Monarch Review: Közösségi megosztás WordPress bővítmény az ElegantThemes-től

A társadalmi bizonyosság szépség. Ez elkülöníti a tömegtől, miközben javítja a márka értékét. A kevesebb, mint öt cikket tartalmazó webhely forgalma magasabb lehet, mint egy 1500 cikkkel rendelkező webhelyen. A mai intelligens keresőmotorokkal az Ön webhelyének értékét jelentősen befolyásolja a benne található tartalom minősége.


A tartalom rész a szerkesztõcsoport kötelessége. A promóció a marketing csapat feladata.

Probléma merült fel valaha a WordPress webhelyéhez a tökéletes közösségi média plugin megtalálásával kapcsolatban? Rengeteg tonna van, de egyikük sem felel meg a számlának. Lehet, hogy az X pluginnek vannak funkciói, de hiányzik a 4. funkció. És a 4. sz. Szolgáltatás olyan lehet, amely nélkül nem élhet. Nem számít, hogy hány plugin van odakint, mindegyiknek meghibásodik egy jelentős tulajdonsága.

Gondoljunk egy pillanatra, mi lenne, ha lenne egy plugin – csak egy plugin -, amely képes megoldani ezeket a problémákat? Lehet-e ilyen kép tökéletes plugin? Nos, igen! Van.

A Monarch több közösségi hálózatot támogat

A Monarch több közösségi hálózatot támogat. 25 hálózat. 5 Helyszín. Analitika. A társadalmi megosztás rendben van.

Írja be a Monarch plugin elegáns témák menüpontját.

Mi teszi a Monarch bővítményt olyan különlegessé?

uralkodó-műszerfal-sm

Ha ki szeretné hagyni a részletes áttekintést, a következő pontok foglalják össze azt dióhéjban:

 • 5 különböző hely, ahol elhelyezheti a közösségi megosztási gombokat
 • Az előugró ablakokhoz és beilleszkedésekhez vezető triggerek
 • Részletes megosztási elemzés
 • Széles testreszabási képességek
 • Hatalmas közösségi és jegy alapú támogatás
 • Mindenre kiterjedő dokumentáció

Az Elegant Themes egyike azoknak a cégeknek, amelyek nem gyártanak tárgyakat sietve. Gondosan megtervezik a dolgokat és lefedik az összes alapot, mielőtt egy terméket elindítanának. Vessen egy pillantást a Monarch plugin legérdekesebb funkcióira.

5 hely, ahol elhelyezheti a társadalmi megosztási gombokat

A társadalmi megosztás gombjainak megjelenítése 5 különböző helyen

A társadalmi megosztás gombjainak megjelenítése 5 különböző helyen

Néhány beépülő modul csak egy, kettő vagy három régiót ad a megosztó gombok elhelyezéséhez. A Monarch 5 célzott régiót ad Önnek, ahol elhelyezheti a gombjait. A dolog az, hogy ezen öt régióban a legnagyobb a valószínűsége, hogy észreveszik és így kattintanak.

A plugin helyőrzői nem zavarják az olvasási élményt, és az egész tervezés minimalista, és (mondjuk ki, mondjuk ki) „elegáns” ízű.

 • Lebegő oldalsáv
 • Inline tartalom – a tartalom felett vagy alatt
 • A Képek és videók oldalon
 • Automatikus felugró ablak
 • Automatikus bejutás

Az Lebegő oldalsáv egyszerű – mindannyian láttuk, és szinte minden plugin megadja ezt. Inline tartalom elhelyezi a közösségi megosztás gombjait a bejegyzés elejére vagy végére, vagy mindkét helyére.

Gombok megosztása a médiaelemeken

A megosztási gombok a médiaelemeken vannak elhelyezve

A megosztási gombok a médiaelemeken vannak elhelyezve

Itt kezdődnek a dolgok valóban kihűlni. A képek természetes ingerek a bennünk lévő társadalmi állat számára. Ezt szem előtt tartva, a hűvös idézetképnek lényegesen nagyobb esélye lesz megosztására a közösségi médiában.

A webhely minden médiaeleme, beleértve a fényképeket és a videókat is, beágyazva van a közösségi megosztási gombokba. Amint az egér fölé vigye az egér fölött – a társadalmi megosztás gombjai világítanak. A Monarch automatikusan felismeri az összes médiaelemet a webhelyén. Abban az esetben, ha meghatározott egyéni elemeket (például egy divatos e-könyv letöltő dobozt), akkor betekerheti a Monarch rövid kódjába, hogy lehetővé tegye a társadalmi megosztást..

Eseményindítók

3 egyedi eseményindító Monarchban

3 egyedi eseményindító Monarchban

Egyszerűen fogalmazva, a ravaszt jelzi, hogy egy adott esemény bekövetkezett. Ezt a jelet a plugin magjához küldik, amely meghatározza, hogyan reagáljon rá – azaz hogy milyen műveletet kell végrehajtani. Megkarcolod a fejed, amikor viszket. Trigger = viszketési érzés. Akció = megkarcolja a fejét.

A Monarch pluginnek néhány előre definiált eseményindítója van, ideértve:

 • A régimódi időkorlát (emlékszel azokra a bombákra a Die Hard-ban?)
 • Amikor a felhasználó éppen elhagyja az oldalt
 • Amikor a felhasználó eléri az oldal végét

Csak annyit kell tennie, hogy megadja a kívánt kiváltót és a fellépést, és figyeli azt, amint az óramutatóban görget.

