Media Temple WordPress tárhely áttekintés

Media Temple WordPress tárhely áttekintés

A tárhely-felülvizsgálat következő sorában a közismert Media Temple áll rendelkezésre. Ez a cég rengeteg tervet kínál bármilyen tárhely-igényhez, de számunkra (nyilvánvalóan) a legvonzóbb a kezelt WordPress tárhely-tervek.


Ma áttekintem a Media Temple WordPress Személyes Terv tárhelyét. Áttekintem a szolgáltatásokat és a teljesítményt, hogy megnézzem, mit várhatunk el a Media Temple-től.

Media Temple WordPress tárhely szolgáltatások

A Media Temple két tervet kínál a WordPress számára (Personal & Pro), és a szolgáltatások nagyon jóak a versenyhez képest.

Kezdetnek a Media Temple kínál fel 50 GB tárhely a Személyes Tervre, amely bármilyen szabvány szerint kiváló, és legfeljebb 10 millió korlátot jelent 250 000 látogatás. Valójában mindkét tervnek olyan jó ára van, hogy kísértésemnek érzem magasabb pontszámot, mint a többi, csupán a szolgáltatások miatt. A Media Temple ajánlatok 24/7 szakértői csevegés (amit igazán teszteltem) és van Színpad és klónozás, 30 napos biztonsági mentés & visszaállítás és Malware észlelés & eltávolítás mindkét tervvel.

A kínálat egyetlen hátránya, hogy nincs ingyenes Let’s Encrypt támogatás (ezt Önnek integrálnia kellene). Az SSL-tanúsítványok nem olcsók, de ha figyelembe veszi a Media Temple tárhelybeállítási lehetőségeinek már az ésszerűnél nagyobb költségeit, akkor az SSL-t hozzá lehet adni..

(mt) tárhely felület

Első pillantásra a felület remekül néz ki. A modern stílus lehetővé teszi a terv legtöbb funkciójának kezelését a admin fület. Minden más lehetőség megtalálható ott, beleértve a CloudTech-t, a biztonságot és a CDN-t is, ami szintén jó plusz. Plusz kiegészítő szolgáltatások, amelyek ingyenes hozzáférést biztosítanak a CloudFlare vezérléshez, valamint a támogatási központhoz, ha segítségre van szüksége.

tudsz adj hozzá tárhelyet vagy domaineket a fő tervhez a Domain hozzáadása gombra (az adminisztrációs panelen a Szolgáltatások alatt) és követve az intuitív és könnyen kezelhető utasításokat.

Miután kiválasztotta az adminisztrálandó tartományt, megkapja a webhely állapotát, ebből a menüből létrehozhat további webhelyeket (a terv szerint), vagy eltávolíthatja őket. Importálhat egy aktív webhelyet is, ezt fogom megtenni.

Média templom nem igényel külső plugin telepítését, csak FTP és WordPress hitelesítő adatokat kér. Ha elkészült, webhelyének online kell lennie és készen kell állnia a kijelölt domainre.

Érdekes tény: játszhat egy űr-lövöldözős játékot is, és megpróbálhatja legyőzni a magas pontszámot, amíg várakozik! A folyamat befejezése után webhelyének fel kell állnia. Szomorúan nekem az enyém nem volt. Harmadik alkalommal, amikor megpróbáltam importálni a webhelyet, falra ütköztem, és úgy döntöttem, hogy teszteltem a 24 órás, 7 órás szakértői technikai támogatást..

A Media Temple tárhely támogatása

Ilyen volt a kapcsolatfelvétel a technikai támogatással jó tapasztalat. A kezdők számára a chat gomb mindig ott van. Bármit is csinál a Media Temple-en, egyetlen kattintással elérhető a csevegés a támogatási személyzettel. Elmagyaráztam a problémámat a támogatási szakértőnek, és gyorsan rámutattak, hogy élő oldalon kell importálnom.

