatók képernyőjének közepén nyit egy fénydobozt, és ez az egyetlen elérhető lehetőség, kivéve, ha az egyik bővítményre frissít (Lábjegyzet & Slide-In a jelenleg elérhető két kiterjesztés, amelyekről bővebben az alábbiakban olvashat, de további lehetőségek találhatók a művekben).

OptinMonster telepítő

Általános beállítások

Konfigurálja az általános beállításokat, kezdve az optin nevével.

OptinMonster a beállítások konfigurálása

Innen beállíthatja a terhelési késleltetés idő. Ez hasznos lehet, ha az optint használja a postákon, hogy a látogatóknak időt kapjanak a cikk elolvasására az optin betöltése előtt. Vagy a termékoldalakhoz érdemes betölteni egy adott optint, ha 10 másodpercnél hosszabb ideig keresik a terméket.

Ne felejtse el beállítani a süti időtartama így azok a tagok, akik megtekintették és bezárták az Ön optinját, nem látják azt újra, amíg nem törlik a sütiket vagy meg nem éri a megadott időt (az alapértelmezett érték 7 nap). Ilyen módon a látogatók nem bosszantódnak, ha ugyanazt az opint látják minden alkalommal, amikor az Ön webhelyére érkeznek.

Felveheti a átirányítási URL úgy, hogy amikor a felhasználók befejezik az Ön belépését, egy köszönőoldalra, a siker megerősítésére, a kitöltési oldalra vagy akár egy másik ajánlati oldalra kerülnek. Például átirányíthatja a felhasználókat egy speciális kuponoldalra, amikor az optin kitöltődik.

A lehetőség kettős optin már ki kell választani az Ön számára. Ez arra készteti a felhasználókat, hogy valóban akarnak-e csatlakozni az Ön hírleveléhez.

Lehetőség van az optin betöltésére is második oldal a felhasználó által megtekintett Ily módon magasabb színvonalú olvasókat célozhat meg, akik többet látnak az Ön webhelyéről.

Ezután válassza ki a e-mail szolgáltató (AWeber, Kampányfigyelő, Állandó Kapcsolat, GetResponse, iContact, InfusionSoft, MadMimi vagy MailChimp). A szolgáltatótól függően engedélyt vagy API-kulcsot kell megadnia, vagy regisztrálnia kell a plugint a szolgáltatónál, hogy az OptinMonster hozzáférhessen a levelezőlistához. Ne aggódjon – bármelyik választott lehetőségnél a bővítmény hasznos útmutatót mutat, amely pontosan megmutatja, hol található meg a szükséges információ.

Kattintson a Design & Optin mentése elemre. Adj egy percet, néhány másodperc vagy néhány perc is eltarthat az optin mentéséhez.

Tervezés

Most meg kell választania az optin tervezését.

OptinMonster Design

A Lightbox típushoz négy alapértelmezett téma tartozik. Válasszon egyet, és kattintson a Design Customizer megnyitásához.

OptinMonster Design Customizer

Sokféle lehetőség van az egyedi betűtípusok, színek, szöveg és képek használatára a tökéletes optin létrehozásához. Szerkessze a Cím és címcím, a Tartalom és a Mezők és gombok kategóriákat az optin tervezéséhez. Ha kész, kattintson a Mentés, majd a Bezárás gombra.

Kimeneti beállítások

Az optin beállításának utolsó lépése a kimeneti beállítások kezelése.

OptinMonster kimeneti beállítások

Először ellenőrizze az optin engedélyezésének opcióját, így ez megjelenik a webhelyén.
Engedélyezze az optin használatát a teljes webhelyen, ha ellenőrzi, hogy töltse le a globálisan, vagy használja a rendelkezésre álló egyéb lehetőségeket, hogy csak meghatározott üzenetre töltse be az üzenet azonosítóinak hozzáadásával (postai azonosító beszerzéséhez lépjen egy üzenetbe, mintha szerkessze azt, a bejegyzés URL-jében „post = #” jelenik meg, ez a szám az Ön bejegyzésének azonosítója), az egyes bejegyzés kategóriákban vagy meghatározott oldalakon. Ha végzett, kattintson az Optin kimeneti beállítás mentése elemre.