Vigyázat: Ha időkapcsolót használ, akkor ki kell számítania a tényleges időkeretet. Túl hamar és zavarónak tűnik, túl későn elvesztette a lehetséges tweetét.

Mélyen kell mélyednie a webhely elemzésében (erre a Google Analytics használatát javasoljuk), és kitalálnia kell, hogy az átlagos idő a látogatók miként töltik a webhelyet. Kísérletezzen a következő időszakokkal a maximális teljesítmény érdekében.

Előugró ablakok és repülések

uralkodó-pop-up

Az automatikus közösségi beillesztés üzenetmező az oldal jobb alsó sarkából emelkedik fel, hogy kellemesen üdvözölje a látogatókat a közösségi megosztás mezőben, az Ön triggerjének függvényében. Megfigyelhetetlen és mégis ragyogóan hatékony.

A következő a klasszikus pop-up. Azok számára, akik hallottak az OptinMonsterről, elegendő azt mondani, hogy ez a plugin alapvetően OptinMonster – csak közösségi megosztás esetén, e-mail előfizetés helyett, kivéve a exit-szándék technológiát.

Tíz különféle animáció közül választhat az előugró ablakok bemutatására is a látogató számára – behúzás, az összes irány csúsztatása, fénysebesség, nagyítás, flip, visszapattanás, lengés stb., Vagy ha inkább a régi iskolai „pop” , majd egyszerűen válassza a animáció nélkül lehetőséget.

testreszabás

uralkodó egyszerű testreszabás

Egy kicsi, de hihetetlenül erős szó. A legtöbb plugin néhány alapvető testreszabási lehetőséget kínál. Néhány sokat ad neked. Az ET a testreszabást egy teljesen új szintre helyezi.

Íme néhány a Monarch által kínált egyedi testreszabási tulajdonságok közül:

 • Testreszabhatja az összes előugró ablak és a beillesztés címét és üzenetét
 • Válasszon a tíz animáció közül a felbukkanó és a bevezető bemutatások közül, vagy egyáltalán nem
 • Jelenítse meg a felbukkanó ablakokat / beilleszkedéseket a megadott triggerek alapján
 • 5 különböző helyőrző – oldalsáv, felső, alsó, adathordozón, be- és felbukkanó képernyőn
 • Válassza ki a szociális gombok alakját, stílusát és igazítását
 • Testreszabhatja a szöveget, ikont vagy mindkettőt a közösségi megosztási gombok mindegyikében
 • Használja a közösségi gombok eredeti márkaszíneit, vagy hangolja be őket webhelyének kialakításához
 • A részvények számának elrejtése, ha azok nem különösebben lenyűgözőek
 • Az egyes részvények számának vagy a kombinált számának megjelenítése (jobb társadalmi bizonyítékként)
Monarch rengeteg testreszabási lehetőséget kínál

Monarch rengeteg testreszabási lehetőséget kínál

Ennek ellenére a plugin minden alapvető szolgáltatást kínál, amelyet a többi plugin kínál, arra az esetre, ha kíváncsi lenne. Néhány ezek közül a következők közül:

 • Képesség kiválasztani a megjelenítendő hálózatokat
 • További gombok, például „Nyomtatás” vagy „E-mail”
 • Rövid kódok segítségével jelenítse meg a közösségi szöveget a widgetben vagy a webhely bármely más rövid kóddal engedélyezett területén
 • A pluginbeállítások importálása és exportálása
 • Mindenható műszerfal

Social Media Analytics

monarch analytics

A Monarch hatékony megosztási elemzést hoz létre az irányítópulton. A közösségi megosztási statisztikák oldalon megjelenik az összes megosztás, a kedvelés és a követés száma. A növekedést (vagy az értékcsökkenést) 7 vagy 30 napos elemzési elemzéssel is figyelemmel kísérheti.

A társadalmi részesedés elemzése erős betekintést nyújt a hangolást igénylő területeken, ami végül eredményes modellhez vezet.

Árazás

et árképzés

Monarch évente 89 dollárral, 249 dollárral élethosszig érvényes. Azt lehet állítani, hogy a 89 USD-ért a szociális megosztási pluginért kicsit túl sok, és talán igazuk van. De tartsd a lovadat! Elfelejtette a 87 prémium WordPress témát frissítésekkel és műszaki támogatással, amelyeket vele kapott!

A fejlesztői csomag 249 dollár egyszeri befizetésével is beszerezhető. Ez hosszú távon sok pénzt fog megtakarítani. Ha nem tetszik, amit a plugin csinál a webhelyével, akkor mindig igénybe kell vennie a 30 napos visszatérítési ablakot.

Következtetés

A Monarch egyfajta társadalmi megosztás-bővítmény megérti a szükségletet a felhasználó. Legyen szó kezdő WordPressről vagy tapasztalt webmesterről – bárki megszokhatja a plugin vezérlőit, köszönhetően annak intuitív tervezés. Hihetetlen, polcon kívüli funkcióival, valamint a támogatói közösséggel és az enciklopédia jellegű dokumentációval a Monarch minden bizonnyal a WordPress legjobb társadalmi megosztó pluginjainak trónjára emelkedik..

Mint mindig, szeretnénk hallani az olvasóinkat. Használta a Monarchot? Mit gondolsz róla? Vajon a jelenlegi pluginja valamit csinál-e, amit Monarch nem? Tudasd velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map