Tehát, miután létrehoztam az élő webhelyem, az alapján importáltam, amit a műszaki támogatás mondott nekem …

Még akkor is, amikor az utóbbi üzenet azt mondja, hogy legfeljebb két órát kell várnom, a webhelyem kevesebb, mint 15 perc alatt volt kész. Ez az alternatív importálási módszer először működött, és a technikai támogatás kevesebb, mint 1 perc alatt megoldotta a problémámat!

További (mt) WordPress tárhely szolgáltatások

Miután a webhely áttelepült, elkezdtem dolgozni a megadott lehetőségekkel.

A Media Temple phpmyadmin mysql manipulációt kínál, ami az hihetetlenül nagylelkű figyelembe véve azt, hogy a legtöbb menedzselt WordPress tárhely-szolgáltató miként korlátozza ügyfeleit, és lehetőséget kínálnak a webhelyre telepített témák kezelésére.

Mielőtt a webhely élő lenne, hozzá kellett rendelnem egy domaint (ebben az esetben egy aldomaint), amely tények miatt tudom, hogy bonyolult lehet, különösen a kezelt tárhelyszolgáltatásokon. A Media Temple újból meglepte egy másik rendkívül nagy teljesítményű domain managerrel.

Media Temple fog lehetővé teszi, hogy beállítsa a saját egyéni domainjét és kezeli a DNS-bejegyzéseket tehát valójában be vagy teljes felügyelet a domainjeidből. Nem írnak elő semmiféle korlátozást, és lehetőségeik beállításának módja arra is felhívja Önt, hogy szabadon kezelje webhelyét.

Még a Media Temple-re is mutathatja a domainjét, és hagyhatja, hogy a szolgáltatás kezeli a DNS-bejegyzéseket. Ahogy vannak ezek a beállítások rendkívül felhasználóbarát. Eddig kétségkívül a Media Temple az egyik legkevésbé korlátozó Menedzselt WP tárhelyszolgáltatások, amelyeket teszteltem, intuitív kezelőpanellel, amely szintén modern megjelenésű.

Media Temple tárhely teljesítmény

Miután a webhely élő volt a mediatemple.thetechieblog.com Meg tudtam tesztelni a teljesítményét.

San Francisco-tól az előadás megegyezik azzal, amit más szolgáltatásokból láttam.

Az ausztráliai teljesítmény szintén nagyon jó, kevesebb mint 5 másodperc.

A fejléc válaszának áttekintésével láthatjuk, hogy a Media Temple a webhelyünkön valamilyen gyorsítótárazási mechanizmust használ, ezt kombinálva a Ingyenes Cloudflare támogatás és a CDN hozzáadott bónusza, amely egy másik szolgáltatás, amelyet kiegészítőként kínálnak, meglepő teljesítmény-javulást eredményezne.

Ha közvetlenül a GTMetrix-ből veszi a számokat, láthatja, hogy a betöltési idő kevesebb, mint 4 másodperc. Ez a WP Caching beépülő modullal és a CloudFlare támogatással párosítva ezt a szolgáltatást ideálisvá tenné a teljesítményhez.

Csomagolás fel

A Media Temple megsérti a tradicionálisan kezelt WordPress tárhely minden szabályát, mivel nagyobb rugalmasságot kínál, hatalmas mennyiségű kiegészítéssel és extra szolgáltatásokkal, például: Biztonsági mentés és visszaállítás, Malware szkennelés, Cloudflare támogatás, CDN szolgáltatás, teljes ellenőrzés a domainek és a DNS felett, tonna tárhely és valóban jó műszaki támogatás.

Mindezek a lehetőségek együttesen egy hihetetlenül jó szolgáltatás, olyan jó, hogy teljesen összeomlik az összes többi felügyelt WP tárhely szolgáltatás Mostanáig teszteltem. Ha jó WP-menedzselt hosting szolgáltatást keres, akkor a Media Temple rendelkezik az egyik legjobb a piacon, időszakban.

Kipróbálta a Media Temple WordPress tárhelyét? Szeretnénk hallani az Ön tapasztalatait. Vagy ha kérdései vannak, nyugodtan tedd fel az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector