Media Temple által kezelt WordPress tárhely áttekintés és indítási útmutató

Annak ellenére, hogy a Media Temple már régóta foglalkozik a tárhely-üzlettel, kezelt WordPress-tárhelyük még mindig viszonylag új (csak éppen 2014 márciusában jelent meg). De ne hagyja, hogy ez visszatartson – az új WordPress-specifikus terveik jobbak, mint valaha. Ebben a bejegyzésben arról fogunk beszélni, hogy mi szerepel a Media Temple kezelt WordPress tárhely-tervében, és lépésről lépésre megmutatjuk, milyen könnyű a telepítés..


Szerezze be a Media Temple által kezelt WordPress tárhelyet

Kezelt WordPress tárhely szolgáltatások

Rendben, ideje átgondolni, hogy mi érkezik egy kezelt WordPress tárhely-fiókkal a Media Temple-ből. A Media Temple számos hosting tervében megtalálhatók olyan nagyszerű szolgáltatások, amelyeket bármely weboldalhoz szeretne: korlátlan sávszélességet az adatátvitelhez, 20 GB SSD tárolást, egy csodálatos egyedi all-in-one fiókközpontot, szupergyors SSD szervereket, 1000 e-mail címet és természetesen fantasztikus 24 órás támogatás. A kezelt WordPress tárhely-tervek szépsége azonban az a hozzáadott szolgáltatás, amelyet kifejezetten a WordPress felhasználók számára hoztak létre.

WordPress és biztonsági automatikus frissítések
A WordPress már tartalmazza a karbantartási és biztonsági javítások automatikus frissítésének lehetőségét, de a Media Temple által kezelt WordPress tárhelynél nem kell aggódnia a frissítések miatt. Finoman tesztelnek és telepítenek minden frissítést az Ön számára, így a telepítés mindig friss.

Automatikus malware szkennelés
A biztonságnak minden webmester számára kiemelten fontosnak kell lennie, és a Media Temple még könnyebbé teszi, hogy egy extra védelmi réteget hozzáadjon WordPress webhelyeihez. A kezelt WordPress-tárhelyterv automatikus malware-ellenőrzéseket tartalmaz, amelyek megvédik a webhelyeket az adathalász és a hacke-támadásoktól.

Napi mentési pillanatképek
Egy másik biztonsági bónusz a webhelye automatikus napi mentése. Minden egyes telepítésnél a Media Temple 30 napos biztonsági másolatot készít. Ha történik valami, és valaha vissza kell állítania a webhelyet, akkor mindössze annyit kell tennie, hogy belép a Fiókközpontbeállításokba, és a legördülő listából válassza ki az egyik biztonsági másolatot. Az egy kattintással végzett helyreállítás megkönnyíti a webhelyek gyors javítását.

1-kattintás Staging
Tehát 3 telepítést kap a tervvel, de mindegyikhez 2 szakaszos webhelyet is létrehozhat. Ez azt jelenti, hogy biztonságosan tesztelheti az új témákat, végezhet változtatásokat, hozzáadhat egyéni üzenettípust és mindent anélkül, hogy létre kellene hoznia a WordPress helyi telepítését vagy kellett volna rendeznie az élő webhelyet. A fejlesztők számára ez hatalmas eszköz. Ezenkívül van egy egyedi Site Stager bővítmény, amely automatikusan aktiválódik minden WordPress telepítésen, tehát az élő webhely egyesítése az egyik megálló oldalal olyan egyszerű, mint néhány kattintás..

Media Temple állomáshelyei

Webhely klónozása
Egy másik, egy kattintással elérhető szolgáltatás bármelyik webhelyét klónozhatja, hogy vadonatúj, pixelre tökéletes másolatot hozzon létre új webhelyként. Ez nagyon hasznos lehet, ha hasonló blogok, üzletek vagy más webhelyek egy csoportjának fejlesztését tervezi, ahol ugyanazt a témát, beépülő modulokat és akár beállításokat szeretné.

Exkluzív témák
Ki nem szeret egy szép ingyenes témát? Természetesen rengeteg fantasztikus ingyenes WordPress-témát kínálunk itt a WPExplorer-nél. Néhány szép ingyenes témát kaphat, ha a Media Temple kezelt WordPress-tárhelyét használja. Ez remek lehetőség a blogjára vagy a portfólió webhelyére, vagy ideiglenes használatra, miközben prémium WordPress témát keres, amely megfelel az Ön igényeinek.

Media Temple exkluzív témák

Tehát csak áttekintésképpen, ez a teljes mértékben menedzselt WordPress tárhely. A kiszolgáló kezeléséhez vagy a WordPress központi telepítésének frissítéséhez nem kell ujját emelnie. A Media Temple műszaki szakemberek ezt vigyázják az Ön számára. Mindemellett rengeteg fantasztikus funkciót kap, például egy kattintással történő átmeneti státuszt, e-mail fiókokat, non-stop támogatást és még sok minden mást. Csak néhány figyelmeztetés van, amelyeket tudnia kell.

Kezelt WordPress tárhelykorlátozások

Egyeseknek a személyes terv havi 20 USD-os kikiáltási ára kissé drágának tűnhet, összehasonlítva más, alacsonyabb árakon induló tárhely-tervekkel (általában a többi megosztott tárhely-terv nagyon olcsó – de lassú). De nem szabad elfelejtenie, hogy a többletköltségeket, amelyeket fizet, a teljes mértékben menedzselt WordPress tárhely biztosítja. Ha pénzt akar megtakarítani, akkor bármikor megkeresheti a megosztott tárhely tervet másutt, de nem fogja megkapni azokat a szolgáltatásokat, sebességet és támogatást, amelyeket a kezelt tárhelynél talál..

Van még jó számú tiltott bővítmények a Media Temple segítségével, de ennek valójában nem szabad sokat befolyásolnia téged, ha átnézi a listát. A legtöbb esetben a plugineket nem engedélyezzük, mert azok a Media Temple által már elvégzett funkciókat másolják, vagy mert azok működési módja vagy a szükséges erőforrások mennyisége miatt teljesítményproblémákat okozhatnak..

A másik szolgáltatás, amelyre hiányozhat, a multisite. Megpróbáltam engedélyezni, és minden lépést jól teljesítettem. FTP-n keresztül jutottam el a webhelyemre (SFTP-adatait közvetlenül a Fiókközpont-beállítások oldalán ragadhatja meg), szerkesztettem a .htaccess és a wp.config fájlokat, és aktiváltam a WordPress irányítópulton. Még néhány aloldalot létrehoztam, de sajnos egyikük sem működött – minden alkalommal, amikor új aloldalra próbáltam, visszakerültek a főoldal irányítópultjába. De valószínűleg ez egy olyan szolgáltatás, amelyet a Media Temple fontolóra vehet a jövőben.

Ezeken a néhány korlátozáson kívül a Media Temple által kezelt WordPress tárhely fantasztikus. Rengeteg nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket Ön (vagy ügyfelei) biztosan szeretsz.

24/7 Media Temple támogatás

Az egyik szolgáltatás, amelyet érdemes alaposabban megvizsgálni, a támogatás. A Media Temple éjjel-nappal támogatást kínál jegyek, csevegés, telefon és Twitter segítségével – bárhol és bármikor segítségre lehet lépni, amikor csak szüksége van rá. Tehát amikor megpróbáltam engedélyezni a többoldalú webhelyet, úgy döntöttem, hogy támogatást keresek. Csak jelentkezzen be a Fiókközpontba, hogy hozzáférjen a jegyekhez, csevegéshez vagy telefonos támogatási linkekhez. A támogatási jegy várakozása alig 5 óra volt, és nem voltam igazán hajlandó ilyen sokáig várni …

Media Temple Ticket támogatás

Szóval inkább a chat-támogatást választottam. Mindössze 4 perces várakozási idővel örültem, hogy meg tudnak-e segíteni.

Media Temple Chat támogatás

Nos, megtettek! És még az egész 4 percet sem kellett várnom. Egy nagyon segítőkész személyzet segített a többhelyes zavaromban és rekord idő alatt válaszolt a kérdéseimre. Tehát a csevegési támogatás véleményem szerint feltétlenül +.

Media Temple Gyors üzembe helyezési útmutató

Most, hogy tudod az összes finomságot, amelyet a Media Temple menedzselt WordPress-tárhelyével kapsz, készüljünk el minden beállításra! Először jelentkezzen be a Media Temple fiókjába. Fiókja kezdőlapján kattintson a Rendszergazda gombra.

Media Temple Bejelentkezés képernyő

Itt jelennek meg a WordPress összes webhelyének beállítása ezen a fiókban. Kattintson az Új webhely hozzáadása gombra.

Media Temple Új oldal hozzáadása

Most látnia kell az alábbi képernyőhöz hasonló képernyőt, amely felszólítja Önt, hogy állítsa be az admin fiókját. Az egyik, amit újra és újra említünk (és szinte minden blogbejegyzésben, amelyet a WordPress biztonságáról írunk) az, hogy nem kell adminisztrátori fiókkal rendelkeznie Admin névvel. Erősen javasoljuk, hogy hozzon létre egy másik fiókkal rendelkező adminisztrátori fiókot – nevet, munkacímet, cégnevet, csak válasszon valamit, amire emlékezni fog. Ellenőrizze még egyszer, hogy szerepel-e a helyes adminisztrátori e-mail, majd írja be a jelszavát és kattintson a Webhely létrehozása elemre.

Media Temple rendszergazda részletei

A Next Media Temple mindent megtesz a WordPress telepítésével, a beállítások konfigurálásával és az adminisztrátor felhasználói hozzáadásával. Amíg mindez a hátteren zajlik, egy ilyen folyamatban lévő képernyőt fog látni.

A Media Temple telepítése folyamatban van

Csak egy percig tart. Csak nézze meg e-mailjét, vagy nézze meg egy percig vicces YouTube videót, majd gyere vissza, és frissítse az oldalt. A webhelyednek jónak kell lennie. Csak kattintson az ideiglenes domain névre, vagy kattintson a weboldal pillanatképére (amely jelenleg üres, mivel még nem adott meg témát vagy tartalmat).

Media Temple Kezelő webhely

Ezen a képernyőn kezelheti az összes fantasztikus webhely-szolgáltatást, amely a Media templom által kezelt WordPress-tárhelyhez tartozik. Első felállás – oldal. Mindegyik WordPress-webhelyhez 2 átmeneti webhelyet adhat hozzá. Ez nagyszerű helyszínek építéséhez, mielőtt el akarja indítani őket, vagy tesztelési területként való felhasználáshoz, így új témát csíptethet, mielőtt aktiválná azt az élő webhelyen..

Media Temple Fiókközpont

Ezen az oldalon lehetőség van a teljes WordPress-webhely klónozására is. Érdemes lehet ezt tesztelési célokra megtenni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egy új téma jól működik-e az összes szükséges tartalommal és beépülő modullal, vagy ha újra akarja használni a jelenlegi webhelyet egy új létrehozásához..

A következő lehetőség, amelyet lefelé görgetve lát, weboldal importálása. Ha már van WordPress-hely egy másik telepítésen, vagy akár egy másik gazdagépen is, akkor FTP-n keresztül importálhatja. Csak egy kis információra van szüksége (beleértve az FTP-kiszolgáló / IP-címet, az FTP felhasználónevét és jelszavát, a WordPress szerver elérési útját, valamint az importálni kívánt webhely adminisztrátori felhasználónevét és jelszavát), és az összes webhely-információt áthelyezheti ( témák, beépülő modulok, tartalom, megjegyzések és minden).

JEGYZET: A Media Temple ezen opciójával nem telepíthet át egy webhelyet a WordPress.com webhelyről az ön által üzemeltetett WordPressre.

Ezen az oldalon az utolsó szolgáltatás egyetlen kattintással történő helyreállításra vonatkozik. A Media Temple segítségével minden nap automatikusan készít egy biztonsági másolatot a webhelyéről, majd itt tárolja az elmúlt 30 napot. Ha valamilyen okból megszakad a webhely, és vissza kell állítanod, akkor csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy biztonsági másolatot a legördülő listából, és kattintson a Visszaállítás gombra. Olyan egyszerű.

Van néhány további hasznos link is, amelyeket érdemes kihasználni. Ha a Beállítások elemre kattint, megtalálja a domainjét és az SSH / SFTP adatait, egy linket a phpMyAdmin rendszerbe való bejelentkezéshez és egy linket a teljes webhely törléséhez. Itt is megváltoztathatja elsődleges domainjét. Ha a domain nevet a Media Temple-ből vásárolta meg, akkor láthatja, hogy a legördülő lista részeként jelenik meg. Ha a domain nevet másutt vásárolta meg, akkor rá kell mutatnia a Media Temple Serverre (ÚTMUTATÓ ???). Ha rákattint az E-mail elemre, akkor kezelheti az e-mailben beállított e-mail fiókokat, és az oktatóprogramok link hasznos videókat tartalmaz az opciók használatához az (mt) témákban.

A Media Temple fiókközpont beállításai

Most, hogy látta a Fiókközpontot, folytatjuk az ölelgetést, és kattintson a jobb felső sarokban lévő WP Rendszergazda gombra, hogy felkerüljön a WordPress irányítópultra.

Media Temple WP adminisztrátor gomb

Ha továbbra is használja az ideiglenes domain nevet, akkor erre figyelmeztetni fog. Jelenleg figyelmen kívül hagyhatja, vagy az elsődleges domain név megváltoztatásához kattintson a linkre. Emellett észreveheti, hogy a WordPress webhelyén minden telepítés megtörtént és készen áll a használatra!

Media Temple WP műszerfal

Van néhány extra link, amelyeket nem fog megtalálni az összes WordPress telepítésen más gazdagépeken keresztül. A Media Temple hozzáadja saját (mt) e-mail beépülését, hogy gyors hozzáférést biztosítson az e-mail fiókokhoz, valamint a Site Stager beépülő modult (amely még mindig működik), amely megkönnyíti az átmeneti webhely létrehozását és későbbi egyesítését az ön élő webhelyével. mint valaha (ne félj, a főoldalon részletes utasítások találhatók, amikor rákattint a Site Stager menüelemre). A másik olyan szolgáltatás, amelyet nagyon szeretek, a Flush Cache link a felső adminisztrátumban. Amikor új tartalmat adok hozzá egy webhelyhez, szeretek kitölteni a gyorsítótárat, csak annak biztosítása érdekében, hogy mindenki látja a megfelelő legutóbbi hozzászólásokat, és mi nem. Ez a Flush Cache link sokkal kényelmesebb, mintha a WordPress irányítópultjának másik részére kell navigálni..

A WordPress webhelyének beállításához először ki kell választania egy témát. Keresse meg a Megjelenés> Témák menüpontot, ahol az előre töltött témák valamelyikét használhatja: vigye a témát és kattintson az Aktiválás gombra. Vagy töltse fel sajátját a képernyő tetején lévő Új hozzáadása gombra kattintva, és töltsön fel zip fájlt egy máshol letöltött WordPress témához (a legjobban értékesített Total WordPress téma minden webhelyhez kiválóan használható, a szuper rugalmas, beépített be, az elülső oldal húzza és dobja össze az oldal készítőjét és más nagyszerű testreszabási lehetőségeket).

Media Temple Válasszon egy témát

A téma kiválasztása után el kell mennie a Beállítások> Állandó linkek menüpontra is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a linkeket tartalmazó csíkok megfelelnek-e a webhely kívánt formátumának. Ha bármilyen bővítményt szeretne telepíteni, akkor nyissa meg a Plugins> Új hozzáadása menüpontot, ahol a WordPress.org plugin könyvtárában böngészhet ingyenes pluginekkel, például Contact Form 7 vagy WordPress SEO, vagy feltöltheti a megvásárolt prémium plugineket..

Miután finomította az összes webhely-beállítást, elkezdheti tartalom hozzáadását! A használt témától függően előfordulhat, hogy van egy blogja, portfóliója, munkatársai, ajánlások vagy egyéb egyéni üzenetfajták. Miután elkezdett hozzászólásokat, kategóriákat és oldalakat hozzáadni, ne felejtse el beállítani a menüket, és felvenni a kütyüket bármilyen oldalsávra vagy láblécre. Más, mint az, hogy minden kész! Ha még nem váltott át az ideiglenes domain névről, akkor webhelye még nem él. Vagy használja a WordPress irányítópult-értesítésben található linket, vagy lépjen vissza a Media Temple Fiókközpont beállításai oldalra, és válassza ki az aktív domént, amelyet használni szeretne a webhelyén.

Media Temple Új WordPress webhely

És ez az! (Remélhetőleg) kevesebb, mint egy óra alatt van egy teljesen működőképes WordPress webhely (megy!). A Media Temple megkönnyíti a kezdő profi felhasználók számára a WordPress-webhelyek gyors telepítését. És a fantasztikus Fiókközpontnak köszönhetően a webhelyek kezelése sem lehet egyszerűbb.

A Media Temple Review összecsomagolása

Tehát most, hogy tudja, mit kínál a Media Temple, és látta, milyen könnyű elindítani a kezelt WordPress-tárhelyüket, mi akadályozza meg? Merüljön be és regisztrálja magát egy fiókra még ma! A kezelt WordPress tárhely nemcsak időt takarít meg, hanem az összes hozzáadott, gyorsasághoz, biztonsághoz, e-mailhez, napi 24 órás támogatáshoz és minden egyéb hozzá kapcsolódó funkcióhoz, amely hosszú távon pénzt takarít meg. A Media Temple ismeri a webhelyeket, és ismerik a WordPress-t.

Szerezze be a Media Temple által kezelt WordPress tárhelyet

Használja a Media Temple által kezelt WordPress tárhelyet? Vagy te? Szeretnénk tudni, hogy mit gondol, és hogy az alábbiakban megjegyzések részben megoszthassa tapasztalatait más olvasóinkkal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map