MotoPress Page Builder: A jelentős frissítések áttekintése

MotoPress Page Builder: A jelentős frissítések áttekintése

A MotoPress Content Editor az egyik legnépszerűbb WordPress oldal-készítő a többcélú webhelyek számára. Ez egy plugin, amelyet nagyon sok kínál, különösen a technikai szakértelem nélküli felhasználók számára: drag-and-drop tartalmi elemek, számos előre definiált elrendezés és könnyen feszített elrendezési blokkok, minden igény szerinti tartalmi elem és még sok más praktikus lehetőség. A felhasználók és a fejlesztők körében magasra értékelik, mint eszközét a kulcsrakész webhely felépítéséhez.


Az elmúlt 2 hónapban sok jelentős plugin-frissítésre került sor, amelyek rövid ideig befolyásolták a felhasználás növekedését. A frissítések rámutatnak a modern weboldal-használók elvárásaira: a legtöbb a gyorsabb és funkcionálisan gazdagabb eszközöket akarja egy helyen tartani anélkül, hogy további kiegészítőket kellene telepíteni és kezelni. Ezért a fő cél az volt, hogy a szerkesztőt erősebbé, gyorsabbá és könnyen kezelhetővé tegyék.

Új és továbbfejlesztett MotoPress szolgáltatások

Nézzünk bele a részletekbe, és nézzük meg, hogy az új szolgáltatások milyen módon növelték a szerkesztő versenyképességét a többi WordPress oldalkészítő között az interneten.

Javított plugin indítási idő

A testreszabási munka könnyebbé válik, mivel a plugin most kétszer gyorsabban indul. Az időzítés minden üzletben minden, tehát a könnyűsúlyra való áttérés természetes volt.

Frontend szerkesztés

Egyszer régóta várt rendeltetési hely és most a fordítópont a szerkesztő váltási naplójában. A szokásos „vákuumban” fekvő oldalakat az előlapi WYSIWYG szerkesztés váltotta fel. Most a szokásos rendszergazdai háttér helyett a webhely adminisztrátora láthatja a tényleges weboldalt az előlapon és a szerkesztő eszközkészletét a bal oldalon. Alapértelmezés szerint az összes eszköz rejtett, hogy a szerkesztési terület ne legyen rendetlen. Ha új tartalomelemet szeretne hozzáadni, kattintson a tetején lévő + Piros hozzáadása gombra, válassza ki a szükséges funkciókat a listából, majd egyszerűen húzza az oldalra. A frissítések végeredménye ugyanúgy látható, mint az Előnézet oldalon.

Frissített szerkesztő, MotoPress

Új stílus menedzser

A stílusok CSS-en keresztüli kiigazításakor a legtöbb nem-tech felhasználó csalódást érez. A felfrissített építő további lehetőségeket nyit meg az oldal-elrendezéssel történő munkavégzés során anélkül, hogy CSS-be lépne, hanem a szükséges beállításokat bejelölte a frissített Stíluskezelőben. A stílusok létrehozásának és használatának megkezdéséhez egyszerűen kattintson a hozzáadott tartalomelemekre, lépjen a Stílusok menübe> Nyomja meg az Elemes stílus szerkesztése gombot.

Új stílus menedzser

Ezzel a kezelővel teljes mértékben szabadon módosíthatja a tartalomelem következő paramétereit:

 • Háttérszín
 • Szöveg szín
 • Háttér típusa (kép, színátmenet, nincs)
 • Tömítés
 • margók
 • Szegélystílusok (alapértelmezett, folytonos, pontozott, szaggatott, dupla, horony, gerinc, beillesztés, eleje)
 • Határparaméterek, sugár és színek.

Stíluskezelő beállításai MotoPress

Egy jó lépés előre, a bővítmény lehetővé tette az egyedi stílusok mentését és újrafelhasználását. Ez az opció nagymértékben kiküszöböli az esetleges ismétlési munkákat. Ha ugyanazokat a stílusokat szeretné alkalmazni bármely más tartalomelemre, ne felejtse el elmenteni: az új stílusok beállítása után kattintson az Alkalmaz> Mentés másként elemre. Minden stíluskészlet új előre beállított formátumban kerül mentésre, amelyet a Stílus lapon az Elemstílusok és a Beállítások alatt tárolunk.

Az egyedi stílusok mentése opció

Tesztelés az adminisztrációs területen lévő eszközök között

A frissítés mögött koherens logika állt fenn, mivel a mobil forgalom szintje folyamatosan növekszik, és nagyon fontos gyorsan tesztelni, hogy az összes eszköz biztosítja-e a kielégítő felhasználói élményt. Az adminisztrátor háttérrendszeren belüli különféle eszközök online előnézetét a MotoPress Szerkesztőbe építették be, csak azért, mert ez kötelező opcióvá vált. Beágyazott emulációs környezet (az emulátor lehetővé teszi a számítógépes rendszer számára, hogy úgy viselkedjen, mint egy másik) a szerkesztő eszközökbe, egyetlen kattintással elõnézeti formátumban futtatva webhelyének oldalát az asztali számítógépeken, mobiltelefonokon és táblagépeknél. Az online emulátorok használhatóságának megismeréséhez kattintson az ablak tetején található Responsive Preview gombra, és válassza ki a webhely előnézetéhez szükséges eszközt. Ellenőrizze a táblagép előnézeti példáját:

Tabletta előnézete

Vagy mobiltelefon:

Mobiltelefon-előnézet

A sor teljes szélessége és teljes magassága elérhető

A teljes képernyős megoldás (kép, videó, szöveg, asztal stb.) Az egyik jelenlegi webdesign-trend, amelyet a tervezők nagyra értékeltek és az ügyfelek szerettek. A szem kellemessége mellett a tartalom elem teljes képernyős módját a weboldal bármely részének kiemelésére, a képek / videók közeli részletekben történő bemutatására, a tervezési elemek egyes részeinek kontrasztálására az olvashatóság javítása érdekében (nagyobb vs kisebb ) vagy egyensúlyba hozza őket, és így tovább. Ezzel az új opcióval meghosszabbíthatja a szerkesztett tartalomblokk sorát a nézetablak képernyő széléig.

A sor teljes szélességének vagy teljes magasságának alkalmazásához kattintson a Sor ikonra a kívánt tartalomblokkban> lépjen a Sorbeállítások fülre a jobb oldalon> jelölje be a „Teljes” elemet a „Konténer szélessége” -ban és / vagy jelölje be a „Töltse ki a magasságot” menüpontot. az ablakból ”. A tartalomblokkot különböző böngészőkhöz és eszközökhöz igazítják a megfelelő megtekintéshez.

Sor Teljes szélesség és teljes magasság

A Splash Screen widget megnyitásának gyakorisága felett vezérelheti

Valószínűleg kisebb frissítés, de nagyon hasznos lehet azoknak a webhelyeknek, amelyek splash oldalt használnak alkalmazás, szoftver vagy egyszerű cselekvésre ösztönző oldal futtatásához. Ennek az opciónak a megadásával ellenőrizheti, hogy a splash page widget milyen gyakran jelenjen meg a webhelyen, hogy ez ne zavarja vagy zavarja-e a webhely vendégeit. A frekvencia beállításához keresse meg a Tartalomszerkesztő eszközkészletet, válassza a Splash Screen widget-et, és dobja az oldalra> keresse meg a beállításokat jobbról, és görgessen le a „Megjelenítés” opcióhoz: állítsa be, hogy mindig vagy egyszer jelenjen meg..

Splash screen widget

Alsó sorban

Kipróbálhatja az összes új lehetőséget a cselekvés során INGYEN, mivel a Tartalomszerkesztőnek is van egy freemium verzió. A MotoPress fő pluginja, a Content Editor folyamatos folyamatos javításokat és fejlesztéseket végez. A csapat technikái megpróbálják figyelemmel kísérni a gyorsan növekvő WordPress közösség igényeit, és folyamatosan módosítják a terméket a jobb oldalra, így az új frissítések nem várják meg a várakozást..

Tudassa velünk, ha kérdése van ezzel a fantasztikus tartalom-készítő pluginnal. Vagy ha már használja a MotoPress-t, szeretnénk hallani az alábbi megjegyzésekben, hogy mit gondol a pluginról.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map