Mojo témák áttekintése

Jegyzet: A felülvizsgálat eredeti közzététele óta a Mojo Themes számos változáson ment keresztül, és kibővítette a Mojo Marketplace-t. A cikkben megosztott vélemények és funkciók már nem relevánsak.


Szerettem volna időt venni ma, hogy áttekintsem újonnan kedvenc témám / webhelysablonom piacát, a Mojo témákat. Ha valaha is ellátogatott a Themeforestbe, és imádta, akkor a Mojo témákat is szeretni fogja.

Ez egy nagyon hasonló webhely, amely prémium WordPress témákat, Tumblr témákat, HTML / CSS sablonokat, PSD és e-mail sablonokat kínál. És azt hiszem, hogy hamarosan szekciókat fognak hozzáadni a Joomla, Drupal és más prémium webes fejlesztők forrásaihoz, például pluginekhez.

Noha számos olyan webhely létezik, mint például az Elegáns témák, amelyek csak WordPress témákat kínálnak, a Mojo témák különféle sablonokat kínálnak a különféle platformok kiszolgálására. Ez nagyszerű webfejlesztők számára, akik egyszerűen weblapokat készítenek ügyfeleik számára, vagy olyan embereknek, mint én, akik hajlamosak egyszerre több domain birtoklására, és érdekli a domainek vásárlása és eladása..

Mit kínál a Mojo témák??

A Mojo Themes különféle prémium sablonokat kínál néhány népszerűbb platformhoz, például a WordPress és a Tumblr, valamint a sima HTML / CSS sablonokat. Amit láttam, az összes témájuk nagyon jól megtervezett (a Mojo témák csak minőségi munkát fognak elfogadni), és bár még mindig nagyon kevés sablon van, mivel viszonylag új webhely, még mindig vannak több sablonok a különféle résekre.

Vásárlási és eladási témák

A Mojo Themes egyik legmenőbb dolga, hogy nemcsak elmehet oda, hogy vásároljon néhány nagyon fantasztikus témát, hanem feliratkozhat a Free tagságra, és elkezdheti saját munkájának eladását..

A Mojo témák nagyon megkönnyítik az emberek számára, hogy elindítsanak nagy dollárt a témájuk / sablonjaik eladásával. Saját webhelyének felállítása és a forgalom beszerzése nehéz és sok időt vehet igénybe, de a Mojo Themes-nek mindez már megvan, így azonnal elkezdheti eladni. És ami a legjobb, ha elad valamit a Mojo témákban, akkor kap a 50% jutalék ami sokkal magasabb, mint más piacokon.

Összefog

Itt van a legmenőbb dolog a Mojo Themes-nél – a „Collab program„. A Mojo Themes a legelső együttműködési programot kínálja, amely lehetővé teszi a fejlesztőknek és a tervezőknek, hogy együttműködjenek a piacon értékesíthető termékek létrehozásában.

Alapvetõen, amikor bejelentkezik a fiókjába, minden kategóriára van feltöltõ gomb, minden kategórián belül van egy „Csatlakozás erõkhöz” címû űrlap, ahol megadhatja partnerének felhasználónevét és regisztrált e-mailjét. Ily módon, amikor eladást hajt végre, a jutalékokat automatikusan megosztják a partnerség összes tagja között.

Véleményem szerint ez a Mojo témákkal kapcsolatos egyik legjobb dolog. Sokan vannak odakint őrült webdizájn készségekkel, de nem tudják kódolni, hogy megcáfolhassák (és fordítva). A közös erők képessége a különféle képességekkel rendelkező emberek számára lehetőséget teremt arra, hogy összejöjjenek és valami fantasztikusat hozzanak létre. Személy szerint szeretem a WordPress témákat kódolni, de nem annyira tervezem őket. Arra gondolok, hogy amint van időm, összekapcsolom a web-tervezőt, hogy előálljunk egy remek WordPress-témával.

Leányvállalatok számára

A fő ok, amiért csatlakoztam a Mojo Themes-hez, nyilvánvalóan az affiliate programjuk miatt zajlott, mivel szerettem volna hozzáadni a témájukat a WPExplorer.com webhelyhez, és pénzt keresni belőlük. A társult program nagyon jól fizet 30% jutalék és van saját társult rendszerük, így nem kell hülye harmadik felet, például e-drogot vagy shareasale-t használni. Számomra ez a mennyország – teljesen utálom ezeket a harmadik fél társult szolgáltatásait.

Partnerkapcsolatok létrehozása: Az affiliate linkeket nagyon könnyű megtalálni létrehozhat, és a webhely bármely oldalára hivatkozhat, ideértve a téma előnézeteit. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja a következőket minden Mojo-Themes URL végéhez – „? R = felhasználónév”.

Körülbelül 3 hete elkezdtem marketingjeik témáit, és eddig 85 dollárt kerestem. Más prémium WordPress témákhoz képest azt találtam, hogy a Mojo-témák átkattintási aránya nagyon jó, és hogy az emberek valóban megvásárolják a témájukat. Míg a WooThemesnél kb. 1000 kattintásba kerül, hogy 1 eladást kapjak (béna).

Tehát, ha arra gondol, hogy csatlakozik a társult programhoz a Mojo-Themes programban, akkor vegye fel. Rendkívül könnyen használható, a támogatott témák nagyrészt félelmetesek, a jutalékok jók és a támogatás kiemelkedő (1 napon belül válaszoltak minden kérdésemre).

Kedvenc Mojo témáim WordPress téma

Rendben, tehát elég sok minden, amit tudni kell a Mojo témákról, valóban meg kell nézni őket, hogy mindent megbecsüljenek – ps: a weboldalak kialakítása is nagyon jó (érdemes megnézni).

Szerettem volna megosztani veled a Mojo Themes webhelyen elérhető kedvenc WordPress témáját, és ha a WPExplorer.com webhelyen járt, akkor tudhatja, hogy mi az, mivel szerepel a honlapon és az összes témalapon. A téma neve Folio Stúdió és ez valószínűleg a Mojo témák egyik legmenőbb WordPress témája.

A Folio Stúdió nagyon elegáns és egyedi kialakítású – ezt manapság nagyon nehéz megtalálni az ingyenes témák között. A tipográfia hihetetlenül furcsa, mindent nem csak könnyű elolvasni, hanem a szemnek is kellemesen láthatja. És a honlapon szereplő csúszka fantasztikus.

Következtetések / Comments?

Nem vagyok az a fajta ember, aki általában véleményeket ír, de nagyon élveztem a Mojo Themes tagságát, és kissé lelkesítette a Mojo Themes recenzió elkészítésének gondolata, főleg mivel ez jó módszer a szó közlésére. ott a weboldalról, és remélhetőleg több embert vonz be az oldalba, mivel ez egy viszonylag új webhely.

Mindenesetre, ha bármilyen tapasztalata van a Mojo témákkal kapcsolatban, kérjük, kommentálja az alábbiakat, és tudassa velem a gondolatait. Köszönöm!

lemondás: Én vagyok a Mojo-Themes.com társult tagja, de NEM fizettem, hogy írjam ezt az értékelést. A Mojo Themes Monster logó az Inc. Mojoness védjegye.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map