MaxCDN áttekintés: A legjobb CDN a WordPress számára?

 1. 1. Kezdő útmutató a WordPress belső funkcióinak megértéséhez
 2. 2. Mi a WordPress gyorsítótár és miért fontos??
 3. 3. Hogyan működik a WordPress gyorsítótárazása??
 4. 4. A WordPress gyorsítótárazásának telepítése és beállítása a WP Super Cache segítségével
 5. 5. A WordPress gyorsítótárazásának beállítása a W3 teljes gyorsítótárával (W3TC)
 6. 6. Jelenleg olvas: MaxCDN áttekintés: A WordPress legjobb CDN-je?

A tartalomszolgáltató hálózat (CDN) egy összekapcsolt számítógépes rendszer az interneten, amely sok felhasználó számára gyorsan biztosítja a webtartalmat azáltal, hogy több szerverre másolja a tartalmat, és a közelség alapján a felhasználókat irányítja a tartalomhoz. Ez feltétlenül szükséges a nagy forgalmú és az e-kereskedelmi webhelyek számára. Ma áttekinti a MaxCDN-et – az iparág egyik legnépszerűbb CDN-társaságát.


A MaxCDN indítója: Chris Ueland 2009-ben széles választékot kínálnak CDN-szolgáltatásokról, ideértve a speciális szolgáltatásokat a nagyobb tartalomkezelő rendszerekhez (CMS), mint például a WordPress, Magneto. A megoldásokkal egyszemélyes webhelyekre és vállalati szintű vállalatokra egyaránt a MaxCDN gyorsan elismerte a # 1 CDN márka címét.

Történelem lecke:

maxcdn egyesülés

2013 utolsó hónapjáig a MaxCDN anyavállalata NetDNA volt – egy vállalati szintű CDN szolgáltató. A 17-énth decemberében a MaxCDN blogja bejelentette az apa és fia egyesülését egy név alatt – MaxCDN. 2014 áprilisától kezdve a MaxCDN több mint 50 embert foglalkoztat, a világ különböző részein.

Szerver Chops:

maxcdn hálózat

A MaxCDN globális társviszony-hálózatának több mint 53 PoP helyszíne van, 22-en Észak-Amerikában és 31 Európában. Ázsiában és Dél-Amerikában vezetõ internetszolgáltatókkal álltak össze a lehetõ leggyorsabb tartalomszolgáltatási hálózat biztosítása érdekében.

A MaxCDN ügyfélköre:

maxcdn ügyfélkör

A MaxCDN trónja mögött lenyűgöző vásárlósereg van. Az iparágvezető, kezelt WordPress tárhelyszolgáltató cégek, például a WPEngine és a ZippyKid összeálltak a MaxCDN-szel, hogy ügyfeleik számára szupergyors weboldalak betöltési idejét jelenítsék meg, helyüktől függetlenül. Egyéb figyelemre méltó cégek a Forbes, a Washington Post, a Next Web, az AndroidCentral, a TemplateMonster, a Weblap-teszt, a hirdetések vétele, a StumbleUpon és a Yoast.

Miért érdemes CDN-t használni??

A CDN drasztikusan javítja webhelye betöltési idejét azáltal, hogy a statikus tartalmat elosztja a globális társviszony-hálózat összes szerverén. Amikor a látogató egy oldalt kér, a statikus fájlokat a CDN szerveréről kell kiszolgálni, amely fizikailag a legközelebb van a (látogató) helyéhez. A statikus fájlok tartalmazzák a JavaScript és CSS fájlokat, képeket, egyedi web-betűkészleteket és egyéb webes objektumokat.

A CDN használatának előnyei:

 • Jelentősen megnőtt a webhely sebessége és általános teljesítménye
 • A gazdaszerver sávszélességének jelentős része megtakarításra kerül
 • A terheléselosztás a „forgalmi tüskék” alatt
 • A gyors webhely javítja a konverziós arányt és a keresőmotorok rangsorolását (a Google a webhely sebességét tekinti egyik rangsorolási tényezőjének)

A MaxCDN használatának előnyei

Felsoroltam néhány olyan funkciót, amely a legjobban szereti a MaxCDN-et. Remélem, hogy ugyanolyan érdekesnek és hasznosnak találja őket, mint én:

1. Könnyen kezelhető Vezérlőpult

maxcdn műszerfal

A MaxCDN egy teljes körű kezelőpanellel rendelkezik, amely a feladatok elvégzését spontán eseménygé teszi, még az első felhasználók számára is. Feltöltöttem néhány képernyőképet a MaxCDN vezérlőpultjáról.

húzza ki a zónabeállításokat

A push / pull zónák létrehozása és kezelése a MaxCDN-ben a parkban járás.

maxcdn jelentések

Az jelentések panel megadja nekem a webhelyem sávszélesség-fogyasztásával kapcsolatos legfrissebb információkat.

2. A CDN-zónák több típusa:

videó igény szerint

A CDN hagyományosan pull zónákat és push zónákat kínál. A MaxCDN VOD zónát és élő zónát is kínál. A kettő közötti alapvető különbség az, hogy a VOD zónát előre rögzített videó streamingjére használják, míg utóbbi az élő video streamingére szolgál. Amint a linkekből megmondhatjuk, a GYIK jól dokumentált.