Ha módosítania kell az optinot, akkor elérheti azt az OptinMonster irányítópult menüpontjára kattintva, majd az optin melletti Beállítások fogaskerék ikonjára kattintva. Kattintson a Módosítás lehetőségre az általános beállítások vagy a terv szerkesztéséhez, vagy kattintson a Kimeneti beállítások szerkesztésére vagy a jelentés megtekintésére.

OptinMonster Optin

Ez az! Gratulálunk – megvan az első optin beállítása. Most továbbléphetünk, és megnézhetjük az OptinMonster bővítményhez tartozó nagyszerű jelentési funkciót, valamint a jelenleg elérhető bővítményeket..

Jelentés

Az optin hozzáadása elősegíti a levelezőlista gyors növekedését. De ha egyáltalán kíváncsi, hogy mennyire jól működik, akkor használhatja a Jelentések lapot.

OptinMonster jelentéskészítés

Innentől megtekintheti lehetőségeinek statisztikáit a hét, a negyedév vagy az év alapján. Megtekintheti az összes opció jelentését együttesen, vagy a Jelentés nézet váltása legördülő menüből választhatja ki az ellenőrizni kívánt optint. Ez egy továbbfejlesztett módszer annak nyomon követésére, hogy hány ember sikeresen tölti be az Ön optinját, melyik optin kampány a legjobban, és melyik hozzászólások vagy oldalak mutatják a legmagasabb konverziós arányt.

A / B osztott tesztelése

Ha igazán szeretné optimalizálni az optinokat, az OptinMonsternek közvetlenül az plug-inbe épített A / B Split Testing van. Az OptinMonster fő képernyőjén egyszerűen kattintson a Beállítások fogaskerék ikonra, majd kattintson a „Osztott tesztelés” opcióra. Ez létrehoz egy klónt az optinjáról. Kattintson a klón Beállítások fogaskerék ikonjára, és válassza a Módosítás lehetőséget, hogy hozzáigazítsa a típusát, az általános beállításokat és / vagy a kialakítást. A plugin véletlenszerűen megjeleníti az optinokat és nyomon követi mindkettő konverziós arányát, így gyorsan összehasonlíthatja, melyik működik jobban az Ön számára. Optin törlése

OptinMonster kiterjesztések

Lábléc és becsúsztatás

Az OptinMonster plugin ezen kiterjesztései további optin típus opciókat kínálnak.

OptinMonster Optin típusú kiterjesztések

A lábléc opció egy értesítési sáv, amely az olvasó képernyőjének aljára ragaszkodik, miközben görgetik az Ön webhelyét. A beillesztés opció egy váltás a képernyő jobb alsó sarkában, amely felfelé és lefelé csúszik a felhasználó látványába anélkül, hogy akadályozná a tartalmukra vonatkozó nézetet. Ez mind nagyszerű, mind finomabb lehetőség az optin megjelenítéséhez.

Kilépés a szándékból

Ez a kiterjesztés elemzi a látogató kurzormozgásait annak meghatározása érdekében, mikor készül elhagyni az Ön webhelyét. Ily módon a plugin megjelenítheti az Ön által létrehozott optint, hogy érdeklődést tartson az olvasók iránt, és felhívja őket arra, hogy feliratkozzanak az egyik kampányára.

OptinMonster kilépési szándék

Következtetés

Az OptinMonster egy nagyszerű bővítmény, valóban hasznos funkciókkal. Nemcsak célzott kampányokat hozhat létre, hanem láthatja, hogy azok közvetlenül az irányítópulton működnek-e. Ezenkívül a plugin zökkenőmentesen integrálódik a WordPress telepítésébe, és nagyon felhasználóbarát, tehát nem kell, hogy percek alatt gondjai legyenek az optinok üzembe helyezésére és futtatására. Az OptinMonster hatalmas eszköz, amikor a levelezőlistát összeállítják, és feltétlenül meg kell nézni!

Szerezd meg az OptinMonster alkalmazást most

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map