3. Több CMS támogatás:

CM támogatás

A MaxCDN kiterjedt dokumentációt és video oktatóanyagokat kínál a MaxCDN beállításához több CMS platformon, e-kereskedelem portálokon és fórum szoftverrel. A MaxCDN tudásbázisában minden oktatóprogram tiszta, szervezett módon található meg. Itt található az összes jelenleg támogatott CMS-platform: WordPress, Drupal, Joomla, Magneto, PrestaShop, OpenCart, X Cart, SocialEngine, IPBoard, vBulletin és PyroCMS.

4. Tudatos ügyfélszolgálat

Minden vállalatnak jó ügyfélszolgálatot kell kínálnia. Az ingyenes telefon, fax, e-mail és csevegés támogatásával – az év 365 napján – a MaxCDN ügyfélszolgálata nem hihetetlen. A vállalati ügyfelek dedikált támogatási menedzsert kapnak, akikre szükség esetén felhívhatják őket. Nincs több végtelen várakozás, válaszoljon a botokról előre beállított szavakkal. Az Ön igényeihez szabott megoldásokat kap.

Engedje meg, hogy megosztjam veled a személyes tapasztalataimat. A chat-portálon keresztül kapcsolatba léptem a MaxCDN ügyfélszolgálatával. Pár nappal később kapok egy e-mailt, ahol kedvezményt kínálnak. Csak egy dollár előfizetésem van egy hónapra!

5. Súlyos biztonság

naplót

MaxCDN-fiókját SSL, kétfaktoros hitelesítés, proaktív e-mail figyelmeztetések, IP-engedélyezési lista és a teljes tevékenységi napló védi. Felvehet új tagokat a fiókjába, így zónákat hozhatnak létre / módosíthatnak anélkül, hogy megosztanák a fiókja adatait. Ez rendkívül hasznos az egyetlen fiók alatt működő csapatok számára. A jobb megjelenés érdekében nyissa meg a képet.

6. API

A MaxCDN erőteljes API-t kínál az alkalmazásokba való egyszerű integrációhoz, a választott programozási nyelven. A GitHub-ban tárolók vannak a következő nyelveken:

 1. .HÁLÓ
 2. Ruby on Rails
 3. Piton
 4. PHP
 5. Perl
 6. Csomópont (NPM)

7. Versenyképes árképzés

szokásos árképzés 2

A MaxCDN márkaneve ellenére nagyon ésszerű árakat kínál. Az éves előfizetés két hónapig ingyenes. A tervek havi 9 USD-tól indulnak, 2 zónára korlátozva. Ugyanez a terv évente 90 USD-t fog fizetni (a szokásos 108 USD helyett).

A nagy mennyiségű árképzés 10 TB-nként havonta 499 USD-en kezdődik, beleértve az 1 az 1-ben beállító hívást. És gondoljátok, az éves kedvezmény itt is érvényes!

8. Jövedelmező társult program

Partnerprogram

A MaxCDN társult programja külön említést érdemel. Őkkel egyenlő tisztelettel bánnak az ügyfelekkel, valamint az emberekkel, akik ügyfeleket hoznak nekik. Minimálisan keresi az áttételenként 20 USD. Maximális? Egy állkapocs-kieső, kétszeres szemeszterből származó forrás 12 500 USD. Annak érdekében, hogy a dolgokat még ellenállhatatlanná tegyék, két embert támogató társult csapatukkal segítenek minket – telefonon, e-mailben vagy a Skype-on keresztül!

9. Visszaadják

Hallottál már arról, hogy a metró pénteken este hajléktalanokat etet? A MaxCDN ugyanezt teszi az interneten. Nos, nem mondjuk el a hajléktalanok táplálkozását, ám sok nyílt forráskódú projektet szponzorálnak – néhány komoly sávszélességet fogyasztó projektet, például a Bootstrap CDN, jQuery és FontAwesome. Vessen egy pillantást a MaxCDN által szponzorált projektekre. Ez valóban dicséretes erőfeszítés a MaxCDN részéről, és tisztelem van.

Következtetés: Mikor kell használnom a CDN-t?

Fiatal gyönyörű nő az üzleti viselet munkahelyi

Ahogy el tudod képzelni, a CDN szolgáltatás nem ingyenes. Noha vannak olyan ingyenes CDN-k a WordPresshez, mint a CloudFlare vagy az Incapsula, amelyek egy bizonyos pontig finoman működnek, eljön az idő, amikor áttérésre van szükség. A lényeg az, hogy ha valamibe fektetsz, mindig felmerül a pénz-érték arány kérdése – ha akarod, akkor „ütés a dollárért”. Szóval, mikor kezdje el használni a CDN-t?

 • A nagy forgalmú (500 látogató / nap feletti) webhelyeknek, ahol sok kép van, CDN-t kell használniuk.
 • Ha webhelye három hónaposnál fiatalabb, és naponta körülbelül 100 oldalmegtekintést kap, akkor a CDN értelmetlen – a szervernek elegendőnek kell lennie a terhelés kezeléséhez
 • Az e-kereskedelmi webhelyeknek már az első naptól CDN-t kell használniuk. Bármely televízión, rádión vagy szociális média csatornákon (például a Facebook vagy a Twitter) keresztül folytatott bármilyen hirdetési kampány hatalmas látogatók számát vonzaná webhelyére. A CDN kiegyensúlyozná a szerver terhelését és megakadályozná az állásidőt.

Mint mindig, szeretnénk hallani a gondolatait. Mi a kedvenc CDN? Mi a napi sávszélesség-fogyasztás? Várom válaszukat! Ha bármilyen kérdése van, a megjegyzés űrlap minden a tiéd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map